Prisa Gudarna

Publicerat 2013-06-29 kl. 14:44:30 || Life as you know it.
Jag snodde lite internet från min mammas mobil, men jag får snart tillbaka mitt också, och då ska uppdateringen bli bättre promise! 
Har egentligen inte jätte mycket att berätta om. Var väl någonstans efter midsommar som internetet tod slut och uppdateringen stupade. Hanna och hennes pojkvän Melker har vart nere på Gotland under tiden. De åkte dock hem igår/inatt. Vilket är lite tråkigt. Vi har spelar massor med monopol, vet inte ens hur många gånger och jag har sisådär vunnit en gång. Men men, jag är inte deppig för det. Monopol är i sig väldigt kul förövrigt. Vi har även vart inne på akuten för att Hanna trodde hon hade ett fiskben som satt fast i halsen. Som lite tur till det så fick vi äta glass på glassbarerna som finns där. Prisa gudarna för det. 
 
Imorgon åker jag och pappa kanske mamma in till Visby för att hämta Adele som kommer ner i några dagar, tills vi åker hem igen för att fira Kalle som fyller 25. 
Mer finns det egentligen inte att uppdatera om. För det har inte hänt så mycket mer. 
 
Har ännu inte hört något från USA. Men nästa måndag ska jag till ambassaden för att söka visum. Skolorna i USA har dessutom stängt nu för fyra veckor så kommer antagligen inte höra något från dem under tiden där heller.
 
Ja, det var väl det. Vi hörs snart igen peeps. 

Snart!!

Publicerat 2013-06-25 kl. 19:18:11 || Life as you know it.

Håll ut Young ones! Mitt internet tog slut på mobilen! Får nytt internet i månadsskiftet så håll ut! Är snart tillbaka!


Ett år

Publicerat 2013-06-23 kl. 17:04:30 || Före USA
 
Känns så konstigt att läsa bloggar från, nu, gammla utbytesstudenter. Som precis har kommit hem till Sverige igen efter nästan ett år borta. Känns konstigt att om ett år är det jag, det är jag som precis kommit hem eller kommer komma hem från ett år utomlands, i ett annat land, ett annat liv, med andra människor, andra mål, drömmar och planer. Om ett år är det mina vänner, familj, blivande utbytesstudenter och andra random personer som sitter och läser (förhoppningsvis) hur livet börjar gå tillbaka till det gamla. Hur de har varit svårt att säga hejdå, svårt att få plats med allt i väskan, hur man kommer sakna alla människor man har mött undervägen, hur det kommer vara skönt att träffa alla man har saknat och bara ta det lugnt efter några hektiska sista veckor, hur personerna man delat ett år med kommer bli personerna man saknar, som man faktiskt inte vet när man kommer träffas igen.
Hur människor som läser detta inlägg, kan vara människor som kommer läsa min blogg om ett år, följa mitt liv i USA. Vara den personen jag har vart det senaste året, som dag in och dag ut har läst så många olika utbytesbloggar att jag tappat räkningen för längesedan. Hur jag minns när bloggarna jag följt sa hejdå till sina nära och kära här hemma i Sverige och har nu, ett år senare, gjort samma sak till sina, nya, nära och kära i USA. Eller vilket land man nu åkt till. Det är konstigt.

Greetings from Gotland

Publicerat 2013-06-22 kl. 20:00:14 || Life as you know it.
Hallå i stugan! Hur var eran midsommar? Hoppas den var lika bra som min var! Kom ner till Gotland vid halv elva på morgonen/förmiddagen. Handlade lite osv, sen direkt hem bytte om och sen åkte vi till midsommar firande i Ardre. Dansade runt stången, inte jag men resten, och visade för Monikas kompis pojkvän hur man firar en tradionell midsommar. Sen åkte vi hem och jag sov några timmar för att ta igen lite sömn från mitt dygnande. Blev väckt av pappa precis innan maten och åt sen lite innan jag bytte om igen och gick upp till Monika och dem.
väl däruppe spelade vi kubb och pratade och hade det allmänt trevligt! Senare träffade vi även några andra oc fortsatte att sitta och prata fram till halv tre ungefär då jag kände att det var dags att gå hem. Somnade nästan direkt och idag har jag inte gjort någonting nästan. Kollat på massor med serie avsnitt och filmer, samt tagit en promenad med min katt.
 
Nu ska jag gå och äta middag och sen ikväll kanske jag ska träffa lite folk igen och sen kolla på filmer!
Ha de bra människor, så hörs vi!,

Liten Agnes

Publicerat 2013-06-21 kl. 14:06:00 || Memories.


