Så himla bra.

Publicerat 2012-08-31 kl. 21:51:00 ||

Det är sånahär stunder som gör livet så himla perfekt. 

plugg.

Publicerat 2012-08-31 kl. 19:44:01 || Life as you know it.
skolan har knappt börjat och jag har redan plugg... 
så till nästa vecka ska jag:
läsa till kapitel 11 i en engelskabok som jag börja på igår. (fredag)
läsa några sidor i samhällsboken och svara på frågor (måndag)
läsa ett häfte till historian (måndag)
arbeta fram till sidan 14 i ett franska häfte (tisdag)
träna på 10 franska glosor, förstå vad de betyder och kunna förklara dem på franska. (torsdag)
komma på en plats eller person eller något annat som jag ska 8 dokumäntär bilder till på foto (fredag)
 
Nej men gud så kul att skolan har börjat igen!  Skjut mig. 

Coldplay!

Publicerat 2012-08-31 kl. 16:42:44 || Musik
Åh herre alltså. Det finns inte ens ord som kan beskriva vilken känsla jag kände under konsertern igår. Så himla bra. Så himla bra förband, så himla bra stämmning, så himla bra ljus, så himla bra musik, så himla bra COLDPLAY. Har aldrig vart lyckligare i mitt liv. Allt var så himla perfekt, underbart och fint. Önskar att jag kunde göra om konserten flera gånger om. Det enda som skulle kunna göra den bättre var ifall jag hamnade längre fram mot scenen! Jag vet inte ens vad jag ska skriva mer för att förklara så ni fattar hur bra jag tyckte att det var!? Lägger in en bild nu och sen en video från när en del ur en låt från igår. Livet <3
 

Räknar ner timmarna!

Publicerat 2012-08-30 kl. 16:10:45 || Life as you know it.

Sitter och blir bara mer och mer taggad på coldplay! Dessutom hann Adele och Elina också fixa biljetter så stöter väl på dem där!
Klarade iallafall franskan och idag var den inte så farlig! Sen hade jag ju lunch. Och sen svenska och nu sitter jag på sista lektionen och väntar på att få sluta. Om 20 min kanske vi får gå, seg dag! Efter det ska jag och Alice gå och handla lite mat, hem till henne och äta och sen dra oss mot stadion! Hörs, om ni vill ha mer uppdatering så kolla min instagram - agnesnorman -
PEACE


Kan jag få dö ett tag?

Publicerat 2012-08-30 kl. 08:51:23 || Life as you know it.

Hej peeps! Dagen har väl inte börjat sådär toppen bra! Lektionen börjar inte fören om en timme och lite mer och det är franska men franska läxan som kommer gå åt skogen, det var varmt och trångt på tunnelbanan! Och men träningsvärk är det inte de roligaste! Dock gillar jag att ha träningsvärk! För då vet jag att jag fick ut något av träningen igår! And thats a thing! Min mamma är dock jätte förkyld så jag tror jag har börjat bli smittat så jag vet inte hur mycket jag kommer kunna träna framöver!
Om vi nu ska vara lite positiva så är det ju faktiskt coldplay ikväll, tror Dick att Adele är mer taggad än vad jag är och jag är taggad, det är inte det jag säger, utan Adele ska inte ens gå och hon håller på att dö! Haha, herre!
Uppdaterar er mer senare så ni vet att jag klara mig från franskan!


Äntligen!

Publicerat 2012-08-29 kl. 19:43:00 || Life as you know it.


Fick äntligen komma ut på min PW som jag har velat göra hela veckan. Så idag var det bara hem och byta om, för att bege mig ut. Tog med lill hunden också. Mamma hade redan kommit hem vid ett så kom till stallet vid halv sex ungefär också, skönt att vara där så tidigt. Galopperade lite mer idag på åkern. Hon var mer avslappnad och kunde bara galoppera på fint. Så det gick super. Kom hem för en liten stund sen och har hunnit duscha och hjälpa pappa lite med maten.
Efter jag har bloggat färdigt och kolla lite snabbt på facebook, ska jag plugga franska till imorgon. Kommer gå åt skogen.. Tack och hej. Jag vill verkligen inte ha franska mer. Förra året så försökte jag iallafall. Men nu orkar jag inte ens försöka. Det funkar bara inte. Språk, eller franska, är inte min grej!
Börjar även vid tio imorgon men åker in med pappa lite tidigare så hinner jag förbi Biblioteket och kolla stipendium boken. Slutar vid 20 i fem och då tror jag att jag ska chilla lite i stan med Alice innan vi beger oss mot stadion och COLDPLAY! Hell to the yes! Taggad till hundra! Har dock inte kommit på vad jag ska ha på mig. Frågade Adele om råd, men hon är seg och inte svarar..

tjockisen bloggar

Publicerat 2012-08-28 kl. 20:16:48 || Life as you know it.
Har precis ätit middag, chicken nuggets. Tjockisen no.1! Nej men jag måste verkligen börja träna igen. Mår phsykiskt (stavas det ens så?) dåligt. Är dessutom så galet taggad så det är inte sant! Så eftersom jag, för första gången i veckan, kommer komma hem tidigt i morgon så ska jag ut på en PW. Ska bli så himla skönt. 
På torsdag blir det inget eftersom jag ska på coldplay. Men sen, fredag, lördag och söndag. Så ska jag försöka ända till nästa vecka förutom vilodag på torsdag. Eftersom jag slutar så sent. 
Idag började skolan 10 med franska. Kunde åka med mamma till tåget så slapp vara där 2 timmar innan. Franskan gick sämst. Inga mer kommentarer där. Sen lunch, och därefter naturkunskap i två timmar. Helt ok lektion. Vi gjorde inte så mycket, pratade mest. Sen enteriprinörskap. Prata bara där med, och sist men inte minst (den kanske är minst också. minst betydelsefull?) mentorstid. Pratade bestämmde tid för möte. Så nästa tisdag kl.15.25 ska jag på ett enskilt möte med min metoj. Efter det åkte jag till Akalla och mötte upp pappa där för att hämta ut mammas bil från service. Sen hem byta om och direkt till hästen. Hon var fin, lite spänd och stel. Tog första galoppen idag. Något övertaggad häst? Svar: Ja. Sen hem, duscha och sist äta.
Så nu är jag färdig för kvällen. Ska kolla igenom ett mejl från LOS och sen ska jag väl se vad jag ska ha på mig imorgon. Börjar kvart över åtta så det är att vara redo snabbt. Måste även komma på vad jag ska ha på torsdag och fredag. Blir nog att jag sover hos min bror. Han bor vid fridhemsplan. Så det blir nära och bra till skolan. Kan ju göra det imorgon också.
Juste bajs, har en grej jag måste läsa igenom till historian i morgon och sen plugga franska glosor till på torsdag. JAG VILL INTE! 

