PLACERING!!!!

Publicerat 2013-08-31 kl. 22:58:24 || Före USA
Tänkte skriva det här inlägget lite tidigare och nu är jag alldeles för trott för att göra något vettigt av det! Men jag har fått min placering iallafall! Är så otroligt glad och taggad och jag vet inte vad. Har hamnat i en välkomstfamilj vilket inte gör mig så mycket, då hon jobbar för STS och jag kommer iallafall iväg. Lovar att skriva mer om dethär imorgon!!
 
Förlåt Jossan ifall du ser det här, lovade att säga på söndag. Så hoppas du inte läser detta..

Things just got real

Publicerat 2013-08-31 kl. 09:00:48 || Life as you know it.
Uppdaterar er lite senare om vad som händer!

1 vecka!!!

Publicerat 2013-08-30 kl. 21:22:50 || Life as you know it.
Juste höll ju helt på att glömma, pinsamt nog, att jag fyller ju faktiskt 18 om en vecka! En ynka vecka! Det som gör detta lite jobbigt är att det känns som om jag kommer åka till USA någon dag innan och då inte få fira min födelsedag innan. Hade vart en annan sak om jag åkt dit lite tidigare.. Aja.
Denhär tjejen fyller iallafall 18 om en vecka!!!!

Tack

Publicerat 2013-08-30 kl. 11:49:24 || Life as you know it.
Ville visa er denhär bilden på min otroligt sociala familj!
Ville bara säga tack till er för att ni faktiskt går in och kollar min blogg även fast jag inte uppdaterar så bra! Det gör att jag vill skriva mer, men som jag sa förut, jag vet inte riktigt vad jag ska uppdatera om.
 
Ska nu hoppa in i duschen för att möta upp mamma lite senare så ska vi åka till Länna och lager 157 som jag sa igår. Slänger in ett inlägg senare ikväll om en person som jag tycker det är allra värst att lämna. Haha, shit vad jag bara skriver om att det är jobbigt att lämna folk men det är okej, det är såhär jag förbereder mig mentalt för att säga hejdå.
 
Vi hörs sen!

Torsdag

Publicerat 2013-08-29 kl. 22:34:02 || Life as you know it.
Hallå människor, vad har ni gjort idag? Jag har vart inne i stan hela dagen nästan med Adele och Elina först gick vi bara omkring och Elina shoppade lite. Det var jätte mysigt har inte träffat Elina på hela sommaren och har saknat henne mycket mer än vad jag trodde. Dessa två människor alltså, vilka hjältar, vilka härliga människor, tycker om det något så fruktansvärt och ett år utan dem kommer vara jobbigt. Men vad roligt vi kommer ha när jag kommer hem igen. Lite senare gick vi på bio och bion var otroligt bra! Men somvanligt hamnar jag i en liten depression efter 1D. Plus kunde strypa alla i salongen som skrek och sjöng och var otroligt jobbiga. Men bion var bra! Sen tog vi tåget tillbaka till Tumba och de tog bussen hem medan jag åkte vidare till Vårsta där mamma hämtade mig. Som tur var kunde hon få mig på bättre humör av massor med bra nyheter och bara allmänt mys. Så nu ligger vi i sängen och kollar "so you think you can dance", skriver även på hennes padda så har ingen bild.. 
 
Imorhon åker jag och mamma till Länna och lager 157 som är ny öppnat där, på kvällen är jag nog med Elina och Adele igen. Hörs imorgon. Godnatt fina människor! 

Stockholm fashion week.

Publicerat 2013-08-28 kl. 19:42:41 || Life as you know it.
Hej på er, vad har ni gjort idag??? Vad jag har gjort? Jo jag, jag har vart inne i stan och vart på Stockholm fashion week tillsammans med Isabelle. Det var ingen catwalk utan som en utsällning med designern som har blandannat har designat masken som Lady Gaga har ovan, hon heter Isabell Yalda Hellysaz. Det var jätte kul. Jag hade min långkjol samt en vit magtröja samt guld accessoarer till det, inne i stan köpte jag en stor svart solhatt, kände mig som en kändis när jag gick på drottninggatan med den och mina solglasögon. Men det var kul och jag har nog aldrig känt mig så tjejig och så fashionabel som jag gjorde idag. Det gick bra och jag skulle faktiskt kunna leva såhär. Haha.
Efter det åkte jag och Isabelle till min gamla skola och jag fick hälsa på resten av min klass! Ååh vad jag saknar den! Sen umgicks jag med isabelle till kvart i fyra och det var så himla härligt, en otroligt skön dag med Isabelle med mycket med prat och skratt och bara umgås. Kommer sakna henne massor!!! <3
 
På kvällen skulle jag egentilgen gått på bio med Adele och Elina men vi boka om till imorgon eftersom jag ändå inte gör något på dagarna tänkte jag sprida ut mina saker jag ska göra.
Väntar nu på att Idol ska börja och sen ska jag kolla på film. Hade tänkt att kolla på "Ondskan" kände att det var passande nu när det är så mycket som händer kring Lundsberg skolan. Skulle dock inte tacka nej till att gå på internat själv. Skulle vara ganska roligt.

No New York ?

Publicerat 2013-08-27 kl. 14:15:50 || Före USA
Hallå alla, jag har ingenting att uppdatera om men jag vill så gärna uppdatera! Så jag tänkte på en sak som jag faktiskt kan dela med mig av, lyckas göra ett inlägg om och samtidigt ha med utbytesstudenten att göra!
 
Om allting hade gått som planerat skulle jag egentligen åkt en vecka till New York innan jag åkte vidare till min värdfamilj. Men eftersom jag fortfarande inte har fått någon och alla skolor börjar börja, tiden börjar rinna ut och sista lägret redan har vart så blev inte det av. Istället fick jag då ett erbjudande att åka på något annat av de lägrena som kommer komma upp under året. Men det är här jag börjar få det lite knepigt. Om man känner mig så vet man att jag är tjejen med den största beslutsångesten någonsin, jag kan knappt välja vilken väg man ska ta när man kommer till en vägkorsning och kan välja mellan två vägar som leder till samma ställe och som tar lika lång tid, och även mindre saker än det. Anyway, innan Emma och Elin åkte till USA så pratade vi om att åka till Hawaii under springbreak, som är en av resorna, för att då kunna träffa varandra någon gång under året och coolt till Hawaii osv. Men det finns en annan resa som är i slutet av året som är en coast to coast resa, som jag mer än något annat vill åka på. Man besöker typ 15 delstater sen slutar man dessutom resan i New York.
"Vad är det då som är så svårt att välja?" undrar ni, jag vill ju som jag sa mer än något annat åka på denna coast to coast resa, men jag vill samtidigt till Hawaii och kanske få träffa Emma och Elin.
 
Så sitter i delemat att välja mellan dessa två resor. HJÄLP! Mamma och pappa har även sagt att det kanske skulle vilja komma och hämta mig och pappa lova mig för några år sen en roadtrip genom USA. Så då kanske jag skulle fått den, ungefär samma. Men det blir ju fortfarande en annan sak när det är med familjen eller med flera utbytesstudenter. Samt de kanske inte hinner det innan mitt Visum går ut. GAAAAHHH

26 augusti

Publicerat 2013-08-26 kl. 15:08:54 || Life as you know it.
Vill göra en härlig sommarvideo med denhär låten.
 
