såhäääääääär glad!

Publicerat 2010-09-30 kl. 14:33:23 || Life as you know it.
åååhh! mina jeans tights från nelly.com har kommit! och dom sitter som en smäck! det bästa är också att dom ser ut som ett par riktiga jeans också! :DD funderar dessutom på att beställa hem ett par till likadana par fast i en annan färg och ett  par jäääätte söta klack skor som jag är helt kär i! (a)
jätte ointressant jag vet, men jag är så glad. Mina andra svart/gråa/blåa vet inte riktigt vilken färg dom var där i slutet. iallafall så har dom gått sönder lite här och där så. Det här är verkligen tummen upp x1000000
nu iallafall så försöker jag få färdig min novell till brobel, den ska vara inne i morgon. Och den är lite sådär halvt färdig.. men men det löser sig! ;) Imorgon blir det tillbaka till skolan iallafall. edt gjorde inte så mycket att jag var hemma idag eftersom vi bara hade orientering. så det kunde jag missa.
Ikväll är det egentligen träning men eftersom ponnyn har vilat hela veckan p.g.a att jag är sjuk så vet jag inte riktigt ifall jag ska träna, känner mig inte så snäll då. Men ska prata lite med mor och far om det.
Mmåste bara säga också at jag sitter i våran otroligt sköna soffa med båda katterna och båda hundarna runt omkring mig. Mys!

mina nya favoriter, prislappen kvar ännu ! (A)

rest in peace! jag kände dig inte men både mamma, sofia och många andra jag känner gjorde det. Jag tycker synd om dig, om dina vänner.. Men nu är du på ett lyckligt ställe och du mår bra.



sjukling här..

Publicerat 2010-09-27 kl. 12:41:19 || Life as you know it.
är hemma från skolan idag, efter som jag är sjuk.. Inte kul alls.. Tror inte jag kommer gå i morgon heller.. men vi får se. Så jag vet inte om jag kommer åka till stallet idag heller får väl prata med mamma om det. Men men ska försöka plugga lite nu när jag är hemma också.. om jag orkar. men jag måste har matte prov i morgon egentligen, så.
I helgen i allafall så är det igen tävling så då ska jag umgås med mina vänner och min kära bror som kommer hem. och sen kanske åka och kolla på tävlingarna på runsten,:)
jag älskar dig bästavän!

tävlingsdag

Publicerat 2010-09-26 kl. 17:08:03 || Ponnyn/hästen
hola amigo!
Idag vart det tävling. Gick faktiskt jätte bra! Kom trea i L:c och fick ett stopp och en rivning i L:b men båda grejerna var helt klart mitt fel. när hon rev så vet jag inte riktigt vad jag gjorde. Men ponnyn var snäll som hoppade. Min ponny är verkligen bäst! Vi börjar komma över den där tröskeln där vi hade fastnat förut så det börjar nog gå vägen igen! :)
nu ligger jag i min säng med mjukis kläderna på, men fryser iallafall. Är sjuk, mår sämst. Så tror jag blir hemme från skolan i morgon.. Men vi får se.
försöker plugga lite till matte provet också.. går väl lite si sådär. Plus så ska jag börja rensa ur min garderob, känner att jag behöver det! :)

i'm not a robot.

Publicerat 2010-09-22 kl. 15:16:58 || Life as you know it.
orkade inte skriva igår, orkade inte sitta vid datorn över huvud taget. så. Men dressyr tränade. Gick ganska bra utom att jag red jätte dåligt! Men ponnyn var fin och jobbade på.
Idag får hon sig en vilo dag så blir det hoppträning i morgon. skolan var bra. kände mmig ganska duktig faktiskt. Sen nu efter skolan så drog jag hem för att ta en lite vilo dag jag med. så ska bara kolla på film och mysa. har inte så mycket mer att skriva just nu förutom att lill hunden somnade i mitt knä nu och att jag ska gå ut med dom alldeles strax ;) skriver sen :)
gammal bild ;)

hej, min ponny är bäst på att pussas. hejdå.

Publicerat 2010-09-14 kl. 19:02:18 || Life as you know it.
har precis ätit lite mat, hade tänkt att göra banan och vit choklad i ugnen ni vet. men jag blev så himlans mätt så orkade inte.. men det kanske blir lite senare ikväll. vem vet? vem vet ? men skolan var okej, sen stallet. lite konditions träning och lite klättring. det gick jätte bra, hon var super duktig. Men jag har faktiskt inte tid och inget att skriva om dessutom. ska fixa en grej till sofia och plugga lite fysik till fysik provet på måndag. Puss
love u!

torsdag

Publicerat 2010-09-09 kl. 19:50:28 || Life as you know it.
sitter nu i min underbara säng, ska snart hoppa in i duschen en snabbis sen välja kläder och plocka fram och sånt till i morgon. Har skol fotot då. men rektorn och fotografen har bestämt att vi inte får ha spex fotot i katalogen. vad är det för shit?! jag är så sjukt sur över det just nu.. Men men får se vad vi gör i morgon. Skulle iallafall ta med mig grejerna till det.
Efter skola åkte jag till Elina en stund. Sen mötte jag upp monika på bussen så följde hon med mig till stallet i någon timme. blev ingen ridning idag eftersom att kiropraktorn var där. Ponnyn var 1 cm högre på höger bäkene. Så hon fixade det och nu ska hon vara bra igen. så det blir bra en liten jogging tur i morgon ifall jag hinner. ska ju in till stan på grönan, men vännerna och kolla på hoffmaistro (stav?). juste skulle ju försöka börja städa mitt rum idag tills lördag då det ät lite middag här för mig. men får väl fixa in det i min kvälls planering någon stans. ni kan faktiskt få en
"to do list".
- duscha
- välja kläder
- packa ihop kläder
- börja städa rummet
- kolla OTH!
aa var väl det. kanske har glömt något.. Men nu vet ni iallafall ifall ni undrar :)
Puss
miss you sis! :) i love u

1,2,3 nu kör vi!

