dagens

Publicerat 2010-08-31 kl. 16:17:47 || Outfit.
orkade inte fixa mig så mycket efter som jag bara skulle till media markt igen med bror och sen tandläkarn så det fick bli en snabb toffs och solglasögonen på (y)
mörka jeans-  cheap monday
oversize tröja - storebrors (a)

OTH!

Publicerat 2010-08-23 kl. 19:52:57 || Life as you know it.
Påånin ville inte komma in när jag var i stallet. Men jag kunde inte bli sur på henne den här gången, för jag såg på henne när hon sprang runt mig där i hagen hur kul hon tyckte det var att reta mig. Söt ponnyn alltså! Så det blev ingen ridning idag, får se ifall det blir dressyr träning i morgon eller ifall skogen, för jag kanske ska rida en annan häst på dressyren, en d-poony som jag har provat. Men får se hur det blir med det.
Iallafall så är jag helt färdig för kvällen så ska lägga mig och kolla lite OTH! :) Super duper toppen bra !
Kiss kiss *luft pussar* hihi busigt värre !
juste btw, så fick jag en ny bästa kompis idag, ANDRÈ ;)
I LOVE YOU GUYS ! best friends !

Sunday

Publicerat 2010-08-22 kl. 17:32:17 || Life as you know it.
Hello, har inte orkat blogga i helgen därför ingen bloggning.
Monika sov hos mig här från igår till idag. Jag fick gå och möta henne när det var kolsvart ute, ut med landsvägen. Det var inte särskilt kul.. Men nu har man ett nytt minne att komma ihåg ;)
Nu har jag precis vart ute med hundarna och nu så ska jag kolla efter lite kläder och sånt till i morgon så man har det färdigt. Annars så tar det massor med tid för mig att hitta kläder eller så måste jag byta miljoner gånger.. menmen, ska fixa det nu iallafall. Sen ska jag ner till morfar och äta lite mat hos honom. Och sen kommer mamma och pappa hem någon gång i kväll ;) Men jag kanske skriver igen senare ;)
puss

träning

Publicerat 2010-08-19 kl. 21:00:26 || Life as you know it.
Träningen gick jäääääääätte bra! Påånin var hur fin som helst ! Gud jag är typ överlycklig !
Min tränare sa att hon tyckte vi skulle börja sätta ut annonser på henne.. :'( jag klarar inte av det.. *ber till gud* kära gud kan du gör så att min ponny växer så jag slipper sälja henne, eller gör så jag blir mindre..
Kommer nog aldrig hända men jag önskar att det vore så. Eller att man kunde ge dom något piller som dom växte utav. Jag ska fan uppfinna det ! Iallafall så är jag jätte nöjd över henne! Och vad som än händer så är hon bäst & jag kommer älska henne till mitt sista andetag.. btw, så läste jag ett gammalt brev igår som Marie hade mejlat med Hiawthas nya ägare för sisodär två år sen om inte mer. Och det stod i det brevet att jag hade vägrat att åka till stallet och rida, eller vara i stallet överhuvud taget för att jag saknade honom så mycket.. Varför drar jag alltid allting så nära mitt hjärta ? hah, det där lät lite kul.. Men det är sant. Jag har till och med svårt att typ fundera på att flytta.. (a) hah.. Aja, that's me..
menmen, nu ska mamma och jag kolla på lite tävlingar sen film ! puss
i will never let you go!

Ponnyn

Publicerat 2010-08-12 kl. 21:07:59 || Ponnyn/hästen
okej nu kommer det här inlägget :D
Kulltorps Deirdre "Diddi"
Född: 2001
e: Paddock Camargue
u: Kulltorps Zita
höjd: 138,1 cm
Jag har haft Diddi i två år & snart två månader. När jag fick henne kunde hon nästan ingenting. Så jag har utbildat henne nästan från grunden. Och vi har kommit upp till L:a i hoppning. Vi har dock inte tävlat någon dressyr för att jag inte är intresserad så mycket i det.
Vi försöker komma så högt som möjligt i hoppningen men tyvärr så bärjar hon bli för liten för mig och jag måste snart sälja henne.. Även fast bara tanken av det får mig att bli tårögd..
Annars ? I ridningen är hon hur snäll som helst. Har aldrig bockar eller sparkat backut. Men ställt sig har hon gjort.. Men det var p.g.a att hon hade ont i ryggen. Sen har hon studsat lite uppåt när hon tycker att man kräver för mycket i dressyren. Söt ponnyn. Hon är ganska svår riden då hon är Ibland jätte känslig i munnen och ibland jätte hård. Och ibland jätte känslig för skänkeln och ibland märker hon den knappt. Och det kan ta en sekund så har hon ändrat sig. Så det gäller att vara snabb och aldrig hålla för hårt eller liknande. Hon är jätte pigg överhuvud taget. I hoppningen kan hon bli het och suga mot hindrena men aldrig så mycket så man tappar kontrollen. Hon hoppar i nästan alla lägen hur konstig eller i vilken galopp hon än kommer. Hon gör verkligen allt för sin ryttare.
När man inte rider då ? Hon är hur snäll som helst här också. Jag har nästan aldrig sett henne sur. Hon har ett jätte bra humör. Hon är inte sådär sur som andra ston kan bli.
ja vad mer kan jag säga ? enda nackdelen är väl att hon vägrar komma in från hagen när hon går på sommarbete, annars kommer hon nästan alltid när man ropar. Hon har hög rang i hagen om ingen annan vill ha den om man ska säga så. Om någon annan säger till att den är högre viker hon undan. Ja det var väl det mesta jag kunde komma på nu.
Puss
Älsklings ponny, när du försvinner, försvinner mitt liv också. För du är mitt liv. Älskar dig!

AAHH!

Publicerat 2010-08-09 kl. 22:45:47 || Life as you know it.
bad med ponnyn sommar 08.
Jag är typ jätte glad just nu, av vilken anledning får ni inte veta. thihhi. :)
Iallafall drog jag och hanna till stallet efter att hon hade kommit hit och vi fixade nya headern, så den kommer komma upp så fort jag har fixat om storleken på den. :) Så den kommer upp snart :) GRETA!
Vi red på Bebis plutten och Donna båda var bara ganska pigga! men nu stor ponnyn i gräs hagen igen och jag ska be till gud att hon kommer in när jag ska hämta henne.
När vi kom hem efter att ha suttit i stallet i nästan två timmar så åt vi en jätte god middag och nu ska vi kolla på film och tjocka oss massor ! :)
Nyss så var Hanna så snäll och skrämde livet ur min hund! Men herregud vad kul det var ! vad elak jag är..
puss

HEMMA!

Publicerat 2010-08-09 kl. 13:39:57 || Life as you know it.
nu är man hemma från älskade Gotland, kom hem runt halv sex kvart i sex i morse så det blev direkt att hoppa i sängen och sova sen sov man till kvart i ett. Jätte skönt. Just nu sitter man och vänatr på att hanna ska komma så man kan dra till stallet. Hoppas att Ponnyn fortfarande går i den lilla hagen jag släppte ut henne i i morse. Annars tror jag att jag aldrig kommer att få in henne. Någon som har ett bra knep på att få in en häst som VÄGRAR komma in ? :) Hanna skulle ta med sig kameran också så bloggen kanske kommer bli fixad under dom kommande dagarna, men jag ska inte lova något för då kommer det någ inte bli av (a)
Sen har jag sätt att jag börjar få lite mer läsare igen ;) det är inte jätte många men det är några iallafall. Så nu ska jag försöka att vara duktig och börja blogga igen ordentligt. Puss

RSS 2.0