God dag på er! Hur är det? Med mig är det ok, är trött som satan och vill hitta på något fast orkar just nu inte umgås med folk.. Haha, om ni föstår? Idag har jag inte hittat på så mycket, kollat serier, städat mitt rum (eftersom jag inte gjorde det igår), sminkat mig och målat naglarna. Det är ungefär det.  Ska snart ta hundarna på en sväng, men eftersom de löper så måste jag gå med en och en. Men det kanske är bra? Behöver komma ut och röra lite på mig. Är bara så trött och seg och har ingen motivation alls till något. Så det känns ju jätte kul.. Verkligen. Faktiskt inte alls. Känner väl just nu att humöret inte riktigt är på topp, och jag vill uppdatera massor med det är lite dött över vad jag ska skriva och uppdatera om, så det kommer nog bli lite segt med uppdatering framöver. Till något intressant händer!
 
Aja, det var väl det. Hörs sen kanske. Ha det bra hörrni!

Vad du är söt min kära lilla häst

Publicerat 2013-08-25 kl. 21:58:09 || Dear Diary
Var ju på tävling idag och kollade på när Elin tävlade sin första riktiga tävling med A. Jag kände redan dethär när jag var med Elin förra helgen och kollade när hon red och tränade och var i stallet. Jag saknar hästar.
 
Jag saknar hästar något så fruktasnvärt. Jag har inte suttit på en häst sen påsk och jag har knappt vart i närheten av hästar heller sen dess. Det är heöt sjukt. Trodde jag aldrig skulle sakna det så mycket som jag faktiskt gör. Jag saknar att borsta och mysa med detta stora djur både i stallgången och i boxen. Jag saknar hur älskad man känner sig när man möts av en gnägning när man kommer till stallet, eller när hästen kommer springandes till en när man visslar på den i hagen. Jag saknar att träna, känna att allting bara klickar, att det funkar. Jag saknar att bara slänga på ett täcke och sen hoppa upp och mysa runt. Jag saknar att få galoppera på en äng i full fart. Jag saknar adrenalinkicken efter man slagit sitt höjd rekord på ett hinder. Jag saknar nervositeten som kommer när man ska tävla, jag saknar att gå upp tidigt på morgonen för att sen äta frukosten i stallet, för att ännu senare packa ihop det sista och åka iväg på tävling. Jag saknar att höra min pappa säga "det är vinna eller försvinna". Jag saknar att sätta upp mål. Jag saknar att kunna åka någonstans där varken skola, plugg eller stress kan trycka ner mig. Jag saknar att känna en varm mule mot min kind. Jag saknar lukten av häst. Jag saknar att kunna analysera över vad som gick bra och vad som gick dåligt över en träning eller tävling. Jag saknar känslan efter en riktigt bra tävling. Jag saknar lyckan som uppstår när man möts av två stora bruna ögon som väntar på en i stallet. Jag saknar att ha en bästa kompis som skulle göra vad som helst för mig. Jag saknar att kunna lita på ett djur upp till 110% när jag själv tvekar. Jag saknar att matcha och planera outfit för mig och hästen. Jag saknar att köpa hästsaker. Jag saknar kärleken och realtionen som uppstår mellan mig själv och ett stort djur.  Jag saknar hästar.
 
snodde bilden från Elins blogg, ser ju namnet nere i hörnet utav bilden.

Helgen

Publicerat 2013-08-25 kl. 15:40:36 || Life as you know it.
Mitt älskade hår!
 
Hej på er, jag har inte hunnit ens vart i närheten av min dator sen i torsdags när jag skrev senast. Åk fram och tillbaka, umgåts med vänner och familj, och jag vet inte vad.
I fredags iallafall åkte jag fårn Hanna vid två kanske, så mötte jag upp mamma på hennes jobb så körde hon mig till Adele i Segersjö. Adele (min personliga frisör) hjälpte mig att färga håret och jag är så kär i det nu. Älskar det. Tror jag aldrig haft så fint hår. Helt perfekt. Lite senare så kom pappa och hämtade mig, med sig i  bilen hade han både Jossan, Oscar och Kalle. Så det var fullt hus här hemma. Vilket jag inte kan klaga på, vi åt en super god middag och sen bara satt och prata tills det var dags att hoppa i säng och sova. Men som vanligt är det en enda stor djungel här hemma, med en hund som löper, en annan hund som är olykligt kär och går runt och piper samt härschar och skäller och en katt som också har bestämt sig för att börja löpa så hon går runt och mjuar hela tiden. Oh happy days!! Så vaknade av det på lördagen. Kul.
På lördagen hjälpte jag min farmor och farfar att flytta lite, sen tog jag och mamma en liten road trip ut till Dalarö och gick runt där och myste. Sen på kvällen skulle jag egentligen åkt med Adele på en 18-årsfest. Men eftersom Adele är världens segaste person i världen så orkade inte jag eftersom allt blev så sent, så vi tog med oss Adele på kräftfiske istället, vilket var vad vi gjorde igår kväll. Otroligt mysigt och jag suger ut det allra sista av sommaren.
 
Nu har jag precis kommit hem från Ryttarstadion där det var tävlingar och där Germerud tävlade sin första tävling med A. Det gick jätte bra, men med två ynka pet i omhoppningen. Men gudars så fin min häst var och gudars så bra de är tillsammans och gudars vad bra Elin är. Är så glad över att det är Elin som har henne.
 
Nu ska jag läga mig ner och dö och kolla på något serie avsnitt, och sen måste jag nog städa mitt rum. Hoppas eran helg har varit bra, för min har vart super.

Musik i mina öron

Publicerat 2013-08-22 kl. 15:32:00 || Musik
Musik som spelas i mina hörlurar för tillfället.

Seriously

Publicerat 2013-08-22 kl. 09:43:10 || Före USA
Skulle kunna strypa mina hundar just nu. Har tack vare dem redan vart uppe i en och en halv timme.. Det som är mest jobbigt är hur jag blev väckt också. Pipande, härchande, skällande. Kul. Tack för den. Därför ska det bli ännu skänare att sova hos Hanna idag, för då kommer det vara lite tystare iallafall. Det är ungefär vad min dag kommer bestå av också. Vara hemma ett tag till och sen åka till Hanna.
 
Fick ett mejl här om dagen från STS som sa att jag inte kommer kunna åka på New York veckan innan men att det kommer komma andra resor under året samt en resa cost to cost i slutet. Får se vad jag gör. Pratade med Emma och Elin förut om att vi alla skulle försöka åka på veckan på Hawaii som kommer upp under spring break. Så får se vad som händer. Vill bara ha min familj nu. Känns som om min ansökan inte var något bra. Bra gjort Agnes, du kommer aldirg komma iväg..
 
Nu äntligen har jag fått alla djur att somna igen så jag kanske borde passa på att försöka sova någon timme till. försöker fixa något inlägg till senare. Hoppas eran dag startade bättre.

Jag ser framimot...