27 augusti

Publicerat 2012-08-27 kl. 20:22:22 || Life as you know it.
27 augusti = 10 dagar kvar till min födelsedag = måndag = ny vecka = redan skoltrött. 
Jag har knappt hunnit gå en ordentlig vecka i skolan än och jag har inte hunnit få läxor och sånt jobbig, men jag är endå redan skoltrött. Vill inte gå i skolan mer. Fast jag vill ändå gå i skolan. AAAHH! jooooobbiigt!
 
Idag efter skolan så åkte jag hem till min bror som har härmed flyttat hemifrån. Kollade på slutet av "The Avengers", prata lite och sen kolla på "Step brothers" innan pappa sluta. Åkte men han hem och åkte direkt till stallet. Kom hem åt middag duscha och sitter nu här. 
Imorgon börjar klockan tio med franska. Inte så taggad, dock är inte min lärare här och vi ska vara med den andra klassen så hoppas den lektionen går förbi snabbt. Fasar redan inför torsdag då jag har franska läxa.. Hjälp mig? 
Hann inte ut och PW idag, eftersom jag åkte till min bror istället, vet inte om jag kommer hinna det i morgon heller efter som vi slutar så sent. Men hoppas, vill träna!! 
Det var allt för mig idag, hinner inte skriva mer, ska svara på ett til mejl från LOS.
P.S Gissa vem som ska kolla på Coldplay på torsdag?? D.S
P.S2 JO JAAAAAG!, TAGGA! D.S2

Små barn ute på äventyr!

Publicerat 2012-08-26 kl. 21:37:38 || Life as you know it.
Igår iallafall så efter jag hade skrivt klart så målade jag mina naglar och sen så skrev Adele att hon var färdig så cyklade hem till henne. Mamma hade sagt att man kunde ta en bakväg ner till Grindsjön så jag tänkte att det skulle väl vara super bra att cykla den vägen. Haha, åh herre.
Den var bra till en början, men när vi sen hade cyklat på en liten grusväg i skogen i ungefär 50 min eller nått kom vi fram till vattnet, så man kunde ta den vägen, bara det att det var ingen strand där utan en privat tomt. Men eftersom mamma hade sagt att mna kunde cykla där och så såg vi en liten stig på andra sidan tomten så hoppa vi av cyklarna och gick in där. Men där var vi fast, mitt i skogen typ och vi funderade på ifall vi skulle cykla tillbaka samma väg, men det var ju tråkigt, så efter ca 30 minuter bestämde vi oss för att gå bredvid vattnet så gott det gick tills vi kom fram till en liten vik där jag visste att man kunde ta sig upp till vägen igen. Så över stock och sen, upp rivna ben (hahah, det rimma) och flickor som nästan svimma (och det där kunde ha rimmat också) klarade vi oss fram till en liten strand. Inte den jag tänkt mig, men har nog aldrig vart gladare över att se en någolunda bra väg igen. Så efter att ha chillat lite där nere vid vattnet så begav vi av oss uppåt på vägen och tillsut kom vi ut vid asfaltsvägen igen, vid busshållsplatsen efter min, hallelulija! Sen cyklade vi hem till mig och åt kladdkaka och glass och drack lite tårta och gav oss lite cred över att vi var ute i två och en halvtimme mitt ute i skogen och hitta hem igen!

Vi skjussade hem Adele efter någon timme då båda var ganska döda och aldrig ville sätta oss på en cykel igen. Sen åkte jag med mamma och pappa upp till min moster och åt middag, tills Sofia kom och hämta mig så åkte vi och kolla på bio. Stötte även på Elin och Andreas. Bion var super bra! Dör så snygga.
När vi sen var på väg hem och var nästan i vårsta så ringer Elin och frågar ifall vi kan köra dem till ett tåg eller nått då deras buss redan hade gått, så det var bara att vända, hämta upp dem på Heron och sen köra till Tungelsta där de även missa sitt tåg så det var bara att köra hela vägen till Ösmo och släppa av dem hos Elin. När Sofia och väl var hemma hos mig stupade vi direkt i säng.
Nu är jag mer redo än någonsin att bege mig ut på äventyr! YES.
 
P.s det var värre än vad det låter. D.s

11 dagar kvar!!

Publicerat 2012-08-26 kl. 21:27:33 || Life as you know it.
Woho! det är bara elva dagar kvar tills jag fyller år! Fast jag blir ju ett år äldre dessutom, inte lika kul. Skulle man inte kunna få fylla år utan att åldras? Eller kanske bli äldre så man får gå ut på krogen osv, men inte bli äldre. Jag kan föralltid stanna i tonåren! Jag vill inte växa upp! Typ vampyr!
 