Till alla er som inte har något att göra på midsommar, så för att få et på lite bättre humör och ett gott skratt får ni läsa denna fina historia som jag skrev när jag var liten!

Kapitel ett. Hammster familjen 
Det var en hammster familj som bode i ett stort röt hus på landet där fanns en katt också den minsta hammsten var jätte red för katten han våga ens inte gå ur buren men då sa mamma hammster men när det är halovin d¨måste du gå ur buren äler hur. Du måste gå ur buren nån gång äler. Äler ska ska du bara stana i buren men då vill jag att nån ska hola i katten anars få ni gå utan meg ochej men vi får se om jag ska följa med ochejdå.

Kapitel två. Halovin hos hammstrarna
Nu håler dom fast katten ochej nu kan du koma ochej då burjar vi då ochej furst tar vi hund familjen ochej knak knak bus äler godis va bus äler godis sa vi vilka vi vi her nere ochej ni få fatar jag ni dar nere ni är bara små hammstrar vi har en katt då sejer den minsta hammstern vist att ni har en katt då skule ni ju äta up den äler jag bara skoja Ha Ha Ha jag istevel de sa den lila hammstern och jag vill inte att du skratar mer.

Kapitel tre. Cirkus hos hammstrarna
Nu är det sommar i jen mamma mamma sa den lila hammstern. Män mamma. Jag! va är det. Hör du nåt Ja va är det för nåt sa den lilla hamstern. Det


Jävlar vilken cliffhanfer jag gav där på slutet! Samt, det är helt okej att skratta åt detta.
Ha en fortsatt bra midsommar!


Glad midsommar på er

Publicerat 2013-06-21 kl. 10:14:00 || Life as you know it.
Hoppas ni får en jätte fin midsommar allihopa! 
Själv får jag somsagt fira den på underbara underbara Gotland!
 
 

Packad och färdig

Publicerat 2013-06-20 kl. 21:22:20 || Life as you know it.
Detta är då somsagt inte allt.
Agnes, varför packar du inte bara ner hela ditt rum? Mycket bra fråga, hela garederoben är iallafall med. Jag har ungefär lika mycker packning som min mamma och pappa tillsammans. Fruktar bara inför dagen jag måste packa till USA. Om jag har med mig en snowboardbag plus lite till när jag ska åka till Gotland i några veckor, tänk då hur mycket jag vill ha med när jag ska till USA för ett år. Herregud. Detta kommer inte sluta bra. Nu håller vi tummarna för att allting får plats i bilen också.
Är iallafall färdig med allt nu och sitter i min säng och gör ingenting alls. Tänker inte heller sova då vi ska upp igen vid fem så kan lika gärna dygna och sova på båten sen, mycket mer värt.
 
Har gjort iordning två tidsinställda inlägg för imorgon, sen har jag även med mig ett internet ner så ska försöka blogga så mycket som jag kan, och även försöka med en ny video! Önska mig lycka till på den fronten.
 
See you on the flip side motherfuckers! Nej men Agnes, vad säger du? Menar, ha det så bra så hörs vi! Puss.

30 seconds to Mars.

Publicerat 2013-06-20 kl. 14:39:42 || Life as you know it.
God morgon peeps. Eller morgon kanske det inte är längre för den flesta (egentligen alla). För mig är det fortfarande morgon. Nästan. Har inget att skriva om idag eftersom jag precis vaknat, ungefär. Ska iallafall efter jag skrivit detta inlägg gå och packa för imorgonbitti på morgonen åker jag ner till älskade Gotland och Ljuvliga Ljugarn! Som jag har lägntat! Det ska bli så otroligt skönt och jag har saknat Gotland och Ljugarn massor.
 
Igår kväll var jag på grönan och kollade på 30 seconds to Mars, som rubriken säger. Jag själv lyssnar inte på dem så mycket, med Adele ville gå och jaf hade lovat att följa med. Dock måste jag säga att det var en väldigt bra live artist. Han var så otroligt social med publiken och kunde skämta både om sig själv och med/om publiken och jag kunde inte annat än gilla hela konserten även fast jag inte lyssnar särskilt mycket. Tycker faktiskt att många andra aritster kan lära mycker från honom! Hade en trevlig kväll och fick dessutom åka pop expressen två gånger innan vi satte oss i en överfull bil påväg hem! Blev även tafsad på rumpan av tre tolvåringar. Hej, tack och nej. Vet inte om jag ska bli glad eller (sätt in eget ord här, för jag kom inte på något som passade). Jag blev iallafall inte så jätte glad över det men det var en ganska rolig grej, antar jag, såhär i efterhand? Tur även att det var Adele som var med så jag hade någon att skratta med!
 
