UPPDATERING!!!!

Publicerat 2013-03-31 kl. 17:16:12 || Life as you know it.
snodde bilden från Elins instagram @missgenius om ni känner för att följa.
Äntligen uppdatering igen. Trodde jag hade fixat ett inlägg igår, men icke sa nicke. Så var det inte. Har iallafall tagit lite från mitt internet nu och behövde kolla på en film så tänkte passa på att uppdatera lite samtidigt. Har dock inget att säga då vi verkligen inte gjort ett endaste dugg. Bara kollat på tv och film och legat i soffa. Elin har ätit godis och jag har velat äta godis. Idag tog vi oss iallafall i kragen och gick ut på en 45 minuters promenad runt om i byn för att visa Elin lite och röra lite på oss. Dock hamna vi framför tv:n igen när vi kom hem. Inte bra. ska nog tvinga oss ut imorgon också. Ska även försöka koma ut på en PW eller springtur också. Sen om Elin vill följa med eller inte är en annan sak.

11 – a song from your favorite band

Publicerat 2013-03-31 kl. 12:19:00 || Musik
Eftersom Macklemore är min favorit artist just nu (kanske inte räknas som band, men bryr mig inte) Så fanns det ingen annan mer självklar låt som skulle vara här.
 

What to do?

Publicerat 2013-03-29 kl. 22:18:39 || Life as you know it.
Jaha, det här sög ju. Just när jag hade fåt besökrekord och det var massor med folk som kolla in min blogg ska jag åka till Gotland där jag inte har något internet och uppdateringen går neråt mycket! Jag ber så hemsk mycket om ursäkt för det och ska försöka blogga lite från mobilen. Under veckan och kanske koppla upp mobilen, som jag gör just nu och blogga. Men vi får se med det.
Idag gick vi upp vid halv sex och åkte med båten vid åtta mot Gotland. Har varit vaken sen dess och håller nu på att somna medan jag skriver inlägget. Gjorde inget när vi kom fram till huset. Bara kollade på tv och film och spelade sims. Nu ska jag offra mitt internet på mobilen till senaste vampire diaries avsnittet och tvinga Elin att kolla också. Tror att både hon och jag kommer somna mitt i.
Godnatt.
 
Ni får ingen bild. För det är internet alldeles för segt för.
 

10 - a song that makes you fall asleep

Publicerat 2013-03-29 kl. 12:16:00 || Musik
Har ingen speciell sång som jag somnar till som jag vet om själv, då jag har svårt för att somna när jag hör massor med ljud. Men kollade igenom min spotify och skulle nog kunna somna till den här i hörlurarna på bussen.Failes cookies

Publicerat 2013-03-28 kl. 21:29:30 || Life as you know it.
Såhär får ni se mitt fina försök till att baka kakor. Herregud. Stressad tjej så början och slutet blev inte det bästa..
 

laddar..

Publicerat 2013-03-28 kl. 20:53:20 || Life as you know it.
Väntar förfullt på att videon ska ladda färdigt så ska ni få se mitt fina försök till att baka nyttiga kakor.

Stressad!!

Publicerat 2013-03-28 kl. 18:10:49 || Life as you know it.
PM:et inskickat på lektionen, Franska redovisningen färdig, lyckades hålla mig borta från godiset från påskäggs jakten och den senaste en och en halvtimmen har jag sprungit runt i mitt hus och städat och packat och kanske lyckas få sista delarna till min video. Nu tror ajg dock att packningen börjar dra sig mot sitt slut, samma med städningen. Ska packa ihop saker till min lilla prinssesa, då hon ska få bo hos Emil och Gurtan över lovet eftersom vi inte är hemma. Vilket säkert kommer bli bra. Nu, efter jag packat till Banksie, ska jag redigera videon och försöka få upp den sen hoppa in i duschen och efter det fixa det sista. Samt vänta på att Elin ska anlenda.
 
Ännu en gång säger jag tack till att det är besök rekord idag. Vilket jag är SÅ glad över.

Can't wait

Publicerat 2013-03-28 kl. 12:00:00 || Videos
Kan inte vänta tills den här filmen kommer ut så man kan se den! Är så grymt taggad och hoppas bara på att den är lika bra som jag vill att den ska vara! 
 

AAAAHHH!

