Long time no see

Publicerat 2012-11-29 kl. 22:18:54 || Life as you know it.
ledsen för ingen uppdatering hela denna vecka, inte ledsen. men har haft fullt upp med skola, träning, häst, familj, föröska ha ett liv. men mest skola. 
ska börja skriva igen som vanligt. allt är lugnt. och av någon konstig anledning vill inte blogg.se låta mig lägga upp bilder till inlägget. annars hade jag annat planerat

tomt.

Publicerat 2012-11-22 kl. 22:01:28 || Dear Diary
smile even though everything is shit. 
jag har suttit här i snart en kvart. fingrarna på tangenterna redo för att skriva ett inlägg men inget. inga ord. inga meningar. inga tankar. inga känslor. inget. har verkligen försökt att få ner det jag känner, tänker, min dag, reaktioner, sker jag hört, saker som hänt, något. men inget. allt står bara still. det finns ingenting i mitt huvud som jag kan skriva om. inte ens hur jag ska skriva min dag funkar. vad har jag ens gjort? gått i skolan? även fast jag hade min längsta dag på veckan så känns det som om jag aldrig var i skolan. vad har jag gjort idag? jag är som en robot. alltid samma sak varje dag, samma visa om och om igen. kan dock glädja mig åt att jag slipper skolan i morgon. har bara en lektion som jag missar pågrund av tandläkare. skönt. kanske hinner med alla de andra hundra sakerna som ska göras då? kanske. borde nog göra en to-do-list. jag vet inte. detta inlägg känns inte längre som om de hör ihop. skulle kunna skriva att inlagd gurka är faktiskt ganska gott. men jag hatar inlagdgurka. stavade det dessutom annorlunda på båda ställena. kände mig lite för mainstream för att skriva likadant. mainstream. vad är det för ord egentligen. var ska man sätta in det i en mening. borde kanske kontakta henne som ska köpa mina biljetter. behöver pengar, vill shoppa. måste handla julklappar, måste handla allt annat, måste spara så jag kan resa snart. måste framförallt träna så jag blir smal. så jag får en bra kropp. och jag kan runda av det här inlägget med att säga förlåt. förlåt för allt. 

Fast punkt

Publicerat 2012-11-21 kl. 19:15:31 || Dear Diary
var hos vetetrinären idag med min häst. allt gick bra och hon är på bättrings väg. dock hände det en ganska läskig sak. min häst är stick rädd. alltså hon tycker inte om att få sprutor. vilket resulterar i att vi måste droga ner henne först. så vi gjorde det. som vanligt. men när hon sen hade fått i sig det i någon minut höll hon på att ramla omkull så hon staplade runt där inne i behandlingsrummet och det var lite små kaos för en stund. det kanske inte låter så hemskt och läskigt men det var äckligare när man var där. i vilket fall som helst, det som fick mig att tycka det var ännu obehagligare var att min pappa, min fasta punkt, han som alltid är det säkra, lugna i mitt liv, även han som höll i hästen såg så rädd ut. just det fick mig att få lite mer panik. min pappa har alltid varit den som hållt mig kvar på jorden när allt är kaos när jag bara skulle vilja försvinna, han som allt har fått mig att känna mig säker i det med osäkra situationer och som alltid stötat mig när jag har varit som räddast, såg nu själv rädd ut. det var det som fick mig att se att det har var liksom inte jätte kul. situationen kunde sluta både bra och dåligt. men som tur var så slutade det bra, hästen fick lite små sår och efter någon halvtimme timme och en cola så kunde jag sen andas igen.

blogg torka.

Publicerat 2012-11-20 kl. 21:53:00 || Dear Diary
med en liten katt på axeln (axeln) sitter jag nu, här, framför data skärmen och försöker få ner ord som ska bilda meningar i ett inlägg som på något sätt ska ha något innehåll. jag har verkligen ingen aning om vad jag ska skriva om, mina dagar är som vanligt, jag har inget random i huvudet som jag känner att jag vill skriva om, allt står bara still. motivation och inspiration är på noll. på allt. ingenting riktigt går som jag vill att det ska gå. som det går i mitt huvud. som det händer i filmer. försöker endå hålla humöret uppe och se allt från den positiva sida. det är inte så enkelt alla gånger. men det kommer bli bra. tillslut. mamma sa förut att jag fick sluta skolan om jag ville, om jag tyckte den var så tråkig och för att jag hade massa med panik hela tiden inför den. jag kanske ska ta hennes råd? eller så förösker jag komma iväg på det där utbytesåret som jag inte ens längre vet om jag vågar åka på. jag vill göra så himla mycket just nu. finns inte tillräckligt med tid. finns inte tillräckligt med pengar. är det snart försent? men det är dags för en förändring. i hela mitt liv. första steget var benan med håret. fler återstår att se. och komma. 
 
