Torsdag!

Publicerat 2012-09-27 kl. 20:39:37 || Life as you know it.
Början inlägget med att säga GRATTIS till min fina vän AMANDA <3. som även var min första vän i gymnasiet. haha. 
Sen kan vi gå direkt till att jag fick en sen födelsedags present idag av Isabelle, Mira och Sariiih, en batmantröja! Gissa om jag älskar den?!?! Vill aldrig ta av mig den. Även fast det kanske låter jätte geekigt så äääälskar jag batman. Nästa som står på önskelistan till batman saker är en klocka, mobilskal och en keps. Hehe. Nörden no.1 
Jag forsätter sen att säga att ha kattunge är inte lika enkelt och mysigt som man kan tro i alla lägen. Jag har blivit riven på ben, armar, rygg, halsen you name it och även biten lite här och var. Så klart så är det ju jätte kul att mitt i natten lägga sig på mitt huvud eller vid mitt öra och slicka mig i hela ansiktet och i örat och gärna kurra så högt att det hörs igenom hela huset. När jag sen ska klä på mig till skolan så är det ju jätte kul att klättra upp för benen. 
Men visst finns det mysiga och bra stunder också. När man tillexempel ska sova eller kolla på tv och hon kommer och lägger sig och myser. Att alltid ha någon som är glad oc lekfull och vill vara med hela tiden när man kommer hem efter en lång och tråkig dag i skolan. Eller bara att hon är så söt så att jag spricker varje gång jag kollar på henne.  Så det är inte bara negativt. 
Dock har jag fortfarande inte kommit på vad jag ska döpa henne till, Ariel eler Banksie?? Hjälp?!

Död..

Publicerat 2012-09-26 kl. 22:03:12 || Life as you know it.
Översta bilden fårn när jag satt i bilen påväg hem och den nedre bilden från i morse när jag satt i köer påväg till skolan.

Gud jag känner att bloggningen inte gått så bra på sista tiden. Och jag ser med det att statistiken bara sjunker och sjunker. Jag kan inte lova något men jag ska försöka bättre mig lite. Har inget intressant att blogga om bara. Vill inte vara en sån som bara bloggar om vad man gör på dagarna eller hur skolan gått. Kanske om det har gått otroligt bra eller otroligt dåligt men inte om det bara är same old same old varje dag. För hur kul blir det i slut ändan liksom, inte alls kul är svaret. Har iallafall på sista tiden varit helt död. Har så grymt mycket i skolan som hela tiden måste bli färdigt. Tyvärr så är det ju då alltså att skolan blir prioriterad först sen hästen och sen sätta mig vid datorn och plugga. Men sen när allt väl är färdigt, alltså skolan, stallet, hinna träna och umgås med kompisar då har jag ingen ork till att sätta mig och skriva ett inlägg. Så ja, jag ska försöka att bättre mig lite. Jag ska även förska hitta roligare saker  att blogga om än bara min vardag och vad som händer. Visst det kan ju också vara kul, för mig om några år och jag vill kolla tillbaka till vad jag gjorde en dag som denna. Nej men bloggen är ju framförallt först och främst för mig. Att bara få skriva av mig någon stans. Så egentligen bryr jag mig inte om hur många det är som läser och kommenterar osv, den är ju bara för mig och det är jag som kommer vilja läsa den om några år. Om jag inte blir så där rysligt känd och folk vill se vad jag gjorde när jag inte var känd och vill stalka mig lite där. Ja det skulle ju vara pinsamt ifall det hände.
Aja så nu vet ni hur det ligger till. nu ska jag borsta tänderna och sen dö i min säng och hoppas på att min katt låter mig sova. Godnatt.

Bucketlist.

Publicerat 2012-09-24 kl. 19:59:00 || Dear Diary
Började på en Bucketlist idag på samhällskunskapen idag. Är så taggad och vill bara göra allt utom att gå i skolan..

S.T.A.R thats what you are

Publicerat 2012-09-24 kl. 16:57:31 || Life as you know it.
Okej ber så hemskaste mycket om ursäkt att jag inte bloggat alls under helgen när jag sa att det skulle bli bätttrre och det blev bara sämre. hehe.
Tog det iallfall lungt och chilla hela fredagen. På lördag morgon åkte jag och mamma och fixade lite saker och sen åkte vi och hämta min lilla katt. AAAAHH! Så himlans söt dör. Så har mest umgåts med henne hela helgen. Pratat lite med Adele och planerat lite saker har jag också gjort.. Annars har det inte hänt så mycket mer. Har bara tagit det lugnt och myst med min katt.
Idag var jag i skolan hade ganska lugna lektioner. Slutade lite tidigare och så hämtade mormor mig i Tumba och skjussade hem mig. Drog ut på en PW och har varit ute med båda hundarna och ätit mellis. Nu försöker jag plugga (det går inte så bra då katten vill äta upp mitt papper eller leka med mina händer) lite franska till imorgon. Det är typ min enda lektion. Sen efter ska jag träna med Isabelle. Det är väl typ allt.

torsdag, snart helg!!!

