STS avreseläger 2013

Publicerat 2013-04-30 kl. 09:35:36 || Före USA
Okej, så här kommer inlägget om avresehelgen. Fast alltså det skulle ju vara lite kul att visa i en film, åååh. nu blev det svårt att välja. Nej men vi kör på ett inlägg.
Så jag tog tåget från centralen mot Göteborg vid ett ungefär, framme vid halv fem i Götlaborg där jag mötte upp Elin (hon jag träffade på utbytesträffen här i Stockholm) Vi gick snabbt in på Starbucks och köpte en frappuccino (stavning på den???) Efter det gick vi och mötte upp resten vid bussarna, vi hittade dem! HALLELULJA! På bussen träffade jag en jätte trevlig tjej som jag satt och pratade med på den 40 minuter långa färden till kursgården där helgen skulle spenderas. Vi fick gå sista biten för våran buss var förstor. Men det var inte så långt och hade trevligt sällskap så det gick bra. Väl framme blev vi tilldelade rum, jag fick bo i ett litet hus med två rum, i mitt rum sov två hel goa (jag har blivit göteborgare) tjejer vid namn Sigrid och Isabelle, Sigrid skulle till Kanada och Isabelle till USA, i det andra rummet bodde Elin, vilket var hur kul som helst att vi fick bo i samma, och sen även två tjejer vid namn Linnea och Emma, Linnea skulle till USA och Emma Storbrittanien. Hade lite problem att välja rätt rum då vårat hus hette "Bredvid" och på nyckeln stod det "bredvid rum två" och det stod en två vid vårat rum så trodde först att vi skulle ha det andra. Sen förstod vi att det var "bredvis, rum två" Smarta.
Efter vi äntligen hittat rummen osv gick vi och åt middag. Satt även där och pratade med massor med andra folk, vet inte hur många dialekter jag har hört och människor jag hälsat på denna helgen. Har även själv börjat prata i dialekt. Känns bra.
 
När vi var mätta och glada gick vi upp till en liten "kyrka" typ, där fem tidigare utbytesstudenter berättade om deras år, vilket var jätte roligt då en hade gått i en skola med 4 500 elever i och en annan hade bott i en stad med 200 personer, så det var lite skillnad. Fick även höra lite regler osv innan de släppte oss fria till att socialisera oss och äta natt mackor. Mycket trevligt och massor med härligt folk, vi somnade runt två. En mycket bra första kväll.
 
Vaknade upp på lördagen vid åtta, åt frukost fixade oss och allt det där. Sen bar det upp till kyrkan igen där vi hade en väldigt bra föreläsning men en av STSs USA representaner, Sen hade vi lite mer föreläsningar, innan vi gick på en "tipspromenad" och sen åt lunch. Efter lunchen gjorde vi några övningar, typ sånna man gör i skolan när läraren säger ett påstående och sen ska man ställa sig i ett hörn typ. Ja, hoppas ni förstår.
Sen skulle vi göra en till övning där man blev tilldelad ett ord, ungefär, min grupp fick hemlängtan, till det här ordet skulle man sen sätta ihop en kort pjäs där man skulle visa, hur man ska göra och hur man inte ska göra och få fram ett budsakp med det. Jag som hatar att stå inför min klass på 16 personer skulle nu stå inför ca 50 personer och göra en pjäs. Dock så var personerna så härliga så det var inte några problem, samt att allas korta pjäser var hur bra som helst och mycet roliga!
Vi hade ännu mer föreläsning efter det, vilket inte var lika kul, men vi fick en uppgift att skriva ett brev till sig själv ett år framåt för att se om våra förväntningar blev som vi trode och sådana saker, vilket är jätte kul och jag är så taggad på allt sånt nu.
 
Senare på kvällen och efter maten var upp äten och brevet skrivet så fick man chilla och socialisera sig igen. jag var dock jätte trött så kände mig inte som den socialaste, men kollade när några spela något konstig kortspel och sen satt vi och prata lite bara innan de flesta stupade i sängen vid två igen.
 
Söndagen var bara till för att städa och plocka i ordning för att vid 10 gick bussarna tillbaka till Görlaborg, där vi trötta utbytesstudenter skulle sitta på ett 6 timmars långt möte. Oh Happy DAYS! Sigrid somna, Elin somna, jag somnade nästan, tror de flesta somnade faktiskt. Dessutom var det mest upprepning på allt vi pratat om under helgen, så var inte det roligaste, men jag klarade mig igenom det och nu är det avklarat också. 
När mötet äntligen var färdigt tog vi ett farväl av allt trevligt folk #ledsen och satte oss i bilen påväg mot Stockholm. Elin åkte med oss upp vilket jag tror var bra, för vi som tänkte sova, pratade konstant om allt som hade med lägret och utbytesåret att göra i fem timmar. Jätte trevligt och jag är hur glad som helst att jag träffat de här människorna, nu hoppas jag och Elin på att vi ska få åka till New York tillsammans vilket skulle vara hur kul som helst, håller tummarna.
 
Nu är även det här avcheckat på min to-do-lista innan USA och jag är så taggad på att åka! Även taggad på att träffa dess människor igen, innan jag åker iväg.
Ledsen att det blev så långt men har så mycket att berätta och jag skulle kunna prata i timmar om bara det här lägret, bered er USA!
 
