svar på kommentar

Publicerat 2012-10-31 kl. 23:48:10 || Life as you know it.
ÅÅh, jag har alltid velat skriva det i min rubrik och låtsas att jag var lite känd! hehe. Tänkte iallafall svara på den här kommentaren till min BFF eftersom hon känner att blogg ska man inte ha.. 
Svar: Ja vi måste åka tillbaka nu!!!!!!
 
vilket fall som helst så sov elina och adele här igår efter bion, och jag tror det var bra för jag hade nog aldrig vågat sova annars. hehe. bion var ap läskig. och nu samtidigt när jag skriver det här kom jag på att pappa har gått och lagt sig och hela huset är tyst och mörkt. hjäääälp. 
idag harjag bara varit hos veterinären hela dagen. faktiskt inte gjort något annat. och jag orkar inte ens ta upp hur det gick. väntar på att adele ska komma, så ska vi äta smoothie och kolla senaste avsinttet av ahs. 
juste min katt tyckte att det var jätte kul att ha ner två krukor igår. tack för den liksom. 
 
JUSTE GLAD HALLOWEEN! 

Tisdag 30 oktober 2012

Publicerat 2012-10-30 kl. 12:58:31 || Life as you know it.
Har för inte så länge sen kommit upp ur ett jätte varmt och väl behövligt bad, då det var svin kallt i huset när jag vaknade. Fick idag sova lite mer, och vaknade av mig själv runt halv elva. Katten har till och med låtit mig sova hela natten. Tänka sig. Men det kanske var bra, då jag som sagt ska se "paranormal activity 4" idag och sen till veterinären i morgnon med hästen. Vem vet hur mycket jag kommer sova i natt. Är dock jätte otaggad på att gå utanför huset, då det regnar och är kallt. Men jag antar att vi inte ska klaga. Jag menar USA och framförallt New York, kan inte ha det så kul just nu. Tror dessutom att min morfar inte har lyckats komma hem då alla plan blev inställda. Så tankarna går till alla i USA just nu. Ska väl iallafall göra mig iordning snart så jag kan ta bussen som går vi fem in till stan och ska då först möta upp Isabelle och vi ska försöka göra färdigt våran natur redovisning, och sen ska vi möta upp resten. Så det är väl ungefär planerna för idag, antar jag. Vi hörs senare? 

Spolar tillbaka..

Publicerat 2012-10-29 kl. 22:46:41 || Bilder.
..tills jag satt för ett år sen på en vit strand och kollade ut över det turkosblåa vattnet med en glass och afternoon tea i handen. till sol och bad hela dagarna. shopping. varma kvällar med en drink och solnedgång. till mysiga hotell. till hotellfrukosten. till utomhusduschar. till ormar i duschen. till roomservice dygnet runt. till god mat. till ett år sen när jag var i thailand med min kusin och henns familj. vill helst åka tillbaka nu och ta sådär två veckor ledigt från verkligheten.
 
..tils för ett halvår sen när jag vandrade omkring på gatorna i en av de coolaste städerna jag någosin kommer besöka. till shopping i mängder. till god mat. till stora mall. till toma biografer. till Ben&Jerry ätande var och varannan kväll, alltid nya smaker. till hembeställd mat. till att leka turist. till att bli uppragad av gatudansare. till trevligt folk. till starbucks. till milkshakes. till då jag levde livet som gossip girl, utan gossip girl i tre veckor. tills ett halvår sen när jag var i USA, New York och New Jersey med min BFF. skulle helst vilja åka tillbaka nu, men för denna gång lite längre. kanske sådär ett år?
 
 

Allt faller på plats.

Publicerat 2012-10-29 kl. 22:25:32 || Life as you know it.
mys med min älskling igår innan vi skulle sova
Sitter nu i mitt halvfördiga rum. Fick hjälp av pappa att fixa nästan det sista. Nu måste jag bara komma på hur jag vill ha innan för vid sängen. Tänker dock inte visa er några bilder fören jag är helt färdig och framförallt städat så ni får se ordentligt. Men e´är en så länge jätte nöjd! 

Höstlov

Publicerat 2012-10-29 kl. 15:04:45 || Life as you know it.
se den på egen risk
 
Första riktiga lov dagen idag, och jag har inte gjort någonting. Blivit väckt av en liten katt och hundar som står och skäller i en kvart, kollat på film, kollat på serier, drukit te och tränade lite precis. Galet var jobbigt det var. Har inte tränat på jätte länge för skolan har tagit över den mesta tiden och jag har inte orkat. Men kände nu att det var dags. Så är helt slut i mina ben nu och håller på att dö. Imorgon ska jag in till stan någon gång under förmiddagen och sen möta upp Amanda och Isabelle, ta en fika och plugga lite. kolla när de shoppar och sen kommer Elina och Adele in också, om de inte kommer innan, så ska vi kolla på bio. Ska se "Paranormal activity 4" vet inte riktigt om jag är redo för det. Men ja.. haha. Det är typ storm ute just nu. Så ska hoppa i mina mjukis kläder och kolla på lite mer serier. Ciao

godnatt

Publicerat 2012-10-29 kl. 00:16:01 || Bilder.
med en katt i famnen säger jag nu godnatt för idag. 

