Partyyy!

Publicerat 2012-06-30 kl. 17:07:42 || Life as you know it.

Ska snart dra på party igen. Eller först äta med min kusin. Och sen får vi se. Är iallafall helt färdig fixad. 
Idag vaknade vi åt frukost, tog det lungt på rummet ett tag och sen drog vi till spat, tillbaka till rummet. Åt lunch, tillbaka till rummet, tog en liten promenad, spat och sen tillbaka till rummet för att börja fixa sig. Imorgon drar vi till Gotland. Så bilen lämnar vid 9-10 någon gång så åker vi till oskarshamn. Det var allt., PEACE

BÅSTAD

Publicerat 2012-06-30 kl. 00:03:54 || Life as you know it.
Uppdatering!! yeye!!
Sitter på vårat hotellrum i Båstad nu. Kom fram vid tre idag. Gick till spat. Tog det lungt där. Gick tillbaka till hotellrummet och fixade oss och drog sen på första 50 års firandet. Imorgon är det nästa. Helt ok endå! Ska gå runt lite i staden imorgon på dagen och sen somsagt på nästa firande. Det jag längtar till mest i morgon är dock hotellfrukosten! Älskar det! 

Sweden I'm back!

Publicerat 2012-06-28 kl. 21:52:59 || Life as you know it.
Denna söta människa! :))

Eller tillbaka i Sverige är det ju inte riktigt.. Men ja ni vet ju vad jag menar. Sitter hemma hos Hanna nu iallafall och hjälper henne att packa. Vid nio imorgon bitti går bilen ner mot Bålstad och sen på kvällen ska vi på den första festen! KUUL! Allt som hänt, allt att skriva om. Hörs! 

Gotland

Publicerat 2012-06-27 kl. 12:28:35 || Life as you know it.
Äntligen uppdatering! Ska förska göra det här så snabbt så mycket, eftersom internetet går från min mobil. 
Ska kolla på senaste delen av "pretty little liars" och sen ut på en powerwalk. Och sen packa inför imorgon då jag åker hem igen för att dra ner till Båstad i några dagar med min kusin och hennes föräldrar. 

Har inte gjort ett shit medan jag har vart här nere, bara tagit det lugnt och gjort det som faller mig in. Så finns egentligen inget speciellt att skriva om. JAg mår bra och har det toppen. hörs så fort jag hamnar framför en dator igen! :) PEACE

Gotland here I come!

Publicerat 2012-06-24 kl. 14:51:46 || Life as you know it.

Sitter och väntar in de sista timmarna, innan vi åker ner mot Nynäs och Gotlandsbåten. Som jag har längtat!! 
Så nu blir det sista bloggningen från ordentlig dator på ett tag. Eller kanske mer den här veckan men sen efter det så tar det slut! 
Ska snart åka till hästen och kolla till och pussa lite på henne en sista gång på en bra tag! Bebis. 
Det var väl allt, tänkte bara önska alla en riktigt bra sommar, för nu börjar den påriktigt! :) PEACE

Glad midsommar i efterskott

Publicerat 2012-06-23 kl. 14:37:19 || Life as you know it.
 igår kväll 
Tjenare, hade fult upp igår så kunde inte blogga. Vaknade vid kvart i tio gick upp och åt frukost och sånt. Sen fick jag ett sms av Elin som sa att hon inte kunde komma för hon inte mådde bra. Så det sög ju, men hoppas du mår bättre snart! :) 
Så vid elva halv tolv drog jag och papa till hesten och sen handlade vi lite. Åkte hem och fixade oss för att sen gå ner till min granne och fira midsommar! Riktigt trevligt faktiskt. Så var där nere hela dagen och kvällen, fram till 20 över elva, då jag gick hem och chillade lite, vid kvart i tolv kom mina sysslingar hit så kollade vi på första delen av "Fallen" som gick klockan tolv. Sen gick dem hem och jag försökte kolla på andra delen själv, men det gick väl lite sådär.. Somnade i slutet. 
Vaknade i morse vid tolv och sen för en timme sen kom Emmaf förbi så gick vi ut på en 50 minuters powerwalk! Skönt så har precis kommit in från den. Ska nu hoppa in i duschen och sen kolla på de sista delarena av "Fallen" och packa för imorgon.. :) PEACE 
 

Prov

Publicerat 2012-06-21 kl. 23:29:09 ||
Prövar att blogga från mobilen och inte appen. Eller ja.. Hoppas ni förstår? Okej som det ser ut nu så kommer inläggen bli bildlösa.. Men ni får uppdatering iallafall! (y) PEACE 

21 juni

Publicerat 2012-06-21 kl. 21:22:32 ||

Blev ingen bloggning igen igår, men jag sa att ni inte skulle förvänta er förmycket. 
Vaknade vid tolv idag, gicck upp åt frukost, bytte om sen åkte mamma och jag och fikade hos Marie i hennes affär. Efter det åkte vi förbi hästen och kolla så hon mådde bra. När jag kom hem städade jag mitt rum ordentligt, möblerade om och sen åt middag med mamma och pappa. Älskar mitt rum just nu. Jätte mysigt!!! 
Imorgon kommer Elin hit och sover här, ska hämta henne vid tolv så åker vi direkt till hästen, hoppas på något fint foto som jag kan ha till den nya bloggen. Sen firar hon midsommar här med mig. Trevlans. 
 
