"A day without Agnes Norman, is a day wasted" - Paulina Lannerbäck

Publicerat 2012-05-31 kl. 15:25:26 ||
Jag tycker om mina vänner! Jag saknar mina gammla klasskompisar och vänner. Men det är snart sommarlov och livet funkar faktiskt ibland!

Sitter på mediaproduktionen just nu och håller på med ett bildspel, vill egentligen bara använda mig av alla bilder som är gammla, kanske några nya. Alla bilder som har saker som betyder mycket för mig. Men hälften av bilderna måste vara nytagna och alla bilderna måste vara fotade av mig. Men det löser sig nog. Knapar nog ihop något iallafall..
Efter skolan ska jag hem och lämna av lite grejer hos min syster och ikväll blir det grönan för att kolla på timbaktu! Sover hos syster i kväll till imorgon, och i morgon efter skolan ska jag äntligen klippa mig! Sen träffa Adele för att hjälpa henne med en sak och sen fråga ifall hon vill hjälpa mig lite med bildspelet. Och efter det hem och fiortsätta plugga. Måste läsa färdigt svenska boken. Sen när bildspelet också är färdigt är allt färdigt i skolan, så himla skönt!!

"A day without laughter, is a day wasted." - Charlie Chaplin

Publicerat 2012-05-30 kl. 17:03:40 ||

storebrors tatuering


Är hemma nu och har vart det i nästan en timme.
I morse var jag hos tandläkarn, sen åkte jag till stan mötte upp Elin vid plattan och sen gick vi runt i typ alla affärer och letade efter ett par byxor jag ville ha. Om någon vet vart det finns klarblåa/blåa byxor att köpa, var vänlig lämna en kommentar! :) Fick med mig en svart långklänning från H&M iallafall. Som jag har letat efter en bra! Äntligen har jag en. Efter det gick vi till skolan. Chillade lite innan lektionen började. JAg var färdig med allt så väntade på att elin blev klar sen drog vi tillbaka till hollister för att dubbel kolla byxorna.. Men dem var slut. Så tror jag ska beställa hem.
Efter det tåg jag tåget till tumba och sen bussen hem. Nu har jag inte gjort så mycket, kollat runt lite på internet och ätit. Ska snart försöka skriva färdigt mitt tal till i morgon, och hoppas på att någon kommer hem snart så jag kan få skjuss till stallet och ha det färdig fixat. Att jag ens åkte hemifrån idag var jätte onödigt då jag inte behövde göra något alls i skolan.. Men men.  PEACE

Spring kaffe?

Publicerat 2012-05-29 kl. 18:26:18 || Life as you know it.

Hinner bara slänga in ett snabbt inlägg då jag måste fortsätta plugga. Måste skriva mitt engelska tal som jag har på torsdag och inte har börjat på. känns bra.
Hade iallafall tre prov idag. Ett i fotografiskbild, och två i franska. Franskan gick väl som jag förväntat. Åt skogen med det. Fotot svarade jag iallafall på allting. Så hoppas jag klarara det iallafall. Så nu är det bara engelska talet på torsdag, svenska boken och bildspelet till nästa vecka. Ganska skönt ändå. Inget jätte jobbit kvar. Så hoppas jag klarar det.
Det var väl det.. :) PEACE

Försöker att andas.

Publicerat 2012-05-28 kl. 13:10:18 || Life as you know it.
så här känns livet just nu. allt är uppochner. plus saknar nian, och dessa människor i bilden. 
Är så galet stressad men tar mig tiden att skriva ett inlägg iallafall. Har galet mycket saker i skolan nu sista ordentliga veckan. Två prov kanske tre i morgon, ett engelska tal (som jag förövrigt inte har börjat med), en svenka bok och redovisning och ett bildspel. Men sen äntligen har jag sommarlov. Typ. Längtar så galet mycket!
Utöver det så orkade jag itne blogga för det var ju så galet fint väder, tillskillnad från idag. Men ska inte klaga, det regnar ju inte än! Ska fortsätta plugga och hoppas på att jag kommer på vad jag ska prata om på engelskan, inte så mycket mer med det..
Kommer kanske bli lite tomt med bloggningen den här veckan tills alla prov och sånt är färdigt. Men sen kör vi igen!

GRATTIS VÄRLDENS FINASTE VÄN

Publicerat 2012-05-28 kl. 13:10:00 ||

Grattis igen på din dag. Jag älskar dig

Even when we try to say goodbye,

Publicerat 2012-05-26 kl. 17:08:43 ||
Tänkte bara uppdatera lite om min dag. Vakna vid 9 gick upp åt fruksot, läste lite i min svenska bok och åkte sen till stallet. Fixade och mös lite med hästen. Tog sen ut henne så jag kunde fota henne till mitt bildspel, (ni får någon bild från det senare), gick en sväng med henne. Sen åkte jag och mamma och fikade hos Marie. Trevlans trevlans, när jag kom hem pluggade jag lite mer och det är det jag har gjort fram tills nu, tagit en sväng med min brors nya bil också.
Ska prata med mamma så kanske jag åker till Elin och sover hos henne för att följa med när hon ska tävla imorgon. får se hur det blir med det.
Och nu skriker mamma på mig att jag måste gå ut med hundarna.. bajs. Försöker skriva sen.PEACE

sanningar

Publicerat 2012-05-26 kl. 10:14:00 ||
tidsinställt
* Jag har jätte svårt för att borst håret om jag inte står framför en spegel.
* Jag har svårt att säga hejdå och skilja mig från människor även fast det är under en kortare tid.
* Fäster mig enkelt, förenkelt, till människor och djur.
* Jag hatar förändringar.
* Jag önsskar att jag kunde sjunga.
* Franska är mitt svåraste ämne i skolan.