Sigrid såg din kommentar och TACK! Vi måste försöka träffas innan vi åker iväg! :)

HEMMA!

Publicerat 2013-04-29 kl. 11:31:20 || Före USA
mitt hår inte rosa längre.. :(
Eller är i skolan för tillfället, men jag är hemma från Götlaborg iallafall. Helgen var riktigt riktigt rolig, och det var en riktigt härlig stämning med massor med härliga människor som satt i samma sitts som jag själv. Det roliga var ju även att jag och Elin (inte Mattsson och inte Germerud utan en till Elin) har ju bara träffat varandra en gång innan detta läger och flera stycken trodde vi var barndomsvänner eller känt varandra länge iallafall. Vilket var kul! Men somsagt är i skolan just nu och har inte riktigt tiden att skriva ett långt inlägg om det. Så skriver det så fort jag är hemma och har tid. PEACE

Justin Bieber

Publicerat 2013-04-26 kl. 09:02:57 || videor
Ledsen att den inte kom upp igår men mitt internet sluta fungera precis när jag var färdig och jag var så trött så jag somnade istället. Men här är den iallafall!
 

Nervös. Stressad. Trött

Publicerat 2013-04-25 kl. 17:10:01 || Life as you know it.
Halloj, hade tänkt att jag skulle skriva ett inlägg i morse men då var internet avstängt i skolan för att ettorna hade nationella i svenska. Sen hade jag inte riktigt tid att göra det. Nu kom jag hem för en timme sen ungefär och har kollat på ett avsnitt av Teen Mom 2. Hade tänkt att bara gå ut med hundarna och sen göra Videon om konserten. Efter det måste jag plugga och packa. Måste plugga massor med engelska och historia samt redigera lite på mina bilder + välja en och hitta en låt till min media film. Så ja har mycket att göra. Är jätte nervös för imorgon och vet inte rikitigt vart jag ska göra av mig själv, är även stressad, då jag har massor med prov och saker som ska vara färdiga nästa vecka och håller på att somna varje kvart. Hade även massor som jag ville skriva om men har totalt glömt det nu. Så håll ut så får ni en video om Justin Bieber konserten i kväll eller imorgon.

Blandade känslor och hes hals.

Publicerat 2013-04-24 kl. 20:26:09 || Life as you know it.
Förvånad över att det är så pass många personer som går in och kollar min blogg även fast bloggen kommit i andra hand. Ber så hemskt mycket om ursäkt för det, men förvarnade er iallafall!
Igår var perfekt. Dagen i skolan var bra, fick fint smink av min kusin, åt god mat innan, hans konsert var Underbar! Har inga ord för hur bra det var. Kan inte förstå att det redan är över. Vill så göra det igen. Hade nästan kunnat, men har massor med plugg och kom på det lite sent.. Så det sög lite. Men det var verkligen jätte bra alltihopa! Ska försöka göra en video om det imorgon om jag hinner i all stress. Ska packa inför helgen då jag åker till Göteborg och ska träffa massor med utbytisar, som jag berättat förut. Ska bli jätte kul! lite nervös, men det löser sig säkert! Samt plugga.
Men ska försöka knepa ihop ett inlägg bättre om konserten, men vill inte skriva för mycket eftersom videon kommer. Så inlägget kommer efter videon, så jag vet vad jag säger och vad jag missat osv. Kan iallafall säga att efter ha varit ett fan från och till från när han var på youtube och verkligen ett fan i 4-5 år så var det riktigt stort att äntligen se han live och i verkligheten liksom, inte genom dator, tidning, internet, tv osv. Allt är underbart! Förutom att jag vill bara deppa ihop över att det verkligen är över nu..
Tack för denna gången! Vi ses snart igen, Justin!
Samma gäller er gott folk, Hörs imorgon. PEACE!

Hallå internet!

Publicerat 2013-04-22 kl. 20:00:43 || Life as you know it.
see you tomorrow babe.
Ny vecka och nya tag. Dock så funkar nya tag lite bättre denna vecka, för än engång, så ska jag på Justin Bieber imorgon! Aaah så galet taggad, och för att ha varit ett ganska stort fan av han i 4-5 år nu så är det bara stort att vara i samma stad/land som han nu äntligen. Nu såg jag dessutom att i morse när jag åkte till skolan så åkte jag förbi hans turné buss på vägen. JAg kollade dessutom extra mycket, för jag tänkte att "tänk om detta är Justins bus, den är så tonad och svart osv. Men nej Agnes, haha dum du är" Så tro det eller ej men det är samma buss som det är på bilderna jag såg nyss. Känns ju både bra och dåligt. Tänk om han eller någon i hans crew såg mig som en liten gloapa. Haha. Gud.
Skolan gick i övrigt bra. Var ganska snabbt över, och efter skolan åkte jag till min kusin i Spånga och hängde med henne i någon timme innan jag behövde dra hem. Sen fick Mammas bil punka så ppappa och mamma var bara hemma och vände för att byta däck och hämta hem bilen. Jag har lagat mat och väntar på att det ska bli färdigt nu. Sen måste jag hoppa in i duschen och plugga, samt planera lite vad det är jag behöver ha med mig imorgon.
PEACE.
 
p.s bloggninen kommer väl bli piss i morgon. Men ska försöka slänga in något. Annars tror jag, jag kommer uppdatera twitter och instagram effektivt. Pappa fixa laddare till kameran så video och bilder från konsertern kommer på onsdag eller torsdag! :) d.s

30 – your favorite song at this time last year

Publicerat 2013-04-22 kl. 10:50:00 || Musik
WOHO! sista dagen. Och imorgon ska jag gå på Justin Bieber. Så en sång som var min favorit förra året tillägnas helt klart Carly Rae Jepsen - Call me maybe. Med Justin Bieber och vänner i "musik videon"
 

Bajs söndag.