Publicerat 2013-08-21 kl. 15:18:00 || Före USA
* Sätta mig på planet som går mot USA. Att bara få sätta mig på planet som kommer ta mig till USA kommer vara stort i sig. Att äntligen få känna att nu är jag påväg. Nu har jag lämnat Sverige för USA i 10 månader.
* Möta min värdfamilj för första gången. Att se dem på flygplatsen för allra första gången! Ta bilderna tillsammans med dem när man anlänt, hälsa på dem. Herre vad nervös jag kommer vara men ååh vad kul!
* Skriva det allra första inlägget på amerikans mark. Att kunna skriva och berätta om min resa, ifall den gick bra/dålig och äntligen få säga att nu är jag i Amerika och nu har mitt äventyr börjat.
* Göra en housetour och visa familj, vänner och alla andra hur jag bor. Att äntligen få göra en videblogg på mitt nya "cribb" och visa hur mitt nya hem ser ut.
* Första dagen i High school. Även fast den nästan skrämmer ihjäl mig, så får skriva och berätta om första dagen på high school.
* Prom, homecoming, pep rallyn. All school spirit.
* Skypea med Sverige för första gången. Kunna skypea med familj och vänner för första gången och berätta om allt som har hänt.
 

Godmorgon!

Publicerat 2013-08-21 kl. 10:25:25 || Life as you know it.
Saknar min fina klass!
Godmorgon på er! Jag var vaken redan vid nio varesej jag ville det eller ej. Min hund löper så båda hundarna kan inte vara tillsammans. Så de går runt och piper hela tiden och är bara allmänt jobbiga, så blev väckt av dem imorse. Försökte se det positiva i det och tänkte men nu kan jag se fler serier innan jag åker till Mattias. Så det blir nog bra ändå. Och det är ungefär det jag ska göra idag.
Först träffa Mattias och sen efter det träffa Sara! Vilket ska bli trevligt, har ingen aning om vad vi ska hitta på men det löser sig alltid.
 
Slänger in ett tidsinställt inlägg om vad jag ser framimot eller längtar till vad jag får göra när jag åker till USA. Så det kommer upp lite senare idag.
 
Ha en bra dag!

20 augusti

Publicerat 2013-08-20 kl. 18:20:50 || Life as you know it.
Kan sakna sommaren lite.
Tisdag, tisdag, tisdag. Vad har ni haft för er på denna fina tisdag? Antar att de flesta har gått i skolan, några kanske har njutit av den sista sommalovsdag, vissa kanske är i USA eller något annat land och bara njuter av erat påbörjade äventyr, kanske vart hemma arbetslösa eller vart och jobbat, eller så har ni vart som mig varken med jobb, arbetslös, i skolan, i USA eller njutit av min sista sommalovsdag. Nej men jag har faktiskt gjort någonting idag. Åkte in till Julia och hängde med henne, Isabelle (som jag inte träffat på nästan hela sommaren), Mailia, Sara och Randi, medan vi färgade Saras hår. Hon har ganska mellan blont hår och så färgade vi i lite ombré. Det blev jätte fint! Känns lite konstigt att träffa dem såhär, när de går i skolan och inte jag. Men det var trevligt och ni kan knappt tänka er vilka fina vänner jag har!
 
Mer har faktiskt inte hänt. Står just nu och lagar middagen. Duktig Agnes, plus i kanten. Efter middagen ska jag bara duscha och sen inte göra så mycket mer. Juste, fick prata av mig massor med Julia också, vilket var väldigt behövligt!
Önskar jag kunde skriva att massor med mera intressant har hänt, men det har det faktiskt inte gjort. Imorgon ska jag träffa Mattias och sen Sara, sicken tur att de bor typ grannar! Torsdag antagligen sova hos Hanna och fredag ska jag färga mina toppar regnbågsfärger typ! :)

Serierna med bästa soundtracken

Publicerat 2013-08-20 kl. 13:02:00 || Life as you know it.
Jag är överlag ett väldigt stort fan av alla de här fyra serierna. Men måste ändå säga att de kan det där med att sätta in rätt låt vid rätt tillfällen!
 
 

När jag hör dem här...

Publicerat 2013-08-20 kl. 10:35:00 || Memories.
...kommer jag tänka på dig syster yster. De här är våra låtar.
 

Friends

Publicerat 2013-08-19 kl. 18:42:33 || Life as you know it.
Julia skrev det här på twitter för några dagar sen. Och jag vet inte, det känns som om det är vädigt sant, att om en vänskap är längre än 7 år så komer den att vara hela livet ut.
Min äldsta vän är Adele. Vi går nu in på vårat 13 vänskap år tillsammans. Det är ganska länge, sjukt faktiskt. Efter att kännt henne så här länge och spenderat nästan varje dag tillsammans under 10 år skulle det kännas jätte konstigt ifall hon inte längre fanns i mitt liv. Det sköna med våran vänskap är att vi behöver inte alltid kolla att vi finns där för varandra, vi vet det bara. Vi vet att vi alltid kommer stå vid varandras sida i alla lägen. Spelar ingen roll vad som händer, eller vad som hänt. Under denna tiden vi vart vänner har vi bråkat en gång, en endaste gång. Och jag vet inte ens om jag kan räkna det som ett bråk. Men om det nu skulle vara så att vi hade bråkat, (gud, förbjud) och hon skulle ringa mig i panik skulle jag släppa allt för att hjälpa henne. Jag kommer alltid stå vid Adeles sida oavsett. Man pratar alltid om att man har bästa komipsar, jag har flera bästa kompisar. Men Adele är min allra bästa. Jag litar på henne till 120%. Ett år utan henne kommer vara pest och pina, men jag vet att hon alltid kommer där för mig under detta år också, samt när jag kommer hem igen.
 
Hon är min allra bästavän och jag kommer aldrig lämna hennes sida.
 

Nu då?

Publicerat 2013-08-19 kl. 13:40:49 || Life as you know it.
Alltså coco puffs, i mitt hjärta. Jag i morse medan jag läste alla tweet om skolan
Jahapp, första dagen tillbaka till skolan för mina gamla klasskompisar. Konstigt att säga gamla, men det är faktiskt så det är nu. Vad ska jag hitta på nu då? Nu när alla mina vänner går tillbaka till skolan och jag fortfarande är kvar i detta lilla lagoma land..?
Idag kommer dagen bestå av städande, jobb sökande för nästa sommar och kanske umgås med Adele. Mer roligt än så blir det faktiskt inte. Vill bara att samtalet från STS (kommer tjata om det tills jag får det) ska komma nu, så jag kan känna att jag faktiskt också är påväg!
 
Tog lite stop i mitt huvud på vad jag skulle blogga om. Men säger väl såhär. Lycka till alla som går första dagen i skolan idag. Och till alla er som börjar sista året! Tänk vad mycket roligt som kommer upp utmed vägen och under detta år. Till min gamla klass och skola ; Jag kommer sakna er massor, men vi ses snart! <3

Inspo måndag

Publicerat 2013-08-19 kl. 10:05:00 || Bilder.
Knepade ihop ett litet collage i min uttråkhet. Finns det ens något som heter så?
 
Alla bilder kommer från weheartit

Sista sommalovsdagen & jag har inte ångest?

Publicerat 2013-08-18 kl. 20:36:51 || Life as you know it.
Love you! Du kommer klara dig fint i skolan! Tro mig, jag vet! <3
Idag är det söndag, söndag menas med att imorgon börjar en ny vecka, imorgon menas med att skolåret börjar igen, vilket menas med att det är sista sommarlovsdagen idag. Men jag har ingen ångest? Hur kommer det sig. Antagligen för att för mig är det inte sista sommarlovsdagen. För mig fortsätter bara sommarlovet att gå tills jag får reda på något som har med min familj i USA att göra. Suger dock iallafall att skolan börjar imorgon! För nu försvinner alla mina vänner till skolan så vem/vilka ska jag nu umgås med under dagarna. Vad ska jag ta mig till? Behöver det där jäkla samtalet nu!
 
