Destiny

Publicerat 2012-12-29 kl. 23:51:12 || Dear Diary
Eftersom jag  har lov, och gör verkligen ingenting om dagarna. Men endå kände att jag behövde uppdatera lite här på bloggen så får ni ett annat. Lite små random inlägg.
Nästan alla har ett citat/ordspråk som de lever efter, eller iallafall tar med sig igenom livet. Det är samma med mig. Citatet/ordspråket jag lever efter är - Allting händer av en orsak, vi kan ta det på engelska också för er som vill, Everything happens for a reason. Vilket basically menas med att jag tror och litar(?) ganska mycket på ödet. Att varje sväng man tar på en väg, varje val man gör i livet händer för en orsak. Någonting, antingen bra eller dåligt, kommer komma ut av valen man gör. Jag försöker dock alltid att se att det är någonting bra som kommer komma ut av mitt val. Eller om vi tar ett exempel att jag skulle söka en roll i en stor film men blir sjuk samma dag, så var antingen inte den filmen eller sådespeleri något för mig.
Det här funkade väldigt bra för mig förut. Gjorde att jag fick en positivare syn på saker och ting. Tog inte allt så allvarligt. Vilket jag nu för ett tag glömt bort. Jag har tagit allt för seriöst varit för stressad över saker som jag verkligen inte behöver bli stressad över och hållit mig tillbaka för att leva mitt liv fullt ut, gå utanför min comfort zone (chessy agnes).
Så här om dagen påminde min kära vän Adele mig om det. För genom hela nian när vi försökte få saker att slå in inte ville slå in, var det det vi levde efter. Vilket gjorde att vi antingen gav upp den grejen eller fösökte en gång till, men framförallt fick det oss att inte bry oss lika mycket. För det hände av en orsak. Någonting annat i livet skulle styra oss på rätt spår för oss, den förlusten som vi fick under den tiden var bara en annan seger som vi skulle få längre fram i framtiden.
Jag kände nu, framförallt efter Adele påminde mig, att det är dags för mig att leva efter det igen. Speciellt under den här tiden i mitt liv då jag önskar ett en av mina största drömmar ska bli min verklighet (vill inte säga vad det är än fören allt är mer bestämmt. vill inte jinx:a något). Så om nu min dröm inte slår in så var det inget för mig. Det här är min sista chans och om det inte funkar så är det något annat som väntar på mig.
Så slut noten för det här inlägget (förutom att det var djupt och konstigt) är: Dream as big as you can, because everything happens för a reason, and if it don't come true, it wasn't your reason.
(ja jag kom på den där meningen på engelska alldeles själv nyss, säkert inte ens korrekt engelska, men det hände också för en orsak. åååh gud jag måste sluta nu.)

27 december

Publicerat 2012-12-27 kl. 11:59:28 || Dear Diary
Thailand för ett år sen. Ta mig tillbaka.
Blev ingen bloggning igår då jag känner att jag inte har så mycket att berätta och prata om. Började dock på års resumén istället. Gud det var så mycket mer saker än vad jag tänkt mig. Så kanske får dela upp den på fyra eller iallafall på två. Aja, det löser sig så får ni se på nyår vad jag skrivit om.
Just nu sitter jag trött i min säng och drömmer mig bort till ett utbytesår i Australien. Ber till Gud att jag kommer komma iväg på det. Vet dock inte om det kommer hända eller inte. Men man ska aldrig säga aldrig. Eller nått?
Nu hade jag tänkt att fortsätta med resumén och sen ska jag vänta på att pappa kommer hem och veterinären ringer.

GOD JUL

Publicerat 2012-12-25 kl. 12:18:00 || Life as you know it.
GOD JUL alla som läser min blogg, lite sådär i efterskott men vad sjutton!
Jag hade en super bra julafton igår och jag hoppas att ni hade det också. Fick massor med fina paket och hade det jätte trevligt med hela familjen och släkten. - minus Kalle och Jossan dåra. Har egentligen inte mycket mer att säga om julafton mer än att den var jätte bra och det suger att den redan är över..
Idag ska jag inte göra någonting. Storstäda rummet, träna och börja fixa ihop ett resumé inlägg till nyår.
Imorgon ska jag in till stan med Hanna och shoppa på mellandagrean, samt kolla på bio på kvällen med Hanna och Monika. Hitta Nemo ska ha kommit ut i 3D.