Publicerat 2013-04-21 kl. 15:38:00 || Life as you know it.
Kände att jag var väldigt djup och poetisk som liten och de enda namn jag stava rätt på var de första Oscar. Jag vet inte varför jag har skrivit det annorlunda och ja.. Herre
 
Alltså söndagar och måndagar måste vara de värsta dagarna som finns. Har verkligen ingen lust att gå tillbaka till skolan imorgon. Stressad över det mesta i skolan för tillfället och allt är bara jobbigt.
Men om vi nu ska lämna det ett tag, så igår åkte jag till Adele på kvällen. Lite folk kom dit, ganska trevlig och chill kväll, var hemma vid halv ett igen ungefär. Somnade nästan direkt.
Idag har jag kollat på Teen mom 2. Eftersom jag inte har hittat någon annan bra serie att kolla på för tillfället. Sen har jag även hunnit borsta min hund och plugga lite, och det är det jag ska fortsätta med nu i tonerna till Justin Bieber, såklart. Ska försöka plugga iallafall. Sen är det inte alls mycket mer som händer. Borde passa på att gå ut på en PW i detta fina väder men får se hur det blir med det..
Vi hörs senare peeps.

29 – a song from your childhood

Publicerat 2013-04-21 kl. 10:47:00 || Musik
Den här låten spealde min pappa för mig på gitarr när jag var liten. Älskar den!
 

Tre dagar kvar!

Publicerat 2013-04-20 kl. 18:15:33 || Life as you know it.
Somsagt helt sjukt att det bar är tre dagarn kvar, ungefär, tills jag ska se Justin Bieber live! AAAAHHH! Vet knappt vart jag ska göra av mig själv!
Idag iallafall så vaknade jag, Elina och Adele upp vig tio. Åt frukost och gick bort till min syster ch lämnade en sak. Sen gjorde vi inte så mycket mer, tog in solen så mycket som vi kunde, innan jag och pappa skjussade hem dem. Väl hemma igen kollade jag på nya awkward och har städat lite och fixat mig. Ska åka iväg till Adele om en liten stund. Ska inte hitta på så mycket där, chilla lite med folk. Julia ska komma ockås! Vilket blir kul! Det är typ det. Har inte hänt så mycket mer.
 
Juste en sak som har med USA att göra så sa mamma till mig här om dagen att hon anmält mig till ett läger som är i USA i 7 (?) dagar innan man åker vidare till dit man ska. ÅÅÅh så taggad på allt sånt nu! Ska även bli jätte kul att åka till Göteborg nästa helg och träffa massor med utbytisar också!

28 – a song that makes you feel guilty

Publicerat 2013-04-20 kl. 10:44:09 || Musik
Jag har verkligen inte den blekaste om vad jag skulle ha för låt som får mig att känna mig skyldig?!? Så tänker bara lägga upp en låt som jag tycker är bra och som typ stämmer in med rubriken.
 

Fredag!

Publicerat 2013-04-20 kl. 00:16:34 || Life as you know it.
Så idag, eller igår var det fredag. Skön dag, ledig från skolan, eller ja själv studiedag och duktig som jag är så pluggade jag faktiskt lite, samt dammsög hela över- och undervåningen och lite annat. Så tyckte jag var ganska duktig. Vid fyra kom Elina och Adele här och vi har färgat Adeles hår lila och sen har vi bara kollat på tv och film. Mycket ok fredag. Nu hittar vi inte på så mycket. Håller på att dö at trötthet som den pansionär jag är. Vi ska väl antagligen se på en till film eller något. Imorgon ska jag försöka fota min uppgift och på kvällen kanske umgås med Adele och Elina med fler. Men får se vad som händer. Vi hörs imorgon helt enkelt!

27 – a song that you wish you could play

Publicerat 2013-04-19 kl. 13:41:08 || Musik
Önskar att jag kunde spela typ alla låtar, men en extra fin låt som jag önskar att jag kunde spela fick bli denna.

 

Geniet Agnes

Publicerat 2013-04-18 kl. 18:13:37 || Life as you know it.
Som detta geni som jag är så har jag glömt, tror jag, min kamera laddare nere på Gotland. Så en video måste vänta lite och som tur är har man en syster som är fotograf och kan låna hennes kamera att fota min Skoluppgift med om inte pappa åker förbi Kjell & Company och kollar om dem har en laddare. Annars så kommer det upp en video om två veckor ungefär för då har syster vart på Gotland och tagit hem den. Ska dubbelkolla här hemma innan jag säger något för säkert. Men jag tror tyvärr att det är såhär situationen är. Tacka mig.
 