Gårdagen spenderades som jag trodde, serie kollande och B&J ätande + massa med andra onyttigheter. Det var skönt att umgås med Elin igen, vi har missat mer i varandras liv än vad jag trodde. Som jag sa är det så skönt att vara hos Elin, jag tycker om hennes familj så himla mycket och jag känner mig så hemma. Behöver inte oroa mig över vad jag säger, vad jag tycker, vad jag gör, hur jag ser ut, inget. De är som min andra familj.
Idag följde jag med henne till ridhuset där hon tränade lite inför nästa söndag då det är dags för deras första tävling tillsammans. Måste ändå säga att de är riktigt duktiga tillsammans och ni får se upp allihopa som ska vara med nästa söndag. Är så otroligt glad att det är Elin som har A. Fick ta igen min abstinens efter hästar igår och idag också vilket också var bra! Nu borde jag klara mig i max en vecka till!
 
Efter det åkte vi och kollade på min Farmor och Farfars nya lägenhet. Mycket fin! Större än vad jag trodde. Vi var inte där sålänge fören vi åkte hemåt igen, där vi bara har ätit middag och sen inte gjort så mycket mer. Jag har duschat, så tänkte skriva färdigt dethär inlägget och sen ta ut handduken i håret för att göra mig bekväm med massor med filmer. För vänner jag ska inte till skolan imorgon. Dock så börjar inte min skola fören vid två för att bara ha upprop så det kanske blir bättre att skryta till tisdag istället.
 
Lycka till alla som börjar skolan imorgon, så hörs vi då!

B&J's och serier

Publicerat 2013-08-17 kl. 12:27:30 || Life as you know it.
Drömmer mig tillbaka till New York medan jag väntar på besked om familj.
 
Glad lördag på er! Eller något? Vad ska ni hitta på idag? Eller vad ska ni fortsätta med att göra! Själv så har jag inte gjort så jätte mycket på morgonen, fixat lite i mitt rum och mest bara gått runt. Snart ska jag åka till Germerud där natten kommer spenderas och i vanlig ordning ska vi äta massor med B&J's och kolla på serier. Som vanligt helt enkelt. Det sköna med att vara hos Elin är att jag verkligen inte behöver oroa mig över mitt utseende, kan åka dit sliten och i mjukisbyxor och känner mig fortfarande lika välkommen. Säger inte att jag brukar åka dit sliten. Men mjukisbyxor är nästan ett måste!
 
Annars då? Shoppingsuget är på max. Har massor jag skulle vilja shoppa men inga pengar över huvudtaget för att göra det med. Det bästa och det sämsta med att åka till USA är att jag inte kan ta med mig så mycket, men då kan jag köpa nästan en hel ny garderob där!! Är lite orolig över hur mycket jag kommer gå upp i vikt under året i USA. Är inte så nöjd med något för tillfället. Men har som vanligt ingen annan än mig själv att skylla. Vill inte att sommaren ska ta slut. Mina vänner börjar skolan på måndag och jag kommer verkligen inte ha något alls att göra. Jag vill jätte gärna åka longboard men eftersom jag bor som jag bor är det lite svårt. Jag vill ha min familj nu och veta vart jag ska bo någonstans det kommande året. Emma åkte till USA idag och jag är jätte taggad för henne. Alice kom fram till sin familj för några timmar sen och hon stormtrivs.

Svar på kommentar.

Publicerat 2013-08-17 kl. 11:05:20 || Före USA
Vet exakt hur du känner. Jag väntar också fortfarande. Men vi kommer nog snart iväg vi också. Ha ett fantastiskt år! Kram från Umeå - Alice 
 
Skönt att känna att jag inte är själv iallafall. Håller tummarna för att din familj och din avresa kommer snart också! Ha ett fantastiskt år du med! Om du någon gång skulle vilja prata om någonting som rör sig om utbytesåret nu när vi sitter i samma sists så är det bara att höra av sig, här, på fb eller på min mejl ([email protected]). Kram!

Avundsjuk

Publicerat 2013-08-16 kl. 21:46:00 || Före USA
När jag var i USA förra våren. Brooklyn bridge.
Vet ni vad jag önskar mig allra mest på hela denan jorden just nu? Kanske inte så svårt att lista ut. Men jag önskar mig att jag får min familj snart, helst nu. Kan ju inte heller säga att jag inte är avundsjuk på alla som redan har fåt åka, eller iallafall fått veta sin familj. Alice har precis vart i New York i två dagar och ska nu åka vidare mot Utah. Nej jag är ju inte alls avundsjuk på henne.. Inte ett dugg. (se er en sån fin gubbe som finns för Iphones när den sneglar neråt, hoppas ni vet vilken) Jag är jätte avunsjuk och vill bara åka iväg nu! Mitt tålamod är på noll och jag får panik. Emma sa till mig här om dagen att jag ändå verkade hyfsat lugn. Vi kan väl alla komma överens om att det är borta! Ååååh. Kan jag inte bara få min familj nu så jag också kan få åka iväg och börja detta år!

Tydligen fredag igen?

Publicerat 2013-08-16 kl. 18:55:23 || Life as you know it.

 
Hallå. Det är tydligen fredag idag, igen. Jag har ingen koll på dagarna nu när jag har sommarlov men enligt alla så är det fredag igen. Och det är väl trevligt. Hur har eran fredag varit? Min har varit bra hitintills.
Åkte med mamma till Tumba vid elva. Sen åkte jag till Mattias i Tullinge till 20 i ett. Vi kollade först på film, jag tvinga han att kolla på en häst film, eller tvinga och tvinga, han gick halft med på det. Jag tyckte den var bra iallafall. Sen spelade vi COD. Typ första gången någonsin jag spelar, kan väl inte säga att jag var så där himlans bra, men blev bättre mot slutet! Och herregud vad kul det var. Lovar är inget pshyko men det är kul med skjut spel! Mamma kom och hämta mig vid fyra för att mitt busskort har gått ut och jag är fattig student. Så åkte vi och handla lite, fick coco puffs. Ni skulle bara veta hur glad jag blev när jag såg att man fick en leksak med också!
Ikväll ska jag bara äta middag med mamma och pappa och sen inte göra mycket mer, vill inte göra mycket mer heller. Har lite mamma och pappa abstinens så vill bara vara med dem.
 
Nu ropar dem på mig och säger att det är mat. Så vi hörs lite senre!

Presentation. Igen...

Publicerat 2013-08-16 kl. 10:23:00 || Life as you know it.
Eftersom statistiken och läsare har ökat ganska mycket kände jag att det inte var mer än rätt att lägga upp presentationen jag gjorde om mig för några månader sen.
 
Som ni kanske har förståt av mitt bloggnamn och massa andra sätt och ställen är mitt namn Agnes, en tjej på 17 år, (18 i september) som använder, en för många utropstecken så ofta som jag kan! Jag över tänker det mesta och gör gärna ut situationer i mitt huvud innan de faktiskt inträffar. Älskar sommarn och lugna och varma sommarkvällar på Gotland med trevligt folk är det bästa som finns. Tycker även om att umgås med kompisar, träna, kolla på film och serier, äta Ben&Jerry samt att sova.
 