28 oktober

Publicerat 2012-10-28 kl. 20:32:39 || Life as you know it.
Idag har jag fortsatt att renovera mitt rum och varit i stallet. Utöver det har det inte hänt så mycket. Skulle kanske dragit till Elina ikväll men mamma och pappa hade redan åkt iväg på teater så jag är fast på landet. Har även skrivit ett brev. 
men för att få lite mer uppdatering så får ni bilder på mitt rum hur det såg ut före. 
ungefär såhär såg det ut innan. Tänk bort spets draperiet och den vita bänken, typp.

Replay

Publicerat 2012-10-28 kl. 11:51:36 || Life as you know it.
Okej nu ska vi se. Senast jag bloggade om man räknar bort igår, var i måndags. Alltså har vi missat tisdag onsdag torsdag fredag och lite av lördagen. Så vi kör en snabb replay över det som hänt. 
I tisdag och onsdags var internet ett helvete. Det ville inte funka över huvud taget. Inget ville ladda inget ville funka. Hade skrivit ett fint inkägg som jag skulle lägga upp med fina bilder. Men det ville inte funka. Så jag försökte iallafall. Sen dessutom så fokuserade jag på att göra färdigt de sista skolartbeterna innan lovet, då jag inte skulle ha tid att göra det på torsdagen efter som jag skulle på insparksfest. 
Hittade dessutom ett par skor jag fick från monki när jag praoade där i åttan som jag inte använt och nu lever i typ. Mina nya favoriter helt klart! 
Torsdags så var det först en lång skoldag som började med att lära känna andra från skolan. Väldigt awkward timme då ingen i min grupp sa något nästan och jag hade en av de mest stela och awkwarda lärarna i skolan. Men nu när jag tänker efter på det var det faktiskt ganska roligt. Och en ganska rolig grej gjort av skolan. Efter skolan, skrev jag, Amanda och Isabelle ut våra bilder till media produktionen, sen åkte jag och Isabelle hem till henne en snabbis, hon duschade och packade. Vi åkte hem til min syster och åt pizza med min systers pojkvän. Sen gjorde vi oss i ordning för att dra på insparken. Mötte upp Paulina, Mattsson och Paulinas kompis vid slussen. Gick till lokalen som låg alldeles bredvid och sen dansade vi hela kvällen fram till kanske kvart över tolv då Mattsson behövde gå fr hennes sista tåg gick och jag och Isabelle kände oss lite trötta. Isabelle och jag åkte hem till min syster och stupade i säng ganska fort.

I fredgas var det skola också. Väldigt lugna lektioner så här innan lovet. Redovisniing på foto som gick ganska ra faktiskt. och sen kollade vi bara på massa med youtube klipp på engelskan och ett avsnitt av south park. Åååh jag älskar engelska lektionerna. Stannade kvar till halv fem i skolan med Isabelle, även fast vi slutade halv tre och vi hade lov. Åkte hem till min syster och hade en film kväll med min syster, min bror och min systers pojkvän samt med massa onyttigheter. 
 
Vaknade hos min syster i lördags gjorde oss iordning och sen åkte vi till slussen och götgatan för shopping. Fick även mobilarrest i 12 timmar av min systers pojkvän i byte mot en parfym om jag klarade mig. (för er information, gick jag tolv timmar utan mobiltelefon.) Blev några klädesplagg rikare. Kan försöka fota de till er snarast. Ska även prata med mamma om lite grejer till jul som jag kände att jag inte behövde införskaffa nu. Även en ryggsäck ska inköpas. Efter shopping och got mat på subway åkte vi hemåt igen. chilla ett tag där och sen åkte jag och min syster ut till landet. Fixade stallet och sen åt middag, delade ut smycken och forsatte renovering av köket. och huset typ. Sen fortsatte jag att kolla på en film och slockande runt 1. 
 
Så nu har ni blivit uppdaterade med vad ni missat i mitt liv. Jag har faktiskt haft en bra vecka innan lovet, lite små stressigt här och där men nu har jag lov och har massor med roliga saker att göra. plus att plugga men det behöver vi inte tänka på nu. Uppdatrerar er om idag senare ikväll. 

Jag lever!