Juste btw, färgade mitt hår rosa igår.

På en Torsdag.

Publicerat 2013-04-18 kl. 14:10:03 || Life as you know it.
Sitter i skolan just nu och väntar på att tiden ska gå. Vill bara åka hem. Mår alltid bättre när jag är i skolan runt mina kompisar, men mår fortfarnde inte bra. Det sköna är dock att jag är ledig typ, eller har egen studietid imorgon så behöver inte åka till skolan. Vilket är så skönt! Var bara i skolan idag för att jag behövde gå på en föreläsning i morse men sen var min svenska lärare sjuk så har inte gjort så mycket mer. Värt.. Aja. Tror jag faktiskt ska ta mitt pick pack och dra mig hemåt nu. PEACE

26 – a song that you can play on an instrument

Publicerat 2013-04-18 kl. 13:02:38 || Musik
Standard. Tror de flesta kan den här låten på något instrument. Kunde spela björnen sover förut på gitarr. Men tyvärr så har alla mina gitarr skils försvunnit.. :(

 

Död.

Publicerat 2013-04-17 kl. 20:17:31 || Life as you know it.
Inget blev så mycket bättre igår efter jag skrev inlägget igår. Så när pappa väckte mig imorse så ville jag bara dö. Mådde allmänt piss och allt var bara fel innan jag ens gick upp från sängen. Så jag stannade hemma. Gjorde inget, förutom att kolla på Geordi shore, Älskar den seriern. De är så dumma så att det blir smarta och åååh jag bara älskar det.Vid halv två åkte jag till Jossan och umgicks med henne. Pluggade även i ca. 3 timmar vilket fick duga för dagen. När jag kom hem från Jossan så färgade jag mitt hår igen. Dip dye rosa igen. Älskar't. Blev inte super bra. Men jag är nöjd somsagt. Efter det har jag inte gjort något alls. Beställt hem en tröjan på bilden ovan och ätit. Ska snart hoppa in i duschen och kanske förbereda mig för skolan. Får se om jag går till skolan. Måste kanske, då jag har en ganska viktig  föreläsning.

25 – a song that makes you laugh

Publicerat 2013-04-17 kl. 16:08:47 || Musik
Den här låten får mig helt klart att skratta. Skämigt nog kan jag erkänna att jag älskar MangeMakers. De är helt underbara! Och den här låten får mig bara att tänka på roliga och underbara stunder när humöret var på topp!

 

Förlåt!

Publicerat 2013-04-16 kl. 22:42:50 || Life as you know it.
Hade helt glömt bort bloggen ett tag där.. Har dessutom knappt varit hemma och nu på kvällen har mitt cp glada humör kraschat! Vill helst ingenting just nu. Hatar allt. Så säger lite kort om dagen, var i skolan, träffade Monika och Hanna efter. Umgicks med dem till 20 över fem, åkte med pappa hem och sen åkte jag och kollade när Elin tränade med Anitra. Kom hem för en timme sen, och har duschat och ska nu sova. Det är allt. Hatar skolan, hatar livet, hatar mig, hatar allt. Så bloggningen kanske inte blir sådär hundra nu. Men ja. Ni får ha förståelse.

24 – a song that you used to hate but now love

Publicerat 2013-04-16 kl. 09:36:35 || Musik
Hatade verkligen den här låten i början. Men nu tycker jag bara den blir bättre och bättre för varje gång jag lyssnar på den! (a)
 

Tänk om..

Publicerat 2013-04-15 kl. 21:34:46 || Före USA
Att vara utbytesstudent och vara påväg ut på ett av dina livs äventyr är skrämande, jag ska inte ljuga, det är riktigt skrämande. Jag känner massor med känslor som jag inte ens visste fanns att känna. Man hör både bra och dåligt om utbytessår och om man är som jag så är det enkelt att över tänka saker. Tänk om det här, tänk om det där, osv osv. Det är riktigt skrämande och ibland tvivlar jag till och med på mig själv, frågar mig själv om jag verkligen kommer klara av detta eller om jag gjort helt fel val och det är här hemma jag ska stanna. Dessa känslor kan dock gå från ena dagen till den andra, till riktigt positiva och inte känna någon rädsla alls, som om detta kommer bli det enklaste jag någonsin har gett mig in på. Jag vill helst åka nu, på engång och det kommer inte alls var några problem att lära känna nya personer, bo en ny familij, lära mig en ny kultur osv osv. Känslorna är helt enkelt kaos. I allt detta kaos är det därför så himla skönt att ha någon som har eller är med om samma känslor. För hur mycket jag än försöker förklara, berätta, visa mina vänner och familij allt jag känner inför det här kommer de aldrig att förstå. För du vet inte hur det känns fören du väl sitter i situationen själv. Tolka mig inte fel nu, jag vill åka. Så himla mycket och jag är så grymt taggad på att få prova något nytt och något som är så långt utanför min comfort zone som man kan komma, så skrämmer det mig. Väldigt mycket. Jag tror på de flesta, jag har pratat med och läst bloggar om, som säger att det här är det bästa det har gjort och de trivdes så himla bra och man har växt så himla mycket i sig själv osv, samt att man även ska ta chansen att göra det om man får den. Nu har jag fått chansen och jag tog den, det är jag så himla glad över att jag gjorde. För redan nu har jag träffat nytt folk, kommer säkert träffa ännu mer härliga människor när jag åker på avresehelgen om två veckor och sen väl i USA. Jag är så otroligt taggad men även riktigt rädd på vad det här året kommer ge mig.