Publicerat 2012-09-20 kl. 20:42:51 || Life as you know it.
har inte ens någon bildför är på pappas dator..
Äntligen är det torsdag menas med tre saker; 1. det är fredag imorgon, 2. det blir helg och 3. VI HÄMTAR BANKSIE!!! så taggad, dock väldigt nervös att inte min andra katt kommer tycka om henne. Men vi hoppas att det löser sig. Adele skulle ju även komma hit imorgon men vet inte hur det blir med det då båda hade lite saker att göra. 
Är jätte trött och ska lägga mig och kolla på något roligt på tv då jag har fått nog av plugg för idag och imorgon. Kanske får plugga lite under helgen men nu får det vara nog för idag och imorgon. Ska dock läsa lite i engelska boken. Gud har typ inget att säga.. Men dethär får räcka för idag så blir det bättre bloggning i helgen! SES!

Engelska

Publicerat 2012-09-19 kl. 13:24:25 || Life as you know it.


Halllllllooooj, sitter på engelska nu och ska prata lite om boken vi håller på att läsa. Så jag passar på att skriva ett litet inlägg eftersom jag har massor att plugga när jag kommer hem. Så jag kan ju skriva på engelska så blir alla ganska nöjda. HAHA. Okay, so i need to almost finish my book to friday because then we are going to talk about it with the teacher as an essagment. (jag är inte världsbäst på engalska så det kan bli fel!) The next week we are going to write an essay.
After school i'm going home and study, take a PW and maybe meet up with Adele. But thats just a maybe. And sometime under that time i need to go to my horse to. But thats basically it. So maybe i got the time to write later. BYYYYEE!

plugg,plugg, träning, plugg, stall, plugg och lite mera plugg.

Publicerat 2012-09-18 kl. 21:38:12 || Life as you know it.
bild tagen från weheartit.
Gud jag är så trött idag igen och kommer stupa isäng direkt efter det här inlägget är färdigt. Har bara försökt att plugga när jag kom hem men hann med lite träning också. Blev inte så hårt eller vad man ska säga idag. Men det fick duga. Men känner att saker att plugga börjar tunnas ut.. Men det kommer väl bli mer imorgon, eller i slutet av veckan. Slutar dock tidigt imorgon så ska hem och träna och sen plugga ännu mer. Om jag inte åker och träffar Adele en snabbis, hon lovade att hon skulle hjälpa mig att plugga lite. Men vi får se hur det blir med det. Kommer ju ändå träffa henne på fredag. Och vad händer på fredag? KISSSEEEE!!!!
Var och fixade hästen en snabbis. Tog en liten promenad med henne eftersom hoon fick behandling av kiorpaktorn igår och jag tog även på liniment. Och då ska man helst inte rida dagen efter. Iallafall inte om man tog på ryggen, vilket jag gjorde. MEn imorgon ska det ridas och jag ska även fota till foto uppgiften. Måste redigera bilder när de är tagna också..
Nu kan jag knappt se texten ordentligt. Så ska sova. Hörs mer i morogn, GODNATT!

Kan jag få dö nu?

Publicerat 2012-09-17 kl. 22:01:53 || Life as you know it.
ganska gammal bild. men upplagd idag på instagram


ÄR så galet trött nu så jag helst av allt skulle vilja gå och sova i hundra år.
Slutade tio över två idag, tog halv tre tåget mot tumba och morfar hämtade mig där och körde mig hem. JAg byte direkt om till tränings kläder och gick ut på en 40-45 min PW, hemma så hoppade jag även lite hopprep. Runt kvart vöer fyra halv fem (tiden jag skulle kommit hem om jag tog bussen) satte jag mig ner och skulle plugga fram till att någon kom hem, men då får jag ett sms av mamma som säger att hästen ska vara inne till fem för kvart över kommer kiropraktorn. Så det var bara att kasta mig upp på min vita postkodslotteri springare och cykla till stallet med träningsvärk och mjölk syra. Allt gick bra med kiropraktorn och jag har lite övningar jag ska göra och nästan hela veckan för  A är planerad. Pappa kom och hämtade mig med en cykelhållare på bilen så jag slapp cykla hem. Hemma åt jag mat och duschade. Pluggade lite innan x-facotr, pluggade lite under, och har nu läst lite i min engelsa bok och gjort halva samhälls läxan till på onsdag.
Börjar tio imorgon men kommer komma tidigare, ska plugga lite i skolan. Ska få samhälls läxan klar. Börja göra en text till KOSKOS som ska vara färdig och inspelad till på torsdag, läsa mer i min engelska bok och kanske hinna göra färdigt en tislinje till historia. Har även någon franska läxa till imorgon men vet inte riktigt vad det är. Oopsi. hehe. Franska och jag är inte bästa vänner.
Men nu ska jag borsta tänderna och sen sova. Vi hörs imorgon!