Publicerat 2012-10-28 kl. 00:14:54 || Life as you know it.
Super duper ledsen över ingen uppdatering fast endå inte. Bristen på bloggningen har fått statistiken att sjunka rejält. Men har väl ingen annan än mig själv att skylla och jag bryr mig faktiskt inte så jätte mycket. Tack till de få som stannat kvar och kollat även fast jag inte bloggat på nästan en vecka. Men mitt internet har varit kaos inte inte velat funka och för att för första gången på länge har jag bara haft för fullt upp för att hitta på roliga saker och göra massa annat, att bloggen inte ens var i tanken! Men jag lovar att ni kommer bli uppdaterade över vad som hänt. Skriver imorgon, så fort jag får tid. Ville bara tala om att jag lever och mår helt ok! 

motivation

Publicerat 2012-10-22 kl. 16:44:08 || Life as you know it.
bilder; weheartit
Motivationen just nu till att plugga finns inte. Kan verkligen inte hitta den någon stans. Det är som att jag har tagit helt slut nu efter all stress under de senaste veckorna. Historian är inskickad, alla bilder är redigerade och klara, naturen är nästan färdig och svenskan har jag inte ens börjat med. Har sökt en sökning på google för information och tagit upp ett nytt dokument i word. Det är så svårt att börja när jag vet att det snart är lov och det finns så mycket annat jag skulle vilja göra. Typ som att fixa mitt rum, göra handlingslista, kolla kläder så jag vet vad jag vill ha till när jag ska shoppa på lördag, välja kläder inför imorgon och onsdag då jag har skolfoto någon dag där, träna osv listan är lång. Jag vet verkligen inte hur den här uppsatsen kommer bli då jag varken vet ut eller in hur jag ska göra och vad jag ska skriva om eller vart jag ska hitta alla information.
 
Så för att komma på något att skriva om så ska jag gå och fota mitt rum så jag kan visa för och efterbilder (även fast det redan är påbörjat), dricka en kopp te, gå ut med hundarna och kanske läsa lite bloggar.
Åh, gud. Kommer aldrig bli klar med den här uppgiften.

Sunday funday

Publicerat 2012-10-21 kl. 22:50:21 || Life as you know it.
 
Det här är första söndagen på väldigt länge som jag faktiskt har tyckt om en söndag. Har dock inte pluggat något i helgen överhuvud taget som jag skulle behövt. Så har nu lite panik inför nästa vecka. Men om man bortser från det så har den var bra! Vaknade hos Adele och gjorde mig iordning på någon timme, sen kom mamma och pappa och hämtdade mig och vi åkte vidare mot först stan för att hämta Oscar och sen vidare till Sigtuna för min syster skulle ha venissage där. Jätte fina bilder! Är så stolt över min fina syster! 
Efter det påvägen hem stannade jag, mamma och pappa på IKEA för att kolla lite grejer till vårat kök och mitt rum. Håller på att fixa mitt rum nu. Det är inte så mycket saker kvar som ska fixas, och jag är så galet taggad för jag är äntligen nöjd med det. Nästa helg ska vi dessutom börja göra om i vårat kök så det är fullt ös här hemma. Åkte till stalllet en snabbis och tog den sista bilden till min foto redovisning. Kom hem och åt middag med hela famlijen då Jossan och Oscar kom ut på middag. Sen har jag bara fixat i mitt rum. Så när allt plugg är färdigt ska jag fixa mitt rum. Måste göra en liten in handlings lista till de sista sakerna som behövs. Och även planera det sista så allt blir bra. 
Ska borsta tänderna nu och sen sova. Skola imorgon och ska även bli skuggad av en som vill börja i våran skola. Så vi får hoppas att allt är bra! 

Lördag

Publicerat 2012-10-20 kl. 19:49:58 || Life as you know it.
hur är det ens mänskligt att vara så snygg?
God kväll, eller något. Är hemma hos Adele just nu och målar naglarna i väntan på att hon ska duscha färdigt. Åkte hit igår kväll också. Kollade på nästan hela säsongen av "American Horror Story" med Elina och Adele, somnade runt tre kanske. Vaknade vid nio. Kollade på de sista delarna och sen kom bror min och hämtade mig. Vi åkte runt och handla lite. Sen hem, stallet och sen åkte jag tillbaka till Adele. Vi gick i spöregnet i våra converse och utan paraply till Ica, för vi tyckte det var en sån himla bra plan att göra det = död åt folket!, köpte mat och sen tog vi bussen hem igen och kollade på senaste AHS och åt mat. Sen sitter jag här och väntar. Tror vi bara ska fortsätta att kolla på film och äta oss tjocka! Låter helt ok.

Plugg med vardagslyx

Publicerat 2012-10-19 kl. 15:33:35 || Bilder.
Vad ju ledig idag och jag har bara kollat på massor med film tills nu. Så för att ta tag i plugget och kanske göra det lite enklare så fick en kopp te, äpple och jordnötssmör hjälpa mig! 

Hallåååå lååååånghelg!