Nu har jag iallafall lite som ska packas - läs hela min garderob - eftersom jag nu ska vara där nere större delen av sommaren och jag aldrig kan bestämma vad jag vill ha med mig. Ska åka hem i början av Juli för att fira Kalle som fyller 25 samt åka till Amerikanska ambassaden och söka visum! Får även träffa Elin och Emma då vilket ska bli riktigt trevligt!
 
Hoppas ni får en trevlig dag och en trevlig midsommar (för er som kommer ha en tråkig har jag lagt upp en historia jag skrev när jag var liten som kommer komma upp imorgon runt 14.00, skratta på.) så hörs vi så snart som möjligt!

GRATTIS SARIIH SARIIH SARIIH

Publicerat 2013-06-19 kl. 12:00:49 || Life as you know it.
GRATTIS TILL EN ANNAN AV MINA FINA VÄNNER, SARA ELLER SKA JAG SÄGA SARIIH?! Grattis grattis gratiis fina du, ha det toppen i Spanien och fira massor!
Du är bäst, älskar dig!
 

Sova på soffan

Publicerat 2013-06-18 kl. 23:52:00 || Före USA
 
Lämnade mitt underbara, underbara rum för att - möjligtvis - sova på soffan, för att dethär är det enda stället i mitt hus där internet fungerar! Oh happy days. Så funderar faktiskt på att hämta upp mitt täcke och somna här sen? Eller så får jag helt enkelt ta mitt pick pack och gå ner igen sen efter jag har kollat färdigt runt på internet. Herrejesus vad det lät som en jätte konstig svenska, och det där med. Hjälp. Anyway. Så tänkte bara uppdatera er om det, för jag vet att ni ville veta. Viktigt att hålla er uppdaterade om sådant här.
 
På USA fronten, har jag dock suttit och fixat med visum papper hela kvällen, är fortfarande inte riktigt färdig. Det finns massor som man ska fylla i och ha med sig och göra. Jobbigast hit in tills. Längtar, och väntar fortfarande på att de ska ringa och säga att jag fått familj, men det kommer väl antagligen dröja ett tag till.
 
Aja, på återseende fellow läsare. Vi hörs någon annan gång!

GRATTIS FINA VÄN PÅ DIN DAG

Publicerat 2013-06-18 kl. 15:00:53 || Life as you know it.
 
Idag är ingen vanlig dag för idag är en av mina finaste vänners födelsedag! Hurra hurra hurra! Ha en riktigt grym dag i Turkiet så får vi träffas igen när båda är hemma.
I love you.
 

Hoppsan

Publicerat 2013-06-17 kl. 14:39:57 || Före USA
Jag är verkligen jätte dålig på att uppdatera. Men till mitt försvar så har mitt internet inte fungerat igen. Det är helt kaos. Det mesta är kaos i mitt hus för tillfället. Samt att jag hade mitt going away party igår. Så bakade hela morgonen sen hade vi gäster hela dagen och sen stannade Hanna här inatt. Vi har idag bara kollat på vampire diaries och suttit ute på altanen och pratat.
Igår var jätte trevligt och kommer sakna mig släkt och familj massor, men är jätte taggad på att åka och framförallt att få familj. Ska försöka göra iordning alla visum papprena ikväll och sen boka tid den 7 juli för att åka till ambassaden. Är lite närvös för det, men alla som har vart där säger att det inte är farligt, bara jobbigt att vänta eftersom man får vänta i många timmar. Men det ska vi säkert lösa på ett eller annat sätt. Elin och Emma skulle gå samma dag så kommer förhoppningsvis ha någon att prata med.
 

Rubriker suger.

Publicerat 2013-06-15 kl. 04:17:13 || Life as you know it.
 
Satt länge och tänkte på vad man ska skriva för rubrik och kom tillslut fram till att rubriker helt enkelt suger.
Vet inte heller vad jag ska skriva om, men tänkte börja inlägget sådär slagkraftigt som min svenska lärare har lärt mig. - för att ja min inledning var riktigt slagkratig!
Vilket fall som helst så tänker jag inte be om ursäkt för att jag inte blogga igår, eller jo säger förlåt för att jag inte gjorde det, men tänker inte komma med någon dålig ursäkt till varför. För det har jag inte. Gjorde ingenting igår. Verkligen ingenting. Så somsagt ledsen för ingen bloggning igår för jag hade all tid i världen men jag bloggade inte.
 