det var allt för mig idag. tack. 

try something new

Publicerat 2012-11-19 kl. 21:12:12 || Dear Diary
har länge velat göra något med mitt hår men har aldrig kommit till skott och har varit för feg till att klippa av mig det. så nu, det kanske inte är det största steget men det är annorlunda för mig och det är bara ett av de stegen som är planerade. snebena mittbena
 
kan ju även passa på att jag saknar usa något förfärligt!

Miss this

Publicerat 2012-11-16 kl. 17:27:00 || Dear Diary
 
Även fast han är så galet snygg nu, så saknar jag lite den här lilla killen. Åååh. 
 

Before i die #2

Publicerat 2012-11-15 kl. 18:12:00 || Bilder.

Godmorgon

Publicerat 2012-11-15 kl. 08:12:06 || Life as you know it.
Hinner skriva en liten snabbis nu på morgonen då jag inte vet om jag kommer hinna ikväll. Kanske kan göra iordning ett tidsintällt inlägg. Slutar ju somsagt sent. Är så trött på skolan. Vill inte. Har franska nu på morgonen och vi ska göra iordning om en fransk artist som vi sen ska hålla ett tal om på tisdag. Aldrig i livet. Sen har jag även ett svenska prov. Har dock inte pluggat så mycket så det kommer ju bli intressant. Ååååh, jag vill inte. Känner mig bara stressad. Är trött på att vara stressad. Är trött på att känna mig pressad och som att jag måste göra bra på saker och sen blir det inte ens bra. Kan jag snälla bara få sluta skolan helt nu ? 
bild från instagram igår.

before i die #1

Publicerat 2012-11-14 kl. 18:43:00 || Inspiration
 
bilder; weheartit.com 

It's the most beautiful time at the year

Publicerat 2012-11-13 kl. 20:36:51 || Bilder.
vill ha jul, helst med lagom mycket puder fin snö och allra helst i usa eller london. mest london. vill ha en mysig jumper. dricka varm oboy med en pepparkaka i handen. mysa framför granen med en hund och en katt. jul shoppa helst med mamma. helst ha en typsik jul. jag vill ha jul.
bilder; weheartit.com

Vilken förtjusande dag vi har....

Publicerat 2012-11-12 kl. 17:01:23 || Dear Diary
...idag idag idag. grått, regn, sol, varmt och kallt. trött som få men kort skola. hem innan tre, promenad med hästen och träningen för dagen är färdig. duschen har fått sitt sångframträdande för idag, naglarna är glittriga och fina och nu väntar först tv:n på lite sällskap och sen plugget. helt okej dag. 
imorse när jag vaknat till den hemska dag som kallas måndag.

Farsdag!

Publicerat 2012-11-11 kl. 19:27:55 || Dear Diary
Kan börja inlägget med att säga GRATTIS PAPPA PÅ FARSDAG! Jag älskar dig. Ger dig den här låten då det är våran låt. 
 
Fortsätter med att säga att idag har jag inte gjort ett endaste dugg förutom nu på kvällsqvisten då jag vart i väg till stallet och tränat, ska även plugga efter jag skrivit färdigt inlägget. Har varit lagom sliten sen igår.
Firade min syster igår, därav bilden på mig och Sofia. Det var så galet roligt. Så jag vet inte ens hur jag ska förklara det i text. Det funkar liksom inte. Men det var sjukt kul och både Adele och Isabelle har fått lite fina sms om hur kul det var. haha åh herre. Nej jag vet faktiskt inte vad jag ska skriva riktigt för att ni ska försöka förstå kvällen det går inte riktigt att skriva i text. Men det viktigaste var att vi alla hade kul och firade min fina syster. 

9 november

Publicerat 2012-11-09 kl. 23:10:01 || Life as you know it.
I skrivande stund har jag nu precis borstat tänderna och ska hoppa i säng och sova då imorgon väntar ännu en fullbokad dag med massor att göra. Min syster fyller ju somsagt år och hon ska ha fest imorgon så massor inför det som ska fixas. Men det blir nog kul. Har dessutom massor med plugg att göra så ska försöka hinna det i helgen också så jag inte har så mycket att göra i veckan sen. Ska även försöka tänka ut lite roligare saker at blogga om. Men som fortfarande "kommer från hjärtat" och saker som jag tänkt på, lite roligare än bara om min dag.
Mina ögonlock håller nu på att stängas för natten så skriver så fort jag får tid igen. 