Can mondays be forbidden?

Publicerat 2013-04-15 kl. 17:35:28 || Life as you know it.
Klarat mig igenom denna, inte så fina, dag som kallas måndag. Eller ja, dagen är ju inte slut än. Nu har jag precis slängt i mig lite mellis och måste sätta mig ner och plugga massor. Har iallafall sex stycken frågor som jag måste svara på till Historiian och några till Samhället. Ska försöka göra sex stycken till historian, får se hur många jag orkar och kan. Det är inprincip vad hela min kväll kommer att gå ut på. Plugga. Kul kul kul. Måste dessutom ha det mesta färdigt då jag kanske ska sova hos min kusin i morgon till på onsdag. Så måste även packa lite och bestämma vad för kläder jag ska ha på mig komande dagar.
Alla applåderar till detta roliga inlägg om ingenting. Önskar att jag kunde skriva om något roligare och lite om USA, men det händer varken något roligt i mitt liv för tillfället eller på USA fronten. Men ska förska komma på något roligare.
Nu måste jag plugga så får vi se när vi hörs nästa gång! PEACE

23 – a song that you want to play at your wedding

Publicerat 2013-04-15 kl. 11:57:54 || Musik
Den här låten vill jag helt klart ska spelas på mitt förhoppningsvis framtida bröllop. Den är så fin och jag vet inte vad. Älskar den!

 

Snälla Gud, låt helgen bli lite längre

Publicerat 2013-04-14 kl. 21:04:11 || Life as you know it.
Bild från Gotland
Är inte alls redo för skolan igen imorgon. Måste läsa ett häft till Historian som jag skjutit upp hela veckan. Vill inte.. Vilket fall som helst var jag och kollade på Elin som tävlade Anitra idag för första gången (videon kan ni se i inlägget under). Det gick jätte bra, även fast hästen bytte galopp i slutet av ökningen. Men jag är nöjd och Elin är nöjd och hon var super fin i traven. Fick även chansen att taigen mys som jag inte fått på tre veckor snart. Hon var verkligen hur mysig som helst och det har jag saknat massor. Åååh, älskade häst. Efter tävlingen hängde jag lite hemma hos Elin innnan de körde hem mig. Jag kom hem och satte mig vid datorn och det är här jag har varit fast sen dess nästa. Har ätit och lite sånt. Men annars läst bloggar, kollat på lite film, osv. Är ensam hemma så behöver inte vara social. Ska nu iallafall försöka läsa det här häften och sen får vi se vad jag hittar på.
Lycka till med den nya veckan!

Elin och Anitra

Publicerat 2013-04-14 kl. 17:20:27 || videor

Elin och anitras första dressyrtävling


22 – a song that you listen to when you’re sad

Publicerat 2013-04-14 kl. 16:52:35 || Musik
Den här låten påminner om både bra och dåliga tider och tider som jag helst vill ha tillbaka, så den spelas konstant när jag inte är på mitt bästa humör.
(Ledsen för att den kommer upp tidigare men internet har inte varit på min sida..)


I brist på annat.

Publicerat 2013-04-14 kl. 13:38:00 || Life as you know it.
100 FRÅGOR OM MIG! 

UTSEENDE
Hur lång är du? Hundrasjuttio centimeter ungefär
Ögonfärg? Grön/blåa typ, kanske
Hårfärg? Blondieeee
Stil? Olika. Det som känns bra för dagen
Är du nöjd med ditt utseende? Ibland
Är du mogen? Om jag måste

FRITID
Du har varit på läger? Svar: ja
Du kör handboll/basket? Nej
Du kör fotboll/innebandy? Nej
Du är ofta med kompisar? Hyfsat

DU TYCKER OM ATT…
Kramas? Mysigt
Kyssas? Jajamen
Prata? Såklart
Sova? Vem gär inte?
Gå upp tidigt? Aldrig i livet. Helst aldrig gå upp
Lyssna  musik? Drog
Vara ensam? När jag bestämmer det själv
Att vara kär? I don't know
Vara i skolan? Om man slapp all stress och plugg, ja

HYGIEN
Hur ofta duschar du? Varje dag
Använder du deo? Ja?
Brukar du borsta tänderna varje dag? Ja!
Använder du parfym? Body splash eller vad det heter. Samma sak?