OMG

Publicerat 2012-09-16 kl. 19:56:33 || Life as you know it.

Gissa vad gissa vad?!?!??! på fredag kommer min älskade kattunge banksie hem!!!!! Åååh räknar ner dagarna!!!!


Sunday

Publicerat 2012-09-16 kl. 18:29:24 || Life as you know it.
frääääsch tjej efter träning och lååååång dag i stallet.
Goder kväller på er. Har precis tränat färdigt för idag. Det blev en 30 minuters PW med mamma och sen hoppa hopprep i tio minuter. (döda vad jobbigt det sistnämda var!). Har dessutom träningsvärk i benen och ryggen (?) sen igår. Men det sägs ju att man ska träna bort träningsvärk så får se om jag lyckades imorgon.
Efter jag skrivit det här ska jag hoppa in i duschen, och sen plugga. Måste läsa i min engelska bok, lägga över bilder till min skoldator och sen göra en text om medeltiden till KOSKOS. Ska även försöka hinna bestämma vad jag ska ha på mig i morgon. 
Idag vaknade jag iallafall klockan halv sju för halv åtta skulle jag vara i stallet. Så det blev upp tidigt. Har sen resten av dagen suttit på en tävling i blåsten och försökt sälja begagnade saker. Lyckades faktiskt sälja min dunväst! YES! 50 kr rikare!! Haha, det är iallafall inprinsip allt som hänt. Så hörs senare! 
Juste sorry för inga bilder igår. kan lägga upp det idag istället!

Träning

Publicerat 2012-09-15 kl. 13:55:18 || Life as you know it.
gif tagen från tumblr.
Har för en stund sen gjort några sjuuuuukt jobboga tränings övningar från youtube. Så mina ben håller på att dö. Men nu tänker jag komma igång med träningen på riktigt. Jag vet att det är typ 100 gången jag säger det men nu är det nog. Ska få den kroppen jag är nöjd med! Jag vet att ni kanske inte vill sitta och läsa om hur onöjd jag är med min kropp eller vad som är fel i livet eller kanske om all onödig information som jag lägger upp, men den här bloggen är i första hand för mig så jag ska kunna kolla tillbaka på vad jag gjorde och hur jag kände om några månader, ett år, flera år? Så you just have to live with it! 
Tillbaks till träningen då. Gjorde det här övningarna och ska snart upp och äta två ägg. Sen till stallet, hästen ska ridas och jag ska även försöka ta de där fotona som jag sa förut. När jag kommer hem igen är det bara att byta om och bege mig ut på en PW. Ska lägga upp ett ordentligt schema för min träning och verkligen göra allt för att hålla mig till det. Nu får det vara nock.

Trött tjej

Publicerat 2012-09-15 kl. 11:12:02 || Life as you know it.
hade mina hunterstövlar på mig igår. passa perfekt eftersom det regna. 
Har precis kollat färdig på senaste awkward avsnittet och ska innan det var jag nere vid bussen och sa hejdå till Isabelle, Amanda och Mira. Lite innan det sa jag hejdå till Sara, Paulina, Mattsson och Alice för de fick skjuss av pappa till Tumba.
Riktigt trevlig kväll igår iallafall. Var i skolan i typ tre minuter kändes det som. Fick närvaro för en lektion sen kunde man gå för man hade fri fotografi. Men jag gick först och tog en fika med Mattsson, Amanda och Mira och sen gick jag till biblioteket och kolla i lite stipendium böcker. Boken var typ as tjock och jag hittatde typ fyra stidendium som kanske skulle passa mig. Gick till skolan och satt där ett tag och pratade med Adele i telefonen och sen gick jag och mötte upp Amanda och Mira igen på centralen. Vi tog tåget till Tumba och sen bussen hem. Väl hemma bakade vi och plugga lite och väntade på att de andra skulle komma, när de kom gjorde vi pannkaks tårta och åt och sen chillade vi bara massor i mitt hus och gjorde inget speciellt. Men det var skönt att ha Paulina tillbaka med oss. 
Idag ska jag städa undan lite efter igår, träna, åka till stallet och fota till fotouppgiften och rida och sen bara chilla. Ska försöka lägga upp en till del av USA bilderna. Ni får dem när jag är på min skoldator igen. 
PEACE
om jag har tänkt rätt är det brar typ sådär två veckor kvar tills jag får hem min kattunge. åååh läääääängtar! 