Dan före doppardan

Publicerat 2012-12-23 kl. 21:52:40 || Life as you know it.
Är så grymt taggad på jul nu så det inte är sant. Har inte gjort ett endaste dugg idag, bara tagit det lugnt. Jag har just nu inte ens något speciellt att blogga om. Men k'nde att jag behövde uppdatera så här dagen innan. Kan ju uppdatera er om att jag klararde av domedagen, duuh. Alla tre tider som det sas att den skulle gå under på. Så yey me! Ska snarast hopp i säng och kolla på en film och sen sova så att jag äntligen kan vakna upp till julafton! :)

Lill-Jul

Publicerat 2012-12-22 kl. 21:18:49 || Dear Diary
Upp tidigt. Stallet snabbt .Sista julhandeln i all stress. Hämta syster och systers pojkvän. Hem och slå in paket. Klä julgranen. Äta god mat. Firat lil-jul och öppnat några paket med syster och systers pojkvän. Helt okej dag. Det enda som känns dåligt är att jag inte tränat på länge. Måste träna imorgon. Det här funkar inte.

Finally

Publicerat 2012-12-20 kl. 20:54:07 || Life as you know it.
myste med min favorit igår
Firar lite i förväg att jag inte har något mer att lämna in och att jag får lov imorgon. Äntligen! Finns inget jag längtar efter mer. Plus så känns det som om detta lov kommer bli riktigt bra. Massor med roliga planer, som redan börjar imorgon. Adele ska med mig på avslutningen, efter blir det fika med massor med fina människor och efter det ska jag och Adele gå lite på stan. Köpa julklappar. hehe. 
Så nu ska jag måla mina naglar så de är fina till imorgon även fast de är jätte ojämna och fula och kolla på Peter Pan igen innan jag ska sova. 

två skoldagar kvar. håll ut.

Publicerat 2012-12-18 kl. 10:55:15 || Dear Diary
Bara två, om man inte räknar mer idag, skoldagar kvar. Har två uppsatser, ett prov, rvå muntliga prov och några bilder som ska in. Inte alls kul. Men försöker hålla ut tills på fredag då det äntligen är lov. Borde nu egentligen skriva på min franska inlämning.. Men jag är typ färdig. Eller den får vara färdig som den är nu, har gett upp den. Som pricken över i:t på all denna stress har min häst ett svullet bak ben. Just som jag trodde att hon var frisk. Tack för den. Men ja. Där är anledningen ännu en gång till att jag inte hinner med annat än skola, plugga, stallet, plugga och sova.
Hörs så fort jag har en tid över.

why?

Publicerat 2012-12-16 kl. 21:51:13 || Dear Diary
Mongot Agnes
Tänk Agnes, tänk. Försöker komma på något som det här inlägget kan handla om. Något jag kan skriva. Men ännu en gång är jag helt tom på ord, men med tankar som gör att mitt huvud snart kommer att sprängas. Skulle helst vilja försvinna fram tills på fredag då jag får lov. Eller till julafton så jag slipper alla dagar runt omkring. Har inte pluggat någonting alls i helgen som jag egentligen borde. Har haft en bra helg. Allt gick bra idag, som jag faktiskt inte trodde det skulle göra. Men såhär efteråt undrar jag varför jag bara är jag. Varför jag bara ser ut som jag gör. Varför jag inte bara kunnat bli perfekt direkt bara sådär.
 
Jag ska inte dränka er i alla dessa tankar utan istället ska jag gå och sova. Med stressen som kryper sig på över att jag inte har pluggat, det är måndag imorgon och jag vet inte vad jag ska ha på mig. 
 
