...

Publicerat 2013-02-28 kl. 22:58:13 || Dear Diary
well this sucks. but everything happens for a reason, right?
 
berättar snart om vad som händer. vill bara se så allt är på rätt väg först.

vill vara brun igen!

Publicerat 2013-02-27 kl. 23:08:12 || Bilder.

Update

Publicerat 2013-02-27 kl. 12:43:18 || Före USA
Tänkte att det kanske var dags för en liten update för er som på något sätt hittat min blogg för att jag ska åka till Australien. Vill säga att massor med intressant har hänt. Men efter jag skickade in papprena och fick svar om att de skickat vidare de ner till Australien har det varit riktigt dött. Inget har hänt över huvudtaget. Förutom att jag ska ner till Göteborg 26-28 april för ett läger och ett avresemöte. Vilket kommer vara mycket roligt. Plus om jag har tur och inte helt fel så tror jag det finns en starbucks i Göteborg och då kanske jag äntligen kan få mig en efterlängtad frappucino. Eller något iallafall. Ska i vilket fall som helst bli kul att träffa massor med andra ungdomar som ska åka iväg och är förhoppningsvis lika närvösa och exalterade som jag är!
Det är iallafall allt som hänt på den fronten. Lovar att uppdatera om det så fort jag får veta något nytt!

accurate

Publicerat 2013-02-25 kl. 23:05:28 || Bilder.
this is basically me, all the time.

1,5 år

Publicerat 2013-02-25 kl. 00:40:18 || Life as you know it.
Min och saras arm igår. Ja, Sara är mer biff än vad jag är..
Ett och ett halft år plus en dag har gått sen jag pratade med Sara för första gången. Vart har tiden tagit vägen? Känns som vi kännt varandra så himla mycket längre men på samma gång som om det bara var någon månad sen vi började i samma klass. Samma sak med Adele jag har kännt henne i mer än 12 år. Va?????!? Hur gick det till och vart har den tiden, framförallt, tagit vägen?
Var på fest hos Mailia igår. 50/60-tals tema. Himlans roligt! Kan gärna spola tillbaka tiden till igår och göra hela kvällen igen. Massor med trevligt folk. Jag är glad. Livet kändes riktigt bra igår, idag också, men inte på samma sätt. Igår var en bra dag! Kommer sakna alla dessa människor när jag åker till Australien!
Ligger nu i sängen och myser lite med Musse, ska gå och borsta t'nderna och sen sova tror jag. Kanske kolla på en film. Ska ta en ordentlig sovmorgon imorgon bara för att det är måndag och jag har lov!

Jag vill

Publicerat 2013-02-22 kl. 09:14:41 || Dear Diary
Jag vill springa ett color run!!
 

Svar på kommentar igen.

Publicerat 2013-02-21 kl. 08:33:05 || Life as you know it.

Så lite så, bara kul att få svara! :)
Ja det kommer bli jätte roligt! Men då ses vi säkert där! :))

Svar på kommentar.

Publicerat 2013-02-20 kl. 21:48:04 || Life as you know it.
Åååh så kul att jag får svara på en kommentar igen. Och den här gången är det Germerud som jag svarar. Gladtjej95!
SVAR: Åååh vad roligt! Ska du också till Avreselägret och mötet i Göteborg? :)
Ehm, gud vad svarade jag? Tror det var typ at jag ville dela med mig av svenska traditioner och av Sverige typ. Lite sådär cliché. Haha, nej men typ det och traditioner som kanske min familj hade eller något sånt. Minns faktiskt inte så bra. Men av Sverige och svenksa traditioner var det iallafall.
Hoppas det var till hjälp! :)

let me sleep?

Publicerat 2013-02-20 kl. 09:44:37 || Dear Diary
har på mig min fina The Midnight Beast mössa för att göra humöret lite bättre.
Det enda jag skulle vilja göra just nu är att sova. Vill bara hem. Detta är en sån där jobbig dag när vad man än sätter på sig inte blir bra, man känner sig ful och sliten och bara allmänt obekväm.
Väntar iallafall på att skoldagen ska ta slut då jag kanske ska gå med Mattsson och köpa en sak men tror det bara blir att åka hem. Skulle vilja träna men får se hur det blir med det tog iallafall en 25 minuters promenad från Fridhemsplan till skolan. Hade tänkt att jag skulle göra samm imorgon så man får någon sorts mortion. Ska kolla vidare lite nu på hur jag vill göra bloggen. PEACE.

uppdatering vad är det?