Publicerat 2012-10-18 kl. 18:02:15 || Life as you know it.
smile trough the tears and everything will get better
Har precis kommmit hem från stallet. Allt är färdigt för mig och jag har hoppat i mina myskläder och tänker inte lämn dem fören på måndag, möjligtvis, när jag ska till skolan. Ska låta en stor kopp oboy ta hand om alla tankar och känslor som är en röra medan jag försöker tänka ut vad jag ska skriva på svenskan till nästa vecka. Då jag har det och skriva punkter till natur redovisningen, så jag vet vad jag ska säga, kvar. Livet känns lite bättre nu än vad det gjorde igår kväll och i morse, sen är jag dessutom ledig imorgon. Det kom lägligt. Så imorgon ska jag bara sova, plugga och mysa framför serier. Tacka gud för myskläder, serier och oboy. 
 
Vi hörs när allt känns ännu bättre. 

GRATTIS!

Publicerat 2012-10-17 kl. 09:01:22 || Life as you know it.
Glömde ju säga GRATTIS till min SYSTER som tog sitt KÖRKORT igår! Inte en dag försent, hon fyller bara sådär 25 i november! MEN DU ÄR BÄST SYSTRA MI!

10 timmars sömn senare

Publicerat 2012-10-16 kl. 10:17:04 || Life as you know it.
bjuder på bilden vettni'. because today i can't care less
Fick 10 timmars sömn inatt, ganska behövligt. Dock så har jag blivit väckt x-antal gånger av en liten katt som ska busa med mina händer eller lägga sig på migg huvud och slicka mig i hela ansiktet och nu på morgonen har hon klättrat upp i alla slag gardiner eller drapperier jag har i mitt rum. Men jag klarar mig. 
Så nu är jag uppe och har vart det i ungefär två timmar. Känner mig faktiskt glad och ganska nöjd med livet idag. Men det kan ju också bero på att jag kunde vara hemma och plugga idag. Vilket är så galet skönt. Har dessutom redan hunnit plugga lite. Ska plugga lite till sen. Men behöver mamma och pappas hjälp med lite saker också. Så nu ska jag lägga mig i soffan med pappas täcke och mys kläder och kolla på ett Gossip Girl avsnitt och sen ska jag städa mitt rum och lite på undervåningen och någon gång senare ska jag se ifall morfar kan köra mig till stallet så det blir fördigt lite tidigare! 
Den här dagen känns faktiskt bra och jag känner mig faktiskt bra! 

bara två veckor kvar!

Publicerat 2012-10-15 kl. 15:54:52 || Life as you know it.
har haft den här låten i huvudet sen lördags då jag såg jackass 3d på tv. den är bra.
 
Börjar räkna ner dagarna nu till höstlovet. bara 14 dagar kvar. Så himla skönt det kommer bli. En helv vecka utan skolan, utan massor med plugg, utan att behöva stressa. Igår kom jag underfun med att bara skita i allt. Det känns inte som om det är värt att sitta och gråta över skolan. Jag vill ju leva ett bra liv. Typ som jag skrev igår Om tjejen som jag inspirerades av. Det ska verkligen bli ändring på dethär, mitt liv, jag måste lära mig att andas och se allt på den positiva sidan. Vara gladare. Det ska funka. Nu kör vi!
Sitter på pappas jobb nu och ska försöka få den sista affischen klar. Så jag kan finslipa de lite imorgon och onsdag. Och så jag kan skriva Svenskan och naturkunskapen också. Ska be mamma kolla igenom min historia ikväll och sen ska jag be pappa kolla mina biler till foto saken och naturen ska jag bara skriva så jag vet vad det är jag ska prata om så ska jag och min kompis sätta ihop ett bildspel. Det här fixar jag, du klarar det!

inspiration

Publicerat 2012-10-14 kl. 18:30:01 || Life as you know it.
Tänkte bara slänga in ett inlägg om en person som verkligen inspirerar mig. Ingen känd person överhuvudtaget. Men det är sättet hon ser livet på och sättet hon ser sig själv på och skiter i omvärlden. Jag tycker hon är riktigt cool och jag önskar att jag kunde ha samma tänkande på livet som hon har. För henne är det att vara sog själv och göra det man själv vill och inte det som alla andra säger åt henne att göra. Att det första man ska tänka på är att tycka om dig själv och vara sig själv. Även att hon försöker göra massor med spontana saker hela tiden och bara leva livet. Jag tycker verkligen hon är jätte cool. Hittade hennes blogg för något år sen när hon åkte som utbytesstudent och har sen fortsatt att följa hennes blogg dagligen och läsa den och det får mig verkligen att tänka om lite och att framförallt bloggen är min blogg och jag får skriva vad jag vill i den. Även fast det kanske är massor med klagomål om allt som man kan tänka sig är det fortfarande min blogg och mitt liv. Låt mig göra det. För även om jag inte tycker mitt liv är det bästa för tillfället vet jag att någon gång kommer det vända och jag har egentligen ingen annan än mig själv att skylla. Det jag egentligen ville säga var att hon inspirerar mig att vara mig själv mer och mer och att inte bry mig så mycket. Det finns massor kvar att arbeta med men det här är en början och ingen är perfekt. Så tack http://revealin.blogg.se. Läs hennes blogg för den är verkligen bra. Hon har nyss bytt men ni klarar nog av att hitta hennes gammla osv! :) 