Just nu går jag andra året på Kungstensgymnasiet där jag läser Estet/fotografi med lite mer språk. Dock är jag varken särskilt estetisk, djup eller bra på språk (engelska räknas inte med här) (inte för att jag är pro på engelska men ni förstår) Jag bor en bit utanför Stockholm med min mamma och pappa. Har två äldre syskon, samt två, hundar, två katter och fram tills söndag en häst.
 
Jag trivs bäst i värmen och ber till Gudarna att det är på något varmt ställe jag kommer hamna i, i USA. Jag har allt för många drömmar och saker som jag vill göra i mitt liv. Men mitt life goal är att flytta bort från detta lilla lagom land till antingen USA, Storbrittanien eller Australien.
Jag är oftast positiv och glad, dock väldigt blyg i början när jag inte känner folk. Klarar mig oftast bättre på egen hand bland nytt folk än om det finns någon jag känner med. Har en soft point för serier och kan ligga veckor i min säng och bara kolla på olika serier.
 
Jag har väldigt svårt för att vara seriös på bilder och tar det mesta på skämt och tar det mesta oseriöst. Bryr mig inte mindre och mindre om ifall jag skämmer ut mig bland folk, då jag både gått som Sickan i Jönssonliga till Insparken på min skola till att ramla i trappor och skrika pinsamma saker bland stora folk massor och gjort cheerleading på Drottninggatan.
 
Kommer inte på så mycket mer att skriva om mig just nu. Om det är något ni undrar, om mig, utbytesstudenten, skola, liv, vad som helst så tveka inte att fråga! Kram
 

Farwell summer, see you next year!

Publicerat 2013-08-15 kl. 21:17:18 || Dear Diary
Hatar den här tiden på året, när man känner att sommaren börjar ta slut, när kvällen blir snabbare mörkare, kylligare under både nätter och dagar, alla går tillbaka till jobbet, jag är hemma från Gotland igen, skolan börjar om bara några dagar (inte för mig i år men iallafall). Tycker inte om det alls. Snart är man påväg in på de jobbiga depressiva hösten och vinter. Kan inte säga att jag hatar varken vintern eller hösten men sommaren är ju något alldeles extra. Jag vet inte riktigt vad det är, men att känna den där typiska svenska sommaren på Gotland, i Skärgården, i stan, hemma vart som helst. Det är en speciell känsla och jag älskar den. Vill aldrig att den ska ta slut.
 
Men man känner att snart är sommaren faktiskt slut, snart måste man återgå till det vanliga livet, som är skola eller jobb. Inte känna samma frihet, inte kunna bara slänga på sig ett par shorts och en tröja, eller en klänning eller liknande. Inget sådan funkar. Alla grillningar, middagarna på altanen, sitta på stranden till tidiga timmarna på morgonen, cykla runt och bara älska livet, känna extrem och äkta lycka över att livet känns så otroligt enkelt under sommaren, inte behöva ha någon stress, ingen som säger åt dig vad du ska göra, inte behöva sitta fast i en skola och föröska bli lärd saker som du kommer eller inte kommer minnas om någon timme/dag/månad/år.
 
Jag älskar sommaren och allt som den tar med sig, framförallt den otroliga lyckan som alltid finns med sommaren. Om jag skulle få välja skulle vinter bestå av max två månader, hösten och våren två-tre, sen sommaren resterande. Jag älskar framförallt den svenska sommaren, jag behöver inte åka utomlands under sommaren, för mig räcker Gotland gott och väl -bara det är som att åka utomlands. Stockholm, resterande sverige. Jag älskar Sverige under sommaren. Vackra vackra land.

Torsdag.

Publicerat 2013-08-15 kl. 14:32:10 || Life as you know it.
Hallå  i stugan, hur är det? Vad gör ni? Med mig är det bra, tror dock jag håller på att bli lite förkyld, är trött, seg och vill helst inte göra någonting. Vill ha min familj också. Hatar att vänta. Liksom är det något fel på mig? Var mitt brev, mina bilder, hela köret, var det inge bra? Får lite smått panik att jag ska missa skolstarten att jag kommer missa ganska mycket av mitt år. Jag vill bara åka nu. Är sjut nervös över allt. Trodde jag skulle komma iväg innan mina fellow vänner börjar skolan, men nu börjar de på måndag och jag tror att jag antagligen kommer fortfarande vara kvar hemma när det gör så.
 
Anyway, idag har jag planerat att fortsätta göra ingenting. kolla på serier osv. Borde gå ut i solen nu när den titta fram igen. Men vi får se.
Har verkligen ingenting att skriva, men kände att jag ville uppdatera er lite.
 
Ni får ha en fortsatt trevlig dag.

One Direction

Publicerat 2013-08-15 kl. 10:00:00 || Musik
Första videon jag någonsin såg på One Direction och jag fastna direkt.
Kände att det var dags att uttrycka mina känslor och tankar över detta världs kända pojkband, One Direction. Inte för att någon kommer bry sig, men jag vill bara få ut mig detta.
 
Jag tror dem flesta vet vilka One Direction är, så en introduktion är inte nödvänig. Detta band har vart ett band sen 2010, i maj 2011 kom de till Sverige för första gången. Inget världskänd pojkband, inga egna låtar, inga tusen miljarden fans som stormade dem vart de än gick. Utan fem helt vanliga killar kom till Sverige för att spela in till sitt komande album. I maj 2011 såg jag One Direction för första gången i verkligheten. I februari 2011 såg jag dem för första gången på youtube, jag och Adele satt på en SO-lektion och kollade igenom alla deras framträdande på xfactor och fastanade direkt. Efter maj 2011 blev de bara större och större. Efter maj 2011 blev inget som man trodde. Två år senare står de med två (snart) avsutade världsturnér, två toppsäljande album, snart en film, snart en stadium tour, och snart ännu ett kommande album, (Hata mig inte om jag missat något).
För ska jag vara riktigt ärlig så tycker inte jag deras musik de gör idag är så bra. Jag tyckte de var bättre i xfactor. Deras röster hördes bättre, deras personlighet, fansen var definitift bättre. Det mesta faktiskt. Jag klagar inte på dem, jag klagar mer på hur allting blivit. Och jag vet, alla måste växa upp, det är inte det jag klagar på. De får gärna växa upp (även fast det känns konstigt att det redan har gått snart tre år.) Men det var just hela hysteriken omkring dem förut när det var mindre kända, det var det jag gillade.
 
Jag är sjukt stolt över att jag vart där från början och sett hur det utvecklats och bara klättrat upp, hur det har tagit över världen. Jag är stolta över dem för att de gjort det. Det är sjukt häftigt. Men om jag fick bestämma skulle de stanna när de var lite mindre kända. Inte för att jag hoppas på att enklare kunna träffa dem, skiter fullständigt i det. Det är bara som sagt hysteriken omkring dem.
 
Jag vet inte hur jag ska förklara det här bra så att alla förstår. Men jag, jag vet faktiskt inte. Vet inte längre vad det var jag ville komma med detta heller. Men nu vet ni. Kanske. Haha. Gillar min förvirring men aja.
 
 Min all time favorit låt med dem, mest för Harrys solon.
 

Isbit.

Publicerat 2013-08-14 kl. 18:00:12 || Life as you know it.
Försökte vara lite söt med mina nya babies.
 