Can i please go back ? #4

Publicerat 2012-09-14 kl. 14:42:00 || New York 2012
fortsätta turista med frihetsguddinan

kolla gatudansare. Senare även bli uppraggad av dem. Lite trevligt sådär!

Frihetsguddinnan och new york city i bakgrunden

Black and white

Publicerat 2012-09-14 kl. 12:05:00 || Life as you know it.
jävlar vilken modell. Självulösare och lite suddig men bättre kan det inte bli.


Nya linnet, nya hunterstövlar.

Can i please go back ? #3

Publicerat 2012-09-13 kl. 15:19:00 || Memories.
bilder från när vi var med emilia i parken

Bilder från när vi åkte ut till Frihetsgudinnan. Mer från det kommer!

13 september

Publicerat 2012-09-13 kl. 12:19:03 || Life as you know it.


Blev hemma idag också. Skulle egentligen gått till skolan idag, men mådde dåligt under natten och sov typ inget. Så fick bli hemma.
Vaknade vid halv sju först av att pappa väckte mig, somnade om och vaknade sen vid åtta av att mina hundar kom ner och la sig med mig och somna sen om igen och vaknade vid kvart i 10. Låg kvar i sängen ett tag och kolla runt lite på min mobil, gick upp vid elva och tog en kaka till frukost och läste lite i min engelska bok, skrev färdigt journal grejen och ska snart skicka in den. Har sen kollat runt lite på internet. Svarat på lite mejl och fixat ett tidsinställt inlägg till min blogg imorgon. Ska till skolan då men har typ ingen lektion, på engelskan ska jag forsätta läsa i boken och foto ska jag fotografera själv så behöver bara ta närvaro. Efter skolan kommer mina fina vänner hem till mig och så ska vi fira mig och Amanda, jag har ju fyllt år och amanda fyller år om två veckor. Så ska fixa ett till, minst, tidsinställt inlägg till i morgon så ni får något bloggning.
Så hörs vi när jag har tid igen! :)

Before i die #1

Publicerat 2012-09-13 kl. 10:42:00 || Life as you know it.

make a wish

Publicerat 2012-09-12 kl. 21:36:56 || Dear Diary


  • Jag önskar att jag kommer iväg som utbytesstudent 2013-2014
  • Jag önskar att jag hittar stipendium
  • Jag önksar att jag lyckas ta mig igenom franskan dethär året också
  • Jag önskar att jag få en kropp som jag är nästintill 100% nöjd med
  • Jag önskar att jag kan köpa datorn jag vill ha
  • Jag önskar att min häst håller sig hel och allting med henne och ridningen löser sig.
  • Jag önskar att jag kan hitta ett jobb som jag kan ha tid med och tjäna mer pengar
  • Jag önskar att jag kan åka ut på en resa snart igen
  • Jag önskar att jag kan fira julafton i England med min familj
  • Jag önskar att livet vänder och blir bättre
  • Jag önskar att allt löser sig.

Skryt

Publicerat 2012-09-12 kl. 20:51:24 || Dear Diary
Kära Dagbok.
En sak jag tänkt lite på och tänkte dela med mig av det idag. Men guuuud så spännande! Tillbaka till ämnet, vilket är skryt och hur man skryter och hur man reagerar osv. Jag säger inte att allt jag skriver är 100% sant och det är såhär, men det är hur jag uppfattar det.
För jag rider ju och har egen häst, och har ridit i ca 11-12 år eller nått, och hästmänniskor skryter som jag vet inte vad! Min häst hit, min häst dit, det gick såhär på träningen, det gick egentligen super bra men nej gud vad dåligt det gick, kan någon ge mig beröm, min häst är så här, jag vet osv. Gärna ska man även säga sina tankar fritt till alla som är i närheten och man ska alltid veta bäst. Det spelar egentligen inte vart man är det är så, och det är något man får ta när man håller på med hästar. Om man inte tycker lika är det bara att nicka och le och sen göra som man vill.
 