<3

Publicerat 2012-10-13 kl. 21:39:11 || Musik
När vi endå är inne på samtalet snygga killar så kan vi ju bara ta tiden att se hur snygg Justin Bieber är i sin nya musim video till "beauty and a beat". Jag tror att det var allt för mig. Ska lägga mig och dö för att han är snå snygg. 
 

Steve-O

Publicerat 2012-10-13 kl. 20:09:09 || Life as you know it.
Okej tillägg, Steve-O är snygg också. 

jackass

Publicerat 2012-10-13 kl. 19:48:14 || Life as you know it.
skrev inget igår för jag tänkte inte ens på bloggen, plus mitt internet håller på att balla ur! Men träffade Adele och Elina efter shit skolan som bara är bajs just nu. Planeringen i min skola suger. Åkte hem och åt middag med mamma pappa oscar och kalle och sen försökte jag kolla på senaste VD avsnittet och GUUUUUD vad bra det var! Tacka gudarna för att det har börjat igen! 
Idag vaknade jag vill elva. Gick upp och frukost och vid tolv åkte jag och mamma iväg. Stannade vid jaktlaget och grattade min pappa till älgen. Fick med oss Sofia så åkte vi till granngården och köpte mat och ett nytt innetäckte till min hest efter det åkte vi till maries butik och tog en fika. Mycket mysigt. Svängde förbi hästen påvägen hem och kolla till henne hon fick vila idag, sen var det hem och så gjorde alla sig iordning för att åka iväg. Jag stannade hemma med alla djuren. Borde egentligen plugga men vet inte vart jag ska börja typ. Får panik bara jag tänker på det. Så skiter i det. Badasset som jag är! Sitter och kollar på Jackass the movie 3 nu i väntan på Sofia. Jag skulle lätt vilja vara deras kompisar och vara med på alla prank dem gör. Inte det andra bara pranken. Eller kolla medan de gör det andra. Men fan vad coolt! Och är det bara jag eller är Johnny Knoxville as snygg? 
 

Don't you worry child

Publicerat 2012-10-11 kl. 21:21:25 || Life as you know it.
 
Idag har varit en mycket bättre än vad igår var. Somnade innan halv tio igår kväll. Någon var ganska död? Idag somsagt har varit bättre men så otroligt onödig i skolan. Hade kunnat stanna hemma och sovit och kollat Gossip Girl. Efter skolan åkte jag hem till Adele i någon timma och pratade lite med henne innan mamma kom och hämtade mig. Hem snabbt och sen iväg till hästen och fixa där för hoppträningen. Träningen gick förvånandesvärt bra. Så kom hem för en liten stund sen och har ätit och duschat. Nu ska jag kolla lite på datorn kanske redigera någon bild eller så och sen sova. Imorgon ska jag möta Elina och Adele i stan. Hoppas på att morgondagen blir ännu bättre än idag. Ha det! 

Varm choklad.

Publicerat 2012-10-10 kl. 19:19:09 || Life as you know it.
Det här har ju inte riktigt vart min dag idag. Började gråtandes och kommer nog sluta gråtandes också. Tur att det fina vädret som var på morgonen piggade upp mig lite och att hästen var jätte mysig. Åkte hem efter skolan iallafall. Mötte upp Monika en snabbis bara. Trevligt att träffa henne. Hon fick mig också på lite bättre humör. Nu ska jag göra iordningen en kopp med varm ooboy och kolla på några gossip girl avsnitt. tack för mig. 

Höst lukt

Publicerat 2012-10-10 kl. 11:32:48 || Life as you know it.
Känner mig så himla effektiv idag. Har nu hunnit vara i stallet och tränat lite plus duschat och ätit lite. Ska ta en sväng med hundarna nu och sen ska jag gå ner till morfar så ska han köra mig till Tumba. Sover hos syster ikväll till i morgon eftersom stallet är färdigt och jag börjar 10 så det blir skönt. Ska även bli skönt att sova utan en katt som kommer och väcker en. Är så galet nervös över redovisningen idag. Kommer gå åt skogen och jag vill helst bara dö nu.. Kan iallafall glädja mig åt att det är fint väder ute och det luktar höst och man kan änvända alla möjliga stickade tröjor och stora halsdukar och bara mysa. Ska bli skönt med höstlov snart och ska bli skönt med lite mindre plugg. Båda datorerna lämnar jag hemma så blir mer uppdatering imorgon kväll förhoppningsvis. 

