rubrik rubrik rubrik ?

Publicerat 2012-07-25 kl. 23:12:56 || Life as you know it.
Rubriker suger. HAr ingen aning om vad jag ska skriva där. Men kände att jag behövde uppdatera igen. 
Har dock inte gjort något sen jag skrev senast. Det händer verkligen inget i mitt liv på sommarn, så det blir inget att skriva om. Har solat och kollat på film iallafall! 
I morse åkte Hanna hem så nu är jag forever alone här nere. Kul.. inte så mycket alls. Försöker övertala mamma att åka hem tidigare, eller snart typ! Ja, det var väl typ allt. Orjar inte leta fram en bild heller. Så himla onödigt inlägg..... :(

Solsolsol

Publicerat 2012-07-22 kl. 13:21:50 || Life as you know it.

Värme värme värme, underbart underbart underbart! Ligger ute på altanen nu och solar med pappa och en hund! Så galet skönt. Ramlade dock nyss ihop på stolen, ni vet en sån där solstol som man har på stranden. Ja en sån tyckte att det var kul att fälla ihop sig. Shit stol! Annars har det inte vart så mycket mer! Kolla mest på film/serier hela dagen igår med Hanna fram till klockan 1 halv två kanske då vi somnade. Sen har det inte vart något mer. Känner att mitt liv är så intressant just nu.. Juste kolla Elins blogg för uppdatering och bilder från åland! Geniet,bligg.se


Nästa Gotland

Publicerat 2012-07-20 kl. 20:49:24 ||
random bild från weheartit.com
Idag vaknade jag vid kvart i tolv, hämtade datorn och kolla på lite serier medan Adele fortfarande sov. Vid två tyckte jag att det var dags för henne att gå upp. Så vi gick upp från sängen runt kvart över två, jag lagade oss lite frukost av den maten jag hade hemma och sen blev hon hämtat runt fyra kanske.
 
När hon hade åkt städade jag lite, eller dammsög iallafall, fixade lite och sen bytte om för att åka och kolla till hesten en sista gång innan vi åkte. När vi kom till stallet träffade vi Mats och pratade lite med honom, sen gick vi ner och kollade till hästen. Hon såg ut att må bra och hennes sår hade fått en skorpa över sig så nu hoppas vi att hon inte kliar bort den och det läker fint.
Väl hemma så åt vi mat och har nu packat i ordning det sista innan vi ska åka mot båten om någon timme.
 
GOTLAND HERE I COME.

Åland 2012

Publicerat 2012-07-20 kl. 16:21:56 ||
Eftersom jag blandar ihop alla dagar som vi gjorde sakerna på eller vad vi gjorde exakt på dagarna så gör jag det lite enklare både för mig att skriva och för er sen att läsa. om ni vi ha lite bättre utvärdering kolla Elins blogg, kommer även sno lite bilder från henne sen. Mohahah! Förlåt Elin.
 
Okej, så vi har blivit väckt tidigt på morgonen av småbarn, sovit, kollat på film, spelat kort, ätit godis, chillat i solen, chillat på stranden, spelat kubb, tagit nattpromenader, förskt att ta as coola bilder, ätit pizza, tagit dagpromenader, chillat i husvagnen, pratat om allt mellan himmel och jord, använt crocs för första och kanske ända gången i mitt liv, skaffat nya vänner (vad konstigt det lät. men ja typ), umgåts med trevligt folk, vart trötta, blivid kallad soppa av småbarn, spelat kubb med fulla random människor, kollat när fulla random människor har haft öl krig, ätit frukost buffe, hafft en toppen vecka!
 
Somsagt det suger att folk ska bo så långt borta och jag saknar det redan! TACK ÅTER IGEN ELIN FÖR ATT JAG FICK FÖLJA MED. och jag har inte saknat Gotland så mycket.

heeeemma!

Publicerat 2012-07-19 kl. 20:49:38 || Life as you know it.
 
 
 
 
Nu är jag hemma från Åland. Och jag saknar det redan! Det var faktiskt riktigt mysigt även fast det regnade hälften av tiden. 
Hann träffa Isabelle en snabbis innan det var dags att åka hem och åka förbi hästen för att sen äta middag och fira min lillkusin. Och nu är jag hemma och väntar på att Adele ska komma. Har katthår överallt för att katten är så gaaaaalet kelsjuk! Jag har egentligen inte så mycket mer att säga än att jag har haft det topppen bra med riktigt trevliga människor. Helvete Lars-Olof att alla ska bo så långt bort! Helvete. 

16 juni

Publicerat 2012-07-16 kl. 17:19:03 || Life as you know it.

Uppdatering igen! Vet dock inte riktigt vad jag ska skriva för det har inte hänt så mycket och vi har inte gjort så mycket. Har mest bara regnat regnat och regnat lite till! Så vi bokade om och åker hem på torsdag morgon istället för jag på fredagen och de den 22! Men då kanske jag hinner träffa Isabelle och Adele! :) glad tjej nu ska vi äta lite mer godis och hoppas på att det ska sluta regna regna så man kan göra något! :)


Åland

Publicerat 2012-07-13 kl. 10:35:27 || Life as you know it.