Men sen också hur människor i Sverige reagerar på när folk skryter. Det är antingen att man ska vara störts, bäst och vackrast eller så undrar man vad som är fel på människan för såhär kan man ju inte stå och skryta. Finns det inget vett och gud vilken bitch. Haha, känns som det alltid är så. Det är nästan som om det inte är okej att skryta, eller säga vad man är bra på. Det är liksom fel.
Medan i tillexempel USA så är det sjävklart att man ska skryta om sig själv (i en viss mängd). För vi tar till exempel när LOS sa till mig att skriva brevet till honom ( note: svara på Los mejl när jag har skrivit färdigt det här) så sa han och bre på lite mer för Amerikanarna gillar när man skryter. Det är så annorlunda.
Men somsagt det här är bara min uppfattning.
Jag tycker inte det är något fel med att man skryter. Bara det inte blir det enda man gör!
 
PEACE folket

Can i please go back ? #2

Publicerat 2012-09-12 kl. 18:18:00 || Bilder.
Central park



New Jersey
Ska fixa så alla bilder som är sne blir rätt så kommer ännu mer bilder!

12 september

Publicerat 2012-09-12 kl. 12:58:27 || Life as you know it.
Förra hösten. Oredigerad
God dag! Fick vara hemma idag också. Får se hur det blir i morgon. Halsen gör ont i bland och slemmig, snorig och febern kommer och går.. Det är kul dethär att vara sjuk. Önskar så att jag inte var sjuk längre.
Har öegat i sängen sen 10 och kollat på lite Gossip Girl avsnitt, har börjat kolla från säsong 1. Ska nu upp och plugga lite. Måste skriva en grej till samhällskunskapen och läsa lite i min engelska bok. Tänkte att jag skulle ta kameran och fota lite också. Är jätte sugen på att fota och få massor med fina bilder till bloggen.
Nästa del av USA bilderna kommer dessutom upp lite senare! :) Höres!

Jag lyckades!

Publicerat 2012-09-11 kl. 23:12:24 || Life as you know it.

ville bara meddela att jag lyckades göra as goda chocolate chip cookies. tur är att dem är ganska maffiga så man mår liiiite illa efter en. men det är bra. då äter jag inte massor nu när jag är hemma och är sjuk!

Can i please go back ? #1

Publicerat 2012-09-11 kl. 18:14:00 || Memories.
En bild säger mer än tusen ord. Gjorde massor av saker jag ville göra, men såhär i efterhand finns det så mycket mer! Det skulle ju även vara kul att åka någon annan stans än bara New York och New Jersey
 

Utsikt över Manhattan från Brooklyn

Time Square

Barbie huset i den jäätte stora Toy's r us butiken
Brodway skylt

Time Square

Central park

Ursäkta att bilderna från Time Square är sne, men har bilderna på USB då datorn är full så kunde inte fixa det. Alla bilder är oredigerade.  Mer bilder kommer

the vampire diaries

Publicerat 2012-09-11 kl. 13:39:56 || Videos
omg i can't wait. en månad kvar!

cookies

Publicerat 2012-09-11 kl. 12:50:54 || Life as you know it.
snodde bilden från google, 'cause im a badass like that


Någon som vill komma med subway kakor till en sjukling som mig? Är så galet sugen på det! Man kanske kan baka såna kakor? Kan man? Uppdaterar er om jag gör det!

What better way to start a sick morning

Publicerat 2012-09-11 kl. 10:08:08 || Life as you know it.

Vad finns det för bättre sätt att starta en sjuk hemma morgon om inte frukost i sängen och high school musical på tv. Helt okej. Så nu ska jag bara försöka bli frisk!


Godmorgon

Publicerat 2012-09-10 kl. 10:03:30 || Life as you know it.
Vaknade för någon timme sen av att båda hundarna kom ner och mös med mig i min säng. Helt okej att vakna så. Gick upp hämta lite frukost och la mig sen och läste utbytesstudent bloggar fram till nu.
Ska snart ta mig i kragen och plugga, men ska kolla på VMA's först som precis börja på MTV. Har inte sätt det än så ska kolla på det nu innan plugget.
Men iallafall det jag ville säga med utbytesstudentbloggar och så är att jag vill verkligen åka!! Vill inte vara kvar i min gammla vanliga vardag längre. Så när mamma och pappa är hemma igen blir det massa prat om det.
 
Vet dock inte hur det blir med skolan imorgon. Mår inte bäst direkt. Men vi får se..

