vatten krig

Publicerat 2010-05-31 kl. 19:42:20 || Bilder.

uppblåsbar u-båt

Publicerat 2010-05-31 kl. 19:35:23 || Bilder.
jag vet att jag har varit dålig med uppdateringen under helgen. Men jag har annat för mig. Men jag ska försöka bättra mig lite till nästa helg :) För då ska jag inte göra så mycket. inte vad jag vet iallafall.
Btw, så tror jag att jag börjar bli sjuk för jag har haft ont i halsen och varit snuvig idag i skolan. Men det började redan igår. Och jag tror det inte blev bättre av att moniika, haanna och jag hade vatten krig igår (a) men kul var det iallafall :) Ni kan få lite fina bilder från det sen. Tummen upp.
Tävlingen i helgen gick ganska bra, förutom att det blev storm innan la, och det var på gräs och ja orkar inte skriva allt, men vi strök mig iallafall. Men hon var jätte fin i lb. Så det var good!
Så nu ikväll så ska jag bara kolla klart på en film jag började kolla på igår och äta choklad, det gilllllllllllas mycket! Håller på att skicka alla fina bilder från efter vatten kriget till monika nu :)
Och snart ska jag duscha, men vi hörs puss!
Det var några av dom fina bilderna :D

- Agnes, jag tror jag tappade bort din katt..? ;o

Publicerat 2010-05-18 kl. 17:43:39 || Life as you know it.
HAHAH! nej men jag börjar undra vart min katt är? Någon som har sätt han, han brukar vara borta men nu har han varit borta tillräckligt länge tycker jag.
Ganska slapp dag i skolan idag, jag har nästan inte gjort någonting. Men vi skulle ju bara klippa våran film så det fanns inte så mycket att göra. Btw, så har jag blivit helt kär i Malins mobil (a) Fick sluta tidigare idag med från skolan så det var skönt, jag drog till stallet efter skolan och fixade med ponny. Red ut i ungefär en halvtimme galopperade mesta biten, men jag lät henne galoppera i den takt hon ville, kände att hon behövde galoppera av sig lite. Så jag tror hon tyckte det var ganska skönt, men det var ju sjukt varmt ute. Men det var ganska skönt iallafall. Juste jaghar kommit på att jag har skrivit väldigt mycket om min ponny på sista tiden vad tycker ni om det ? bra eller dåligt ?
finns inte så mycket mer att skriva om nu, men det som ska göras ikväll är iallafall
gå ut med vovven
duscha
äta
kolla på alla bra program som går.


älskar dig min finaste ponny, med dig vid min sida klarar jag vad som helst.
det ska vara vi föralltid.

vad är höjden av dumhet.....?

Publicerat 2010-05-16 kl. 20:28:47 || Ponnyn/hästen
...tre blondiner i en audi. HAHAHA

Det var jätte mysigt igår att rida i det fina vädret. fick en eller två bra bilder som ni kanske kan få se sen ifall jag orkar lägga över dom :)

Dagen idag har varit jätte kul och bra! Tävlings dag, you know, gick jätte bra ponnyn var jätte fin. I första klassen så var jag  felfri i både första och andra fasen men blev tyvärr ingen placering. I andra klassen så var jag också fel fri i båda faserna och kom på en tredjeplacering ;) super duper ! jätte nöjd. Blev lite strul med ponnyn i transporten på vägen hem, men allt gick bra ! När jag kom hem började jag fixa en tavla som jag ska ha i mitt rum, jag kanske orkar fixa en förre och efter bild ;) men dom får ni i sådana fall när jag är färdig med den. Nu ska jag fortsätta med den .
Puss


random bild.. GAAAAH! the last song, åhhh vill se igen !

Fisson!

Publicerat 2010-05-14 kl. 19:51:46 || Bilder.
Sitter och kollar på medans fisson lagar maten ;) kulkulkul!
jag sa att jag skulle berätta vad jag har gjort dom här dagarna men det har jag ingen lust med nu, finns så mycket att berätta ! mohaha!
Iallafall så är Sofia ensam hemma därför ska jag bo med henne :) PAAAAARTY! haha, nej jag skoja bara ;)
lustig kurre jag är asså !  Men jag tycker att ni kan få en fin liten bild på Sofia :)
sommar 09
sommar 09
eskilstuna, willow å sofia
tom tits 2007/2008 ?
Jag älskar att bjuda på mig själv, segling 08. Ä L S K A att segla!

RSS 2.0