Perfection

Publicerat 2013-01-31 kl. 15:50:00 || Musik
jag struntar i vad ni tycker och säger om denna kille. Han kan sjunga och han är snygg.

Min nya kändis crush

Publicerat 2013-01-31 kl. 11:40:00 || Bilder.
Austin Butler

Almost there!

Publicerat 2013-01-30 kl. 11:06:50 || Dear Diary
Biilderna är från weheartit.
Nu när vi kommit halvvägs in i veckan, jag börjar bli sjuk och mitt finger gör ont så är det dags att se vad vi har att se framimot denna vecka. Något som kan pigga upp än och göra en lite gladare.
Onsdag: idag hade vi nya PLL avsnittet som är en av de bästa höjdpunkterna för mig i veckan. (Vilken nörd jag är)
torsdag: Denna vecka är det pannkakor som får mig att se framimot torsdagen. Jätte sugen på pannkakor och det är just vad jag behöver.
Fredag: behöver jag säga något mer. Det är fredag och det är helg. Plus att Vampire Diaries avsnittet är ute. (Nörd igen)
Fredag/lördag: Mamma kommer hem igen från London. Vilket menas med att jag har någon som jag kan gråta lite hos och någon som tycker synd om mig. Haha. Plus resa=presenter ;)
Lördag+Söndag: denna helg tänker jag inte göra någonting. Möjligtvis om jag hittar någon att gå på bio med. Men inget annat. Vila upp mig och föröska bli frisk.
 

#cutforavocado

Publicerat 2013-01-29 kl. 14:58:00 || Dear Diary
Okej, tänkte att jag nu skulle dela med mig med denna fina historia som var anledningen till att jag inte blogga igår.
 
Var i skolan som vanligt och det var en ganska chill dag. Kom hem och gick ut med hundarna en och en eftersom ena löper så den är andra är lite små kåt hela tiden så de kan inte vara tillsammans, och eftersom jag inte känner mig helt hundra så vill inte träna i onödan.
Tillbaka till ämnet, jag har varit ute med hundarna och jag pratar med Adele i telefonen samtidigt som jag håller på att göra iordning lite mellis. Så har jag skurit upp en avokado och ska ta ut kärnan. Det var här allt hände. Kärnan ville inte lossna när man gör som vanligt - sätter kniven och kärnan och drar loss den. Så jag satte kniven lite under och tänkte "flippa" ur den. Om ni förstår. Men iställer för att kärnan åker ut så åker kniven rakt igenom och ner i mitt finger. Mums. Adele skrattar åt mig i telefonen för hon tror att jag bara skurit ett litet snitt som man brukar och i ren panik lägger jag på i örat på henne sätter mig ner på golvet vid handfattet och ringer morfar. Kära morfar, är så glad att jag har honom. Ringde och grät till pappa. Morfar hjälpte mig och sa att jag skulle vila tills pappa kom hem. Höll på att svimma. Pappa hemma. Såret är ett jävla öppet kött sår - känsliga läsare avråds att läsa följande mening - med kött som lite halft hänger ut. Så det var bara raka vägen till Huddinge Akut. Några timmare och tre stygn senare sitter en betydligt gladare och lugnare Agnes och en pappa påväg hem till mormor och morfar för att äta middag.
Så nu vet ni varför jag inte skrev igår. Var hemma vid 10. Trött och sliten.

MusikMåndag #4 på en tisdag

Publicerat 2013-01-29 kl. 09:47:08 || Musik
Vilken låt är bättre att lägga upp för denna veckas musik månfdag((((tisdag)))) än denna?
 Ledsen för att låten inte kom upp igår men var lite upptagen så att säga. berättar i ett bättre inlägg sen. 