Som en dröm

Publicerat 2012-09-09 kl. 20:39:31 || Life as you know it.
Helt sinnesjukt verkligen. Har nog nypit mig själv i armen några tiotal gånger idag för att verkligen vara säker på att jag fick en alldeles egen kattunge igår, ett par fina hunterstövlar budrag till dator, en toppen bra födelsedag, en toppen bra middag med världens bästa vänner och en toppen bra minna med världens finaste släkt!
Jag har inte vart såhär glad på länge.
Men just det där med katten. Det var allt som man kan drömma om. För ni vet hur man någon gång har drömt om att på julafton så ska det vara ett litet runt paket under grannen och när man öppnar locket så ska det finnas en liten hundvalp eller kattunge med en stor röd rosett runt halsen. Så var det.
Jag blev så förvånad när det stod där utanför med en liten kattunge i en korg med en röd rosett runt halsen att jag höll på att stänga dörren igen. Och innan jag hann liksom hälsa de välkommna och ta katten ifrån dem så hade jag gått fram och tillbaka och vänt mig om typ sådär 20 gånger på någon minut.. Sen när alla väl var inne så satt jag ner stum och skakade av lycka.
Det är liksom inte att det var en katt för det har jag ju. Det var grejen att det var en kattunge i födelsedags present.
Herre alltså. kan inte de här tre veckorna snart vara över.
Ber till gud att även mina andra djur tillåter henne att bo här och är snälla.
Jag fick faktiskt en katt i födelsedags present.

9 september

Publicerat 2012-09-09 kl. 18:01:31 || Life as you know it.
tog bilden från hannas instagram. men man ser rosetten bättre. MIN finaste önskar att tre veckor kan ha gått nu.
idag vaknade jag vid tio, mådde inte toppen men gick iallafall upp och år frukost och bytte om för att åka till stallet och städa tills nästa helg då vi ska ha tävlingar. Red inte idag heller för mådde skit så var bara seg. Kom hem och satte på mig massor med mys kläder och tjocka tröjor då jag höll på att frysa ihjäl..Har kännt det hela förra veckan att jag var påväg att bli sjuk, men har liksom inte kunnat eller haft tid med det efter som jag fyllde år och skulle göra massor och kunde inte missa skolan... Så tror att nu efter allt och jag har det ganska lugnt i skolan också så slappnade jag av och då kom det.. Döda mig.. Tur är att jag har studiedag i morgon så behöver iallafall inte åka till skolan så får vi se vad som händer på tisdag.
Efter stallet och när jag vart hemma ett tag la jag över lite bilder på datorn och målade mina naglar och sen åkte jag ut med syster i skogen och plocka lite svamp och har nu precis kommit in igen. Ska redigera lite bilder och dö lite.
 
hörs senare!

Party

Publicerat 2012-09-08 kl. 23:47:18 || Life as you know it.
Jag har haft full shå med att göra massor med saker såhär runt min födelsedag så jag har inte hunnit överhuvudtaget att sätta mig och blogga, och framförallt, om jag ska vara ärlig, inte tänkt på bloggen och knappt på internet. 
i torsdags så var jag i skolan, eller ja var i skolan i typ en halvtimme och sen kolla vi på en teater på dramaten. Skum teater, men ja. Efter det var jag hos min syster ett tag innan vi drog till resturangen vi skulle äta på tillsammans med min familj. Väldigt trevlig kväll med god mat och mysigt firande. 
igår så var jag i skolan, eller samma sak här. Tåget var försenat så missade introduktionen på foto så skulle vi till kulturhuset och göra massor med saker så gick aldrig till skolan, åt lunch på expresso house med isabelle, amanda och mira. gick till historiska musset och kolla på en utställning om sveriges historia. gick till gallerian, prata lite med monika, kolla i lite affärer och mötte upp elina och adele. Efter en liten stund så gick vi till bion och köpte biljetter och sen gick vi och åt på jensen. Mums! Fick mycket nödvändigt prat gjort. Har inte träffat Elina på fyra månader, wtf där liksom ?! Men det var jätte bra kväll och Batman filmen var bra. Mötte sen upp syster och åkte med henne och kalle hem till dem och sov där.
idag vaknade jag upp hos jossan och kalle. Chilla där ett tag innan vi åkte hem och städa osv, eftersom vi skulle ha middag med släkten klockan fem. Hade nog inte kunnat önska mig ett bättre firande. Det enda som skulle kunna göra det bättre var ifall jag fick en dator. Men har fått massor med bidrag till en, en super fin tröja, HUNTER stövlar (!!!!!! såhääär glad över dem!!!) och sista men inte minst en KATTUNGE!!!!!!!!!!!! OMG OGMOMGOGMMKSAJSKBSJKSBFJ vet inte ens vart jag ska ta vägen. jag vet inte hur jag ska förklara min reaktion när de stod utanför dörren med en liten kattunge i en korg med en röd rosett runt halsen. åh herre alltså. dock är den inte riktigt leverans klar fören om typ tre veckor. Men omg. okej bättre info om den imorgon!!
Är såå trött nu så jag kommer somna på tangentbordet., 


It's my birthday and I get high if I want to

Publicerat 2012-09-06 kl. 09:15:01 || Life as you know it.