Publicerat 2013-02-19 kl. 17:47:35 || Life as you know it.
Känner att uppdateringen än en gång hamnar lite efter. Tänker dock inte bortförklara mig för har liksom inte bara orkat blogga och vet inte riktigt om. Kan iallafall meddela alla som bryr sig om att jag skickat in alla mina papper till STS och de har skickat vidare dem ner till Australien och nu ska jag bara vänta antar jag. Något nervös? svar ja!
Uppdateringen kommer nog inte bli så bra de här dagarna fram över då jag behöver plugga sista veckan innan lovet och sen ska jag planera hur jag vill att min blogg ska se ut. Så nu vet ni.
Uppdaterar när jag kan och har lust. Blötpuss.

Girls just wanna have fun

Publicerat 2013-02-17 kl. 01:16:57 || Dear Diary
så himla fin ego bild, bara för att lägga upp en bild.
Okej, så detta inlägg kanske inte egentligen borde publiceras, då jag skriver den 1 på natten, trött, ont i huvudet och tankarna är lite överallt för tillfället. Men here we go... Som ni kanske vet går jag i en klass med bara tjejer. Vilket oftast är ganska skönt. Men när man kommer från en förort utanför Stockholm (nähe???) och killar alltid har varit det dominerande könet i klassen kan det bli ganska jobbigt efter ett tag. Att ha ett ständigt tjat om att kvinnans rätt i samhället är fel osv, är uttröttande och efter ett tag irriterande. Tolka mig inte fel, jag tycker att det är orättvisst att killar ska få högre lön, att det är tjejernas fel som klär sig för "lättklätt" eller att det inte är okej för tjejer att ta kort på sig själv utan tröja men för killar är det helt ok osv med allt detta. Men någonstans måte det finnas ett slut. Och nu vet jag inte riktigt vad jag ska skriva längre då min huvudvärk tog över tankarna. Hade ingen bra fortsättning på detta. Fan. Det här gick ju inte så bra. Ville dock säga att nästan ständigt omringas av inte feminist, men att världen mellan kvinnan och mannen är orättvis är uttröttande och jobbig. Släpp det, för ett tag iallafall. Alla tycker olika, vissa tycker det är ok att en tjej har massor med halvnakna bilder i sin portfolio när hon söker modell jobb och andra inte. Samma gäller om det var en kille. Vet fortfarande inte om jag har fått det jag ville ha sagt. Men vet inte vart min poäng tog vägen. I'm out

Alla <3-dag

Publicerat 2013-02-14 kl. 09:37:04 || Dear Diary
För att jag gillar att skämma ut mig i skolan.
Glad alla hjärtansdag folket! Woho. Fast för människor som är foreveralone som mig så är detta bara en vanlig dag med lite mer choklad att äta. Dock ska jag ikväll på bio med mina kompisar Julia, Sara och Mattsson och kolla på "Ego", vi ska sitta och äta massor med godis och kolla på alla gulliga par. Haha, creeps. Inte riktigt vi ska gå på bio och äta godis iallafall.

Tisdag tisdag tisdag

Publicerat 2013-02-12 kl. 17:01:34 ||
jag igår på sam lektionen. Ville heslt sova då.
Har klarat mig igenom dagen helt okej och är nu hemma och letar efter massor med bilder till STS. Kollade igenom min andra blogg lite och herre min skapare vad mycket nostalgi och då är den endå inte så gamml, men herre. Aja, ska inte dränka er med mer tråkiga detljer om det, har egentligen inte tid att blogga mer då jag MÅSTE hitta bilder och plugga, så PEACE.

MusikMåndag #6 på rätt dag

Publicerat 2013-02-11 kl. 11:21:52 || Musik
 mest för att jag har den i huvudet. 

Rätt väg

Publicerat 2013-02-10 kl. 21:54:34 || Före USA
Hela den här processen till utbytesstudent tar sin tid. Har skickat in  the sex första dokumenten och fått tillbaka de resterande tolv. Nu ska två sjumhus besök göras pappers fyllas i av x antal personer och sen ska bilder hittas. Allt detta tills senast den 22 februari. Och inte nog med det så har jag säkert massor med plugg att göra. har varit på sjukhuset eller besökt någon shorts doktor 4 gånger på två veckor. tog bort stygnen i torsdags ska till läkarn imorgon, tandläkarn på onsdag och läkarn igen på torsdag. woho, denna kärlek till sjukhus. 
Tänkte iallafall dela med mig och säga att bloggen kommer snart uppdateras och bli lite mera utbytesstudentig. Min mina vän Mattsson ska hjälpa mig i vanlig ordning, eftersoAnjas inte kan sånt.
nu ska jag iallafall hoppa i sängen och sova. Förbereda mig för en dag där jag inte får äta förening efter tio. Aaaaaah. 

