29 december 2013

Publicerat 2013-12-29 kl. 19:06:00 || Mitt liv i Chattanooga, Tennessee
En av mina julklappar. Du ska helt enkelt förstöra denna bok så mycket som möjligt.
Det är bara tre dagar kvar till det är nytt år. Hur sjukt är inte det. Snart börjar vi på 2014. Om 2014 blir i närheten utav hur bra slutet av 2013 har varit så är jag nöjd. Jag har verkligen älskat mitt liv det senaste månaderna. Även fast det har vart massor med saker som har hänt och det har kännt som om allt har vart lite halft emot mig så har jag älskat varje sekund av det och ångrar inte en endaste minut av att jag åkte iväg till USA.
 
Vad har vi missat de senaste dagarna då? Jag har firat min första jul i USA, fått min första stocking, firat min första jul ifrån min familj, har ätit konstant i tre dagar, samt öppnat paket i två dagar. Har fått massor med fina julklappar och har nog godis och onyttigheter så det räcker i ett år fram över. Men jag klagar inte.
 
Jag har äntligen vart och sett på Catching Fire, med Chloe, B, och Brielle. Herregud vilken bra film, vill bara se den om och om igen, och jag kan inte vänta tills nästa film kommer ut.
 
Jag och B har haft en syster kväll, där vi har målat våra naglar, ätit chips, pratat skitsnack, läst i Seventeen magasin och låtsats vara jätte Amerikanska. Vi har ätit lite glass i sängen och pratat ännu mer om allt mellan himel och jord. Stunder som dessa är det som gör livet så himla bra.
 
Jag har pratat massor med Chloe och vi försöker planera ihop mera hang outs.
Har även pratat med Marie och hoppas på att jag och B kan åka till henne för en sleepover efter Nyår.
Pratat med Cain och blivit bjudna till han och hans familjs nyårs fest. Vilket ska bli jätte kul! Måste bara klara av att dygna. Men det borde inte bli några problem.
 
Tror det var det mesta som ni faktiskt har missat. Har inget bloggsug över huvudtaget. Försöker komma på saker att skriva om, men allt står så stil. Bara att börja detta var svårt. Samt att allt jag tänker på känns så vanligt och "tråkigt" för mig nu förtiden, nu när jag kommit in i vardagen och att detta faktiskt är mitt liv. Men somsagt försöker komma på mer saker att skriva om. PUSS

God Jul, Merry Christmas!

Publicerat 2013-12-24 kl. 18:31:39 || Mitt liv i Chattanooga, Tennessee
God Jul & Merry Christmas!

Dan före doppardagen

Publicerat 2013-12-23 kl. 19:58:24 || Mitt liv i Chattanooga, Tennessee
Våran fina julgran.
Tror det är som en oskriven regel att rubriken den 23 december måste vara "dan före doppardagen", det finns liksom inte något annat att ha där, förutom detta.
Det är skumt egentligen att tänka på hur mitt liv var förra året vid den här tiden. Så mycket har hänt! Förra året var jag i Sverige, kan inte riktigt säga "hemma i Sverige" längre, då detta, Amerika, har också blivit mitt hem. Förra året spenderade jag jul med min familj i Sverige, förra året hade jag en häst att ta hand om, men förra året hade jag inte alla mina vänner som jag har lärt mig att älska i USA, jag hade inte min kära italienska syster, jag hade inte min bästavän från Danmark. Förra året visste jag inte ens att jag skulle sitta här där jag är idag. Jag har förlorat folk jag trodde jag skulle ha föralltid i mitt liv och jag har lärt mig vilka det är som alltid kommer att stå vid min sida. Jag har fått lära mig att stå på egna ben och ta hand om sorg, smärta, stress, lycka, glädje, kärlek och saknad, by myself. Jag har fått lära mig att det är ingen än jag själv som väljer hur mitt liv ska vara, och hur människor i min omgivning är en stor del till det. Jag har fått lära mig att släppa taget och våga öppna mina armar för nya saker. Förstå att allting är inte likadant överallt, och att alla lever inte på samma sätt. Alla har inte samma nackdelar och fördelar. Jag har lärt mig att vara stark och att först och främst lita på mig själv, lyssna på min egna instinkt.
Men inte en sekund av allt som hänt under detta år ångrar jag, inte en sekund ångrar jag att jag sitter här istället för att sitta i Sverige. Det här är det bästa jag någonsin har gjort, alla motstånd och allt roligt påvägen hör till. Det är det som skapar människan du i slutet kommer vara. Det är det som skapar dig.
 