GRATTIS!

Publicerat 2012-11-09 kl. 16:11:41 || Bilder.
GRATTIS TILL VÄRLDENS BÄSTA SYSTER PÅ 25 ÅRS DAGEN! JAG ÄLSKAR DIG, & JAG HOPPAS DU FÅR EN FORTSATT TREVLIG DAG. SÅ FIRAR VI DIG MASSOR IMORGON PÅ DIN FEST! PUSS <3 ALL KÄRLEK TILL DIG 
det är både jag och min syster på bilderna om ni inte ser det! :)

Godmorgon

Publicerat 2012-11-08 kl. 09:24:00 || Musik

Är i skolan nu! Om 50 minuter har jag franska prov, tror jag kommer spy. Är galet nervös och det kommer gå åt skogen.. Hjääälp'
Ledsen för ingen bloggning igår men jag hann verkligen inte då jag aldrig var hemma fören på kvällenoch du var det bara dusch plugg och sova som gällde. Ska försöka blogg om något roligt ikväll!


Min mejl

Publicerat 2012-11-07 kl. 08:47:46 || Musik

Kom på att det kanske är bra om ni har min mejl också! Så mejla på; mailto:agge.bagge@hotmail.com">mailto:agge.bagge@hotmail.com">mailto:agge.bagge@hotmail.com">mailto:agge.bagge@hotmail.com">mailto:agge.bagge@hotmail.com">mailto:agge.bagge@hotmail.com">mailto:agge.bagge@hotmail.com">agge.bagge@hotmail.com ifall ni är intresserade av biljetter (vet att ni älskar min mejl)


One Direction

Publicerat 2012-11-06 kl. 21:32:40 || Musik
Så något ni inte vet, för det är inget jag vill gå och skylta om för olika anledningar, är i vilket fall att jag har biljetter till One Directions konsert den 8 maj 2013. Har dock lite för många, hehe så säljer nu två stycken. Är du intresserad av pris och till och med köp så släng iväg ett mejl till mig eller kommentera det här inlägget med eran mejl så kan jag mejla er! :)

Välkommen tillbaka plugg

Publicerat 2012-11-05 kl. 21:46:42 || Life as you know it.
Är sjukt trött och ska hoppa i säng efter det här inlägget. Första dagen i skolan och har massor att plugga redan. Fast endå inte men endå massor. Eftersom jag inte plugga något på lovet. Smart tjej. Har iallafall två prov den här veckan som jag måste plugga till. Ena är foto på fredag, det är inte så stort så är egentligen inte så jätte nervös över det och behöver inte plugga massor. Andra är dock franska på torsdag, och som de flesta kanske vet funkar inte jag och franska ihop riktigt. Men ska åka till skolan tidigare imorgon så har jag massor med tid innan franska lektionen imorgon, hela franska lektionen och sen en tre timmars håltimme (där mesta delen av tiden ska gå till natur så vi får allt helt färdigt där) till att plugga franska på. Så kanske jag kan få in lite foto imorgon kväll och på onsdag, samt torsdag. Skulle egentligen hinna skriva en grej till min systers 25 års fest på lördag men vet inte om jag kommer hinna det. Men får göra mitt bästa.
 
Känner att inläggen blir väldigt roliga. haha, eller? Ska försöka komma på något annat att skriva om imorgon! 
Men nu ska jag borsta tänderna och sen sova. Godnatt

såpbubblor

Publicerat 2012-11-05 kl. 10:37:13 || Bilder.
bjuder på en bild från min födelsedag, som min fina vän Mattsson har tagit

So not ready

Publicerat 2012-11-04 kl. 19:14:22 || Life as you know it.
bild från idag. det var jätte fint med solen som lös igenom dimman plus några höbalar som låg på åkern. 
Dagen har som sagt varit fullspäkad och nu sitter jag i mitt rum som nästan är färdigt och ska fösöka plugga. haha som om det kommer gå. Aja ska iallafall kolla igenom naturen. Idag har jag iallafall varit helt upptagen! Vaknade, åt frukost, åkte med mamma till IKEA köpte massor med saker till mitt rum även ett efterlängtat stort täcke, sen hem, byta om, stallet, promenad med hästen, hem, måla en hylla, fixa i rummet, äta, träna, duscha och sitter nu här och klockan har inte hunnit slagit åtta än. Det tycker jag är ganska bra! Guldstjärna till mig själv. Somsagt nu ska jag kolla igenom naturen och kanske lite franska så ska jag försöka hinna kolla på en film innan jag måste sova för att orka upp till skolan i morgon. Åååh jag är så inte redo för skola igen. Men som tur, eller tur och tur. Det är iallafall 47 dagar kvar till jullov. Räknar ner dagarna! 