Godnatt

perf, nästan iallafall

Publicerat 2012-12-16 kl. 00:29:39 || Dear Diary
för jag har ingen annan bild. 
livet känns faktiskt ganska bra nu. allting liksom bara rullar. även fast jag inte kommer hinna plugga i helgen och vara jätte stressad i skolan igen. men det är en annan sak. åt glass, prata och kolla på film med germerud igår. jag har saknat henne massor. sov där, vakna vid tio när hon attackera en stor schäffer på mig. mys ginza <3. kolla mina ögon, behöver egentligen läsglasögon, men lever på den vilda sidan och köpte inga. ätit subway. fått elin att rida a i snö stormen. åt god mat. kollat på film och pratat massor med sofia. haft en full konversation med min syster. i love you. ska nu kolla på justin biebers film never say never. helt ok helg än så länge. helt ok liv. men nu när jag börja tänka på skolan känner jag hur gråten stiger mot ögonen. ska nu lämna dethär när inlägget fortfarande är glatt.

Mac book pro, i love you

Publicerat 2012-12-14 kl. 10:38:17 || Life as you know it.
paus från allt redigerande
 
Sitter i skolan nu, har foto och försöker redigera min bild. Tog med min älskling. Skönt att få komma ut ur huset lite. Haha, ja jag pratar om min dator. Efter skolan ska jag hem en snabbis och träna och åka till stallet och sen ikväll ska jag till Germerud och kolla på serier och äta glass. Låter helt okej för mig. Vet dock inte om jag sover där eller inte för hon ska upp och jobba någon timme imorgon. Vi får helt enkelt se. 
Skriver antagligen igen imorgon. Höres

ready set go

Publicerat 2012-12-12 kl. 21:11:09 || Life as you know it.
har inte ens en bild så får bli denna som jag tänkte ha som en ny design för ett tag sen.
har försökt plugga sen jag kom hem. har inte gått alls som jag velat. har börjat på franska inläminingen, har börjat redigera bilden (men jag suger så jag vet inte hur jag ska göra något), har börjat eller rättarsagt jag har fått två meningar av elina som jag ska analysera imorgon på svenskan. död. jag vet inte hur jag kommer klara den här sista veckan. men försöker hålla ut. om jag inte skriver ett väldigt glatt inlägg nästa fredag om att jag äntligen har jullov och att det bara är några få dagar kvar till julafton har jag tragiskt nog dött. har liksom inte ens tid att gå i skolan, för att jag har så mycket i skolan att göra. plus hästen, plus träning plus försöka ha någonting som ska likna ett liv. ska iallafall hem till elin på fredag och äta glass och kolla på serier så jag har något att se framimot till slutet av denna vecka. men hjälp. har även julfika imorgon i skolan så kan se framimot det också. nu ska jag kolla lite kläder och plugga liiiiite till. kanske. trodligtvis inte. men ni kan låtasas som att jag är värsta underbarnet och gjorde det.

stress stress och lite mer stress

Publicerat 2012-12-11 kl. 22:27:41 || Life as you know it.
mys katten hos min syster medan jag vänta på mamma 
har haft full fart hela tiden och har inte haft en tid (som vanligt alltså) till att bara sätta mig ner och ta det lugnt eller göra något som jag vill, så som träna, läsa, kolla på film, umgås med vänner, eller bara ta hand om mig själv. hade massor med saker i skolan. sen göra färdigt en historia uppgift efter skolan och sen möta upp mamma för att åka till skärholmen för att fixa lite julklappar. fick även med mig en kläning till julafton och en kjol till nyår hem. sen direkt till stallet för att mocka och hälsa på hästen. hem äta och nu sitter jag här. har varken hunnit tränat eller plugga något idag. han göra en snabb grej till foto och mediaproduktionen men annars inget. känns ju bra när jag har massor att göra det sista veckorna nu innan lovet. ska nu gå och sova så jag orkar upp imorgon. godnatt. 

where should i start?