GRATTIS TILL MIG! WOHOO!
Dagen börja super och sitter nu på tåget på väg in till skolan.
Blev väckt med frukost på sängen, eller ja frukost och frukost, ben and Jerry och en kopp oboy, helt okej frukost sådär! Mormor och morfar hade också kommit upp för att äta frukost med oss. Livet alltså! <3
Fick såpbubblor och prinsess sett av mamma och pappa men även pengar till att samla till en dator!
Fick ett samtal av min älskade syster påväg till tumba och vakna även av att ha flera sms och bilder på instagram med grattis.
Dagen kunde inte börjat så mycket bättre!
Skulle delat med mig av en bild på mig och visa hur glad jag är just nu men känner att jag inte riktigt vill göra det på tåget.. :)


Historia

Publicerat 2012-09-05 kl. 11:23:46 || Life as you know it.
Hej, tänkte ta lite av min tid från historian och skriva ett litet inlägg. För kommer nog inte hinna göra det när jag kommer hem då jag måste få färdigt den här uppgiften. Håller på att skriva en källkritisk uppgift om potatiskravallerna i stockholm 1917. Gud så kul! Verkligen! Nej inte alls. Har väl egentligen inte tid för att blogga då istället. Men kände att jag behövde så ni får någon uppdatering iallafall. Uppgiften ska vara klar på fredag, men jag vet inte riktigt när jag ska ha tid att göra färdigt den förutom idag efter skolan, eftersom jag ska äta middag med familjen imorgon i stan och sen på fredag med Elina och Adele. Som tur är att jag har en till historia lektion på fredag så om jag inte hinner allt när jag kommer hem så borde jag hinna allt färdigt på fredag.

Igår iallafall så åkte jag till stakket så hade jag egentligen bara tänkt att rida en liten stund i ridhuset, men då kom det en tjej från utestallet och ville ha lite sällskap med ut så varför inte liksom? Det var i vilket fall jätte roligt, både för mig och hästen och hon var jätte fin och avslappnad. Märkte dock att hon inte har så mycket muskler och kondition då hon kändes lite trött ibland. Men vi är påväg till det! Ska även rida med den här tjejen, Jossan, fler gånger så pratade vi att göra lite intervall träning och lite sånt. Så det var kul att ha hittat någon att rida med. Även en annan tjej från mitt stall följde med ut, så kanske rider ut med henne någon gång också! Trevlans.
Sen åt jag lite middag hos mormor och morfar. Åt lite glass (a). Sen hem och hoppa direkt i sängen och sova. 
 
Idag så slutar jag kvart i två och ska då med isabelle kanske jag ska på ett elevkårs möte vid fyra, men jag får se om jag går på det eftersom jag har massor att plugga och jag mår inte riktigt topp.. Så vi får se, Ska prata lite med Isabelle om det.
 
MEN IMORGON FYLLER JAG ÅR.
 
 

busy

Publicerat 2012-09-04 kl. 16:37:29 || Life as you know it.
jävlar vilken pudding. idag på naturkunskapen.
Känner att bloggningen inte är på topp. Men det händer ganska mycket denhär veckan så jag har aldrig tiden att sätta mig vid datorn och blogga och under dagarna vet jag inte riktigt vad jag ska blogga om.
Igår slutade jag iallafall runt tre och då gick jag och Elin ut på stan för jakt på ett par nya svarta byxor till mig. Och hela den här grejen att köpa nya jeans eller byxor är jobbigt. Hatar det. När det dessutom är svettigt varmt i provrumen. Nej inte alls kul. Nu har jag hittat ett par så jag hoppas de håller sig så jag slipper byx shoppa på ett tag. Sen åkte jag med pappa hem snabbt, byta om och sen direkt till stallet. Red ute på en åker och galopperade lite och skritta. Hon var lite pigg och stel i början, men hon hade ju även vilat tre dagar förra veckan så det var väl okej, mjuknade efter ett tag dock och jobbade jätte fint! Så var hemma ordentligt innan för dörren lite efter åtta igår. Något trött tjej duschade och åt lite mat för att sen läsa i min engelska bok. Pratade med Adele ett tag i telefonen också och sen hoppade jag i säng.