Okej, jag är färdig med att vara lite djup nu. Men det är faktiskt riktigt läskigt att tänka efter på hur mycket mitt liv är annorlunda från vad det var för ett år sen. Det behöver inte vara något negativt. Känns konstigt att det är imorgon är julafton och snart har ännu ett år bara flugit förbi. Tiden måste ta och lugna ner sig lite nu.

Swedish vs. Italian

Publicerat 2013-12-21 kl. 05:00:47 || Mitt liv i Chattanooga, Tennessee
Kunde inte vart mer passande med denna video.
 

Fyra nätter kvar

Publicerat 2013-12-20 kl. 18:40:18 || Mitt liv i Chattanooga, Tennessee
Tar en bild i repris. Våran julgran i Horse Science, ååh vad jag kommer sakna den klassen efter jullovet.
Det är bara fyra nätter kvar innan det är dags för julafton. Praktiskt taget är det ju faktiskt fem nätter för mig, eftersom jag firar egentligen den 25 här i USA. Jag har fortfarande ingen riktig julstämning. Det känns liksom inte som att det är jul snart. Av många olika anledningar. Men det ska nog bli bra ändå. Har även inte än fått den där hemlängtat som jag trodde jag skulle ha, jag har hemlängtat, men trodde det skulle vara värre än vad det faktiskt är. Försöker att inte tänka på det så mycket, försöker hålla mig själv så upptagen som jag kan, och tror att det kan hjälpa otroligt mycket. Så för tillfället mår jag faktiskt ganska bra!
 
Vet att mamma vill veta hur det går för mig på archery (pilbågsskytte), och mamma det går faktiskt riktigt bra. Min tränare och lärare säger fortfarande att jag gör riktigt bra ifrån mig för att ha sjuktit tre gånger. Jag börjar hitta ännu bättre teknik för att få så bra resultat som möjligt på både längre och kortare avstånd. Börjar hotta vart jag ska sikta för att få det så nära det gula som möjligt. Ska jag vara ärlig, det är inte alls så svårt som man trodde att det skulle vara. Men för att få det bra så krävs det mycket mer teknik och har gjort det lite längre än vad jag har gjort. Min tränare sa att det som gäller är att man använder sig av exakt samma muskel massa och gör på exakt samma sätt varje gång för att få samma resultat.
Det kommer nog det med, jag tycker iallafall att det är jätte kul! Nu är det dock lite jullov och paus fram till i januari.
 
Dagen idag kommer bestå av julpynt och en powerwalk. Imorgon hoppas jag på att vi kan åka till Dunlap för att gå på en christmasparade, eftersom vi missade den i Pikeville för att vi inte var hemma. Så vi hoppas på denna istället. På söndag så har våran kompis Jessica en julpjäs i sin kyrka så vi ska se om vi inte kan åka och kolla på den också.
 
Fortfarande ledsen för seg uppdatering, men jag har sån bloggtorka så det inte är sant. Tar upp ett nytt inlägg men det kommer inte ut några ord. Allting står bara still. Vet inte vad jag ska blogga om, och vet inte vad ni vill höra. Missar säkert massor som jag i efterhand kommer hata mig själv för, men allt står bara still. Försöker.
PUSS

FINALLY

Publicerat 2013-12-19 kl. 04:05:40 || Mitt liv i Chattanooga, Tennessee
 Äntligen är videon uppe, såhär två dagar sent.. Men men mitt internet är segt...

Segt.

Publicerat 2013-12-17 kl. 20:38:16 || Mitt liv i Chattanooga, Tennessee
Favorites. <3
Hade tänkt att lägga upp en video för att fira 100 dagar i USA idag, men min dator är seg och mitt internet är segt, och snart ska jag åka på archery practice och efter det basket match så kommer antagligen inte hinna göra den nu. Men gör den så fort allting vill sammarbeta.. Typiskt.