Tänkte även meddela lite om datum som är viktiga och hur uppdateringen kommer se ut. 
På söndag åker jag till Gotland. Kommer hem igen den 28 men åker dirrekt till Hanna och sover där till den 
29 då vi åker ner till Båstad. 
2 juli åker vi till Gotland igen
11 åker jag hem, 
12 åker jag till Åland med Elin kommer hem den 22
23 åker jag ner till Gotland igen och stannar där till Agusti någon gång. 
Så ska försöka uppdatera så fort jag kan! Ska försöka få igång blogg.se appen. Men den ballar ur och vill inte fungera alls just nu. Men ska se ifall jag kan blogga från internetet. Så nu vet ni! :) 
PEACE

Liar Liar

Publicerat 2012-06-20 kl. 14:03:16 ||
BILLY FUCKING TALENT
 
 
Ännu en gång bröt jag mitt löfte om att jag skulle bloggat igår. oopsi. Skoja, nu när jag läste igenom inlägget sa jag faktiskt att jag skulle blogga igen när jag var hemma och hade en dator framför mig. Så egentligen har jag inte ljugit. YES!
I vilket fall som helst så kom jag hem igår, men mamma hade lämnat sin dator på jobbet och jag orkade inte ta fram min skoldator för den är så galet seg.
 
BILLY TALENT var iallafall galet bra live. Och en galet bra första konsert. Höll på att inte få komma in först. Men det löste sig. Grym kväll. När vi var vid Zinken köpte jag, min syster och min systers pojkvän lite mat på grillen där för vi var så galet hungriga. Mums. Nattmat, finns inget godare. Sen sov jag somsagt hos dem.
Gjorde ingenting igår hos dem, chilla och kolla på tv. Åkte hem med pappa, körde förbi hästen och myste lite med henne i hage, satte på lite flugspray och lite salva på hennes sår och kolla så hon levde. Sen kom jag äntligen hem igen. Dog i min säng..

Vaknade i morse vid 20 i elva kanske, kolla på tv till ett sen plocka jag ut diskmaskinen. Och sen hamnade jag här. Ska väl skriva klart det här inlägget och sen gå en liten sväng med hundarna. Hade tänkt att börja med en design till den andra bloggen också. När mamma kommer hem sak vi åka till hästen och ta in och kolla en ordentlig igenom kollning på henne. Sen ska jag fråga ifall mamma vill ut och springa/powerwalka med mig. Känner att jag måste börja göra något igen. Städa rummet ordentligt ska också göras.
 
Gud vad långt det här inlägget blev nu. Men det var väl allt för idag. Vi hörs sen! Ska berätta lite om hur uppdateringen kommer bli framöver. Försöker skriva senare ikväll. Om jag orkar. Jag lovar inget. :) PEACE

Grattis på födelsedagen

Publicerat 2012-06-18 kl. 18:04:14 || Life as you know it.
GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN TILL MIN

Ut på nya äventyr

Publicerat 2012-06-18 kl. 15:59:20 ||

i miss you

Hello boys and girls. Sa ju faktiskt att jag skulle blogga igår men gjorde aldrig det. Ajabaja inte hålla något du inte kan hålla. Ledsen för det. Men var så galet trött så orkarde inte göra något annat än att dö i min säng och ladda om för idag.

Har inte gjort ett piss idag. Ätit två mackor och en halv B&J är det enda. Sen har jag legat i min säng och som sagt laddat om för att senare drar jag in till stan, tar ut pengar, åker hem till syster och sen drar jag till Berns och möter upp Isabelle så ska vi gå på BILLY FUCKING TALENT! YES! Så himla grymt. Och nu har jag ju en ny mobil så då kanske jag kan ta lite bilder! 
Har även skapat en ny blogg. Normans.blogg.se. Där kommer jag skriva om min hästvardag. Ska bara få ordning på allt så ska jag börja skriva där också! :)

Men nu ska jag fortsätta att fixa mig och se när jag ska åka in. Sover nog hos syster till imorgon. Men hör av mig när jag är hemma igen och har en dator framför mig. 