Jag ska berätta lite mer detaljerat om vad som hände igår för det var en av de roligaste dagarna jag haft på länge! Men först om idag. Då jag inte gjort så mycket alls. Vakna, bakade scones med Sofia, kolla på Justin Bieber på tv, chilla massor medan det var oväder ute, åkte hem till Sofia och hälsade på kattungarna, åkte hem bytte om, åkte till hästen och fixade henne, red en stund i ridhuset (har börjat trava lite nu), åkte hem, duscha, åt middag och nu ska jag svara på ett mejl till LOS. Helt okej söndag sådär.
Skriver om lördagen i ett annat inlägg!

Lördag

Publicerat 2012-08-25 kl. 13:18:50 || Life as you know it.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Tja man, har redan hunnit vara hos hästen och äta lunch och byta om och väntar nu på att Adele ska bli färdig så ska vi cykla en sväng. As taggad, och det är ju bra så slipper jag gå ut och gå. Lovar också att jag inte ska filma så kanske jag överlever. Hehe..
Sen senare ikväll blir det bio med Sofia, ska se "Magic Mike", finally! Hoppas den är så bra som jag vill att den ska vara. Tur är ju som sagt att både Channing Tatum och Alec Pettyfer är med i den. Så den kommer vara bra, hur som helst. 
Igår lyckades jag iallafall få iväg de där mejlet till Los. Typ sådär två veckor senare. Men nu är det gjort iallafall. Skriver senare igen, ska försöka hinna måla mina naglar innan jag sticker iväg. 

Misslyckad cykling...

Publicerat 2012-08-24 kl. 21:28:43 || videor

Försökte att cykla och filma samtidigt. Inte min bästa ide..


träning

Publicerat 2012-08-24 kl. 18:01:00 || Life as you know it.
          
Jag har nog inte rört på mig så mycket på hela sommarn som jag har gjort idag. 
Näe jag hade vaknat och gått upp där efter jag sa godmorgon så åt jag frukost och sen kolla jag på en film med lite kladdkaka och glass. När den sen var färdig var jag mer taggad än någonsin att klä på mig och gå ut och gå. Men musik i öronen så gick jag en PW på 50 minuter med hunden. När jag kom hem igen så gick jag en liten kortare tur med den andra hunden. Favoriten börjar bli gammal.. Sen ringde jag pappa och Adele och prata med dem en snabbis och direkt efter satte jag av på cykel mot stallet. Väl hemma igen, var mina ben helt döda. Träningsvärk i morgon ? Kanske. Sen tog jag en banan och lite yogurth och börja kolla på en ny film tills mamma kom hem då jag bytte om och åkte tillbaka till stallet och red en sväng med hästen. Så nu är allt färdigt och jag ska snart hoppa in i duschen och sen kolla klart på filmen. Det är väl typ allt. Känner att jag ska försöka komma på lite mer roligare saker att blogga om än min dag hela tiden. Ska försöka lägga in en film här sen när jag cyklar och håller på att ramla, hehe. 
PEACE

Godmorgon

Publicerat 2012-08-24 kl. 09:11:02 || Life as you know it.

Godmorgon på er, jag har nyligen vaknat och fick direkt sällskap av båda hundarna och katten. Det är tur att jag har en stor säng. Dock så ligger de bara där jag ligger så halva sängen är fortfarande tom..
Fick vara hemma idag för mamma och pappa. Känns lite små tråkigt ändå för hade bara engelska och sen komma på ettorna. Men det var just därför. Började tio hade en lektion och sen kunde jag slutat. Så jag hade antingen kommit två timmar innan vi börja eller sent efter och sen inte kunnat ta mig hem. Åååh så underbart att bo på landet. Jag fick iallafall vara hemma. Men det är ju bra. Då kan jag gå ut och gå och cykla till stallet och sen även åka till stallet med mamma eller pappa. Får motionen iallafall. Uppdaterar er mer senare! Det är ju dessutom fredag och med fredag menas det HELG! Finallly! Hörs sen!


kladdkaka

Publicerat 2012-08-23 kl. 20:32:37 || Life as you know it.
okej, så jag gjorde en kladdkaka, och har nu ätit en bit. men den vart inge bra. eller alltså det är ju en kladdkaka alla kladdkakor är goda, men den blev liksom torr. så nu har jag ätit en bajsig kladdkaka och känner mig bara ännu tjockare. så imorgon blir det både promenad och cykling till stallet. ville bara meddela er detta, för tyckte det var viktigt att ni visste. ok puss

Äntligen hemma

Publicerat 2012-08-23 kl. 18:12:49 || Life as you know it.
 nya favoritlåten av någon anledning. den är bra.
Har nydligen kommit hem, var ute med hundarna men innan det var jag ny hem kommen. Då tog jag ändå ett tidigare tåg hem och hann med fem bussen. Slutar inte fören vid tjugo i fem på torsdagar. Lagom seg dag liksom. Men idag var vi på kulturhuset sista lektionen för att kolla på lite uttsälningar och sånt. Sen när jag och Mattsson skulle gå till tågen så typ dansade de och höll på nere på plattan. Inte för att vara elak eller så men de såg lite höga ut när det dansa. Hehe. Skönt att äntligen vara hemma i vilketfall som helst och imorgon har jag bara en lektion (tack och lov) sen ska jag kolla på insparken för ettorna. Gud vad skumt det känns att skriva ettorna, jag går andra året i gymnasiet nu. När blev jag såhär stor? Jag kommer liksom ihåg när min syster börja gymnasiet och nu ska fylla 25. Jag är bara tolv! Hjäääälp.
 