I'm on my way back

Publicerat 2013-12-17 kl. 16:58:45 || Mitt liv i Chattanooga, Tennessee
Nashville. Danmark, Danmark, Sverige, Italien! <3
Allting har börjat lugna sig nu och jag börjar få ordning på mitt liv igen. Har ingen mer skola, jullov. Så förhoppningsvis blir uppdateringen lite bättre. Stay tuned idag så kommer en liten överraskning senare! PÖSS

Miss you

Publicerat 2013-12-16 kl. 13:29:05 || Mitt liv i Chattanooga, Tennessee
Kollade igenom min hårddisk och hittatde denna bild. Saknar denna ponny något så fruktansvärt mycket.
Världens finaste

Ordning och reda på Fredag

Publicerat 2013-12-13 kl. 23:20:15 || Mitt liv i Chattanooga, Tennessee
 
Hallå, jag är ledsen för väldigt dålig uppdatering. Känner att jag säger det nästan var och varannan dag här. Men det händer massor i mitt liv för tillfället och jag måste bara få ordning på allt innan jag kan uppdater som vanligt igen. Har det sista i skolan också, vilket är tre saker. Två lite större. Ganska viktiga. Och att ha massor att tänka på i skolan, plus från saker som händer i livet, till att försöka leva som vanligt och ta hand om "vanliga" tonårsproblem samt bara njuta. Finns inte så mycket tid över till bloggen då. Men jag är tillbaka snart! Lovar. Med saker att berätta och med huvudet på rätt ställe.

Only hate the road whe you're missing home

Publicerat 2013-12-12 kl. 00:12:00 || Dear Diary
Trots all den kärlek, fanns jag ej där.
 

Tack

Publicerat 2013-12-10 kl. 00:41:44 || Mitt liv i Chattanooga, Tennessee
Min kära kusin, Monika, märkte att jag inte tyckte skolan och matten var så kul för tillfället så fick denna bild.
Inget kan ju göra dagen mycket bättre än Ryan Gosling.

Nashville del 7

Publicerat 2013-12-09 kl. 04:18:00 || Bilder.
 
 

Ett skepp kommer lastat....

Publicerat 2013-12-08 kl. 05:37:17 || Mitt liv i Chattanooga, Tennessee
 
... med ett, nej, två packet från Sverige! Det hade inte kunnat komma lägligare! Efter jag skypeat, och gråtit lite när jag pratade med min farmor, så gick jag tillbaka in till mitt rum för att föröska pigga på mig lite och inte ha så mycket hemlängtan. Hann inte kolla länge på ett avsnitt av The Carrie Diaries, innan George ropar på mig och säger att mitt packet har kommit. Själv trodde jag att det var ett packet med kläder från forever21. Men icke sa nicke. Inne på köksbordet låg dessa två packet och väntade på mig. Öppnande båda, vilket visade sig innehålla allt + lite till ovan. Tidiga julklappar från mina kära kusiner, Hanna och Emelie. och en lite mer julklappar som jag måste vänta med från mamma och pappa. Men efter skypesamtalet med mamma och all släkt så kunde dessa packet inte kommit mer lägligt.
Efter jag öppnat dem och kollat färdigt på avsnittet plus det nya avsnittet av TVD, så sov jag i yttligare två timmar. Hej trött tjej! 
 
Imorgon ska jag åka och äta middag på Olive Garden och sen till Rock City med min organisation = andra utbytesstudenter. Men ska försöka hinna ut på en PW/jogging tur upp och ner för våran driveway innan.
 
Hoppas eran lördag var bra och att ni inte får allt för mycket söndagsångest imorgon på andra advent. PUSS
 

Godmorgon Sverige!