Love

Publicerat 2013-02-09 kl. 16:25:57 || Bilder.
Bilderna är tagna av min fina vän Sara! <3


I ship this

Publicerat 2013-02-07 kl. 12:25:42 || Bilder.
                                                                                                                           +
men jag shipar(---->) ännu mer
                                                                        

oplanerat.

Publicerat 2013-02-06 kl. 09:29:10 || Dear Diary
Mys med min bebis igår när jag kom hem.
Idag vaknade jag betydligt mycket piggare. Att jag sen höll på att somna i bilen påväg in till stan var en annan sak. Sitter nu i skolan i vanlig ordning när jag börjar sent. Dock kom jag inte lika tidigt då jag gick och fotade till min fotouppgift innan, dock så var ju vädret inte sådär toppen bra just den dagen jag skulle plugga, oplanerat. Gick från slussen till plattan och tänkte gå hela drottinggatan till skolan men när jag sen såg att drottninggatan hade sällskap av snökaos så valde jag att ta tunnelbanan till skolan. Så nu sittter jag med Evelina och Maila och väntar på att tiden ska gå och att vi ska börja. När jag kommer hem har jag plugg och ett personligt brev att skriva ska även skicka in mina dokument tillbaka till STS. PEACE

Jag har inte somnat än

Publicerat 2013-02-05 kl. 16:56:43 || Dear Diary
 
Somsagt så har jag varit allmänt seg och trött hela dagen. Trodde jag skulle somna på båda lektionerna. Framförallt på franskan i morse. Tur var iallafall att jag inte hade så många utan bara två och att jag kunde komma hem snabbt igen.
Nu hemma försöker jag plugga och även göra allt annat som är så himla "viktigt".
Försöker även hitta motivationen till att ta tag i träningen en gång för alla och sluta sitta och må dåligt över hur jag ser ut just nu. Så det måste göras. Bara den här lilla miniförkylningen och min hand kunde bli bra. Sen skulle det ju vara skönt om snön och isen försvann från vägarna här ute så jag kan göra något annat än att stå i min källare när jag tränar.
Försöker även hitta inspiration till kläder och outfits. Skulle helst vilja ha massor med pengar just nu och köpa allt. Fick hem massor med dokument på mejlen igår som ska in till STS för utbytet. Är nästan färdig med de 6 första. Ska få 12 till sen efter jag skickat in dessa. Och samanlagt ska alla 18 vara färdigt och in skickade den 22 februari senast. WOHO! Så hur bloggningen kommer se ut med alla dem att fylla i och med skolan och försökt till ett liv. Det vet jag inte. Men jag ska göra mitt bästa!

MusikMåndag #5 på en tisdag

Publicerat 2013-02-05 kl. 08:32:57 || Musik
Jag är sämst på att hålla såna här traditioner på rätt dag. Ni får dock musikmåndags låten en dag senare igen. Så får vi se hur resten av denna dag ser ut då jag knappt kan hålla ögonen öppna.

Slår klubban i bordet.

Publicerat 2013-02-03 kl. 19:01:10 || Dear Diary
Det känns sjuk att faktiskt erkänna det här på bloggen och samtidigt försöka erkänna det för mig själv, att jag i sommar kommer åka till andra sidan jorden och spendera ett år utan min famlij eller mina vänner, i ett land jag aldrig någonsin varit i. Men nu är det faktiskt det jag gör. För idag så slogs klubban verkligen i bordet av att, ja jag kommer åka till Australien som utbytesstudent. Nu väntar jag spänt på alla papper som ska komma hem till mig och bli ifyllda och sen när det är färdigt så är det ännu ett steg närmare ett av mina livs äventyr. Jag tror ännu inte jag riktigt har insett att jag ska åka. Jag kommer nog inte göra det heller fören dagen innan eller liknande. Som vanligt har jag även börjat tänka hur allting kommer vara. Hur situationer kommer hända. Vilket inte är lika bra. Ska sluta med det och verkligen njuta av att jag ska spendera ett år i ett land på andra sidan jorden.

Banksie Boo

Publicerat 2013-02-01 kl. 16:18:39 || Bilder.
oredigerade bilder på min bebis

RSS 2.0