Publicerat 2010-09-08 kl. 20:12:17 || Life as you know it.
Monika tyckte att jag var sämst på att uppdatera så jag tänkte uppdatera lite nu om alla dagar som gått, från i söndags till idag :)
Söndag: i söndags så åkte vi upp till örebro ju och prov red lite hästar, båda två var jätte fina. Men den ena var min slags häst om man säger så. Och jag kände att jag skulle komma längre med den hästen. Men idag fick vi reda på att det var en annan familj som hade lagt ett lite för högt bud så tyvärr..
Måndags: då var det ju min födelsedag! jippie! Men då var det trevligt i skolan massor sa grattis och så. sen åkte jag hem en snabbis för att gå ut med vovvarna. Sen så kom mamma och sen åkte vi in till stan och åt en jätte god middag! så det blev en jätte trevlig kväll med familjen.
Igår, tisdag så var jag i skolan sen drog jag till stallet och red ponnyn en lite lugn sväng i skogen efter som hon kanske har ont i ryggen. inget mer med den dagen..
Idag så var jag i skolan, ganska bra dag faktiskt, sen drog jag till stallet. Jobbade ponnyn lite mer idag, mest i skritt och trav. Provade olika saker för att se ifall hon reagerade på något.. Men nej inget. så vi får se vad kiropraktorn (stavn?) säger i morgon när hon kommer och kolla henne. Nu ligger jag i sängen och kollar på jersey shore. Ska ta fram lite grejer jag ska ha med mig i morgon och tvätta en tröja jag ska ha på mig. Sen väntar kära sängen på mig.

tävlings dag

Publicerat 2010-09-04 kl. 17:51:27 || Life as you know it.
Tävling idag ju, vilket inte gick så bra så den behöver jag inte skriva om.. Men från det som hände idag tror jag min ponny har ont i ryggen igen.. För att det var för något år sen hon hade det också och då började hon ställa sig.. Och det gjorde hon idag med, ganska många gånger... Hmm.. inte bra, nej inte bra alls..
Iallafall så gick det ju shit. Men kan ju bero på ryggen som sagt. Sen när jag kom tillbaka till stallet så sprang jag in och pratade med sofia som är hemma till typ i morgon. Jag har saknat henne så sjukt mycket.. Men vi satt och snacka lite shit, ni vet allt mellan himmel och jord och allt jag bara kan säga till henne. Så det var trevligt. Ska åka och hälsa på henne när hon fyller år på strömsholm. (y) stort tummen upp!
Aa, och nu ska jag ta ett varmt bad och bara ta det chill, ska vila upp mig till i morgon då det blir resa till örebro och prov rida någon häst. Sen hem och tillbringa kvällen innan min födelsedag med mamma, pappa, syster & systers pojkvän så det kommer bli trevligt! :) Skriver kanske igen ikväll.. puss
tycker att bilden är ganska cool. Bild: träning på sindarve sommar 10

tävling imorgon.

Publicerat 2010-09-03 kl. 21:44:05 || Life as you know it.
Sitter här i min mysiga säng och kollar på tv. ska plocka fram lite kläder till i morgon, sen har jag fixat allt och ska hoppa i sängen. upp tidigt imorgon. Kl 06.00 1!!! gosh förstår ni det är tidigare än vad jag brukar gå upp.. Menmen, kan sova lite i bilen på väg dit.
Skolan iallafall var bra, jag har en så sjukt underbar klass. jag kommer sakna den så grymt mycket sen när vi slutar.. jag adele och malin satt på lunchen och pratade gamla minne från 7:an förstår ni det ? Från 7:an. skol året har precis börjat och jag har redan "bekymmer" om att sluta nian.. Bara tanken får mig nästan att börja gråta... Iallafall så åkte vi in till stan sista timmarna för att gå till partiernas val stugor. Sen stannade jag och adele inne i stan någon timme. Sen drog vi hem också. åkte till stallet direkt efter, fixade för i morgon och red. tog det ganska lungt och kollade bara så att gasen och bromsen och sånt funkade. och ponnyn var jätte fin ! :)
Puss / agnes
ingen bild idag heller för mitt internet baaaallar uuuuuuuuuuurrr! :)

sängen.

Publicerat 2010-09-02 kl. 22:37:42 || Life as you know it.
Så nu är jag hemma från träning, har duschat och fixat mig och ska bara föna håret så det inte ser ut som ett jag vet inte vad i morgon, sen väntar sängen. Skönt att sova, plus att jag har sov morgon i morgon, så käraste mamma kär mig till skolan.
Träningen gick shit bra, hon var hur fin som helst, så hoppas på det bästa till lördag. Det enda som inte gick så bra var att last, hon sprang bara runt och var stissig, och typ sprang över mig!? vad är det för något liksom ?! Hon brukar aldrig göra något sådant.. Aja, hoppas hon inte håller på så på lördag. Min ponny är bäst ! Hon är min vita springare.
blir ingen bild, den var super seeeeeg !

RSS 2.0