Dagens

Publicerat 2012-05-25 kl. 14:52:18 || Outfit.
shorts-egenklippta/linne-storebror/bh-bikbok/solglasögon-glitter/converse
så himla bra bildkvalité.. PEACE

it's friday, friday got to get down on friday!

Publicerat 2012-05-25 kl. 08:44:44 ||
i miss you baby.
Det är äntligen fredag! Är pigg glad och utvilad. Det känns som det kommer bli en bra dag idag.
Somnade vid halv tio igår och vaknade när min väckarklocka ringde och kände mig för första gången på länge pigg! Har sovmorgon idag och börjar inte fören vid halv elva. Skönt. Så om 45 minuter ska jag gå ner till morfar så ska han köra mig till Tumba.
Tror faktiskt jag är helt färdig fixad också. Ska bestämma om jag ska ha håret nere eller i en bulle. Kommer nog sluta med att jag tar ner det när jag kommer till skolan. Haha som vanligt då alltså. Tänkte slänga in en "dagens" men försöker ta en underdagen så får ni den då.
Har en lektion i skolan, där jag bara ska klippa och klistra och sen efter det ska jag dra runt och kolla lite i stan, kolla ifall juag hittar något till avslutningen som äntligen börjar närma sig.
När jag kommer hem ska jag plugga och det är det jag kommer spendera min fredag kväll med. Hoppas bara pappa kan köpa hem cola och lite nötter. Skriver mer när jag kommer hem
PEACE!

Sleeping Beauty

Publicerat 2012-05-24 kl. 16:11:16 ||
Är så galet trött att ord inte ens kan beskriva. Pappa väckte mig tidigt i morse för att sen snabbt upp, byta om, och äta frukost för att sedan åka till stallet och fixa hästen och sen dra till veterinären. Hästen hade massor med saker. Orkar inte ens berääta allt. Men blir iallafall skritt i tre veckor nu.
Sen när jag kom hem la jag mig på baksidan ett tag och chillade, och har sen läst lite i en bok som jag måste göra till svenska. Inte så taggad. Försökte plugga till fotoprovet också, men det gick väl sådär. Ska försöka göra det mer ikväll och sen även komma på ett ämna att prata om på engelska talet... suck. Ska även fota lite nya bilder och sen göra ett bildspel. Sen är det bara ett franska prov, som jag inte alls vill göra och kommer absolut inte klara det. Har redan missat två delar idag när jag var hos veterinären. ooppss.
DEt var väl allt om idag, nu ska jag sova/kolla tv och sen plugga igen..

22 maj - Grattis mina älskade katter på födelsedagen

Publicerat 2012-05-23 kl. 16:29:27 ||
Måste säga att jag älskar vädret. har gått runt med shorts och t-shirt hela dagen och typ dött för att det har vart förvarmt. Men jag klagar inte.
Vi hade idrott första lektionen och vi skulle paddla kanot, första gången någonsin jag paddlar kanot. Men det var hur kul som helst, paddlade med Elin och jag måste säga att vi var grymma. Det var även hur mysigt som helst att bara sitta i solen mitt ute på sjön i kanot och prata lite.
Nu har jag precis kommit hem och ska äta lite och sen sätta mig på baksidan med musik och plugga massor. Har galet mycket grejer att göra men endå inte. jag har ingen aning. Är lite stressad iallafall. Så helgen kommer spenderas med att plugga. Soft.
PEACE

chillin' like a villin'

Publicerat 2012-05-22 kl. 14:47:53 ||
" kommer aldrig någonsin vara perfekt, hej, för det där jag kommer ifrån."
Sitter hemma hos Elin i Bro nu och sjunger på massa låtar och väntar på att tiden ska gå så vi kan dra tillbaka in till stan för att kolla på MangeMakers. Haha.
Nationella idag gick väl som väntat. Åt dock massor med vindruvor så det var goooooott! Det var väl det. Har inte hänt och kommer inte hända så mycket mer idag.
Någon dag framöver när jag inte har något att skriva om så kan ni få ett inlägg om vad ni har missat under tiden jag inte har bloggat! TOPPEN BRA! Så nu har jag suttit i 20 minuter och föärsökt att skriva färdigt det här inlägget också.. det går bra nu!

rules are meant to be broken.

Publicerat 2012-05-21 kl. 21:31:07 ||
Eftersom Elin har varit så snäll och fixat min blogg, Sara tyckte att jag skulle blogga igen och jag har världens bloggsug så tänker jag från och med nu börja blogga här! Dagligen.

Elin är nästan färdig med allt, är bara lite små fix kvar sen så! Woho!

Och nu när jag väl ska skriva något har jag inget att skriva, har suttit med den här upp och skrivit på det här inlägget i en halvtimme. Känns bra. Är galet trött så ska väl snart hoppa i säng och vila upp mig inför i morgon då jag har matte nationella hela dagen. Det kommer väl gå som det gick förra året. Åt skogen. Det bra är att jag iallafall inte är sjuk i år. Efter skolan ska jag nog vara kvar i stan, ta en fika med mina fina vänner och sen dra till grönan och kolla på MangeMakers. haha. Töntarna.
Over and out.

RSS 2.0