Nu sitter jag iallafall och funderar över om jag ska baka en kladdkaka som jag inte gjorde igår, och även om jag orkar fixa mig så mycket imorgon eftersom jag bara har en lektion och sen kolla på ettorna, tror faktiskt inte det. Skulle vara skönt att bara ha ett par jeans och en tjocktröja på mig och inte skjorta som jag först hade tänkt. I vilket fall som helst så om jag bakar kladdkakan kanske jag ska cykla till stallet och inte tvinga min bror att köra, men sen så flyttar ju han snart så då kör han mig inte igen. hmm.. Nya i-landsproblemet. Men han svarade nyss på mitt sms och han kör mig. Kanske bakar kladdkaka iallafall, så kan jag cykla till stallet imorgon! Låter bra! Gud jag känner mig tjock.. Jag kanske borde cykla iallafall så det känns bättre, eller så struntar jag i att baka. HJÄLP! Det ser ut som om det kommer börja regna så jag bakar, åker med storebror till stallet så går jag ut och går och cyklar till stallet imorgon. Okej, spikat!
PEACE
 

Skolan

Publicerat 2012-08-23 kl. 09:44:17 || Life as you know it.

Det där med att bli positivare går väl inte så jätte bra, inte när man har franska som första lektion, där man fattar nada och läraren är fransk så han fattar inte så bra svenska.. Känns ju lite sådär.. Längtar till trean så jag slipper läsa det! Skulle faktiskt byta ut det mot matte! Eller till och med idrott. Kan ni tänka er nu hur mycket jag inte tycker om franska.. Aja. Färdig klagat!
Är i skolan nu iallafall och börjar om en kvart bet till Gud att min kompis kommer snart så jag slipper vara själv på lektionen, eller ja själv från mina vänner! Min hals gör dödande ont ibland också! Jag klagar inte. För om jag tappar rösten behöver jag inte prata på franskan! Hehe.
Skriver när jag har tid igen, ser framimot nästa lektion som är svenska i fyra timmar typ. Mer än den här lektionen iallafall..
Fred!


Jag är sämst.

Publicerat 2012-08-22 kl. 15:54:03 || Life as you know it.

Jag har bara gått två dagar, okej tre dagar i skolan och min uppdatering suger. Jag har inte ens några läxor än! Hur ska detta sluta? Statistiken har sjunkit.. Men jag har bara mig själv att skylla. Ska försöka fixa så det finns lite tidsinställda inlägg under dagarna och uppdatera lite mer från mobilen, och när datorn börjar följa med till skolan från den.
Bloggade inte igår igen, jag vet. Men jag hamnade aldrig framför en bra dator.
Iallafall så hämtade Sofia mig i Vårsta så åkte vi hem till henne, gosade lite med hennes kattungar (ena som jag kanske ska få, ska bara övertala pappa), pratade massor och sist men inte minst bakade en kladdkaka, som blev as god. Ska baka en nu sen lite senare här hemma. Hann även prata lite med Amanda, som jag inte har pratat ordentligt med på hur länge som helst. Super trevligt. Sen åkte vi hem till mig, åt en snabbis och åkte sen vidare till stallet. Satte mig upp för första gången på tre måndader på hästen. Kändes bra. Hon kändes dock bara lite seg för skänkel och trött, men det är något positivt väl? När stallet var färdigt åkte vi hem igen, jag hoppa in i duschen en snabbis medan Sofia prata lite med mina päron och sen åt vi mammas saffranspankaka. Eller ja, de andra åt saffranspankaka, inte jag.. Hehe.
 
Idag var det att gå upp tidigt igen för att började klockan kvart över åtta, med nytt ämne och ny lärare så kändes inte så bra att komma försent på den lektionen. Men lektionerna var helt okej, tror faktiskt att jag kommer att överleva. Förhoppningsvis iallafall. Lunchen var också helt okej, så det börjar ju bra. Har dock kommit på ett ny-termins-nytt-års-löfte att jag ska bli mycket positivare och gladare, skita i allt jobbigt, sluta klaga och bara leva livet (så mycket som jag klarar det, vill säga.)
Efter skolan hämtade mormor mig i Vårsta så jag slapp vänta en timme på min buss, och så körde hon hem mig.
Så i skrivande stund sitter jag framför datorn (nähe?! hhöhö) i köket har precis ätit mellis och ska ta en sväng med hundarna och sen kolla senaste PLL avsnittet och sen fixa kläder osv inför i morgon(måste passa på nu innan alla läxor kommer), kanske kolla på en ny film eller städa eller fixa lite i photoshop eller baka en kladdkaka eller ut och springa. Okej nu var det inget mer eller. Men gud jag måtste verkligen börja ut och röra på mig igen.
OKEJ från och med nästa vecka ska jag ut och springa åtmindstånde varannan dag. DEAL.

På tåget

Publicerat 2012-08-21 kl. 15:07:04 || Life as you know it.

Sitter på pendeln till Tumba nu. Ska ta bussen därifrån till vårsta så ska Sofia hämta mig där. Har inte träffat henne på god knows how long.
Ledsen att jag inte blogga igår, var på Grönan och hem sent till min syster så glömde alldeles bort det. Plus jag glömmer att man kan blogga från mobilen. Toookigt! Aja. Skriver mer sen vid en ordentlig dator! :)


hejdå sommarlovet.

Publicerat 2012-08-19 kl. 22:33:21 || Life as you know it.
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Gud jag är så himla ledsen för att jag inte uppdaterat sen i torsdags men det har varit full fart här hemma hos mig, hunden har varit hos doktorn, min syster och hennes pojkvän har kommit hit, firat min mormor igen och det är ju sista dagarna innan sommarlovet tar slut så jag har inte riktigt velat sitta framför datorn och blogga. 
Men uppdaterar er nu över vad som har hänt! 