Är helt genomfrusen och jag vill inget hellre än att krypa ner under mitt otroligt skäna täcke och bara stanna där för resten av kvällen och natten. Kanske med en film eller bara sova.
Hann fixa allt jag skulle idag i stan. Kändes dock som om jag åkte över hela stan idag. Från Hötorget till toppen av Drottninggata till Gallerian till Kungsträdgårde tillbaka till Gallerian till Kungsholmen till Centralen och sen tillslut till Handen i Haninge. Hann som sagt fixa allt, sprutan check, lämna saken till min skola check, köpa hörlurar check, prata med banken check. Tror det mest är fixat nu inför mitt år. Ska köpa några presenter till, till min kommande familj samt decilitermått, skriva ut bilder och kankse köpa en scrapbook. Annars är allt på väg att bli färdigt. Känns skönt.
 
Nu somsagt ska jag snart krypa ner under mitt täcke med en film spelandes på TV:n och hoppas på att det där jäkla samtalet om min familj kommer snart.

Sista sprutan

Publicerat 2013-08-14 kl. 11:35:39 || Före USA
Brist på bilder.
 
Nu är jag redo att åka in mot stan för att ta min sista twinrix spruta, som jag skrev igår. Ska ju även fixa massor med mer saker inne i stan, som jag också skrev igår.. Ska kanske till och med åka förbi min skola och lämna en sak. Vet dock inte om jag klarar av det men jag måste.. Aaahh.. Adele skulle egentligen följt med mig till doktorn när jag tar sprutan men, som vanligt, så hinner hon inte med det tåget vi sa... Standard Adele. Så får väl klara det helt själv! You can do it, Agnes!! Minns när jag var hos doktorn första gången, det var några dagar efter jag hade spetat mig i fingret med kniven, så jag hade det bandaget + ett TBE prov på underarmen (?) = plåster  + ett blodprov i armvecket = plåster där med + första vaccinen uppe vid axel = plåster där med, vilket slutade med att det såg ut som jag hade skadat hela min vänster arm. - Nej jag lovar, jag har ingen sjukdom som smittar!
 
Drömde att jag fick min värdfamilj i natt. Det var en jätte härlig familj. Med en mamma, en pappa, deras yngre dotter på typ 5 och en dotter i  min ålder ockås. De både på i en ganska liten by, fast ändå så var den stor. Ganska konstigt att förklara. Minns att mamman hette Donna. De var jätte mysiga och jag trivdes jätte bra, kom på kvällen då de skulle ha någon grann fest. Ni vet när alla grannar drar ihop lite grillning osv. Så en kille i min ålder fick köra hem mig till huset, så jag kunde kolla runt och lämna av alla mina saker, sen blev han och jag bästisar. haha. Sen vaknade jag av mitt nedrans alarm.. Gillade den familjen iallafall, och vill bara ha min riktiga familj nu!

Brist på inlägg

Publicerat 2013-08-13 kl. 23:19:44 || Före USA
Bilden har inget med inlägget att göra, men saknar min hestis alldeles jätte mycket för tillfället.
 
Ledsen för bristen på inlägg igår. Men åkte inte hem i söndags, utan sov hos Syster. Sen sov jag där igen igår tills idag. Så har inte haft någon tillgång till dator över huvudtaget.
 
 
I söndags åkte jag och Adele iallafall in för att gå på Grönan. Men eftersom det blev smock fullt så strunta vi i det och köpte en lyxshake på Max, sen satte vi oss och priata lite, efter det mötte jag upp Jossan och Kalle i gamla stan så åkte vi tillsammans hem till dem. Såklart hade jag och Jossan likadana paraplyn också. Inte nog med att folk tror att vi är tvillingar, vi beter oss som det också.
 
Igår så träffade jag upp Alice (för sista gången innan hon åkte till USA idag) och Malin, åt lite lunch med dem, sen gick jag runt med Alice en stund och kollade i affärer innan vi behövde ta det där jobbiga hejdå;t. Det var dock inte så jobbigt som jag trodde då det känns som jag ska träffa Alice snart eftersom hon också åker iväg. Men en eller annan tår fälde jag när jag satte mig på tunnelbanan hem mot min bror. Hos min bror lämnade jag lite pengar, åt rostemackor och kollade på svensktalande svampbobs film. Ååh, typiska stunder med min bror. Drog mig sen inmot Grönan där Panda da Panda skulle spela. Pratade lite med Sara innan jag mötte Adele och vi satte oss och lyssnade på bandet. När det var slut tog vi båten tillbaka till slussen och gick sen och bara älskade livet ända till Centralen, Drottninggatan, Sergel och Donken. Hade jätte mysigt med henne innan jag tog tunnelbanan tillbaka till min syster. Somnade ganska snabbt efter jag kom hem och sov sen som en stock tills imorse då klockan ringde.
 
Träffade Emma idag för sista gången innan hon också drar till USA, och här sitter jag och bara väntar. Vi tog en glass vid Medis och bara satt och prata om allt mellan himel och jord. Sen var jag tvungen att åka till Pappa för skulle följa med han till Farmor och Farfar. Kom hem efter många om och men vid 40 i sju, då middag nere hos Mormor och Morfar stod på schemat. Hela familjen Serrander var där och det var galet mysigt och trevligt och jag kan inte annat att älska såna här tillfällen tillsammans med min familj. Vi åkte ut på älg safari, i hopp om att Oskars fru skulle få se några älgar (hon är amerikan), och som vanligt, välkommen till landet, hittade vi både elva älgar och två bävrar att hälsa på.
Nu har jag duschat och fixat för imorgon då sista twinrix sprutan, köp av hörlurar, prat med bank, umgås med Adele och lite annat står på schemat. Ska göra mitt bästa med updates!
 
Ha det bra gullegrisar så hörs vi snarast! PÖSSSSS
 

Sunday funday!

Publicerat 2013-08-11 kl. 11:42:26 || Life as you know it.
Bild på mig, från våran picknik i Skinnarviksparken. Bild tagen av Mattsson
 
Godmorgon! Eller godförmiddag snarare. Det är morgon för mig. Anyway nu har jag precis ätit lite frukost och ska nu fixa lite inför USA med saker som behöver ordnas. Senare ska jag göra mig iordning för att åka med Adele in till Grönalund och kolla på Tenicious D (hata mig inte om jag stavat fel), jag själv lyssnar inte på honom, med Adele ville åka in och jag älskar Grönalund så varför inte. Vi får se om Elina följer med också.
Sen sover jag antagligen hos Adele eller min syster. För på måndag ska jag in och möta Alice för sista fikan på antagligen ett år. Och på kvällen ska jag tillbaka till Grönan för det är något annat band som spelar som de ville se. Själv så följer jag fortfarande bara med! Gud vilken snäll vän.
 
Så ja, det är väl vad jag har planerat så långt iallafall. Vet faktiskt inte riktigt vad jag ska skriva mer. Men uppdaterar er senare! See ya!

Coldplay.

Publicerat 2013-08-11 kl. 00:44:50 || Life as you know it.
 
 
Snart är det ett år sen jag blev med bjuden av Alice att gå på Coldplays konsert som de hade här i Stockholm på stadion. Det var en av de bästa kvällarna i mitt, allt var så otroligt färglatt och fint och lyckligt och jag vet inte vad. Är så otroligt tacksam till Alice som bjöd med mig, och lät mig vara med på den.
 
Bye bye konsert oskulden. Klagar inte.