Publicerat 2013-12-07 kl. 17:27:13 || Mitt liv i Chattanooga, Tennessee
 
Eller kanske godeftermiddag för er. Men vilket som, så skrev jag ett inlägg igår på mobilen medan jag satt i skolan och väntade på att basketmatchen skulle börja. Men de ville inte publicera sig, och det finns även inte kvar för mig att publicera såhär i efterhand. Ha i tanken att jag iallafall skrev ett och tänkte på er.
Kan berätta lite snabbt om dagen igår då. Det var en bra dag. Gjorde typ ingenting på mina lektioner, utom matten men det är väl standard. Efterskolan stannade vi kvar i skolan för att vänta på att basketmatcherna skulle börja. Och vet ni vad? Jag fick komma in gratis på matchen och sen lite senare kom våran vice principal med lite mat till oss. Gotta love my, high school.  Basketmatcherna vad somvanligt bra och vi vann alla våra matcher! Hell yeah! När de var över fick vi skjuts av en kille som vi har några klasser med till våran vocational school(där jag har horse sci) och sen hämtade George upp oss där.
Väl hemma åt vi en sen, men väldigt god middag. Sen åt vi lite glass innan jag slocknade i min säng runt halv tio. Snacka om att vara trött.
 
Idag ska jag skypa med min familj lite och sen pratade vi om att göra lite julpyssel. Och mycket mer än så är det inte. Ska försöka uppdatera er igen, lite senare! PUSS!

Pilbågsskytte, strike 1

Publicerat 2013-12-06 kl. 02:40:56 || Mitt liv i Chattanooga, Tennessee
Gammal bild från en morgon påväg till skolan.
Hallå i stugan! Gissa vad? Eller det kanske är ganska självklart med rubriken, men iallafall, jag har skjutit pilbåge. Det var enklare än vad jag trodde men samtidigt riktigt svårt. Men hejjeda mig vad kul det var. Har lite träningsvärk i min arm och kommer nog få lite blåmärken på min andra arm men det är okej. Fick faktiskt några mitt i prick och jag känner mig riktigt stolt över som gjorde det. Så nu, damer och herrar, är jag med i vårat archery team. BOOM. Min lärare sa även att jag har den perfekta kroppsbyggnanden och tekniken jag änvände, även fast det var första gången, var riktigt bra. Så jag var som made for this. Vilket gör det hela ännu roligare. Så nu hoppas vi bara på att jag kommer utvecklas också och faktiskt prove him right.
 
Annars, har jag bara varit i skolan som vanligt. Har vart en riktigt bra dag. Pigg och glad och haft jätte mycket energi hela dagen. Så ger denna dag 5/5 toasters. Kanon Kul!
Imorgon är det basketmatch igen, vilket ska bilroligt också! Hoppas på återigen en seger för vårat lag. Men bara för att jag sa så så kommer vi förlora. Juste, har ett matte prov imorgon. Vilket är mindre kul... Men men..
Även helgen är ganksa fullbokad, vilket känns bra.
 
Känns som återigen har jag massor med mer att berätta men tom på ord. Ni kan leva på iallafall att jag mår bra och är glad!
Och btw, tänker inte säga svaret på grodgåtan här. Det förstör lite grejen. PUSSSS

Pilbågsskytte

Publicerat 2013-12-05 kl. 03:12:14 || Mitt liv i Chattanooga, Tennessee
Gammal bild för jag är för lat för att leta fram annat, plus jag saknar min bebis massor. <3
 
Hallå hallå, det här är x22, jag söker efter dig. En försvunnen astronaut. (vet inte om det där var rätt, men jag hoppas ni vet vilken sång det där är)
Så hur är det med er? Jag orkade inte blogga igår för jag kom hem ganska sent från skolan, efter pilpågsskytte och basketmatch. Lite mer om det? ok!
Igår var det vanlig skola, eller det är ganska chill i skolan för nästa vecka har vi EOC( end of course) test (det är typ som nationella), och i varje klass förbereder vi bara inför det. Fick dessutom odis i min us history class. För om man svarade rätt på en fråga fick man det. Fick det i måndags och idag också. Svarade dock fel på frågan i måndags men fick en godis ändå. Perks of being an exchangestudent. Anyway, tillbaks till det vi pratade om. Vi går bara igenom allt för att vara så redo som möjligt inför EOC nästa vecka. Vilket gör att det blir ganska chill, framförallt för mig som har det i två klasser och sen horse sci där vi ändå inte gör något i och matten börjar dra sig mot sitt slut.
Efter skolan igår, stannade vi kvar. Eftersom vi hade en match på kvällen. Vi var dock med och kollade på pilpågskytte (dem tränar i matsalen). Det verkar ganska kul och vi ska vara med imorgon på träningen och pröva att skjuta. Är lite nervös inför hur det hela ska gå. Hoppas på att jag inte skjuter någon eller något. Efter träningen var det match. Vi vann både killar och tjejer. GO BLEDSOE WARRIORS! Killarnas match var faktiskt riktigt spännande och jag blev faktiskt lite intresserad av matchen.
 