Tröttare än tröttast och mitt ansikte har blivit ett stopljus

Publicerat 2012-06-15 kl. 22:45:34 ||
Ledsen för galet dålig uppdatering. Vad har hänt sen sist? Blogg.se har förändrats, jag har fått sommalov, färgat håret igen, gått upp tidigt alla dagar som jag har haft sommarlov på, ståt från halv åtta till sju på en banan med 25 minuters paus i två dagar och samtidigt bränt hela ansiktet. Så kommer vara ganska död efter den här helgen. En annan positiv grej är att jag har fått en ny mobil!! :))))  En vit iPhone 4s. skönt för min vil inte riktigt vara med längre.. 
Det var väl allt. Orkar inte leta upp en bild. blir uppdatering igen på söndag. PEACE

SOMMARLOV

Publicerat 2012-06-11 kl. 22:26:47 || Life as you know it.
BARA FÖR ATT JAG ÄNTLIGEN HAR SOMMARLOV! VAD SJUTTON SKA JAG GÖRA AV MITT LIV NU DÅ?
Har inte så mycket att skriva. Gick upp vid åtta för att springa innan skolan. Åkte in till stan med min bror. Mötte Isabelle, köpte matsäck och hårfärg. Satt i spökparken från halv ett till tre och sen efter det hade vi skolavslutning. Efter avslutningen så gick vi och satte oss i en park och chilla sen gick vi till donken och åt glass och sen åkte jag hem med min bror. Byte om cyklade till stallet. Fixa allt till hästen och sen så kom min bror och hämta mig. Åt middag och glass med jordgubbar till efterrätt. städa lite snabbt i mitt rum och sen sitter jag här. DEt var allt.

ett glittrigt mobilskal rikare.

Publicerat 2012-06-10 kl. 21:40:52 || Life as you know it.
så himla skum bild. men orkar inte bry mig.
helgen har vart galen, jag har inte vart hemma för en sekund. åkt runt och firat olika firanden.
Nu är jag iallafall hemma och färdig för att slockna i sängen. Har avslutning i morgon så himla skönt med sommarlov! Börjar inte fören halv ett men ska in till stan till elva. För att köpa hårfärg och möta upp isabelle. Men innan det ska jag ut och springa. gjorde det nu innan middagen. Guuuud håller på att dö så trött. Så svinigt jobbigt. Men jag gjorde det. Så blir en till runda innan skolan i morgon!
Orkar inte berätta om allt som hänt. Men jag har haft en super helg, men ska bli galet skönt med lov! Börjar lovet med att dessutom stå som funktionär på Runstens hoppet. Så det blir trevligt. 
Hoppas eran helg varit bra så hörs vi i morgon! PEACE!

KOLLA VAD JAG HAR GJORT!!!

Publicerat 2012-06-09 kl. 11:14:25 || Life as you know it.
det här trodde ni aldrig om mig va? Är galet nöjd! tror jag bara ska köpa hem en ännu rosare färg och sätta i för den rosa färger försvann typ. Men ska rådslaga(heter det så) med min personliga hårfärgare från och med igår. Adele.

Tack, för att du är min vän!

Publicerat 2012-06-08 kl. 13:31:57 || Bilder.

Tack för att du är min vän & hjälper mig igenom livet.

FÖR DU HAR TAGIT STUDENTEN!

Publicerat 2012-06-08 kl. 12:53:02 || Life as you know it.
GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA KUSIN PÅ STUDENTEN! DU KLARADE DET! JAG FÖRKLARAR DIG HÄR MED FRI FRÅN SKOLAN! 

JAG ÄLSKAR DIG!

SÄ JÄVLA GRYM!

Publicerat 2012-06-08 kl. 12:49:11 || Life as you know it.
GRATTIS FINA DU TILL STUDENTEN! DU KLARADE DET! LEV LIVET NU!

DU ÄR BÄST!

FYFAN VAD DU ÄR BRA!

Publicerat 2012-06-07 kl. 20:22:05 || Bilder.
GRATTIS TILL MIN FINA VÄN SOM TOG STUDENTEN IDAG. FYFAN VAD DU ÄR BRA! 
JAG ÄLSKAR DIG!

If happy everafter did exict, I would still be holding you like this

Publicerat 2012-06-07 kl. 13:37:41 ||

I miss you babyboy. <3

Nationaldagen!

Publicerat 2012-06-06 kl. 19:51:22 || Life as you know it.
Förlåt för att jag inte uppdaterat igen! Men om jag nu ska bortförklara mig lite så kom jag hem sent igår från skolan, åt middag, sen åkte jag och min bror runt lite med hans bil och sen så hade mamma och pappa bjudit över våra grannar så satt och var social där. BOOM där var min bortförklaring, jag tyckte den var godkännd.
Idag så vaknade jag, åt frukost åkte sen med min bror till biltema för att köpa en ny bilradio till honom, sen hem kolla första avsnittet av nya säsongen av PLL, as bra, sen åka ner till sorunda och kolla Sorunda dagarna, sen hem och till stallet. Skönt med ledighet. Imorgon blir det tillbaka till skolan. Visar min sista redovisning, ska lämna tillbaka min kamera och hoppas på lite fika.