Ett fel närmare rätt

Publicerat 2012-10-09 kl. 17:25:37 || Life as you know it.
Gjorde den här i skolan idag. Ska trycka den på ett linne eller tshirt någon gång. Haha åh herre. (man var tvungen att utgå från en och samma bild och det var en på kunga famlijen..)
Jag har sådan ångest just nu så det inte är sant! Har ju somsagt sjukt mycket i skolan. Dock så har jag gjort nästan allt så kan faktiskt belöna mig själv med att träna lite och sen kolla på lite avsnitt av gossip girl när jag kommer hem från stallet.
Grejen är dock i morgon har jag en lektion som börjar halv tre och slutar en timme senare. - Gud så kul - Ska du redovisa en engelska presentation om typsika estetiska uttryck och politiska ideologier och aspekter inom reggaen och jag kommer så inte klara den bra. Har sån himla panik. Tycker det redan är jobbigt att prata inför en grupp och nu ska jag dessutom prata på engelska och försöka låtsas vara bra när folk står och lyssnar och det kommer verkligen gå åt pip svängen för jag kan inte prata ordentlig engelska, min text är för lång och jag vet inte ens om min text är bra eller rätt. Jag vill bara inte. Dock så har jag nästan gjort färdigt min historia inlämning, ska bara läsa igenom och finslipa det sista, har tagit nästan alla bilder till min dokumentär foto sak och redigerat hälften, Ska bara sätta ihop naturkunskaps redovisningen med Isabelle sen är den färdig och sen ska jag skriva svenska inlämningen. Och tack och lov så flyttade de franska provet vi hade vecka 43 så slipper iallafall det. Men ni ser ju, det är mycket men hälften är ju färdigt inprincip.
Är iallafall sååååååå sjuk nervös inför redovisningen imorgon dooock. HJÄÄLP! kan jag bara inte få slippa?

Confession

Publicerat 2012-10-08 kl. 22:45:43 || Dear Diary
Tänkte att jag skulle erkänna en sak nu. Så jag verkligen får det ur mig. Okej, here we go.... Jag är en Beliber. Vilken menas med att jag tycker om Justin Bieber ganska sådär lagom mycket. Egentligen är inte hans låtar så bra men samtidigt är dem det! Oh god. I have the bieber fever and had it for 2 and 1/2 year. Han skaffa biljetter till hans andra konsert han har här i Sverige. Men han är ju bara för fin. Ååååh. Han är ju ganska snygg också. Okej så var det sagt. Världens onödigaste inlägg. Men behövde få det ur mig så ni vet om det. 



K.Ä.R.L.E.K

Han är KUNG

Publicerat 2012-10-08 kl. 13:40:31 || Videos
JAg verkligen älskar den här killen! Han är så himla cool, plus han verkar så himla stolt! Åh vilken kung alltså.
Han som kommer vid 0.12
 

Söndag & älskade landet

Publicerat 2012-10-08 kl. 09:27:37 || Life as you know it.
Blogga inget igår, inte för att jag inte hade tid utan för att det kom aldrig till min tanke att blogga så glömde helt bort det och sen när jag kom på det igen kom Adele hem till mig. Vi satt och pratade, fixade musik till min mobil och min nya dator och sen så kollade vi Lilo & Stich. Så himla bra film! Förstår inte hur jag kan ha gått så länge och inte kollat på den! Men det var en ganska perfekt dag att ha innan skolan.
Var i stallet och fixade hästen under dagen. Hoppade för första gången på typ 5 månader. Något övertaggad häst? Svar: ja. Höll på att ramla av. Men jag lyckades klamra mig fast. Dessutom var det första gången på väldigt länge som jag tyckte det var kul att vara i stallet och skulle kunnat stå och borsta och mysa med min hest hur länge som helst och skulle bara kunnat vara kvar i stallet länge och inte göra någonting.
Träna även lite ben och mage när jag kom hem. Har ingen större träningsvärk från det men hoppas på att det tog lite.
 
Nu är jag redan i skolan och jag börjar inte fören halv tolv. Åååh livet alltså. Det är så roligt att bo på landet. Verkligen jätte. Vilket fall som helst så kanske det var bra också. För nu kan jag plugga massor så jag slipper det när jag kommer hem. Iallafall inte lika mycket när jag kommer hem. Kommer behöva plugga när jag kommer hem iallafall för måste sätta ihop en presentation till engelska presentationen och redigera lite bilder. Men nej jag tycker det är jätte kul att gå i skolan. Verkligen. Åh bara dööö.

