Big Love!

Publicerat 2011-04-26 kl. 21:12:25 || Bilder.
Mina prinsessor :) K Ä R L E K. Mina lyckopiller i vardagen.

Thinking of life.

Publicerat 2011-04-20 kl. 19:45:41 ||
Varför finns vi egentligen?
vad gör vi för nytta?
Vad är meningen med ens liv?
Vad lever vi för?
Ärligt talat så tror jag att jag inte har något att leva för.
Jag bara glider runt här på Jorden och tar varje dag som den kommer.
Men egentligen har jag inget att se fram i mot i mina dagar..
Alltid samma sak, varje dag, varje vecka, varje månad, varje år.
Jag tror det är därför jag hatar förändringar.
Hatar när något inte ska gå som det brukar. När någon ändrar spår.
Folk kanske ser meningen med livet som om dom borde nå en viss nivå på ett spel, en viss nivå på jobbet, tjäna si och så massor med pengar, bli känd, göra något som folk kommer komma ihåg dig. Göra något stort.
När jag sitter här och tänker efter på vad det ska bli av mig när jag blir stor.
När jag hör alla vuxna säga åt mig att välja rätt linje i gymnasiet så jag kan bli något, få något jobb.
Tjäna pengar så jag kan överleva.
Så ärligt talat igen vet jag inte.
Jag vet inte vad jag vill bli, vad jag vill jobba som, vad jag ska göra, vart jag ska bo, hur många barn jag ska ha, kommer jag ens ha några barn? gift? ogift?
Jag har ingen aning.
Men en sak vet jag.
Jag vet att jag inte vill bli ihåg kommen av alla människor för att jag gjorde något stort, för att jag blev känd, var med på tv, tjänade massor med pengar, var första kvinnan som gjorde något.
Jag vill bli ihåg kommen av folk jag älskar, folk som älskar mig.
Min mening med livet är inget av det där.
Utan det är att resa runt i världen till länder och städer du aldrig trott dig åka till, göra något spontant och bara leva livet.
Utan att tänka på konsekvenserna.
Så jag kan sitta där när jag är gammal i min soffa och berätta för mina barnbarn att det finns aldrig någon mening med livet. Du får ta det som det kommer och leva ditt liv och ingen annans.
rörigt jag vet! men några tankar jag hade i huvudet just nu..

Snälla skjut mig någon?!

Publicerat 2011-04-06 kl. 16:53:52 || Life as you know it.
Hemma idag från skolan. Jag orkar inte med detta att vara sjuk! Somsagt det känns som att mitt huvud kommer sprängas när som och att min hals håller på att döda mig inifrån febern kommer och går. Nej men jag mår bra det är lugnt. Jag ska bara tycka lite mer synd om mig själv.. Jävla skit. skjut mig någon nu ?! snälla ?
iallfall så red jag lektion igår även fast jag var sjuk. Red inte så bra eller så men hästen var super fin och gjorde allt jag sa. Hon var underbar. Vilken ängel hon kan vara ibland alltså.. Tror båda får vila idag så ska jag pigga upp mig lite så får vi se hur jag är i morgon. På fredag har jag nationella prov i Engelska hela fm. Kul? nja sådär va.
Aja, ska sätta på en ny film nu och ligga här i min ensam het och prata med min hund (a)
vrid på datorn :)

Done with this shit..

Publicerat 2011-04-05 kl. 11:10:48 || Life as you know it.
Hejsan alla goa och mindre goa läsare. Har precis satt mig i soffan och myst ner mig med pappas täcke. Mamma kom och hämtade mig från skolan. För jag är inte riktigt på topp idag.. Halsen gör svin ont och det känns som hela mitt huvud nerifrån bröstet ska sprängas vilken sekund som helst.. Jag orkar inte vara sjuk.. Döda mig!
iallafall igår kände jag mig riktigt duktig faktiskt. Fixade mat och mockade åt två hästar, red en åkte iväg till ridhuset och longerade en och var ute och sprang/gick med amanda i ungefär 40 min! Visst duktig. Men det var nog inte det bästa att göra just igår. Eftersom jag började bli sjuk igår och nu vill jag bara dööö. Bajss. Aja ni får två fina bilder från igår när vi var ute. Så får ni ett inlägg lite senare med massor med bilder. nu ska jag kolla på film och hoppas på det bästa. ciiiiiao
orka vara seriös, när man kan vara sig själv :)

Confession time.

Publicerat 2011-04-04 kl. 21:45:54 ||
Ni vet min hat kärlek till Justin Bieber.. Den finns inte kvar. Utan nu är det bara kärlek.. (a) Varför är han den han är?!

RSS 2.0