I CAN'T EVEN

Publicerat 2013-01-27 kl. 21:32:06 || Life as you know it.
Jag är så otroligt glad just nu och vet inte var jag ska ta vägen! Håller på att spricka på sätt och vis. Men tror ändå att jag kommer vara ännu mera glad om någon dag. Jag orkar verkligen inte skriva. vetinte vad jsga ska skriva. skriver mer och bätttre imorgon!!
flnslcfösbfdcsd

fredag

Publicerat 2013-01-26 kl. 00:35:24 || Life as you know it.
Höll på att glömma bort att blogga, men jag kom ihåg. I sista minut innan jag skulle gå och lägga mig. Trött som få och har massor att göra imorgon så blir ingen lång sovmorgon.
Var i skolan som vanligt. Hade en kort engelska lektion och sen två fotolektioner. Inget märkligt. Åkte sen mot tumba och mötte upp Adele för att köpa subway och dra till Elina. Åt subway där och prata ett tag, sen kom pappa och hämta mig och Adele, och ikväll har jag bara tränat. dammsugit lite och kollat på film. Ska somsagt nu hoppa i säng och sova. Försöker blogga roligare imorgon.
 

Torsdag

Publicerat 2013-01-24 kl. 13:15:35 || Life as you know it.
min dataskärm den senaste timmen.
Hello peeps. Stannade hemma idag då jag varken fick någon sömn inatt pga av en hund och en katt. Och sen så hade jag bara en lektion så jag skulle inte kunnat komma hem typ.
Men skönt att få somna om, även fast det kanske inte var så länge men en liten stund iallafall. Idag har ajg faktiskt vart ganska produktiv, har kollat på filmen till engelskan som för övrigt var väldigt dålig, filmat och börjat sätta ihop filmen till mitt stipendie grej saken, och sen hade jag inte gjort så mycket mer. Okej, jag kanske inte hade vart så produktiv. Aja, hade tänkt att gå och träna nu, då det var färdigt också och sen kanske kolla lite på naturen eller bara chilla galet och sova en liten stund till då jag är dödstrött. Så hörs kanske senare.
 

overload.

Publicerat 2013-01-23 kl. 15:03:34 || Dear Diary
Övertänker alldeles förmycket. Har kommit på mig själv för många gånger då jag övertänkter och kommer på med situationer som kan bli det motsatta i mitt huvud. Hängde ni ens med på det där? Inget språk vill riktigt fungera för mig idag. Har svårt att hitta ord som ska passa in överallt osv. Svårt att förklara mig. Anyway, tillbaka till ämnet. Övertänka. Jag övertänker som jag sa allt. Situationer som inte alls behöver vara stora och läskiga och pinsama gör jag i mitt huvud stora, läskiga och pinsama vilket resulterar i att jag sen kan fega ur på vissa saker. Vilket är något jag håller på med nu. Kan j säga att jag varit på en intervju och fått antagningspapper och försöker nu hitta stipendium för att kunna åka ett år utomlands till Australien. Vilket jag vill, mer än något annat just nu. Men att jag sen sitter och övertänker och föreställer mig hur situationer kommer bli innan jag ens har ett hum om vad som kommer hända är inte bra. Inte bra alls. Jag försöker koppla bort alla tankar som har med det och göra och bara tänka "herregud, jag håller på att få chansen att åka ett år utomlands till Australien och leva där som vilken annan normal Aussie som helst. Jag kommer ha en riktigt bra tid, träffa massor med nya människor." Det här kan bli så himla bra. Jag måste sluta tänka.
PEACE!

Grattis Morfi + Grattis på namnsdagen Agnes

Publicerat 2013-01-22 kl. 09:03:07 || Life as you know it.
saknar mitt långa hår innan jag klippte det och saknar mina rosa toppar.
Grattis älskade Morfar på födelsedagen i efterskott och grattis på namnsdagen Agnes(och alla andra människor som heter Agnes) i efterskott.
Firade min morfar igår kväll, med släkten på middag. Trevlig. Hann dock inte träna, men hann att fixa en grej till stipendiet. Ska försöka få det färdigt idag. Det mesta av det iallafall.
Idag är jag jätte trött. Vill helst sova. Ska plugga, träna och fixa stipendium när jag kommer hem. Har massor fast ingenting att plugga. Vet inte riktigt vad det är jag ska plugga så att säga. Men har saker som måste göras.
PEACE PEEPS. CATCH YOU ON THE FLIP SIDE. 