I torsdags kväll så var vi hos doktorn (veterinären) men min älskade hund. Han är både gammal och bara underdagen fick han jäätte ont i sin vänster sida och svag i bakbenen så han kunde inte ställa sig upp, så med hela famlijen mot veterinären, kom hem runt ett på natten, utan hund (han fick sova över för röntgning dagen efter.) och då vart hos veterinären i samanlagt tre timmar.. inte så kul
 
på fredagen kom Germerud hit runt två kanske så cyklade vi till stallet vid halv fyra, höll på att cykla på en älg. Herre alltså det var det roligaste jag har varit med om. Elin höll på att Skita på sig. haha. Fixade A's box på uringe och lite annat. Väl hemma igen chillade vi och kolla på lite serier, prata och åt gurka med dipp. Sen lite senare kom pappa hem med min syster och min hund. Som tur var mådde han bra. Älskade vovve. Vi körde hem Elin och åkte sen och kolla till hästen. Hemma åt vi middag och hade det allmänt trevligt. 
 
Vaknade vid halv nio på lördagen, döds trött och ville bara sova, men klädde ialllafall på mig och drog mig släppandes ner till mormor och morfar för att äta frukost med dem och sen ta med mormor mot hennes överraskning. Maikyr, pedikyr och ansiktsbehandling stod på schemat, men för mig mamma och Jossan var det shoppning. Så vi åkte till Tumba och jag blev ett par skor rikare och tre par strumpor. Mamma och Jossan köpte lite mer. Sen var det bara tillbaka och hämta upp mormor. Köpte även två nagellack. Ska visa dem någon gång. Kär. Väl hemma så fick mormor vila och vi satte upp ett tält nere vid en liten sjö vi har i närheten av oss och duka upp fint, och sen på kvällen hade vi en jätte mysig kräfskiva. Helt underbart. Skulle egentligen åkt in till stan och träffat Elin, Adele och Elina, men kunde ju inte. Ber om ursäkt för det. 
 
Idag så vaknade jag vid elva, gick upp åt frukost och satte sen på mig ridkläder för första gången på tre månader. Hämtade släppet på uringe och åkte sen och hämta hästen. För att sen lämna av den på uringe och höra det sista av stall mötet. Skönt att vara tillbaka och ha henne i närheten. 
Hemma kollade jag på film med min bror näst sista sawfilmen, sen en hot rod med min syster, hennes pojkvän och min bror. Åt en galet god middag, satt ute och prata och tog ut det sista av detta sommarlov. duscha och kolla sen på sista saw filmen med min bror. Så nu sitter jag här och ska bara borsta tänderna och sen hoppa i sängen och hoppas på att jag kan sova. 
klockan är ställd på tio, och då ska jag hinna äta fixa mig, och packa väskan typ innan jag sen 20 i tolv åker mot skolan. 
Hejdå sommarlovet 2012, vi ses aldrig igen. 

It's hard.

Publicerat 2012-08-16 kl. 18:14:48 || Life as you know it.
hej, eller nått. har inte riktigt vart på humör att blogga idag, och jag har ingen aning om vad jag ska blogga om. så detta inlägg kommer bara bli totalt onödigt. men lovar att jag återkommer snarast och är på topp igen! 

dear diary

Publicerat 2012-08-16 kl. 02:09:00 ||
okay, im freaking out! och jag ska inte ens åka?! vad är grejen? 
jag vill så galet mycket åka som utbytesstudent. det ända jag gjort de senaste dagarna är att läsa olika bloggar. jag till och med drömmer om det, alltså på riktigt drömde att jag och adele var i usa som utbytesstudenter i high school och grejer. jag vill bara iväg, göra något nytt, träffa nya männsikor, få nya upplevelser, se om allt det jag alltid trott är sant, göra något som är så galet mycket utanför min trygghetszone. och ja, det är ju bara ta chansen och göra det. men nej, istället ska jag var dum nog och övertänka allting. 
kommer jag klara resan dit, kommer det vara awkward i min nya värdefamilj, tänk om jag inte trivs med dem, hur kommer det vara första dagen i skolan, kommer jag ha någon att sitta med vid lunch, kommer ja få några vänner, kommer jag bli tjock, kommer jag sluta träna. 
säg mig varför? varför övertänker jag allt?
kan jag inte bara ta chansen och försöka komma iväg på det här få det skulle vara så galet kul. 
jag försöker liksom släppa allt och bara skicka in alla papper och hoppas på att jag får åka, för det är just det, jag ska inte ens åka. än. jag behöver prata med någon, få allting till rätta. 
klockan är bara 2 på natten, men jag är alldeles för trött för att tänka rakt och det är alldeles för sent för mig att tänka överhuvudtaget. detta går inte längre. med detta säger jag 
godnatt. puss

dubstep

Publicerat 2012-08-15 kl. 17:19:29 || Musik
ännu mer music och bra musikvideo! 
 

15 augusti

Publicerat 2012-08-15 kl. 14:45:39 || Life as you know it.
Kände att bloggningen låg på topp igår, - i was in fiiiire! Ska väl försöka toppa den bloggningen idag också och till och med kanske skriva ett till inklägg. wawawiwa! 
Vakna idag runt tolv iallafall, gick upp hämtade frukost och la mig och kolla på senaste "pretty little liars" avsnittet. Sen låg jag kvar ett tag till i sängen och läste massor med utbytesstudent bloggar tills klockan blev kvart i två kanske, då jag gick upp och klädde på mig och sen tog en promenad med hundarna. Herre vad varmt det var ute. Dog av värme när jag gick i t-shirt och mjukisbyxor. Helt galet! 
Sen när jag kom in igen hoppade jag in i duschen och nu sitter jag ute under parasolet på altanen och äter upp resten av min glass och lyssnar på musik. Helt okej! Ska chilla här ute ett tag och skriva det där jäkla mejlet som jag aldrig gör (är så grymt sugen på att åka) och sen börja städa hela huset. 

i miss you.

Publicerat 2012-08-15 kl. 13:12:51 || Memories.
 

Music > Life

Publicerat 2012-08-15 kl. 13:12:23 || Musik
Två otroligt bra låtar och två otroligt bra musikvideosar. Älskar't
 
 

One day, baby we will be old

Publicerat 2012-08-14 kl. 16:40:27 || Life as you know it.
          