fullspäckad dag

Publicerat 2012-11-03 kl. 23:37:18 || Life as you know it.
Min lugna dag som jag skulle ha imorgon kommer verkligen inte bli av. Mina föräldrar har fått fnatt och stor städar hela huset. går från rum till rum. Helt tokiga. Så imorgon blir det att gå upp vid nio, äta frukost och klä på mig för att sen vid tio åka till IKEA och köpa massor med saker till mitt rum. Sen hem snabbt till stallet för att kanske hinna ut och skritta i ljuset. Sen hem fixa mitt rum och träna (tror det är dags när till och med min pappa säger det, say whaaat? ) och sen plugga. Lugn dag innan skolan början, bye bye. Men det kan nog bli ganska roligt endå. Ser fram imot det!
 
Skulle egentligen skrivit ett litet nostalgi inlägg nu på kvällskvisten. Men det får vänta till någon annan gång, då jag varken vet hur jag ska skriva det bra och vet inte hur bloggningen kommer se ut imorgon. Så bjuder på nostalgi låten ovan ^

Söndags ångest på en lördag?

Publicerat 2012-11-03 kl. 20:00:54 || Life as you know it.
Det är redan lördag, känns som söndag. Som tur har jag ju imorgon också på mig att förbereda mig för skolan. Är inte redo att gå tillbaka, det här lovet har gått alldeles för snabbt. Imorgon ska jag plugga massor, både till franska provet och till foto provet. Sen ska jag även fixa en grej till min systers födelsedag. Tror jag iallafall. Ska försöka städa resten av mitt rum också och bara mysa på sista dagen innan skolan igen. Idag har jag inte gjort ett dugg, städat lite och kollat på film med Monika. Sen körde vi henne till pendeln så åkte jag till stallet och myste med min bebis. Hon var huuuur mysig som helst. Annars har jag inte gjort något mer idag. Men kände behovet av att blogga iallafall! Ska slänga in ett annat inlägg lite senare ifall jag kommer ihåg.

En bra dag

Publicerat 2012-11-02 kl. 17:22:22 || Dear Diary
så bjuder på lite bra musik på denna fina dag.
 
Idag har det vart en bra dag. Även fast jag knappt kunnat sova för att jag haft sån nackspärr och har gått upp tidigt har den vart bra. Har haft en bra dag med Elina och Monika i stan. Har fått det jag velat. Det jag var inne i stan för att göra. Plus några exktra. Jag har egentligen inte gjort så mycket mer. Men det har helt klart räckt. Kom på nu att jag var dum och inte tog kort på någonting under dagen. Kvällen är bokad i sängen framför tv:n med godis och med Monika som sällskap. Allt känns bra och jag ska nu ta vara på den här känslan ett tag till och innnan lovet tar slut. 

Poof

Publicerat 2012-11-01 kl. 16:51:37 || Life as you know it.
Det är redan torsdag och lovet är snart borta.. :( nej nej nej jag vill inte. Att det är torsdag menas med att jag också behöver börja plugga till franska provet på torsdag och foto provet på fredag. Måste även prata med Isabelle om våran natur redovisning. Jag kanske kan träffa henne i morgon efter som jag endå ska in till stan tidigt? hmm.. Aja får smsa henne efter jag skrivit färdigt. 
Idag har jag inte gjort någonting. Vaknade runt tolv. Väntade på att Adele skulle vakna. Åt frukost, gick ut med hundarna och kollade sen klart på en skräck film som vi börja på igår. Den sög. Sen skulle Adele hem, så jag kollade på en ny film och har precis tränat och ätit. Väntar nu på att Mamma ska komma hem så ska vi åka och mocka till hästen. Sen hem duscha, och sen vid nio ska vi hämta Monika från tåget. De är min dag ungefär. Har inte gjort så mycket mer. Ska väl ta fram franskan nu och kolla vad det är jag måste plugga på.. Villll innte.!!1!
 
 
Jag måste sluta lägga upp skräckfilms trailers och bilder... 

RSS 2.0