KÄRLEK
Är du kär? Om det ändå vore så väl
Har du sagt ”jag älskar dig” utan att mena det? Tror det.
Är du rädd för kärleken? Ibland, kanske. Vet inte

Pussat en tjej? Japp
Gråtit inför mer än 10 personer? Antagligen
Smygit ut? Lever på den farliga sidan
Sovit bredvid någon av samma kön? Japp
Älskat någon så du skulle kunna göra vad som helst för den? Räknas mamma?
Gråtit dig till sömns? Ja.
Gråtit framför någon du älskar? Räknas mamma ?
Vaknat av att du gråter? Japp.
Skrikit ord som hora och slampa till någon? Inte direkt till någon tror jag..
Slagit någon på skoj? Hah, ja?
Blivit slagen på skoj? Aj.
Varit på sol semester? Ja?
Badat i havet? Hahahahaha, ja
Har haft snöbollskrig? Jajamensan
Inte sovit på en hel natt? Busig tjej
Varit på sjukhuset? #cutforavocado
Sovit i över 12 timmar? Gud ja!
Sett en film mer än 10 ggr? Barnen i Bullerbyn
Varit ute en hel natt? Farlig tjej!
Bråkat med en vän? Tyvärr ja.

DU FÖREDRAR
Cola/Fanta? Coca Cola
Tv/Data? DatOR! ...or...
Blå/Rosa? Rosa

FRÅGOR
Vad tycker du om kärlek? Kan man tycka, om kärlek?
När kramade du någon sist? Idag
Saknar du någon speciell person? Just i denna sekund, nej
Har du svårt för att bli kär? Vet inte..
Är du singel? Singel and ready to mingle. Herregud skrev jag nyss detta?
När fick du senast en komplimang? Igår
Vem är din bästavän? Adele, Elin G, Elin M, Elina, Sofia & min allra käraste syster.

HAR DU NÅGONSIN…
Varit medvetslös: Minns inte
Hånglat med nån riktigt ful: Hahaha, ja. Inte min bästa stund
Hånglat med fler än 50 pers: Nejeeee
Gjort något riktigt dumt: Säkert.
Gjort något du verkligen ångrar: Försöker att inte ångra något
Åkt ambulans: Nej
Gjort nåt olagligt: Kanske, kanske inte
Skämts över dina föräldrar: OM jag har
Sagt jag älskar dig och menat det: Ja!
Vilka kläder sover du i: Pj's shorts och tröja
Vad hatar du verkligen: Dryga människor
Har du varit kär i någon du inte haft chans på: Standard
Är du ensam nu: Jaaaaaa
Vill du gifta dig: I framtiden
Vill du ha barn: Om den är snäll

SENASTE PERSONEN SOM…
Sov i din säng: Jag
Såg dig gråta: Mamma kanske
Fick dig att gråta: Skolan...
Smsade dig senast: Adele
Kramade dig: Adele

DE SENASTE 48 TIMMARNA HAR JAG
Gråtit: Idag är vi glada.
Kramat någon: Jajamen
Pussat någon: Nej
Köpt någonting: Shopaholic.....
Sjungit: Alltid.
Saknat någon: Ja..

HAR JAG?
Digitalkamera: Skolans systemkamera
Telefon på rummet: Nej
Egen dator: Min älskling
Könssjukdom: Hahahhahahahhahaha. nej.
Tar du receptbelagda mediciner: Nej?

Kär

Publicerat 2013-04-13 kl. 15:47:00 || Bilder.
Snygga kändisar finns det ju alltid gott om. Och på ett eller annat sätt har jag alltid en crush på en. Min absoluta all time kändis crush är ju såklart Channing Tatum. Han är perfekt. Nu på senaste tiden och efter allt Secret circle tittande har även den här kille lagt sig ganska högt upp på min lista.
Chris Zylka.
Så himlans snygg. Om man ändå vore några år äldre och kändare.

Ledighet!

Publicerat 2013-04-13 kl. 11:47:00 || Life as you know it.
Äntligen lite helg. Skönt! Hoppas ni hade en bra fredag! Jag började min fredag med lite fika med Julia och Evelina, slutade den i min säng efter lite Pizza till middag. Och där försvann min träning. Haha. Herregud. Nej men ska ut och springa/PW idag om ett litet tag. Vaknade redan vid 8 idag. Mår inte toppen bra, men ska tvinga mig upp från sängen och städa lite i mitt rum och fixa bland mina kläder osv. Sen har jag faktiskt inte så mycket mer planerat idag. Så nu ska jag återgå till att kolla runt på massor med kläder och drömma mig bort till en värld där jag har massor med pengar. PEACE

21 – a song that you listen to when you’re happy

Publicerat 2013-04-13 kl. 10:41:34 || Musik
At the moment lyssnar jag på den här låten när jag är som gladast och hela tiden! :)
 

Lycka i doft.

Publicerat 2013-04-12 kl. 16:03:46 || Bilder.
Jag ska nog låta min mamma åka bort oftare om hon kommer hem med sådana här fina presenter.
Kärlek till Victoria's secret body spray

20 – a song that you listen to when you’re angry

Publicerat 2013-04-12 kl. 09:16:00 || Musik
Haha, okej så jag vet inte riktigt vilken låt jag lyssnar på när jag är arg. Men när jag letade efter någon så skulle det inte förvåna mig om jag lyssnade på den här.

 

vill ha vill ha vill ha

Publicerat 2013-04-11 kl. 19:52:47 || Inspiration
Ååååååh, dessa vackra skor ska bli mina, någon gång! Snart!
bild: weheartit

19 – a song from your favorite album

Publicerat 2013-04-11 kl. 15:11:00 || Musik
En låt från mitt favorit album fick självklart bli bästaste Ed Sheerans album +.