Jag skrev inget mejl igår. Ska försöka göra det lite senare ikväll när jag har pratat med mamma.
Vaknade iallafall vid halv tio av mitt alarm, så vid tolv körde min bror mig till tandläkarn. Snart så är det färdigt!!! Dö vad glad jag är. Iallafall är det på god väg. Efter tandläkarn körde Oscar mig till Adele. Men seg som hon är hade hon knappt vaknat när jag kom. Hann bara vara där en liten stund för Oscar ville inte hämta mig senare. Men vi hann prata om det mesta, så ska jag träffa henne snart igen. Påvägen hem åkte vi och handla lite och sen så kom vi hem och nu har jag ätit lite glass och väntar på att en serie ska ladda. Väntar även på att mamma ska komma hem så jag kan åka till stallet med henne.
 
Så det var väl det mesta idag. Kanske skriver senare ikväll/natt

BIO TIME!

Publicerat 2012-08-14 kl. 13:14:00 ||
Det kan ju inte bara vara jag som vill se den här filmen. Channing Tatum och Alex Pettyfer, som strippor i samma film. Vad kan bli bättre?!
 

take me to something new

Publicerat 2012-08-14 kl. 00:14:47 ||
Jag vill verkligen bara härifrån nu, jag vill inte var kvar i detta lilla land. Allt är bara samma, over and over. Vill ha något nytt, nya människor, nya miljöer, nytt nytt nytt.
Jag försöker få mina föräldrar att flytta utomlands för iallafall några år, det går väl sådär va.. Så istället satsar jag på hela den här åka som utbytesstudent saken. Skulle verkligen vilja göra det. Är bara så galet nervös över hur de skulle gå. Och jag ska inte ens åka. Än. Men liksom allt det där, första dagen i skolan. Bo hos en nya helt random famlij. Inte ha min egna famlij där att, skrika, skratta, gråta med och bara ha vid min sida.
Men sen till det, vart ska man åka. Jag har alltid velat åka till USA, hoppas att jag får bo i någon varm delstat och uppleva ameeikans kultur, miljö, high school och hela den grejen. Då är det ju bara det att det skulle ju vara ganksa coolt att åka till typ Kanada, England, Australien eller Nya Zeeland också. Gosh mycket att tänka och bestäma.
Så nu ska jag försöka komma på ett as grymt mejl som jag ska mejla till min morfars kompis som kanske har kontaker i USA och kanske kanske kanske kan hjälpa mig lite påvägen.
Men även en 100 mils lång vandring börjar med ett steg. Och det här är mitt.

7 dagar kvar.

Publicerat 2012-08-13 kl. 16:28:32 || Life as you know it.


Jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte. Det är bara 7 dagar kvar på sommarlovet. Och sen är det tillbaka till skolan. Har precis kollat mitt nya schema och jag vill hellre dö. Sen som pricket över i:t så ska min strorebror börja plugga på Nackademin så han kommer flytta in till stan och lämna mig här ute på landet helt själv. Jag klarar inte av sånt här! Och dessutom, dessutom är jag jäääääätte shopping sugen men jag har inga pengar, what so ever. Vad har jag gjort för att förtjäna det här? Dö, bara dö. två positiva grejer med att skolan börjar är ju att jag kommer närmare min födelsedag och jag får tillbaka min kamera! yeye. Men det är det enda.
 
Idag vaknade jag vid ett och sen har jag bara suttit vid matbordet i köket och kollat på lite serier på datorn. Måste ta mig i kragen snart och göra något. Ska städa mitt rum och sen åka till stallet. Men tror jag väntar med stallet tills mamma eller pappa kommer hem.
Nu också när skolan börjar ska jag börja träna igen, eller ut och promenera/power walka/jogga/springa. Nu är semestern slut och jag måste komma igång igen.
 
Juste är dessutom med i en tävling. Hos Amanda karlsborg.bloggplatsen.se

80-års partay!

Publicerat 2012-08-12 kl. 16:53:50 || Life as you know it.
Nu är jag entligen hemma igen efter ett riktigt trevligt 80-års kalas för min mormor. Mycket folk, mycket mat, många att hälsa på, mycket skratt och lite tårar. Men mochos trevligt. 
Jag hade ställlt klockan på halv nio, så vid nio var jag uppe och bakade fem stycken kladdkakor till mormor. Vid lite innan tolv började vi åka in och var inne till lite innan ett, när allting skulle börja. Så först "brunch" med x antal personer. Sen vid fem gick de hem. Då var det bara att byta om, för vid sju kom x antal personer igen och det var full fart i huset. Skulle kanske dragit till sommarkrysset och träffat Isabelle, Sara och Mattsson, men eftersom allt bara var så himla oklart blev jag kvar. Men det var trevligt det med. Höll ett tal med min kusin Ebba till min mormor. Ett tal som vi kom på, på typ 10 min. Men mormor blev glad och gästerna tyckte det var bra, ovh det var ju såklart det viktigaste. 
Vid halv två stupade jag i sängen och har inte sovit ordentligt inatt, så resten av dagen tänker jag bara ligga i min säng och kolla på film. Kanske ta en paus från det för att åka och kolla till hästen. Men annars tänker jag inte flytta mig från min säng. Ska även försöka prata med pappa om födelsedagspresenter och övertala honom om att jag ska få en katt i present av min kompis. Men det var väl typ allt. PEACE

Tidsinställt.

Publicerat 2012-08-10 kl. 17:26:00 ||
Kolla in andra bloggen! nu börjar det bli ordentlig bloggning där! :) WOHO! 
till alla hästintresserade! NORMANS.BLOGG.SE
 

10 augusti.