MusikMåndag #3

Publicerat 2013-01-21 kl. 12:31:00 || Musik
 

TorsdagFredagLördagSöndag

Publicerat 2013-01-20 kl. 18:29:58 || Dear Diary
Tänkte komma på en bra förklaring till varför jag inte bloggat. Men för en gång skull har jag faktiskt gjort något med mitt liv. Förutom i torsdags då jag verkligen inte gjorde ett piss. Men det var inte riktigt min dag i torsdags och jag ville helst bara försvinna ner i min säng och aldrig gå upp igen. Så det var typ det jag gjorde. Bröt ihop några gånger i bilden så mamma körde hem mig igen.
I fredags så var jag i Romme med skolan vilket var ap roligt! Tog bort min facebook på bussen upp lite spontant. Älskar att åka skidor, plus med trevligt sällksap på det gjorde saken ännu bättre! :) tack för en toppen dag alla som var med upp i Romme. När jag äntligen kom hem igen, kollade jag på några serier och sen somna jag innan tolv och sov i tolv timmar framåt. Det skönaste jag sovit på länge.
I lördags så åkte jag längdskidor med mamma, sen åkte jag till stallet och sen hem till Sofia där hon och Erica var. Vi gjorde mat och spelade monopol och sen gav vi oss ut på äventyr. Haha. Herregud. Åka fyrhjuling i skogen i mörkret och sen tolka efter bilen, vilket var as roligt men lite farligt. men #yolo.
Idag så hämtade min bror mig från Sofia och sen när vi kom hem åkte vi en långsväng med längdskidorna och sen så åkte jag till stallet en snabbis och sen åt. Nu är jag själv hemma och ska försöka fixa stipendier och lite skol grejer.

PANIIIK!

Publicerat 2013-01-16 kl. 22:18:27 || Dear Diary
Sitter här och försöker söka stipenium, vilket inte alls går som jag tänkt. På ett måste jag bland annat skriva max en a4 på engelska om varför de ska välja mig som stipendiat. - För att jag är bäst? Jag har verkligen ingen aning om hur man skriver sånt. Plus det ska inte vara smörande, eller vad man ska säga, det ska vara typ skryt. Alltså jag har verkligen ingen aning och det går inte alls bra. Döööö. Tänker skita i detta och gå och sova istället och göra ett nytt försök imorgon. Bajs. Stressad då de flesta stipendium ska in i slutet av januari.
 
har inte ens en bild till detta inlägg för det är bara så. Ingen bra ursäkt till varför heller.
Någon dock som kan skicka över massor med pengar till mig? Skulle vara jätte snällt.

Fredag?

Publicerat 2013-01-16 kl. 14:03:00 || Dear Diary
my babys. <3
Sitter i skolan och väntar på att sista lektionen ska ta slut. Har haft fredags schema idag för att vi inte kommer vara i skolan på fredag. Jag ska till romme och sen är det något i skolan som folk ska göra. Typ friluftsdag, förutom att de i skolan inte behöver göra en sån aktivitet. I vilket fall som helst, tillbaka till det jag ville komma till, var att eftersom jag har fredags schema känns det som om det är fredag. Vilket är skönt men jobbigt då det faktiskt bara är onsdag. Skönt är det dock att jag inte slutar 20 i fem imorgon och sen är det fredag. Så det är väl bra endå.
Var iallafall hos Elin igår och firade henne. Blev senare än planerat. Men hann hem till stallet och träna igår iallafall. Dock allt väldigt sent men ok. Idag ska jag hem, träna, plugga ifall jag har något att plugga, söka stipendium och sen stallet. Ska försöka kläma in att se nya PLL avsnittet här också.
Har en sak att säga till er också. Eller antar att de flesta som läser min blogg antingen har listat ut det eller kommer lista ut det i och med det här inlägget. Eller så har jag sagt det redan till folk. Det kommer iallafall upp någon dag framöver.
Nästa tagga ROMME och återigen VAMPIRE DIARIES
PEACE

HAPPY BIRTHDAY TO YOU

Publicerat 2013-01-15 kl. 08:59:34 || Bilder.
Grattis fina fina fina BFF på din dag. 20 jordsnurr. Hipp Hipp Hurra! <3

That special kind.