Tänkte även säga ett tack för att det redan vart inne några personer klockan fyra på morgonen. Tack för det!
Är otroligt övertrött at the moment så borde egentligen inte skriva mer på detta inlägg för det kommer bara spåra ur totalt. Kommer antaglien sluta med att jag sitter och pratar om morötter och enhörningar. Enhörning är förövrigt ett väldigt fint ord, låter väldigt sago berättelse aktigt och morötter är ett väldigt fult ord.
 
Ska iallafall sova snart, så vi hörs senare. Tänkte skriva imorgon men det är samma dag. Knas. Godnatt.

No more braceface for me

Publicerat 2013-06-13 kl. 19:27:09 || Dear Diary
Så detta ^ var det jag skulle göra idag, den stora överraskningen. Har inte kunnat sluta le sen jag tog borten. Känns konstigt och tomt men jag saknar den int alls så mycket som jag trodde. - Guys, jag tror jag kommer klara mig utan den! Är iallafall inte längre något braceface. Efter en operation, en konstig tandställning som jag fick för ungefär tre år sen och sen efter 2 år och 8 månader med vanlig tandställning som de dragit i min tand så den hamnar rätt. Inga mer gluggar, inga mer tänder i gomen. Raka, fina och jag älskar dem!

Kär.

Publicerat 2013-06-12 kl. 10:33:00 || Videos
 Jag vet att ganska många har starka åsikter om Taylor Swift. Men jag har faktiskt ingenting emot henne. Gillar hennes musikvideos och hennes låtar, vissa mer än andra. Denna video, som dessutom är tillsammans med Ed Sheeran, var ju bara för fin. Kär.

Världens finaste.

Publicerat 2013-06-11 kl. 19:53:00 || Bilder.
I miss you babe. <3
 

Tisdag

Publicerat 2013-06-11 kl. 14:35:03 || Life as you know it.
 
 
Hallå, hur mår ni? Hoppas ni mår bra? Jag mår faktiskt riktigt bra idag. Det är fint väder ute så gick upp vid halv elva och la mig ut och sola i en timme plus lite till, sen la jag in den sista veden i förrådet - nu blir mamma och pappa glada. Sen gick jag och sola lite till, förösker få lite färg. Gav upp på solningen ett tag och gick in och åt samt kollade klart på High school musical! Tänkt vad coolt det skulle vara ifall jag hamnade i Utah (för att tro det eller ej, filmerna är inseplade där) och sen fick gå på East high, alltså samma skola som de går på. Läser en killes blogg som är kompis med min kompis kompis, han är utbytesstudent och han bor i Utah och hans kompis går på East high. Så han har vart där. Hoppas ni hängde med. Det skulle iallafall vara ganska coolt. Så kan jag låtsas att jag är med i High School musical och gå runt och sjunga och dansa i korridorerna! :)
Mer idag, så ska jag planera lite inför söndag samt städa mitt rum och undervåningen. Men det är ungergär det jag har inplanerat för idag. Ganska mycket mer produktiv dag än vad igår vad. 
Resten av veckan ser ut såhär onsdag: kolla nya PLL samt senste Awkward avsnittet. Torsdag: ÄNTLIGEN! har dock inte sagt vad som händer här än, men det får ni se på torsdag! Skulle nog hålla ett öga på min instagram (agnesnorman) och min twitter (aagnesnorman) för snabbaste update. Samt träffa Mattsson! Fredag: Grönan för Petter spelar. Ska dit med Mattsson plus hennes vän och Adele. Om det regnar skiter jag i det och hittar på något annat. Lördag: blir det väl mesta dels städning av huset och fix inför söndagen. Och söndag: Going away Party för mig!
 
Ha en fortsatt trevlig dag, så hörs vi! PEACE

Fånga dagen?

Publicerat 2013-06-10 kl. 22:09:54 || Life as you know it.
 