Tears stream down your face

Publicerat 2013-08-10 kl. 15:36:00 || Före USA
Känner att de kommande veckorna framöver kommer vara fylld med tårar. Var hemma hos Alice igår, sista gången nästan alla var samlade! Känns konstigt. Alice åker på tisdag. Jag kommer dock träffa henne på måndag igen så jag lyckades hålla mig från tårar.
 
Fick en rosa liten fin låda av Sara igår, Alice fick en också, vi fick inte öppna dem fören vi var själva. Så idag, efter jag kommit hem från Adele satte jag mig på sängen med lådan framför mig. Min nyfikenhet hade nästan gått från det till rädsla under tiden jag har gått och bärt med mig på denhär lådan sen igår kväll. Tog iallafall ett sista djup andetag och öppnade locket, i lådan möts jag av det finaste jag någonsin fått av någon levande varelse som vandrar på denna jord. Har aldrig gråtit så mycket över en present. Det var verkligen det finaste jag någonsin fått. (Håller på att börja gråta när jag skriver dethär inlägget också) Jag möts av delar från samtal vi gjort, bilder på oss, ord, meningar, minnen, det mesta du kan tänka dig. Så nu har jag två saker i min resväska. En present till familjen samt presenten från Sara. Det första jag packat.
Jag kommer sakna Sara så otroligt mycket. Denna fina människa alltså. Den som någon gång får ha henne bara för en stund i sitt liv kan se sig själv som riktigt lyckligt lottad! Denna härliga, fina, underbara + alla andra bra ord du någonsin kan tänka dig, är en av de finaste männsikorna jag har i mitt liv. Jag ser upp till henne så otroligt mycket, sättet hon ser på livet, sättet hon tar emot livet, människor och sättet hon bara utstrålar så otroligt mycket värme och lycka, finns nog inte någon annan människa som gör det. Hon är helt enkelt bäst. Hon är en person man aldrig någonsin vill förlora från sitt liv. Så om hon någonsin skulle dansa in i ditt liv, som hon gjorde i mitt, ta vara på det. Ta vara på den fina männsikan som kommer göra ditt liv så otroligt mycket enklare. Hon kommer lysa upp varje dag lite lite mer. Gud vad jag kommer sakna henne.
 
Jag säger det igen. Tack, Sara. Tack för allt. Du är världs bäst, glöm aldrig bort det. Du förtjänar det bästa du någonsin kan tänka dig i livet. Jag älskar dig, Vanheden! Bröder tills döden! ♡


Vi ses snart!

 

Gotland Del 3

Publicerat 2013-08-09 kl. 18:54:00 || Bilder.
 

FREDAG!

Publicerat 2013-08-09 kl. 11:14:20 || Life as you know it.
Godmorgon på er! Har ni sovit gott? För det har inte jag gjort. Drömt två mardrömar som är fortsättning på den förra. Alltså jag drömde först en, vaknade, drömde fortsättniningen på den första. Inte kul alls. Har dessutom drömt samma, liknande dröm förut. Det är iallafall en kille som vill ta mina pengar, misshandla mig, kidnappa mig, eller våldta mig. Jag får panik och försöker ryma ifrån han, ingen tror på mig när jag talar om för dem att det är en som är "ute" efter mig. Och sen är hela drömmen ungefär mig på flykt och försöker komma ifrån denhär mannen. Kan inte beskriva hur han ser ut men i drömen är han glasklar. Han har iallafall brunt hår. Otroligt äckligt och när jag vaknade idag gick jag upp och grät lite. Har fortfarande kvar en stor klump i halsen.
Så ja min natt var inte den bästa, hoppas eran blev bättre. I början drömde jag dock att jag fått en värdfamilj. Men det lyckliga försvann fort.
 
Snart ska jag åka med mamma in till Tumba, vara med henne ett tag och sen ska vi äta lunch innan jag åker in till stan för att först träffa min bror och sen åka vidare till Alice där kvällen med spelande kommer spenderas. Sover hemma hos Jossan och på lördag har jag massor med halvt bestämda planer så vi får se.
 
Ha det så bra så hörs vi! (En ny del med bilder från Gotland kommer komma upp ikväll.)

Gotland Del 2

Publicerat 2013-08-08 kl. 21:45:00 || Bilder.
 

Disney

Publicerat 2013-08-08 kl. 14:59:50 || Före USA
 
Har suttit i någon timme nu och bara lyssnat på massor med Disney låtar. Vilken nostalgi. Annars har jag faktiskt inte gjort så mycket mer, eller jag och Hanna bakade en kladdkaka och har kollat på film.
 
Under morgonen har det varit tre personer som fått sina värdfamiljer och här sitter jag fortfarande lika spänt och väntar på samtalet som kommer göra min dag! Men nope. Ingenting än..
Träffade Emma igår, hade jätte mysigt och var bra att ha en liten catch up på vad som hänt. Kommer sakna henne under året, men ändå skönt att jag har henne (bland annat) med mig under hela året, så jag har någon att prata med och som känner och tänker likadant! Hon åker snart, och snart åker Alice också, aaah allt är så nära nu! kan jag inte bara få min familj!!
Började packa lite igår för att vara beredd, vet ju dock inte vad jag ska packa eftersom jag inte vet var jag kommer hamna. Måste införskaffa några fler presenter till familjen bara. Samt se hur jag gör med mobilen osv.
 
Aja, ha en bra dag. Har inget mer intressant att skriva.

Truth about Swedes.

Publicerat 2013-08-07 kl. 18:56:00 || Bilder.
 

Godmorgon!

Publicerat 2013-08-07 kl. 12:00:22 || Life as you know it.
Bild från en av kvällarna när jag satt på stranden i Ljugarn. Åh älskade Ljugarn!
 
Godmorgon, godmorgon hör fåglar sjunga glatt godmorgon godmorgon i kör! Docj så är vädret inte jätte fint här ute vid mig. Hoppas på att det är finare väder i stan så jag och Emma kan sitta utomhus. Håller tummarna för det.
Ska om några minuter gå ner till morfar så får jag skjuss ända in till Gullmarsplan. Sen åker jag vidare till Gamla Stan där jag möter upp Emma, ska försöka köpa lite saker jag behöver till USA också.
Åker hem lite senare med pappa och på hem vägen åker vi förbi och hämtar upp Hanna. Ska bli mysigt att träffa och vara med henne igen eftersom vi inte träffats sen hon var nere på Gotland i början av sommaren.
 
Nu har jag dock lite bråttom så måste springa och gör det sista så hörs vi sen! :)

Gotland Del 1

Publicerat 2013-08-06 kl. 19:12:00 || Bilder.
 

En månad kvar.

Publicerat 2013-08-06 kl. 15:29:21 || Före USA
En lite snabbt redigerad bild som jag tog uppe på Fårö på mormors rosenbuskar
 
Idag är det exakt en månad kvar tills jag fyller 18. En månad från idag, är jag antagligen inte kvar i Sverige längre. En månad från idag, firar jag min 18 årsdag med min värdfamilj i ett land som ligger på andra sidan atlanten. Det är ganska sjukt! Spännande men sjukt.
Idag fick även min fina vän Alice reda på vart hon skulle någonstans. Så glad för hennes skull men fortfarande avundsjuk för jag vill bara ha min familj nu också! Hennes placering blev iallafall i Utah. Så nu har jag en vän som kommer vara i Texas, en i Michigan och en i Utah. Åh så spännande! Och å så glad jag är för alla dem. Alice åker om en vecka. OM EN VECKA! Det är ingenting! Kommer sakna henne massor, men ändå så kommer jag vara närmare henne än vad jag är resten av mina vänner. Helt sjukt. På fredag hade jag tänkt ha ett ses senare fest för mina vänner, men vi planerade om lite och ska ha spel kväll och det blir väl så att det är mer ett ses snart fest för Alice eftersom hon åker innan mig. Jag vill också ha min familj.
 