Publicerat 2013-01-14 kl. 19:56:00 || Dear Diary
i love you, men du är inte den skarpaste kniven i lådan.
Monika är förövrigt i Vietna

MusikMåndag #2

Publicerat 2013-01-14 kl. 10:03:00 || Musik
Denna låt tar tillbaka såååå många minnen från högstadiet.
 

Helg resumé

Publicerat 2013-01-13 kl. 19:51:00 || Life as you know it.
 bild
Söndag kväll och helgen är redan slut och det är dags för en ny vecka i skolan. Inte alls så taggad och vill helst inte gå tillbaka till skolan imorgon. Men det händer iallafall tre roliga saker denna vecka möjligtvis fyra.
Helgen har varit bra och lördagen spenderades hemma i sängen och film kollande och sen hemma hos Adele med Elina för lite chill bara.
Pappa hämta mig runt tolv ovh jag åkte hem och tog det lite lugnt innan mamma och jag åkte till stallet för att sen hem och träna, äta pizza till middag igen (ooopsi, men man får offra sig när köket inte funkar) och sen ta ett bad.
Nu ska jag bara surfa runt lite på internet, kolla på en film kanske? Innan jag ska sova.

Starkt behov av värme

Publicerat 2013-01-12 kl. 00:56:37 || Dear Diary


Shorts, kjolar, klänningar, linnen, tunnajackor, t-shirts, vans, converse. Kan någon ge mig varmt väder nu så man kan börja använda sommar kläderna. Har provat lite kläder nu eftersom jag, Isabelle och Sara ska fota snart. Plus vill bara att denna kyla ska försvinna nu så har provat allt jag kan för att låtsas om att det är sommar. Snart iallafall. Längtar. Men den som väntar på något gott väntar aldrig förlänge, visst? Eller?
 

Bra fredag minus TVD

Publicerat 2013-01-11 kl. 20:28:29 || Life as you know it.
Snodde denna bild från Mattssons instagram (missgenius) ifall ni känner för att följa


Dum som jag är så har jag tagit hel fel på vecka och Vampire Diaries börjar inte fören nästa vecka. skjut mig. Men förutom det så har den här fredagen varit bra. Bra dag i skolan med serie kollande och en ok redovisning. Fika med fina Mattsson, chill på donken med Mattsson och Sara och sen trevlig middag med fina vänner för att sen åka hem och träna och dö för att det är fredag.
Imorgon ska jag sova ut ordentligt, åka till hästen en snabbis, träna och sen till Adele där håret ska blekas och massor med intag av filmer och mys ska ske.
 
Ha en trevlig helg allihopa!

Dagen innan fredag

Publicerat 2013-01-10 kl. 21:26:28 || Life as you know it.
 
Räknar ner timmarna nu till att det snart är fedag. Gud så skönt. Första skolveckan efter lovet avklarad och jag vill bara där ifrån.
Men om vi ska se det positiva i det som kommit från veckan, så har jag fått träffa mina vänner nu varje dag, så det är tillbaka i sin ordning igen, PLL har börjat, Vampire Diaries börjar imorgon, jag slutar från och med nu tidigare på torsdagar, ska kanske äta middag med mina fina vänner imorgon, ska kanske sova hos syster imorgon, ska kanske träffa Adele och Elina på lördag.
Så det känns endå skönt, plus att all min träning är igång igen som den ska vara efter småledigheten.
Nu ska jag försöka bestämma vad jag ska ha på mig imorgon och sen ska jag försöka hinna dammsuga undervåningen.