Idag var det bara vanlig dag i skolan, eller ja så vanlig som det kan bli under denna vecka. Efter skolan åkte vi direkt till doktorn och pratade med honom om lite saker. Jag tycker om min doktor och alla här i staden för de är så trevliga. Efter det åkte vi till Wal-Mart och shoppade lite. Tror inte att jag kan ha det roligare än när jag handlar tillsammans med B! Vet inte riktigt hur jag hade tänkt att kunna klara mig utan henne när jag återvänder till Sverige. Får nog ta henne med mig. Och alla folk som nu är en del av mitt liv och som jag vill ska stanna där föralltid. Sen åkte vi hem och har bara ätit middag.
 
Nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag kolla på Paradise Hotel det jag missat. PUSSSSS!

GRATTIS PÅ 19-ÅRSDAGEN!

Publicerat 2013-12-03 kl. 00:24:57 || Mitt liv i Chattanooga, Tennessee
Första och senaste gången vi var i Thailand.
Grattis på Födelsedagen älskade Kusin! Hoppas du får en bra dag och att du dricker lite extra för mig. Du är min twin. I love you long time. <3

2 december

Publicerat 2013-12-03 kl. 00:09:00 || Mitt liv i Chattanooga, Tennessee
 
Idag är det andra december. Alltså är vi in på sista månaden för året. Vet inte vart detta år tog vägen? Vad hände? Tiden bara flög iväg, framförallt de senaste månaderna. Känns som igår jag spenderade nyår hemma hos Adele. Sen jag satt i skolan och längtade efter sommarlov. Ansökte till utbytesåret. Lämnade bort min häst. Fick äntligen sommarlov. Som förövrigt bara flög iväg, för sen satt jag där när alla mina vänner hade börjat skolan och fortfarande väntade på min värdfamilj. Jag fyllde 18. Sa hejdå till familj och vänner för 10 månader och tog mitt pick pack och drog över Atlanten. Och nu är vi här, inne på den sista månaden för året. Snart är det jul och nyår, vilket kommer spenderas med nya människor och på ett nytt ställe. Det har hänt så mycket i mitt liv de senaste månaderna, de senaste året. Galet.
 
Idag har jag bara varit i skolan igen efter thanksgiving break. Alltid lite weird att komma tillbaka efter ett långt break. Undrar hur jullovet kommer bli. Skolan har vart helt okej. Hade matteprov, igen.. Vilket inte gick så värdsbäst. Men det hade jag inte förväntat mig heller. Måste snart ta och bestämma mig för vilka klasser jag vill läsa nästa termin, men jag har svårt att välja klasser till min 2nd och 3rd period. Men det ska jag väl kunna lösa. Är taggad för skolan igen imorgon och även basketmatch.
 
Nu ska jag hoppa in i duschen och sen kolla på lite serier. Hoppas eran måndag var helt okej. PUSS.

Nashville del 6

Publicerat 2013-12-01 kl. 22:42:17 || Bilder.

Rest in Peace Paul Walker.

Publicerat 2013-12-01 kl. 04:35:58 || Mitt liv i Chattanooga, Tennessee
The most handsome man in the world. All time favorite actor. Favorite movies. You'll be missed.

Nashville del 5

Publicerat 2013-12-01 kl. 03:07:00 || Mitt liv i Chattanooga, Tennessee
 
 

RSS 2.0