Skolan gick oerhört segt idag, även fast jag bara hade typ två lektioner. Dock är naturkunskapen sisådär två timmar och en kvart så den är ganska seg. tog kvart över tre tåget till tumba och bussen hem. Kom innan för dörren för en halvtimme 20 minuter sen kanske. Ska nu sätta mig och skriva på en källkritiks grej till historian. Hon tycker att vi ska hinna göra den till imorgon, men tror inte vi gör det så hoppas vi får några dagar till på oss.
 
Imorgon slutar jag kvart i två och ska väl då åka hem direkt. Ska försöka blogga då. Torsdag och fredag blir det nog inte så mycket bloggning eftersom jag fyller på torsdag och ska äta middag med Elina och Adele på fredag.
 
Vi höres senare! :)

Coldplay - viva la vida

Publicerat 2012-09-03 kl. 21:00:07 || videor

Inte den bästa videon. Men en snutt frän coldplay och viva la vida.


Helgen

Publicerat 2012-09-02 kl. 18:53:00 || Life as you know it.
älskar första gången basen kommer in, om ni fattar när. typ andra versen, kanske. 
 
Jag ber så hemskt mycket om ursäkt, fast egentligen inte. För jag har äntligen gjort något. Men lite, att jag inte har bloggt ordentligt. Har varit på språng hela helgen nästan. När jag väl har fått en lugn stund, har jag antingen vart för trött, eller vart med Sofia (som jag inte får träffa så ofta) så bloggen har lagts lite på sidan såhär under helgen. Men jag hann ju faktiskt slänga in ett snabbt inlägg igår innan jag drog till Grönan. 
 
Somsagt var jag på Grönan igår, såg på sommarkrysset och framförallt Marina and the Diamonds och Stiftelsen som vi framförallt var där för att se. Och får att då göra kvällen lite bättre så kom Marina fram och satte sig framför oss (vi hade hamnat på gästlistan så vi stod längst fram vid scenen) och strök Amanda över kinden och hennes hår. Galet, tror inte Amanda och Isabelle kunde sluta skaka efter det. Haha, förstår dem! Efter det träffade jag Monika, tror inte min släkt är den skarpaste om man kan säga så. Hanna trodde att det var jag som skulle upp på scenen när jag sa att Agnes skulle vara på sommarkrysset och när jag sen gick och pratade med Monika om det så kommer jag med den smartaset meningen som har lämnat min mun på länge, "Hon är inte riktigt den smartaste kniven i lådan", skulle vart hon är inte den vassaste kniven i lådan. Det går bra nu.
Så gick jag, Monika, Sofia och Elin till t-centralen och så åkte jag och Sofia hem till mig. Drog förbi donken påvägen då jag inte hade ätit någon middag och båda var ganska hungriga. Väl hemma satte vi på en film och slockna ganska snabbt. 
 
Idag vaknade vi vid 9, gick upp och fixade oss för att klockan 10 skulle vi möta hennes pappa nere i Rosénhill så skulle vi tillsammans åka in till Grönan igen för familjehemetsdag. Så dagen har spenderats på Grönan. Kul att äntligen få åka lite istället för att vara där och kolla på artister osv. Så även big brother Lars, Hannah, Annica och Marcelo. Trevlans. 
När vi åkte hem så följde Sofia med oss hem och kollade klart på filmen och nu har hon nydligen åkte och jag har gjort mina samhällskunskap frågor till i morgon. Hoppas bara de är rätt. Ska fråga pappa en gång sen lite senrare. Nu ska jag välä duscha en snabbis sen städa mitt rum lite och kanske läsa något kapitel i min engelska bok. 
 
Hörs sen!

Sommarkrysset nästa!

Publicerat 2012-09-01 kl. 16:27:30 || Life as you know it.
Tänkte bara uppdatera lite snabbt innan jag ska sticka iväg in till stan, hamnade på gästlistan till sommarkrysset. Nämen, ser man på! Ska möta upp Elin, Amanda och Isabelle i stan och åka in med Sofia då hon också hamna på gästlistan! Woho. 
Vaknade idag vid 9 av Sofias alarm, då var det bara att gå upp och äta och sen åka iväg mot stallet, hämtade hästen och åkte vidare mot Sofia, klippte henne. Så nu är hon ingen stor lurvboll längre. Sen tillbaka till Uringe, rida och sen hem för att byta om osv. Ska springa ut och gå en sväng med hundarna innan vi åker. Uppdaterar mer sen! 
 

RSS 2.0