1 dag, 1 vecka, 1 månad, 1 år ?

Publicerat 2010-10-29 kl. 16:54:21 || Ponnyn/hästen
Nu har jag tagit det där steget. Det där steget som jag inte har kunnat gjort.
Nu är våran tid tillsammans snart slut. Den kan vara borta om några dagar, någon vecka någon måndag.
Inget vet när. Men jag vill aldrig att det ska ta slut. Bara tanken på att vi snart ska skiljas åt är hemsk. Du har stått vid min sida i alla väder. Du har vart där och gett mig stöd, hopp när jag behöver det.
Jag kommer sakna dig min vän.
Du är hela mitt liv. Men det är bäst att göra så här både för dig och för mig. Vi fixar det här tillsammans som vi alltid har gjort. Vi kommer ta oss igenom det här. Jag klarar det bara jag har dig vid mig.
Du finns alltid i mitt hjärta.
Vi fick iallafall tillbringa 2 år & fyra månader tillsammans. Kanske lite till. Det är inge som vet. Men det har iallafall vart dom bästa åren i mitt liv. I med och mot vind har vi stått där som en mur. Vi har tagit dom alla med storm.
Du är bäst.
Det finns inga ord för hur underbar du är. Men nu är det bäst att jag tar vara på det jag har kvar.
Vi kanske skiljs åt men jag kommer aldrig lämna din sida. Du&Jag igenom allt ponny plutt.
Du har gjort min allra mörkaste dag till den ljusaste och finaste man kan tänka.
Men nu är det dags för någon annan att ha en så fin häst, en så fin vän i sitt liv. Nu är det dags för dig att spendera och göra någon annan lika glad och lycklig som du har gjort mig.
Det är dags för oss att gå vidare, gå vidare åt var sitt håll.
Jag älskar dig min ponny plutt. Du är min föralltid!
Du och jag genom allt, oavsett om vi går skilda vägar.ni får tycka vad ni vill. men tänk själva hur det skulle vara att släppa något som ni älskar mest!

desperata och cougar town!

Publicerat 2010-10-26 kl. 20:59:28 || Life as you know it.
Nu blir det desperata hemmafruar och sedan cougar town. see ya bitches!
p.s. det gick ganska bra på träningen idag(a) 

I miss you!

Publicerat 2010-10-26 kl. 15:36:00 || Memories.

sängen nästa

Publicerat 2010-10-25 kl. 22:05:43 || Life as you know it.
favorit i repris. jag älskar dig min finaste tjej!
Nu väntar min kudde på att jag ska börja dejta den så vi hörs mer i morgon. puss

I want to be in your arms.

Publicerat 2010-10-25 kl. 15:57:16 || Life as you know it.
sommar 2010. saknar.
nu är jag hemma från skolan, ska snart ut med hundarna och sen göra min engelska läxa. måste bara komma på ett "minne" eller vad man ska säga som jag kan skriva om. Tror det kanske blir något fint sommar minne. Något sommar minne från Gotland. Åååhh! jag vet en grej jag kan skriva om!! :) om ni vill veta så handlar det om min hund som har dött. det var sommarn innan hon dog. :') det var så fint. Det kanske inte är något bra och jätte häftigt minne. men det är ett minne med mig och min favorit hund som är död. det ät fint för mig. :)
pusss

DANKE !! :D

Publicerat 2010-10-22 kl. 16:58:00 || Life as you know it.
TACK MONIKA FÖR ATT DU HJÄLPTE MIG LÄGGA IN DEN NYA HEADERN eller vad det heter! :)
PUSS!
geeksN!

gal1!

Publicerat 2010-10-21 kl. 18:07:35 || Bilder.
måste bara skriva en grej jag glömde att skriva igår. Våran potterdricka vi drack var egentligen chokladsås. Ja det var jätte äckligt! Och sen ELINA LANDIN JAGADE BORT TRE ÄLGAR ! :o Det var riktigt gal1!!! :D


bebis hund

Publicerat 2010-10-19 kl. 19:17:06 || Bilder.
har inget att skriva så det kommer bli lite sådana här fina bild inlägg ;)
bästa bilden jag lyckades få, adhd hund ! :)

nothing can describe how much i love you

Publicerat 2010-10-18 kl. 18:54:50 || Ponnyn/hästen

Söndag.

Publicerat 2010-10-17 kl. 21:27:17 || Life as you know it.
Har inte skrivit i helgen för jag har inte haft tid och lust att göra det. Mest inte tid. Men det ska det bli ändring på, eller hur ? Har iallafall vart med Monika hela helgen och sen vart med Elina och adele mellan fredag-lördag. Sen var det födelsedags firande på Lorenzo på lördag kvällen och tävling idag. Gick bra på tävlingen. Hon var hur pigg som helst. Precis utan för placering i första klassen och sen glömde jag bort banan i andra (a) men hon hoppade jätte fint i båda! Nu har jag iallafall ätit en otroligt god middag, och har precis kollat klart på en film.
Ska borsta tänderna och sen ska jag försöka sova tror jag. Är jätte trött. Har inte alls lust att gå till skolan i morgon, men känner att jag måste för vi har hel dag brobel engelska. Så måste vara där.
aja, nu ska jag tänka lite på vad jag ska ha på mig i morgon och sen sova. puss
så får ni se min tandställning lite ;)

on my way to the träning!