 

Just do it.

Publicerat 2013-04-11 kl. 15:08:44 || Life as you know it.
Ska slänga på mig springbyxorna och snöra på skorna så ska jag bege mig ut på en till springtur. Lite längre idag än igår. Det är dags nu. Man måste kämpa för det man vill ha och senaste tiden har jag gjort allt annat än att kämpa.
Skoldagen var ganska onödig då jag bara gick på franskan för att sen åka till tandläkarn för att fixa. Snart ska den bort. De sista justeringarna nu sen är det äntligen färdigt. Kom hem för snart 1 och en halv timme sen. Har inte gjort så mycket alls. Ätit lite. Så nu är det dags. Upp och hoppa Agnes! Du kan göra det bara du vill det tillräckligt mycket. Just nu är jag trött på allt som har med mig själv att göra så en förändrig krävs. Får sen se om jag håller mig till den. Måste göra det. You can do it!

Vlogg.

Publicerat 2013-04-11 kl. 14:08:17 || Life as you know it.
Sorry, glömde att lägga upp videon när den var färdig igår. Här kommer den iallafall, har dock hänt något som jag inte ritkigt vet hur jag fixar.. Men man kan inte se den i mobilen av någon anledning.. Aja. Den är här och uppe iallafall.

Lill-lördag

Publicerat 2013-04-10 kl. 19:37:18 || Life as you know it.
Hejsan, hej, hallå, hur början man ens ett inlägg? Hejsan mina gullsippor!! - Är gullsippor ens ett ord?!?! Jag har ingen aning. Vilket fall som helst så har den här dagen vart ok. Vaknade jätte trött, men lyckades ta mig till skolan. Tog mig igenom dagen helt okej. - Gillar att vara i skolan! är alltid som gladast då. Anyway, morfar hämta mig i Tumba, kom hem åt lite och sen gick jag ut på en springtur/PW. Känns riktigt bra nu efteråt. Ska tvinga ut mig själv på en imorgon också! Annars har jag inte gjort så mycket mer. Kollat efter -ismer och filmat till videon som jag ska sätta ihop nu ikväll och få upp. (önska mig lycka till!). Ska äta nu. Säger till när videon är uppe, som i vanlig ordning! MWAAAAAH!

18 – a song that you wish you heard on the radio

Publicerat 2013-04-10 kl. 17:19:20 || Musik
Ledsen över att jag inte la upp den här imorse. Men tog inte med mig datorn till skolan och slutade sent.
Önskar att de spelade mer snook i allmänhet på radion. <3
 

2 veckor!

Publicerat 2013-04-09 kl. 22:27:34 || Life as you know it.
Helt galet att det är bara två veckor kvar tills jag och Hanna ska se Justin Bieber live. AAAAHHHH!!

herre min skapare vad snygg!

I min lilla, lilla värld av blommor

Publicerat 2013-04-09 kl. 18:38:30 || Life as you know it.
Denna dagen kan iallafall helt klart kategoriseras under en bra dag! Har egenlitgen inte hänt något speciellt, det har bara vart en helt underbar dag! Kan börja med att säga att nu när det är fint väder och man kan ha solglasögon och vårjackor så bara längtar jag tills jag får gå själv på stan, eller sitta på en buss/tåg/tunnelbana och bara lyssna på musik i min egna värld. Älskar det såhääääääär mycket. När Storebror dessutom varit snäll att låta mig göra en lista på hans spotify gör ju saken bara ännu bättre.
Började med att jag fick gå upp lite tidigare än vanligt för att jag skulle hinna hundarna. Hann dock göra en smoothie till frukost. Åååh, så gott! Helt klart min drog. Kom även till skolan tidigit som vanligt. Men han kolla på ett avsnitt av Secret circle. Pratade med en väldigt glad Julia och massor med annat trevligt folk. Franskan gick förvånatsvärt snabbt och bra. Sen hade vi lunch. Lunchen var piss men satte på mig jackan och solglasögonen och gick och handla lite lunch med glada personer, Sara, Elin och Mira. Hann kolla på senaste "The Carrie Diaries" innan historian. -Ja, jag kollar på tusen serier. En annan drog helt enkelt. 
Historian gick även den bra. Hade klassråd efter som gick ganska bra. Var påväg till Centralen för att hinna till bussen i Tumba när pappa ringde och sa att han kunde hämta mig. Så åkte med pappa till farmor och farfar, där jag träffade Monika för första gången efter att hon kom hem från sin tre månaders Asien resa. - Ja, jag såg ut som en albino bredvid henne. Åkte iallafall och handla och fika innan jag och pappa begav oss hem, där jag nu är. Ska kolla på mer Secret cirkle och inte så mycket mer.
Ska sluta prata nu, innan dethär inlägget blir jätte långt. Blöt puss på er!

17 – a song that you hear often on the radio

Publicerat 2013-04-09 kl. 09:35:49 || Musik
Denhär låten går så grymt mycket på radion just nu. Ut tröttande lite kanske. Kan ju dock inte säga att hon inte kan sjunga.
 

Var det en bra eller dålig dag?