Publicerat 2012-12-10 kl. 17:06:13 || Life as you know it.
har så mycket plugg just nu så jag vet inte var jag ska ta vägen. inte som om det är något annorlunda för jag har haft fullt upp den senaste terminen med saker i skolan. vet bara inte vart jag ska börja någonstans och kommer säkert missa något. nu ska jag ta en kopp oboy och försöka göra något plugg iallafall så ska jag försöka träna ikväll efter stallet. 

busy busy

Publicerat 2012-12-09 kl. 21:11:55 || Life as you know it.
bild som min syster har fotat och redigerat på mig. 
Första gången sen i torsdagskväll jag har en stund att bara andas på typ. har haft fullt upp och knappt vart hemma någonting, då jag borde egentligen pluggat hela helgen och dessutom inte tränat på tre dagar.. vet inte om inlägget kommer vara så sammanhängade för är galet trött och vet inte hur man skriver korrekt svenska just nu. har iallafall läst klart engelska boken nu på kvällen. ska kolla på senaste julkalendern avsnittet, fixa väska till imorgon och sen sova. har en lång dag i skolan framför mig med massor med plugg och redovisningar. 
har dok hänt massor med roliga saker och jag har haft en bra helg. har även hänt en annan grej som jag inte riktigt vill ta upp än fören jag vet mer. annars ska jag nu dö och gråta lite över att det är skola i morgon.. 

drömmer

Publicerat 2012-12-06 kl. 12:06:39 || Musik

önskar att man inte behövde leva i verkligheten, utan kunde föralltid leva i sitt huvud eller i en dröm. något jag har sagt förut, men kommer säga det igen är att just nu, det enda jag vill är att åka som utbytesstudent till USA eller Australien. jag skulle kunna ge vad som helst för att få åka iväg. det skulle vara allra coolast att åka till Kalifornien. och som pricken över i:t så har en tjej i min klass nu fixat så hon ska åka nästa år till Kalifornien. smått avundsjuk och jag vill inget hellre. snälla rara någon hjälp mig?


second to the left and then straight on until morning

Publicerat 2012-12-05 kl. 18:49:00 || Bilder.
det här är dock vad jag gjorde större delen av dagen. :) #gladtjejidag

snö kaos

Publicerat 2012-12-05 kl. 17:46:33 || Dear Diary
tänkte bara dela med mig mina tankar om detta snö kaos som har varit idag. själv stannade jag hemma för jag visste att jag skulle kanske komma till skolan eftersom jag åkte med pappa in men sen hur det skulle bli att ta sig hem skulle vara en annan historia. men vet flera av mina vänner som var kämpar och begav sig till skolan i detta väder. har dock sätt massor med statusar på fb och lite på twitter på flera personer som stör sig på detta väder. och jag kan helt hålla med. inte det roligaste när man är fast överallt (dock klagar jag inte, fick ju vara hemma från skolan och då är det riktigt mysigt). och sl, behöver jag ens säga hur sl har haft och vart idag. men endå så tycker jag inte att vi ska vara så sura för att det är förseningar, eller inställda tider osv. det är ju inte det enklaste vädret att ta sig fram i. om nu inte min pappa + många andra bilar knappt kan ta sig fram tänkt då hur bussar och tåg måste ha haft det. det kan ju inte vart enkelt för dem. visst det har tagit lång tid mellan få stationer kanske till och med upp mot fyra timmars restid som i vanliga fall skulle tagit 40 minuter. men nu måste vi ändå vara glada över att det i överhuvudtaget kör. och folk som åkte till skolan på morgonen visste (kanske inte alla) att det skulle bli värre och att det redan var kaos när det åkte till skolan. så, ja det kankse bara är mina lyckliga tankar över att jag vart hemma hela dagen som gör att jag skriver det här utan klagomål och att man inte borde klaga. men det har fått mig att tänka till. det är liksom vädret, inget vi kan kontrollera. och alla som åkte till skolan tycker jag verklligen har varit kämpar som gjorde det, men klaga inte på att sl ställt in bussar när de gjort all det kan. de har dessutom gett ut en klass 2 varning. jag skulle verkligen vilja ge sl en stor tummen upp idag för att i överhuvudtaget försökt och gjort så gott det kan. jag älskar det här vädret, inte bara för att jag fick stanna hemma från skolan utan för att det är så grymt mysigt också. puss
 