Publicerat 2010-10-14 kl. 18:23:44 || Life as you know it.
yeeeeeeepp, snart åker jag och tränar. har fortfarande ingen större lust att åka iväg. vill helst bara ligga hemma, läsa, se en film, dricka te och sen sova. Menmen, får göra det någon annan gång. Tar lite blogg paus under helgen sen för att fixa bloggen lite, ha två headers att välja mellan, så ska fråga några vilka dom tycker. Så ska jag fundera lite också. seee ya. Kiss
från träning i sommras.

duktig chey

Publicerat 2010-10-12 kl. 16:33:41 || Life as you know it.
Nu har jag vart en riktigt duktig chey om jag får säga det själv! har hängt upp tvätte, dammsugit hela övervåningen och städat mitt rum. Sen senare när mamma kommer hem ska jag åka till stallet och rida ponnyn och ikväll blir det desperata och cougar town på tv. stort tummen upp!
Idag var det brandalarm i skolan. Ganska kul, fick ju springa ifrån lektionen :D (Y) Plus att idag fick monika sin tandställning. så nu kommer, hon jag och hanna se ut som tre små geeks :D men det kommer ju vara jätte gulligt! :) juste på fredag ska monika komma hit ifall pappa orkar hämta men jag ska nog tvinga honom, mohah. sen kanske adele och elina kommer hit också och så ska vi ha harry potter marathon! (yyyyyyyyyy) hah! Sen tror jag att jag ska ta en blogg paus någon vecka eller några dagar och fixa till bloggen lite så den är jättttte fin! (a)
Puss

seeeg!

Publicerat 2010-10-11 kl. 19:33:25 || Life as you know it.
Nu sitter jag här i min underbar säng.. Ska snart äta middag. Är typ jätte hungrig, har inte ätit så mycket idag (a) men men. Sen efter maten ska jag ta en dusch sen lägga mig med en kopp te och ballerina kladdkaka i min söng och kolla på e film.
Var i stallet idag efter skolan, kom dit ganska tidigt. Vi hade halv studie dag i skola så. Men sen kunse ingen hämta så jag fick sitta där i någon timme. Men jag läste lite i en bok så det gjorde inte så himlans mycket. Men iallafall så red jag min ponny först, hon var jätte fin och jobbade på bra. Red i en timme ungefär i skogen. Ska köra lite kondition här i veckan någon gång. Sen så red jag ceasar med amanda han var jätte pigg. Gammal gubbe på 21 år tror jag. Som var nära att kvala till SM i dressyr för ponny. som blir riden på banan 1-2 gången per vecka som nu fick komma ut i skogen och busa. Var jätte kul iallafall
Men nu skriker mamma och pappa på mig.
puss
random bild (a)

Jag älskar er!

Publicerat 2010-10-10 kl. 10:19:01 || Bilder.
elina landin & adele runering! Ni är bäst. Jag älskar er.

tävlingsdag

Publicerat 2010-10-09 kl. 17:48:26 || Ponnyn/hästen
Det var en glad chey som åkte hem från tävlingen idag. För med mig hem tog jag med mig två stycken gula rosetter! Åhh! min ponny var hur duktig som helst idag!
Lc: Då kom jag trea som sagt. var en ganska enkel bana. Men jag red inte så bra. utan jag satt och höll i handen för mycket så vi kom nära på dom flesta hindrena. Men min ponny var så duktig så hon hoppade iallafall utan att riva. jag red bättre sen i fas två. Super ponnyn.!
Lb: Tre där med! lite svårare bana. Men jag red bättre på den här. Hon kom perfekt på n'stan alla hindren. Det var något där hon kom lite nära. Jag körde på mest säkerhet, i den här klassen. Så vi skulle komma runt utan något stopp. och hon var bara för fin! så fin har hon inte vart på länge! Gud så stolt jag känner mig! :D
Nästa helg är det på farsta, tagga!!! :DDD
favorit i repris!
järna i våras.
Du är bäst! You'r like the sun after rain.

mittförochefternamn.blogg.se

Publicerat 2010-10-08 kl. 15:44:51 || Life as you know it.
Haha, ohja! that's the way it are.. eller ? :)
har bara pluggat massor den här veckan därför har jag typ inte bloggat något alls..
iallafall så fick jag min tandställning igår, alltså räls.. KUL!! nej inte alls, har ont och kan knappt äta. men det är ju jätte kul.. Ja men verkligen.. Nej men USCH det är jätte jobbigt! men det är snart över. Juste inge mer plugg nu för den här veckan tror jag. Har ändå inte tid att plugga så det hjälps inte. om ni förstår vad jag menar ? Imorgon är det tävling på sollentuna, och sen på söndag blir det prov rida hästar (?) och sen kalas för nästa kusin. Och ikväll, ska jag till stallet först för att fixa för i morgon och sen blir det middag hos grannen, och kanske, bara kanske kommer monika hit. om hon lyckas. annars får hon komma i morgon på morgonen, för hon ska med på tävlingen. hon sviker mig inte som en viss annan person gör. Nämner inga namn, HANNA! aja, pussssss!
btw, så stod det 4 älgar utan för mitt hus idag när jag kom hem.. inte kul alls .. inte det heller ;)
just say fuck you and smile!

RSS 2.0