Publicerat 2012-08-10 kl. 14:06:13 || Life as you know it.
Galet att det redan är 10 agusti. Känns som om dagarna bara flyger iväg. så det är ockås bara tio dagar kvar tills skolan börjar. PANIIIK! 
 
Blev väckt av mamma vid 11 i morse och behövde gå upp för att åka och fixa hästen. Så drog med pappa, som kom hem inatt, till hästen och tog en liten promenad med henne. Resten av dagen kommer spenderas till att hjälpa till och förbereda för min mormors födelsedagskalas imorgon. Hon fyller 80. Så ska välja kläder, baka kakor och göra massa annat så allt blir bra tills i morgon. Så uppdateringen imorgon kommer nog inte bli så bra. Kanske fixar så ni får lite tidsinställda inlägg eller nått. Det löser sig. 

Visste du att?

Publicerat 2012-08-09 kl. 18:40:50 ||
- Morgon trött. Fick en kommentar av min kusin, lite tidigare i sommras, som sa att jag var hur morgontrött som helst. Sover länge, inte den enklaste att prata med efter att jag precis har gått upp och ser ganksa sliten ut. Inte den första komplinmangen man vill höra men ja, kan väl hålla med om att den är ganska sann..
 
Glittrigt. Jag älskar det mesta som är glittrigt men framförallt mobilskal. Tror jag har fem mobilskal som är glittriga och har sammalagt kanske åtta mobilskal. oops. 
 
- Favorit färger. Utan att jag tänker på det själv så köper jag nästan alltid, eller ofta iallafall, blåa klädesplagg och blått på allt runt om kring mig också för den delen. Förutom när det kommer till vissa accesoarer och liknande för då blir det ofta rosa.
 
- Telefon. När jag har pratat med någon i telefonen och ska sen lägga på så väntar jag alltid tills den jag pratar med har lagt på. Jag är även väldigt beroende av min telefon enligt min kusin.
 
- Önskar. Ni vet ju att man ska önska sig något när klockan slår 11.11. Jag gör det varje gång, men även när klockan slår 01.01, 02.02 osv. Alltså när det blir samma siffror. (kan man säga så?) Hoppas ni förstår. 
 
- Ödet. Jag tror på ödet och att allting händer för en orsak. Och att alla lite större val i llivet har en mening till att man gjorde de valen. 
 
- Drickor. Två drickor jag inte skulle klara mig utan är oboy och framförallt cola. 

vart tog sommarn vägen?

Publicerat 2012-08-08 kl. 17:25:37 ||

Igår somsagt så kom Mattsson hit. Mötte henne med bussen och sen gick vi bara hem och lämnade hennes väska så åkte vi direkt till stallet. Innan det åkte vi och fika hos Marie, det var kul att träffa dem igen. Väl i stallet plockade vi in henne och borstade på henne och kolla henne ordentligt. Och även denna gång var hon hur mysig som helst. Sen gick vi runt lilla trekanten. För det började regna så det vi behövde ta en liten kortare tur än vad vi egentligen hade tänkt. Påväg hem åkte vi och köpte pizza för ingen hade lust att ställa sig och laga mat. 
Väl hemma och efter vi hade ätit, kollade jag och Elin på lite one tree hill och sen satt vid datorn bara. Det var dock väldigt kul att träffa Elin igen, eftersom vi  inte har träffats sen Åland. och då var vi ju med varandra varje dag hela tiden för en vecka. Så det var lite skumt att inte träffas sen. I vilket fall som helst så har jag prcis gått med Elin till bussen och väntar nu på att mamma ska komma hem så ska jag förhoppningsvis åka till Adele ikväll och sova där. 

oboy

Publicerat 2012-08-07 kl. 13:43:33 || Life as you know it.

God tidig eftermiddag eller nått. Vaknade för en timme sen ungefär och har ätit lite frukost och kollar på one tree hill igen. Ska snart gå upp och göra mig i orndning för att Elin kommer hit vid fyra. Kanske städa mitt rum lite. I vilket fall som helst är jag jätte sugen på oboy men all mjölk är slut. Nya ilandsproblemet tills mamma kommer hem och förhopppningsvis kan ha köpt med sig mjölk hem! HJÄÄÄLP! - Någon snäll själ som kan komma med lite mjölk?

i hate you facebook

Publicerat 2012-08-06 kl. 21:51:25 ||
Kom upp från att ha ätit middag hos mormor och morfar för en liten stund sen och satte på säsong 6 av one tree hill. Så går jag in och ska kolla facebook, jo gissa vad de säger då? Att jag har fått timeline. Timeline. Är det seriösa? Jag vill inte ha timeline. Please facebook don't do this to me! 
Åkte iallafall till stallet vid fem kanske, jag kommer inte ihåg, åkte dit i regnet iallafall och hästen var hur mysig som helst. Nästan mer mysigare än vad hon vart innan! ååh. min prinssesa. 
Nu sitter jag som sagt och kollar på säsong 6 av one tree hill och sms:ar med Mattsson för vi ska hitta på något imorgon, ska bara komma på vad. Haha. Vi hörs sen! PEACE

i hate you facebook

Publicerat 2012-08-06 kl. 21:51:23 ||
Kom upp från att ha ätit middag hos mormor och morfar för en liten stund sen och satte på säsong 6 av one tree hill. Så går jag in och ska kolla facebook, jo gissa vad de säger då? Att jag har fått timeline. Timeline. Är det seriösa? Jag vill inte ha timeline. Please facebook don't do this to me! 
Åkte iallafall till stallet vid fem kanske, jag kommer inte ihåg, åkte dit i regnet iallafall och hästen var hur mysig som helst. Nästan mer mysigare än vad hon vart innan! ååh. min prinssesa. 
Nu sitter jag som sagt och kollar på säsong 6 av one tree hill och sms:ar med Mattsson för vi ska hitta på något imorgon, ska bara komma på vad. Haha. Vi hörs sen! PEACE

Godmorgon

Publicerat 2012-08-06 kl. 13:54:09 || Life as you know it.