4 juni

Publicerat 2012-06-04 kl. 22:22:45 ||
Shit har totallt glömt bort att blogga under dagen. Har inte gjort så mycket annat så kan inte skylla på det. Men har bara inte tänkt på bloggen liksom. Aja, ska efter jag skrivit det här springa och borsta tänderna och sen hoppa i säng.
Hade en lektion i skolan idag. Värt.. Sen så stannade jag kvar med Isabelle och höll henne sällskap för hon skulle göra ett prov. Vi pratade om lite skol grejer, utomlands och allt annat intressant just nu i vårat liv. Haha, sen åkte jag hem, morfar hämtade mig i Tumba körde hem mig och sen satt jag bara vid datorn och gjorde ingenting. Åkte till stallet gick en 30 min PW med hästen på släp och Bror som sällskap och sen hem för att göra sista skol grejen innan jag äntligen kan säga att jag är färdig pluggad för denna termin bara sådär en vecka innan skolavlutningen. Det var väl allt. Ja, vihörs någon gång i morgon. PEACE

R.I.P to the girl she used to be

Publicerat 2012-06-03 kl. 18:47:28 || Life as you know it.
Har haft låten på hjärnan sen i fredags typ. aja, vilket fall som helst så har jag vart i stallet nu och duschat. Väntar på att vi ska börja med middagen. Men innan och efter det är tre saker tror jag det är jag ska göra.
*Städa rummet
*Göra redovisningen till min bok. (om jag inte gör det i morgon)
* Baka en kladdkaka! (om jag orkar)
Jo men visst. Det var väl det.

Let's wast time

Publicerat 2012-06-03 kl. 14:27:26 ||
Godmorgon! Eller kanske God eftermiddag.
Sitter just nu och pratar med Adele på skype och försöker läsa ut min bok som jag inte ens kommit halvvägs med. Känns bra. kommer så inte hinna. Så måste väl säga hejdå till henne snart för att verkligen plugga. Lite senare när mamma och pappa kommer hem igen ska jag åka en snabbis till stallet och sen hem och fortsätta plugga!
Rolig söndag! Funday Sunday, typ. Ja, händer verkligen inget spännande i mitt liv just nu. Så har inget att skriva om.. Men kommer nog på något snart!

Even when the sky is falling down

Publicerat 2012-06-02 kl. 16:55:25 || Life as you know it.
gammal bild!!
Hallå i stugan. just nu chillar jag med bra musik i min otroligt sköna säng och vill typ ö för att det är så kallt och regningt ute och för att jag är trött som en satan.
Pappa väckte mig tidigt i morse för att vi skulle åka med hästen och kolla sadel. Så kom hem igen lite vid halv tre kanske? ingen aning. Hoppade in i en varm dusch och kolla sen repris på torsdagens Big Brother. Saknar förra årets Big Brother med Martin, Sara, Simon och Peter. Så mycket bättre. Ivilket fall som helst så är det här jag hamnade efter det. Borde väl läsa min franska bok.. Så ska väl läsa något kapitel ur den och sen chilla lite mer! Det var väl typ allt.

Se Timbuktu live, åka karuseller spontan, check!

Publicerat 2012-06-01 kl. 20:24:13 ||
bild från google
Nyss hem kommen från två långa dagar. Inte så dåliga, men långa!
Slutade skolan 4 igår, åkte runt med Elin till 3 Bikboks i stan för att byta hennes linne, men det var slut överallt. Sen dra hem till syster, chilla där, åt nacho och ost dipp tills vi sypdde, drog til grönan, kollade på Timbuktu och sen träffade jag min syster och hennes kompisar. Så de fick för sig att de skulle spontan åka några karuseller på grönan då det var det jag gjorde efter det. Så nu är första åkten gjorda! YES! Sov hos min syster sen.
Vaknade vid 7 men gick upp vid åtta och fixade mig, när det var en timme innan jag skulle dra så skickade Elin ett sms och sa att vi inte hade någon lektion. Så tog det lungt hos Jossan ett tag innan jag åkte till Vårsta och klippte mig. Är väl både nöjd och inte. Blev ingen större skillnad. Så det är väl det som gör mig missnöjd. Åkte till mamma ett tag för att sen möta Adele och Elina i Tumba. Åkte hem till Adele och chilla galet. Och sen kom pappsen och hämtade mig. Så nu är jag hemma igen och ska precis äta. Hörs senare! :) PEACE

RSS 2.0