Födelsedagar

Publicerat 2012-10-06 kl. 21:55:43 || Dear Diary
Såg nyss en post på tumblr som sa något om att "när man fyller år så får man preseter och pengar.. Man får pengar för att man vart född, man får pengar för att man lever" Det är egentligen ganska konstigt. Att man får presenter och pengar för att man har klarat sig ett år till att man blivit ett år äldre. Det är som att världen (nu pratar jag om typ "högreee" krafter) tror att det kommer hända något och när man sen klarade ett år till så är det helt fantastiskt! Om man tänker efter på det är det egentligen ganska konstigt. Om man tar tillexempel en person som mig som är rädd för att växa upp är rädd för att bli äldre så är det skumt att man liksom firar att "WOHO grattis du klarade dig ett år till!!!" Förstår ni hur jag tänker ?

Längtar tillbaka

Publicerat 2012-10-06 kl. 14:56:51 || Life as you know it.
Längtar tillbaka till Thailand förra året, längtar tillbaka till New York, längtar tillbaka till sommarlovet, längtar tillbaka till Åland, längtar tillbaka till Gotland, längtar tillbaka till Coldplay.
Vill inte ha skola längre vill inte ha massa med plugg som man måste göra. Försöker plugga just nu, men som ni kanske förstår med detta inlägg så går det inte så bra. Ska försöka göra färdig alla instuderingsfrågor och sen skriva ihop en text om reagge estetiska uttryck och poitiska ideolpgier då och nu på 2-3 minuter med bildspel till.  Tur iallafall att jag har en liten katt i famnen som gör att jag inte annat kan bli lite gladare och som pricket över i:t så har jag ju min nya dator ockås. åååh kärleken flödar! 

OMG I CAN'T EVEN

Publicerat 2012-10-05 kl. 23:22:47 || Life as you know it.
till och med så att jag bjuder på den här otroligt charmiga bilden på mig som visar hur kär jag är i min dator (a)
JAG HAR FÅTT HEM MIN DATOR IDAG! och jag sitter och skriver min allra första inlägg för den här datorn nu! Jag vet inte ens vart jag ska ta vägen så glad är jag!!! Hann till och med att köpa ett skydd till den i all stress i skärholmen när jag mötte mamma där idag efter skolan. Jag vet inte ens vad jag ska skriva. Har inga ord kvar. Ska sätta mig och kolla på x-factor avsnittet jag missade och sen något gossip girl avsnitt och sen hoppa i säng. Ska upp och bara plugga imorgon. Livet <3... eller?
 

IT'S FRIDAY!

Publicerat 2012-10-05 kl. 13:25:39 || Musik
Det är äntligen fredag och jag har nog aldrig varit så glad över att det äntligen är helg. Inte för att jag kommer bli ledig, måste plugga hela helgen.. Men det är iallafall helg. Och vad kan vara bättre, om inte lyssna på Rebecca Black's Friday? Fast såklart med mina favorit killar!

Stressad? Ja, något.

Publicerat 2012-10-04 kl. 16:55:31 || Life as you know it.
Bloggningen är sämst, statestiken är sämst, skolan är sämst.
Bloggningen går verkligen inge vidare nu vilket medföljer att statestiken sjunker, men det kommer tyvärr vara såhär fram till höstlovet för att jag har så galet mycket i skolan just nu så hinner inte göra annat än att plugga plugga plugga. Så det finns liksom inte så mycket tid över till att göra annat även fast jag önskar att det kunde vara så. Men ska försöka slänga in ett inlägg så fort jag får tid och orkar.
 
om vi nu ska ta vara på den här tiden när jag sitter vid datorn och har lite tid över medan jag tar en paus från allt pluggande, så kan vi säga två saker. Ett det är ju kanelbullens dag idag. Hoppas på att mamma köper hem något bulle som jag kan unna mig med. 4 oktober, alltså. Vilket menas med att tiden har bara flugit iväg sen skolan början. Vet inte ens vart september tog vägen. Helt galet.
Två: Att vara med i grupp meddelande när man smsar kan vara riktigt jobbigt!! galet hur mycket sms man kan få..

OMG i was happy for about 2 sec!

Publicerat 2012-10-02 kl. 21:36:46 || Life as you know it.
Så jag har några bra och dåliga nyheter att berätta! Vi kan börja med de bra! 
JAG KOMMER FÅ MIN MAC BOOK PRO FÖRHOPPNINGSVIS NÄSTA VECKA!!! AAAAHHH!! såhäär glad! ni kan inte ens förstå hur glad jag är1 
Men det krossades ganska snabbt av min skola som är sämst på att planera och informera. Så jag fick nyss reda på att några papper vi fick idag ska vi tydligen prata om på engelska i morgon och ha en liten sammanfattning och vocabulary list. Like W.T.F vi trodde att vi hade pappret tills nästa vecka. Men tänk om vi inte kollade schoolsoft eller bara kollade schemat då hade vi inte sätt det där och då hade vi inte gjort saken vi skulle göra. HATAR ATT HA PROH`JEKT VECKOR! på riktigt allt bli bara rörigt och man fattar inget och allt är bara kaos. Känner för att gå och dö påriktigt. Har dessutom två redovisningar och två inlämningar och ett prov att plugga till tills vecka 43 som är veckan efter projektveckorna. Så det tycker att vi ska sitta hemma och göra allt och ha allt färdig tills ecka 43 plus att göra alla saker vi har under projektveckorna. TACK SÅ HIMLA MYCKET! plus jag har nyss målat nagellack på ena handen och måste nu göra andra..... AAAHHH hur ska det funka när jag nu är bara sur och irriterad och tänker spy på allt? 