Godmorgon! Nu är vi på Åland. Kom fram igår kväll, satte upp tältet och små fixade allt. Somnade vid typ 2 kanske. Vaknade imorse vid åtta svensk tid nio finsk tid av några små ungar och annat folk som prata. Somnade om i någon timme kanske och gick sen upp och åt frukost! Nu ligger vi i tältet igen och lyssnar på småungarna som väckte oss när de sjunger olika versioner av diggilo, allt från tjej pussar på dem och strippa och jag vet inte vad. DET ÄR TYP 7?!?! Om ni inte förstod det med det här inlägget så hitta jag internet så uppdatering kommer! Yey! Bilder kanske det blir lite snålt av dock, men komma min instagram för bilder (agnesnorman) PEACE


Nästa Åland

Publicerat 2012-07-12 kl. 13:24:41 || Life as you know it.
om någon timme eller något åker bilen mot ålandsbåten. yeyey!! tagga! Saknar Gotland dock. Men fan vad roligt vi ska ha.
Igår åkte jag från Gotland, kom till nynäs där mamma och pappa väntade. Åkte förbi min hääääästis. puss på henne och plåstrade om ett sår hon hade fått av flughuvan. Shit flughuva. Sen hem en snabbis föt att hämta en annan flughuva, sen tillbaka för att sätta på den. Sen började vi bilfärden mot bro. Men först stannade vi vid Donken och åt middag.Jävlar vilken fem stjärning middag alltså. Kom iallafall fram till Bro vid 10 kankse. Så chillade jag och elin ett tag fram ntill två haöv tre och sen slockande jag. Död tjej.. Vaknade imorse vid halv tolv. typ senaste jag har vaknat på hela sommarlovet. piiiinsamt. Men så åt vi fruksot och fixade oss och sen hamnade vi här.. 
 
Eftersom det är i Finland så kommer jag inte ha något internet. Hur ska jag klara mig?! Nej men det löser sig. Men kommer inte kunna uppdatera. Så ja. Vi hörs igen när jag kommer hem! Förhoppningsvis, har jag (*host* Elin) massor med bilder som ni kan få se! PEACE

Bered dig på avfärd! För nu åker vi!!

Publicerat 2012-07-10 kl. 13:28:09 || Life as you know it.
Godmorgon, god förmidddag, god eftermiddag, god kväll! 
Har precis ätit lite lunch och packat färdigt nästan allt för imorgon. Men som vanligt så kommer jag väl ha med mig alldeles för mycket kläder och använda hälften av kläderna. Men men hoppas jag får med mig allt och det inte tar förmycket plats! Imorgon åker jag ju, även fast det kommer bli jätte kul att åka till Åland med Elin så är jag  inte redo att lämna mitt paradis vars namn är Gotland. Kommer tillbaka senare men endå. Kommer sakna det. Såg nu att appen borde funka nu igen så förhoppningsvis så kan jag uppdatera lite enklare från mobilen.. PEACE 

Sommar och sol

Publicerat 2012-07-09 kl. 12:13:44 || Life as you know it.
Vädret just nu är verkligen underbart! Ligger och solar förfullt och dör av att det är för varmt. Men man ska inte klaga. Håller på att tvätta osv för att ha allt rent så jag kan börja packa och få med mig alla grejer jag vill ha med mig till Åland. 
igår kväll vid tio kanske, gick jag och Hanna sista promenaden med hundarna. Vi gick ner till stranden för att Tarzan skulle få bada och svalka av sig ordentligt efter de här varma dagarna och han har ju så mycket päls. I vilket fall som helst så är vatten som en drog till Tarzan, på riktigt alltså. Han är ju ganska gammal nu, 11 år, och börjar bli lite trött, hängig och döv. Men så fort vi kom ner till vattnet så var det som om livet fått en ny mening och han var 7 år yngre. Han simmade och badede i vattnet tre stränder bort medan han samtidigt drog med mig ut, så mina toms fick sig ett dop. Skulle springa ifatt Hanna och Ashley som var lite längre fram och han riktigt sprang, ni vet som hundar gör i filmer när allt går i slow motion typ. Jätte söt. Borde ha filmat så ni fick se, kanske kan göra det ikväll då jag och Hanna hade tänkt att ta med en filt och sitta ett tag på stranden och chilla. Sen när vi skulle gå upp från stranden och hem så vägrade han verkligen. Min lilla Bebis. 

Sir, yes, Sir

Publicerat 2012-07-08 kl. 21:47:59 || Life as you know it.
bild från google lagom snygg kille.
 
Fick order av Adele att uppdatera så det är väl det jag gör. jiippie. Har dock inte hänt något typ sen sist jag skrev. Kollat på hen hel säsong av PLL med min kusin och köpt JUSTIN BIEBER biljetter till hans konsert i April nästa år! OMFG, vet inte vart jag ska ta vägen! Okej, lugnar ner mig lite. Men det är väl typ det som har hänt! Intressant visst?! 
På onsdag åker jag hem för att sen på torsdagen dra till Åland med Elin, tagga! och sen ner till Gotland igen den 20. hjälp. Det var väl typ det. skrev något mer men minns inte, ledsen . inlägget raderades... 
varsågod adele för uppdateringen. 

DÖD

Publicerat 2012-07-03 kl. 23:47:45 || Life as you know it.
Har helt glömt bort bloggen! Ledsen alltså! Ska försöka bättre mig liiiiite kanske. Har dock inte hänt så mycket. Bara chillat galet nere på Gotland. Imorgon kanske vi ska på bio. Måste bara tänka över min ekonomi först! haah. låter som en gammal tant. Men det är det jag är. PEACE

RSS 2.0