God eftermiddag kanske man ska säga! Jag har faktiskt vart uppe sen elva men jag vill verkligen inte lämna min säng. Den är bara för underbar! Så gick upp och frukost sen gick jag ner och kollade klart på säsong fem av one tree hill, och nu försöker jag övertala mig själv att gå upp och duscha för att sen åka till stallet..


My summer is complete

Publicerat 2012-08-05 kl. 21:06:04 ||
Haha, rubriken blev på engelska för kom inte på hur man säger det på svenska. Känns lovande dethär! 
Idag så var jag iallafall och kollade på sm igen. Ena tjejen hon som nu köpt Diddi kom på 17 plats i b-ponny kategorin och den andra tjejen som hade Diddi först kom på 6 plats i c-ponny kategorin. Jätte kul faktiskt. Efter sm åkte vi och hälsade på hästen. Hon såg fin ut också. Ska börja promenera med henne somsagt, nästa vecka. När allt var färdigt hos hästen åkte vi hemåt och hämtade hundrarna och gick sen ner till morfar för att äta kronerskoker (stavas det så?). Så nu är min sommar nästan komplett! Så himla mysigt. Jag älskar verkligen såna här stunder på somarn, i livet. 
När vi kom hem så kom dem som köpt Diddi förbi och sa hejdå och fixade det sista. Så är denna helg slut och jag har fått solsting och ska lägga mig och kolla på en film, kanske dö lite också. Så får vi se vad som händer imorgon! PEACE

4 augusti

Publicerat 2012-08-04 kl. 19:45:31 ||
ett halvår & 10 dagar sen. jag saknar dig. <3
Det är redan 4 augusti och jag känner hur sommarlovet börjar dra sig mot sitt slut. JAG VILL INTE!! Jag vill att idag ska vara 4 juni igen så jag kan få hela sommarlovet igen och göra allt jag inte gjort på detta sommarlov. I vilket fall som helst så kollade jag på ponny sm hela dagen igår också dagarna har vart ganska lika varandra. Igår kom de och åt middag, så det var ganska trevligt.
Idag åkte vi till A innan vi åkte till runsten och hon kan inte bli mysigare. Efter helgen ska jag börja gå med henne en timme om dagen iallafall, och sen trimma hennes man och lite grejer så jag kan börja känna igen hästen igen. Sen när pappa är hemma igen ska jag börja rida på henne och sätta igång henne innan vi ska tillbaka tilll veterinären. 
Nog om hästen så skulle jag kanske åkt på en grej i tullinge ikväll med Adele, men det blir nog inte så. Ska träffa henne efter helgen också och sen ska jag träffa Mattsson också och sen försöka träffa resten av allt folk innan skolan börjar. 
 
Nu ska jag hjälpa mamma och Hanna med maten. Så vi hörs senare. PEACE! 

ponny sm

Publicerat 2012-08-02 kl. 23:20:00 ||
Första dagen hemma och jag har knappt var hemma hemma. Kom till huset vid fem ungefär i morse och kom väl i säng till runt halv sex. Sov till tio i elva så sov i faktiskt åtta timmar om man räknar med de två timmar på båten. Så faktiskt helt okej utvilad! vid tolv kanske åkte mamma cóch jag till Runsten för att kolla på tävlingarna. Under dagen kom Hanna, jag träffade Erica, träffat de som har Diddi för första gången, träffat de som hadde Diddi och sätt en riktigt obehaglig avramling. Och har vart där tills halv sju då vi åkte till stallet. Kollade till hästen som var nästan ännu mer kjellsjuk än vad katten är. Men hon såg bättre ut än vad hon gjorde förut och även hennes sår såg bättre ut! Efter det åkte vi och handla lite mat och sen har vi bara vart hemma och tagit det lungt! Det var väl dagen i stora drag. 

Over the sea!

Publicerat 2012-08-01 kl. 15:40:58 || Life as you know it.
            
En hel vecka sen jag uppdaterade sist! Galet. Men den här gången har det faktiskt hänt något!
Kommer dock inte ihåg vilka dagar allt har hänt på, men jag har pratat med Sofia på Skype som är enda borta på andra sidan världen och lever livet i Californien. Jag har ätit middag hos min gammelfaster. Min syster har åkt hem. Mitt internet har blivit segt för jag har använt för mycket, så ber till gud att det ska komma tillbaka snart! Min syssling och hennes famlij har kommit ner till Gotland så jag har haft någon att umgås med! YEY! Vi har beställt biljetter hem så åker hem i kväll faktiskt, hemma imorgon på morgonen vid typ 4 kanske, (så då blir bloggningen lite bättre) Jag har pratat med Adele och Elin. (inte samma Elin som jag åkte till Åland med, gud jag får nog börja kalla dem för deras efternamn hedan efter) Blivit väckt mitt i natten och tidigt på morgonen av min Bror som kommer hem full. Pratat med en av de vi träffa på Åland. Planerat vad jag ska göra när jag kommer hem. Grillat marshmallows över grillen och över ett ljus. (mår nu jäätte illa så vet inte vad jag ska ta mig till). Vad har hänt mer? Inget speciellt tror jag. 
När jag kommer hem så är det ponny SM på Årsta-Runsten så det blir till att åka och kolla på de, då kommer jag träffa Germerud och försöka dra hem Hanna till mig. Sen på lördagen var det något Adele ville att jag skulle följa med på. Sen ska jag även träffa Mattsson också! Fullt ös medvetslös! :) Men måste ju ta vara på de sista veckorna innan sommarlovet är slut! Så det var väl de. Uppdaterar er igen när jag är hemma med ett ordentligt internet igen! PEACE 

RSS 2.0