Hate

Publicerat 2012-10-01 kl. 09:50:44 || Dear Diary
Jag såg i morse på min instagram att det var någon som hade lagt upp en bild på ett tweet och en bild på tjejen som hade skrivit tweetet och direkt efter hade hon försvunnit. Tweetet lyder "it's someone in my hour ecall 911". Det är ju lite små läskigt att en tjej, som kanske var ensam hemma vad vet jag, hör astt det är någon i hennes hus, tweetar det och sen är borta. Innan jag fortsätter skriva kan jag säga att jag vet inte hur mycket av det här som är sant osv. Men även om det nu inte skulle vara det så är det helt vrickat.
Tillbaka till saken så gick jag in på hennes twitter och kollade om hon hade skrivit något mer eller om det faktiskt var så, och där på hennes twitter fanns tweetet så jag tänkte kolla ännu lite djupare på det och kolla hur stort det var och hur många som hade nämnt henne i ett tweet. Så när jag gjorde det kom något av det lite äckligaste tweeten upp, inte hade de hade skrivit något äckligt utan hur folk egentligen beter sig på internet. För antagligen hade den här tjejen då inte vart den snällaste personen i världen och skrivit mycket elaka saker och vart ganska "rude", och det är ju inte okej, om vi startar där. Sen går det även ett rykte om att hon tweetat några timmar senare om att hon hade drivit om hela grejen och inte alls är kidnappad. Det är ju inte heller okej.
Men tänk er nu att den här tjejen faktiskt var bort och du sitter och läser igenom vad folk skrev. Exempel: "BREAKING NEWS (NAMNET PÅ TJEJEN) WAS FOUND! but..*bild* NO ONE CARES ", " Congratulations (namnet på tjejen) you're now twitter famous" , Olympic hide and go seek team; (namnet på tjejen), Osama Bin Laden, Anne Frank, Tupac, the NFL's refs and Nemo" och "Can the real (namn på tjejen) please stand up" det här är bara några och inte ens de värsta tweeten om henne och om hennes försvinnande. Och ja hon hade inte vart den snällaste person i världen. Men ska det egentligen spela någon roll ifall hon blir kidnappad. Så bara för att hon var elak och "rude" så är det okej att vara dum om hennes förvinnade och vara elak mot henne. Bara för att hon var elak och "rude" så ska inte hon bli hittad. För grejen är ju att om man nu sitter och skriver om hur elak och äcklig och "rude" hon nu varit och håller på att skoja om det gör det bara att du sjunker till samma nivå som hon var på. Och hon har ju faktiskt också en familj och vänner som älskar henne. Det spelar ingen roll om hon har vart "rude" hon är nu kidnappad och folk sitter och gör skämt om det. ?!?! Är det ens mänskligt?
Samma sak som att jag och min kompis pratade om kändisar som får hate. Det verkar som om det är okej att göra twitter, tumblr och bloggar om kändisar man inte tycker om och sitta och trakassera dem över internet för att de är kända. Men bara för att det blir kända betyder det inte att det är värsta superhjältarna som inte har några känslor eller kan ta så mycket shit som möjligt? Jag vet inte vad ni hade tyckt om någon hade gjort en hel tumblr om hur mycket de hatar dig och hur äcklade det är av dig eller att de vill att ni ska dö? Jag hade då inte tyckt att det var så kul. Jag hade på riktigt gått under.

Jag förstår påriktigt inte vad det hjälper dig som person att sitta och skriva massor med hat på internet. Vill du verkligen bli känd över att vara den personen som sitter och hatar på personer. Visst jag s'ger inte att du måste tycka om allt och alla men du behöver inte heller skriva att du vill att dem ska dö eller inte bli hittatde. För grejen är att för vissa personer så går det faktiskt in i deras hjärnor att ingen tycker om dem och tar i värsta fall livet av sig. Är det du vill, är det du vill att folk ska komma ihåg och känna igen dig från. Personen som fick en annan människa att ta livet av sig eller hamna i deppristion.
 
Förlåt. Behövde bara avreagera mig lite. Men nu är det slut. Nästan. Jag vet inte ens om ni kommer förstå något som står i texten då jag bara skrivt allt som fanns i mitt huvud.

RSS 2.0