 
 

well snow, i love you

Publicerat 2012-12-05 kl. 08:46:09 || Dear Diary
snö, kaos, stanna hemma. jag älskar dig snö. stannade hemma idag från skolan då det är något kaos tack vare all snö. en resa med bil som i vanliga fall tar en kvart tog pappa nästan en timme. och då är inte det ens halvvägs till skolan. hundarna ville knappt gå utanför dörren och jag ser knappt över åker för att det blåser och snöar så mycket. så istället kollade jag på julkalendern på morgonen på tv, satte på mig mys kläder och ska nu kolla på en film med en kopp te som sällskap. ha en fin dag allihoppa!

christmas feeling

Publicerat 2012-12-04 kl. 21:31:55 || Dear Diary
 
mitt i all stress med skolan, kall natt med massa mardrömmar och allt annat har jag faktiskt tid över för att känna och ha lite jul känslor. längtar som bara den till julafton och jullovet framförallt. har fått det mesta plugget klart till imorgon. är inte helt hundra klar men det får räcka. har inte vart min dag idag och höll dessutom på att bryta ihop på tåget hem, men som min räddare i nöden tåg adele samma buss som mig hem, så vi köpte med oss 10 + en kakor hem från subway, drack te och kolla på julkalandern. fick min dag att bli lite bättre iallafall. ska nu bara torka håret och sen sova. fullspäckad dag imorgon också. suck. önska mig lycka till. 

min dag på twitter. ni kan se på bevisen ovan att livet inte riktigt ville vara med på mina noter idag. 

baby it's cold outside

Publicerat 2012-12-03 kl. 16:52:36 || Life as you know it.
snö, kallt, vänta på morfar, tappa alla tår, hem, träna och nu plugga, sen stallet i overall för det är kallt ute. men det är åtminstånde snö.

godnatt

Publicerat 2012-12-02 kl. 21:20:00 || Dear Diary
döda mig inte elin. men jag tyckte vi var söta <3
har pratat massor med amanda på skype. om allt. behövligt. sista stunden var även lucas med. hej foreveralone agnes. pratade även om bloggen. ska försöka börja blogga bättre och oftare. håll tummarna. men ska nu försöka plugga de sista 40 minuterna till 22.00. eftersom jag suttit och sjutit upp det hela tiden. sen ska jag snabbt försöka hitta något att ha på mig imorgon och sen sova. så dröm sött så ses vi i john blunds land.

i miss you

Publicerat 2012-12-02 kl. 16:17:50 || Bilder.
gick förbi din grav idag. känns fortfarande som om du ska komma hem vilken dag som helst men samtidigt känns det som om det var flera år sen du försvann även då det snart har gått ett helt år. det känns skönare att säga att du försvann att du hittade någon annan snäll familj som gav dig mat och du kände för att stanna ett tag, men är påväg hem snart. att du kommer sitta på staketet utanför dörren och vänta på att få komma in. att få bli kliad under hackan på den lilla vita fläcken du hade där. eller hur det såg ut som om du hade två a:n på kinderna och ett m i pannan. hur du hoppade upp och stångades, när du mysde eller när du kom mitt i natten och bet en i pannan, hackan eller näsan för att för dig säga att du tycker om någon. jag saknar dig.

Long time no see

Publicerat 2012-12-02 kl. 11:38:03 || Bilder.
jag vill.. 
 
äta på en mysig resturang med mina vänner
 
fira en typisk julafton
 
resa
 
jobba på ett hotell
 
ha en vägg med massor med bilder och quote 
 
vara glad
 
 

Välkommen

Publicerat 2012-12-01 kl. 10:00:00 || Bilder.
 
välkommen december. har längtat efter dig. räknar ner dagarna till lov och jul. snart där. håll ut. nu är det december. välkommen tillbaks.

RSS 2.0