PLL och Vampire Diaries

Publicerat 2013-01-09 kl. 11:28:26 || Videos
Åhhh, har mycket att se fram imot om man tänker bort allt skolarbete. Väntar på ett brev, PLL har börjat och Vampire Diaries börjar på fredag! Aaaah, glad tjej!
 vet dock inte om denna är rätt men  tagga ^

Första dagen i skolan efter lovet. CHECK

Publicerat 2013-01-08 kl. 21:14:07 || Life as you know it.
Ännu mer sug efter sommar, värme och utlandet.
Första dagen i skolan är då avklarad. Som tur var hade jag inte så lång dag, men inte för det var det enklare att ta sig igenom den. Fick iallafall med mig en Chai Latte påvägen hem. Min nya drog. Morfi hämtade mig i Tumba och sen kom jag hem och tränade samt åt lite innan jag målade mina naglar och läste ut min svenskabok.
nu försöker jag skriva en muntlig redovisning som jag ska ha på max fem minuter om Old School tatueringar. Hur nu detta ska gå. har fram till Torsdag på mig då jag ska ha redovisningen. Ska även försöka skriva en analys på svenks boken till på torsdag plus plugga några franska saker. Åh gud och det här var första dagen i skolan.
Har inte så lång dag imorgon heller. Slutar fem i två och efter det ska jag snabbt förbi ordning och reda och se ifall de har en fin allmenacka som jag kan köpa och sen hem för plugg och träning. Ska även försöka hinna skriva massa med andra grejer som jag måste göra denna vecka. AAAAHHHH kaos. och som sagt skolan har knappt börjat igen. Kul, tack för den skolan. tack. Så nu ska jag inte sitta här vid bloggen längre utan verkligen försöka skriva den här jäkla cp saken och sen sova så jag orkar upp imorgon.

skulle inte sitta fel

Publicerat 2013-01-07 kl. 22:48:11 || Dear Diary
Mina vinter känslor och all min kärlek till snön är som bort blåst nu. Iallafall nästan. Vill inget annat än att sätta på mig mina shorts, vans, en fin tröja och mina solglasögon. Vill bara att det ska vara vår och varmt nu. Men vi är bara i början på januari och har minst två vinter månader kvar. Börja räkna ner.
 
Sånna coola aztec shorts och ett par nya fina vans i någon cool färg ska införskaffats så fort som.
 
 
ett par nya toms ska även införskaffas då jag använd sönder mina. Men den här gången ett par vinröda tror jag eller även dem med aztec mönster?? Mammiiiii, du ska snart till London???? jag älskar dig.

MusikMåndag #1

Publicerat 2013-01-07 kl. 12:27:00 || Musik
Tänkte börja med en ny sak för att pigga upp veckan lite, eller inte pigga upp beroende på vilken låt jag lägger upp. Vilket fall som helst, att jag lägger upp en ny låt varje måndag. Vad tycker vi om det? Låter väl helt ok. Vi prövar iallafall.
 

knarkar denna låt just nu

Måndagsångest

Publicerat 2013-01-07 kl. 12:22:59 || Life as you know it.
Godmorgon, kanske? Jag vaknade vid tio även fast jag satt alarmet på nio. Hahha det där rimmade. Tänkte att jag skulle gå upp lite tidigare idag, så jag skulle hinna göra allt färdigt till imorgon då skolan börjar igen. Inte ok. Jag vill inte gå tillbaka till skolan. Aja det är väl något man måste göra antar jag? Har iallafall hunnit läsa ganska mycket i min svenska bok som jag måste skriva en liten inlämning på till torsdag. Har även hunnit städa lite i mitt rum. Nu ska jag äta lite lunch och sen träna om någon timme. Ska väl läsa mera i min svenksa bok och sen inte göra så mycket mer. Hörs senare.
 