Kan väl inte riktigt säga att jag fångade denhär dagen som jag borde ha gjort. Vaknade runt halv två och har där efter inte gjort ett piss.. Men kände att första riktiga dagen på sommarlovet är det okej att inte göra någonting på. Till imorgon har jag dock ställt klockan på 10 för solen ska titta fram lite mer än vad den gjort idag och det måste man ta vara på, så då ska jag upp coh sola. Bestämde även idag att på söndag så ska ja ha going away party för mig så ska väl försöka städa lite i huset och planera inför det! Ska bli kul.
Nu ska jag återgå till att inte göra någonting, samt redigera bilder från Hannas student.

i love you

Publicerat 2013-06-10 kl. 02:20:43 || Bilder.
Jag minns inte exakt när vi blev vänner eller hur vi blev så bra vänner på så kort tid. Jag minns inte vad det första jag sa till dig var eller vilken dag det var. Jag minns inte hur du klarade att acceptera (vilket jag hoppas att du gör annars blir hela detta ganska pinsamt) mig som den galna, konstiga och annorlunda människa jag är. Det jag minns är att du är min vän, min allra bästa vän som jag kännt i två år. Men som det känns som jag känt föralltid. Efter bara två år tror jag du känner mig bättre än många andra. Jag kommer sakna dig något fruktansvärt mycket.
Du är min bästa vän.

Söndagsångest (minus ångest delen)

Publicerat 2013-06-09 kl. 19:20:46 || Life as you know it.
Hemma från Adele nu, sov där inatt, så mina planer blev inte av. Bion var SÅÅÅÅ bra! Som resten av alla Fast and Furious. Mitt liv är dessa filmer! Älskar dem. Somsagt sov hos Adele sen efter, vi kollade på lite tv innan vi slocknade framför tv:n. Vaknade runt halv tolv sen var jag vaken till halv tre, tre då Adele bestämde sig för att vakna. Vi satt sen och kollade på tv och åt lite våfflor. Vid halv sex kom mamma och pappa och hämtade mig och vi köpte thai och sushi.
Just i denns sekund skypear jag med Sara, Julia och Maila som är i Spanien at the moment. De verkar ha det toppen bra och jag är lagom avundsjuk!
Så nu ska jag återgå till att prata med dem! Och sen redigera bilder och videon! Som jag skulle gjort igår!

Sommarlov solen lyser skönt

Publicerat 2013-06-08 kl. 17:21:11 || Life as you know it.
Hejdå KSG, vi ses om ett år!
Hej hej hej, hur mår ni? Jag mår bra! Haft fullt upp denna vecka och har knappt sett min dator, där är även anledningen till varför jag inte uppdaterat! Sista skoldagen i måndags, shopping efter för att hitta något till skolavslutningen (vilket sen slutade i att jag tog en annan sak iallafall). Tisdag, utspark i skolan, present köpande till Hanna, och sen student mottagning. Onsdag student firande hela dagen. (bilder + film kommer från det) Torsdag, nationaldag, sorunda festivalen, student mottagning och sen picknick med klassen på kvällen, sov hos syster. Fredag, skolavslutning (vilket slutade i gråtfest och jag fick sminka om mig helt och hållet) samt sen umgås med några klasskompisar, mysig middag med familjen (minus syster och kalle) och sen star wars episod två kollande. Somnade dock mitt i så får kolla klart på den sen. Idag har jag solat och hjälpt till lite med veden. Vis sju ska jag möta Adele i tumba så ska vi kolla på bio.
 
Ska bättra mig med bloggningen. Ska även starta operation: vända på dygnet. Nu när jag har sommarlov och allt. Så nattens planer består av det jag missade av star wars, samt städa rummet och redigera bilder och sätta ihop en video. Ska bli en bättre uppdatering efter detta somsagt.
Men nu vet ni vad ni missat. Förlåt.

Jag lever!

Publicerat 2013-06-03 kl. 10:48:47 || Life as you know it.
Jag vt inte riktigt vad som händer med min uppdatreing under helgen. Men det blir helt enkelt ingen uppdatering. Jag är inte död jag lovar, även fast min mamma trodde att jag var det på lördagen. sov i ca 12 timmar, hade kunnat sova fler om inte min syster väckte mig. Men det var något av det skönaste jag gjort på länge! Tror det var efter all stress som har med skolan att göra och nu var allt färdigt och jag kan bara slappna av.
Min syster flyttade även i lördags. Vilket både är roligt och väldigt tråkigt. Men det kanske jag borde vänja mig vid, att inte ha min syster next door hela tiden, efter som att inom loppet av typ två månader är jag påväg till USA i 10 månader, och då blir det vädigt svårt att ha min syster brevid mig.
I söndags chillade jag bara massor, solade och gjorde ingeting. Så finns inget att berätta mer.
 
Filmade lite medan jag var i stan i fredags så ska försöka fixa ihop en film av det. Ska även filma i veckan då det är utspark, utspring av min kusinm, plus min skola, middag och picknick med klassen och sen avslutningen. TAGGA! Snart där!

RSS 2.0