Publicerat 2013-04-08 kl. 19:28:29 || Life as you know it.
Såhär typ känner jag mig.
Okej, så jag vet inte riktigt om jag ska lägga denhär dagen under kategorin bra eller dålig. Började helt okej. Vaknade och var trött. Skola och måndag. Det kanske inte var så jätte bra egentligen, men jag vaknade ganska glad. Hann till skolan i tid. Allt var frid och fröjd. Fick dessutom kolla på "TSC" på media lektionen, eftersom våran lärare än en gång inte var där. Dock så fick jag veta att det trodligtvis inte kommer en säsong två. - Let me take a minute to cry -Lunchen var faktiskt helt ok också, och på engelskan och samhällskunskapen gjorde vi inte så mycket. Fick äntligen gå hem.
Säger bara en sak, - killar borde vara glada över att det är killar.
Tänkte åka med pappa hem för orkade inte sätta mig på ett tåg med massor med jobbigt folk. Ändrade mig dock då jag kom på att Jossan var hemma. Hände dock något med våra telebobosar så det gick inte att få tag på varandra ett tag, när jag väl fick tag på henne bröts det innan jag hann säga hur långt jag kommit, vilket medförde att jag fick vänta ett litet tag i Tumba. Men det gjorde inte så mycket. Kom hem tillslut och ville bara dö, spy och aldrig röra på mig igen. Så har kollat på ännu mer TSC och nu har jag ätit och ska hoppa in i duschen och sen fortsätta.
Måste. Börja. Träna. Ordentligt. Igen. Mår dåligt, detta är så inte ok. Så om vi går tillbaka vart jag ska kategorisera denhär dagen, vet jag fortfarande inte. Aja, hörs vidare senare eller imorgon.PEACE PEOPLE.
 

16 – a song that you used to love but now hate

Publicerat 2013-04-08 kl. 10:12:23 || Musik
Jag älskade den här låten ett tag, gick on replay konstant. Men nu not so much.
 

Födelsedagfirande.

Publicerat 2013-04-07 kl. 19:41:59 || Life as you know it.
Idag väckte pappa mig vid elva, då var det bara gå upp på direkten för att göra mig iordning för att först åka till min farmor och farfar en snabbis och sen in till stan och Mood gallerian för att fira min kusin som fyllt 17! Grattis! När blev alla så gammla?!? Jag fyller fan 18 i år. Herre. Anyway så efter det åkte vi och lämna av min bror hemma hos honom och hans vän i stan och sen åkte pappa och jag raka vägen hem. Väl hemma satte jag mig och pluggade historia som jag skulle gjort under lovet. Samt pratade med min syster en stund när hon var förbi. Nu sitter jag och kollar på "the secret circle" en serie som jag bara älskar och har blivit helt hooked på. Började kolla på den förut men kände att det inte var något. Men när jag sen såg ett avsnitt på tv nu under lovet så älskade jag det! Så ska kolla på något avsnitt till sen packa väskan för imorgon och fixa mig inför skolan och sängen.

15 – a song that describes you

Publicerat 2013-04-07 kl. 19:35:32 || Musik
Den här dagen var nog den svåraste. Även en anledning till att jag la upp den lite senare. Jag har ingen riktigt låt som beskriver mig. Men kollade på "I rymden finns inga känslor" igår och då var denhär låten med och jag kände att det var den som skulle vara här. Jag fick en såkallad uppenbarelse. Varför vet jag inte riktigt. Men ja det fick bli denhär låten helt enkelt.
 

Tack!

Publicerat 2013-04-06 kl. 22:19:09 || Life as you know it.
Tycker faktiskt om alla som läser min blogg. Faktiskt såhäääääär mycket.
Är nu i vilket fall som helst hemma igen, med ordentligt internet och kan äntligen blogga igen ordentligt. Låtlistan kommer igång som vanligt imorgon och bloggningen också. Ska försöka sätta ihop en film med lite bilder och videosar som jag filmat under veckan nere på Gotland. Skulle säga att jag kunde skriva om vad vi gjort de här dagarna. Men vi har verkligen inte gjort någonting. Haha, så ja det finns inte så mycket att skriva om.
Vill återigen bara säga tack för att ni faktiskt fortsatt läst min blogg helt ok mycket medan jag varit så distance. Stor blöt puss till er!

mobilblogg

Publicerat 2013-04-04 kl. 12:51:27 || Life as you know it.

uppdaterar på mobilen bara för att säga att jag lever. kommer inte uppdatera ordentligt, samt fortsätta med låt listan sken fören jag är hemma igen med ordentligt internet. men nu vet ni att jag lever iallafall :)
Ha ett fortsatt bra lov för de som ha påsklov


14 – a song that no one would expect you to love

Publicerat 2013-04-03 kl. 12:27:00 || Musik
Samma här, älskar Billy Talent, men inte riktigt musik stilen jag annars lyssnar på.
 

13 – a song you're embarrassed to say you love

Publicerat 2013-04-02 kl. 12:25:00 || Musik
Jag skäms inte över att jag tycker om Justin Bieber, men lite den här låten. Men den är ju så svängig
 

12 – a song you love in another language

Publicerat 2013-04-01 kl. 12:22:00 || Musik
Engelska borde ju räknas eftersom jag är svensk. Hehe.
 
 

RSS 2.0