Renovering

Publicerat 2013-01-06 kl. 12:44:30 || Dear Diary
 
Vi håller just nu på att renovera vårat kök och typ halva övervåningen, så det hände något med internet igår som gjorde att det inte ville funka. Men nu äntligen har jag internet igen.
Igår gjorde jag inte så mycket var i stallet på morgonen och sen så åkte vi hem och rev väggar och hyllor och allt annat som fanns i köket typ. Det roligaste jag gjort på länge, få stå med en hammare och slå allt vad man pallar på en vägg. Iiiih! Prova det någon gång i era liv. Gör det dessutom när ni är sur/arg på något eller någon!
Idag ska Germerud komma hit. Vet inte egentligen vad vi kommer hitta på. Men kommer väl bli som i vanlig ordning att vi kollar på en film eller något och bara chillar. Ska även hinna åka till stallet, träna och läsa i min svenska bok. Nu ska jag dock kolla på ett avsnitt av slide och sen läsa i min svenska bok. Jag måste även skriva och fixa massor med saker till det jag har försökt göra nu i tre dagar. PEACE

Grattis Mami!

Publicerat 2013-01-04 kl. 20:56:23 || Dear Diary
Har spenderat hela dagen ute på sandhamn och firat min mamma. Riktigt mysigt. GRATTIS IGEN ÄLSKADE MAMI! <3
Nu har jag gjort i ordning en skål med flingor och yogurth och ska kolla på ett avsnitt av slide. Efter det ska jag försöka göra lite saker som behövs till grejen jag var på igår. Och sen kanske träna.

Håll ut!

Publicerat 2013-01-03 kl. 14:07:41 || Dear Diary
Satt i bilen i dag påväg in till stan och funderade över vad jag ska blogga om, har verkligen ingen aning. Vill blogga om något roligt men har inget untressant att skriva. Ska försöka skirva ett inlägg till lite senare idag om något roligare. Eller helt enkelt ett roligare inlägg. Har ju fortfarande en stor grej som händer just nu och idag var bara ett till steg på den drömmen. Tänker fortfarande inte säga vad som händer fören allt är mer säkert. Nu ska jag kolla lite saker som har med det att göra, om jag skulle säga vad det är så skullle ni direkt lista ut vad det är som händer. Så ni får inte veta. Mohahaha. Somsagt ska kolla på den grejen och sen läsa i min svenska bok och kanske lägga ett til pussel. Tjing.
 

Uttråkad

Publicerat 2013-01-02 kl. 14:45:30 || Life as you know it.
en av bilderna som ska upp på min vägg. plus jag vill ha en drömfångare. och en karta.
Är så grymt uttråkad. Har kollat på Gossip girl sen tolv kanske, plus målat mina naglar fina och druckit en oreo milkshake. omnomnom. Nu väntar jag på att min syster ska komma hit så får vi se vad vi hittar på. Är så grymt uttråkad och vill bara att något roligt ska hända. Ska se om jag ska ner och städa mitt rum, leta bilder, eller lägga ett pussel. Jag tror det blir att lägga ett pussel. seeeeeee you guys.

2013

Publicerat 2013-01-02 kl. 00:49:45 || Life as you know it.
Eftersom klockan har gått över tolv och så är det redan 2 januari. Alltså början på ett nytt år. Om någon missat det så att säga. Jag är både taggad och otaggad över det här året. Jag hoppas på att 2013 blir bättre än 2012. Men dock så fyller jag 18. Det finns några fördelar i det, men inte mycket. Är jätte stressad över det. Att fylla 18 och växa upp. Så eftersom jag har lov fortfarande i en vecka till ska jag spendera den med att vara vaken hela nätterna, sova bort dagarna, gråta över att det är skola snart igen, gråta över att jag fyller 18 i år och gråta över att jag inte ser bra ut. haha, så himla patetisk. Men det är det man får leva med.
Inatt ska jag dock leta massor med bilder som pappa ska få skriva ut och jag ska ha på min bild vägg och städa lite i mitt rum.