Ledsen att ni inte fick några bilder igår kväll men jag hade så sjukt ont i magen så jag orkade inte göra någonting. Funderarde till och med att boka om med Mattias, men jag bet ihop och åkte iallafall. Vilket jag är glad över, för det var jätte mysigt och smärtan försvann dock så kom det tillbaka senare, så smsade pappa i panik och han fick komma och hämta mig. Åh världens bästa pappa.
Idag har jag fått jätte mycker gjort. Vilket jag känner mig riktigt stolt över. Snart kanske jag ska åka med mamma och våran granne och fika hos Marie, men får se om jag följer med eller inte. Annars ska jag redigera dem där jäkla bilderna så ni kan få se några någon gång..
 
Imorgon åker jag in till stan och möter Emma för en glass och massor med prat! Det kommer bli jätte mysigt, länge sen jag träffade henne! Efter det så åker jag med pappa hem och får med mig Hanna så ska vi ha mys kväll hemma hos mig med glass, dipp, morötter och ännu mera prat.
 
Ha en fortsatt fin dag allihopa!

Smälter bort!

Publicerat 2013-08-05 kl. 14:21:00 || Före USA
Gud vad det är varmt!! Men jag klagar inte. Bara det att jag smälter bort för att jag svettas så mycket. Så ni vet liksom. För det är information jag tror ni gärna tar del av. Dessutom när man är tjej och det är sin tid i månaden är jag ännu varmare och dör lite till. Skjut mig. Hatar att vara tjej!
 
Vart med Sofia idag, som jag har saknat henne! Det var jätte mysigt. Dock satt vi bara i en varm bil hela tiden, men det var också trevligt. Nu är jag hemma och jag tänker inte gå ut jag vägrar! Ska fixa lite mer inför det kommande året samt redigera bilder så ni kan få upp dem ikväll. Jag kommer dock inte vara hemma fören senare, men fixar ett tidsinställt inlägg.
 
Skulle vilja skirva att jag äntligen har fått reda på familj och att det hänt massor på den fronten. Men det är fortfarande ganska dött. Har fixat med bankkorten och ska fixa med min mobil. Men det är det ända som har hänt!
Ser på statistiken att det är fler och fler som läser, är hur glad som helst för det!! Kan inte tacka er nog! Vet inte om det är folk som ska åka, folk som vill åka, eller bara random folk, men om ni någonsin skulle ha en fråga om något, tveka inte att fråga så ska jag göra mitt bästa med att svara på den!
 
Ha det så bra - så ska jag gå och dö lite.

Hemma, hemma, hemma

Publicerat 2013-08-04 kl. 18:35:00 || Life as you know it.
 
Nu är jag äntligen hemma hemma. I mitt egna hus, med min egna dator, kommer få sova i mitt egna rum och i min egna säng, har min egna katt brevid mig i soffan medan skrivandet av detta inlägg sker och jag är helt slut.
Jätte skönt att komma hem hem, så jobbigt att behöva inkräkta på soffan hos min syster för länge. Jobbigt bara att jag bor så långt ut på landet så det blir så jobbigt att åka. Men fortfarande skönt.
 
Var i stan idag med Mattsson, hur trevligt som helst och jag har saknat henne så mycket! Kan inte ens berätta hur mycket jag saknat henne! Hade iallafall jätte mysigt med henne!
Alldeles strax ska jag sätta mig och fixa lite inför det kommande året, lite små saker bara. Samt prata med mamma och pappa lite. Ska även kolla på "Friday Night Lights" som jag har börjat kolla på. Varför inte kolla på en till serie. Som om det inte vore nog med de andra jag kollar på. Lite senare tror jag att jag ska sätta mig och redigera lite bilder från Gotland så kan ni få några av dem sen!
 
Hade inte så mycket mer att skriva nu så vi hörs senare. -Åh vad jag har saknat min älskade Mac. Den heter Alfie.

Mina känslor är lite all over the place

Publicerat 2013-08-03 kl. 23:54:03 || Dear Diary
Att skriva ner sina känslor och tankar på svart och vitt är något av det svåraste jag någonsin försök att göra. Att skriva alla mina tankar, känslor och allt annat som har med det att göra, att få ner det om utbytesstudent året, om familj, vänner, livet, mig själv och allt annat som man kan tänka sig är så otroligt jobbigt, svårt. Men det som gör det ännu jobbiagre är att jag inte kan be någon om hjälp, för ingen vet hur jag känner. Ingen alls. Även fast jag försöker förklarar, berätta hur det känns, finns det inte ett endaste ord som beskriver det. Inte ett enda, och det frustrerar mig så otroligt mycket. Då jag som person gärna behöver få ut mig allt, få hjälp, så jag inte stänger in mig själv i tankarna och bara trycker ner mig själv. Det brukar sluta med att min dagbok får sig en riktig berättelse som är ungefär samma sak om och om igen. Men eftersom jag inte har min dagbok i närheten och eftersom jag var i ett stort behov av att skriva av mig och få ut allt som jag inte kan säga och inte heller skriva, så fick bloggen ta upp den platsen idag. 
 
Hade egentligen inte behövt publicera det här, men kände att -nej, varför inte? Några, inte alla, långt ifrån alla, har med att vara utbytesstudent att göra. Tolka mig inte fel nu, menar inget negativt. Men saker som får än att faktiskt tänka till tänka över vad man egentligen gör. Vad man har i sitt liv, vad man kan ha i sitt liv och vad man kan förlora från sitt liv. 
 
Ska inte gå all deep med er nu, men ville bara dela med mig lite och säga att mitt huvud är en enda stor röra för tillfället och jag måste sluta övertänka så mycket. 
 
Note to self: Sluta övertänk saker och bara go with it. 

2 augusti

Publicerat 2013-08-02 kl. 14:47:03 || Life as you know it.
Hej igen, var ett tag sen sist igen. Men somsagt jag har inte någon bra dator att uppdatera på eftersom jag bor hos min syster atm. Men vad har hänt sen sist jag uppdaterade.. Få se nu, det har blivit Augusti och dagarna bara försvinner, jag har pratat med Elin som är i USA och hon verkar ha det toppen(!), jag har vart på Skansen med Mattias, jag har fikat med Alice, Maila och Evelina, jag har kollat på massor med serier, jag har gått promenad i regnet med min syster och sjungt konstiga låtar... Ja, det var typ allt. Men det kanske räcker? 
Ikväll ska jag til Grönan, trodligtvis, träffa Julia och Adele kanske Sara om hon jobbar. Adele ska äta här innan, tror jag. Jätte glad och har saknat mina vänner så så så mycket. Imorgon ska jag till Runsten och kolla på ponny-SM med Germerud, efter det ska jag försöka träffa Mattsson. På söndag morgon kommer mina päron hem. Sen börjar en ny vecka och jag uppdaterar er mer om det när vi kommer dit. 
Tingeling. 

RSS 2.0