2012

Publicerat 2013-01-01 kl. 18:03:57 || Life as you know it.
Januari:
Skrev på min gamla blogg fortfarande.
Spenderade Nyår med Germerud. Var hos hennes kompis under tolvslaget sen drog vi hem och kolla på Sunes sommar.
Började träna på Friskis. Började träna ordentligt. (om jag nu tränar ordentligt vill säga)
Var i Romme med skolan. Bra dag
Var hemma hos Mattsson i Bro för första gången
Tog bort min tandställning i gommen.
Bokade biljetter till en av mina livs resor. Resan till USA med min BFF!
Den 25 januari sa jag hejdå till en av mina finaste djur, en av mina finaste familjemedlemar, en utav mina finaste vänner. Min Felix. I miss you
 
Februari:
Började ner räkningen till USA.
Var sjuk massor.
Saknade sommaren.
Sleepover hos mig.
Lyssnade på Call Me Maybe för första gången typ.
Fixade mina naglar.
 
Mars:
Sleepover hos Isabelle.
Saknade våren 2011.
Började planera att byta tillbaka till blogg.se
Prick tre veckor innan vi drog till USA.
Såg Oskar Linnros.
Det snöade den 19 mars.
Åkte rullskridskor med Monika.
Hälsade på min ponny.
Täkna ner sista dagarna innan USA resan.
 
April:
Summeras i ett ord = USA!
Nästan ingen uppdatering när jag var i USA.
Men shoppade, åt gott och levde livet! Saknar.
 
Maj:
Vrickade foten på Valborg.
Bytte till blogg.se
Såg MangeMakers på grönan.
Paddlade kanot för första gången. Måste göras om!
Såg Timbaktu på grönan.
Kunde äntligen fira att det var vår.
 
Juni:
Stressade ut det sista i skolan innan jag äntligen fick sommarlov.
Monika, Sofia och Germerud tog studenten. Åkte och kollade på Geremruds utspring.
Färgade mina toppar regnbågigt.
Stod på runstenshoppet.
Uppdaterade min älskade svarta iphone 4 till en fin vit iphone 4s
Såg BILLY TALENT!
Åktet till Gotland
Åkte hem igen och sen direkt ner till Båstad med Hanna.
 
 
Juli:
Åkte tillbaka till Gotland.
Köpte biljetter till Justin Bieber
Åkte hem och sen till Åland med Mattsson. Bästa.
Levde (med betoning på levde) i mina TOMS.
Levde livet på Gotland igen efter Åland.
 
Augusti:
Månaden jag bloggade som mest! Dock om massa ointressanta saker.
Kollade ponny-SM på Runsten.
Facebook gav mig Timeline.
Firade min mormor som fyllde 80.
Tarzan var hos veterinären.
Tog ut det sista av sommarlovet.
Var ute på cykel äventyr med Adele.
Gick på COLDPLAY med Alice.
 
September:
Gick på Sommarkrysset och såg Marina and The Diamonds.
Fyllde år. Fick B&J till fruksot, pengar till en dator och prinsses krona.
Åt middag med Adele och Elina.
Firade mig. Fick BANKSIE i födelsedags present och mina Hunter stövlar.
Hämtade hem Banksie.
 
Oktober:
Fick hem min älskade MAC BOOK PRO.
Min syster tog - äntligen - sitt körkort.
Gick i spöregn med Adele och handlade.
Hade inspark med skolan.
Klarade mig utan mobil i 12 timmar.
Såg Paranormal activity 4
Började göra om mitt rum.
 
 
November:
Firade min syster.
Började få jul känslor.
Bytte från snebena till mittbena.
Var inte på mitt bästa humör. Djup.
 
December:
Massor med Julkänslor.
Livet var inte på topp.
Snö kaos, så fick stanna hemma.
Stressad över skolan.
Färgaade mina toppar rosa.
Träffade SAM PEPPER.
Såg när mina lärare dansade till Gagnam style.
Firade tidig jul med Syster och Kalle.
Firade en jätte bra jul.

RSS 2.0