Publicerat 2013-03-28 kl. 09:30:33 || Life as you know it.
såhäääääär glad.
Vad händer?!?! Har redan idag haft lika många unika besökare nu som jag brukar ha under hela dagen. Tänker dock inte säga hur många, för mig är det många medan för andra kanske de är skrattretande! Men iallafall!! JAG ÄR SÅ GLAD!!! Känner dock att jag måste uppdatera mer nu, och believe me jag vill. Men har verkligen inget att blogga om för tiden. Men ska försöka komma på något! Ska dessutom försöka få färdigt videon till ikväll! (Gud vad många utropstecken det blev i detta inlägg)
Vilket fall som helst så börjar min lektion om fyrtio minuter ca. Ska ha franska. WOHO! Vi vet ju alla vad jag känner om det, för er som inte vet så skulle jag hellre ha gå hela vägen hem till Tumba från staden. Sen efter franskan är det lunch och då ska jag leta påskägg här i skolan! ÅÅÅH, så taggad. Om priset dock är godis blir det lite jobbigt efter som jag har godis förbud. Bajs.... Aja, det löser sig. Sen har jag svenska och ska göra färdigt helvetes PM:et. Men sen har jag äntligen lov. Då ska jag hem, städa rummet, packa, göra färdigt videon och kanske träna om jag hinner innan Elin kommer.
Nu ska jag återgå till pluggandet innan lektionen börjar. ÅTERIGEN TACK! All kärlek till er och ha en glad påsk!

09 – a song that brings back memories

Publicerat 2013-03-28 kl. 08:11:29 || Musik
ÅÅh lilla Justin! <3 Låten påminner om nian och när det enda jag och Adele lyssna på var Justin Biebers låtar. Inna han släppt Believe, alla hans gammla låtar. Minnen.
 

Wake me up when everything is ok

Publicerat 2013-03-27 kl. 21:21:32 || Life as you know it.
Oh happy days.
Idag har jag mått ganska bra även fast dagen i sig har varit ganska kaos. Kom till skolan tidigt as usual. Försökte göra lite mer på mitt PM (hat till det just nu) samt redigerade mycket på min video som ska upp innan jag åker till Gotland alltså måste jag göra det imorgon någon gång. Hur ska jag hinna? Sen hade jag iallafall samhällskunskap där vi fick fortsätta arbeta på PM:et, vilket gick helt okej. Dock gav jag upp i slutet av lektionen och ville helst släppa allt och dö. Sen lunch som var helt ok god faktiskt. Efter lunchen hade jag bara sexualkunskap som sista lektion och skulle sluta vid kvart i två. Skulle då få lite hjälp av min svenska lärare med mitt PM och sen komma hem med fyra bussen hade jag tänkt, så jag skulle kunna hinna göra allt som behövdes. Men det blev inte riktigt som planerat. Efter min sista lektion skulle vi ha ett 10 minuter långt samtal med våran rektor och program rektor. Vilket slutade med ett samtal som varade i lite mer än 1 timme och var ganska lite smått mycket kaotiskt. Fick dock äntligen hjälpen av min svenska lärare och sen kunde jag åka hem. Sam åkte med Sara till Tullinge och åkte hem med mamma från Tumba. Åkte förbi stallet och fixade det sista. Konstigt när inte hästen står där. Sen hem duscha, plugga, äta, blogga och ska nu plugga lite till.
Smått stressad. Men ska nog hinna. Skönt att det är sista dagen i morgon och att på fredag morgon åker jag och Elin till Gotland för en vecka och kommer bort från allt. PEACE.

08 – a song that you know all the words to

Publicerat 2013-03-27 kl. 09:21:14 || Musik
inte bara kan jag alla ord i den här sången, men den väcker så grymt många minnen.
 

Snälla?

Publicerat 2013-03-26 kl. 17:48:57 || Life as you know it.
värme, sol, shorts, sommar och gotland. vad kan bli bättre?
Men nu måste väl endå våren vara påväg? Solen är uppe ända fram till sx-halv sju på kvällarna, det blir plus grader under dagarna iallafall, folk har sätt både blåsippa och tusselago och en resturang, iallafall, påväg till skolan har tagit fram sin uteservering. Det måste väl endå betyda vår? Eller??! Om vi alla ber riktigt riktigt snällt kanske det slår in? Jag hoppas det iallafall för jag är så grymt trött på den här kylan och den här snön. Nu får det faktiskt vara nog!

07 – a song that reminds you of a certain event

Publicerat 2013-03-26 kl. 09:33:43 || Musik
Den här låten får mig att tänka på mer en ett event, men sammanfattat kan vi säga att den påminner mig om våren 2011
 

What is life?

Publicerat 2013-03-25 kl. 13:50:53 || Dear Diary
Såhär går det när jag pluggar.
Sitter i skolan och hoppas på att tiden ska gå medan jag försöker skriva ett PM till svenskan som ska vara färdigt på torsdag. Går väl lite sådär, då jag varken vet hur man skriver ett PM eller vad jsg ska skriva. Har dessutom slutat och vill mer än något åka hem, men eftersom jag, återigen, bor på landet så kommer jag inte hem fören med bussen som går vid 20 i fyra. Men om jag dock får färdigt ganska mycket nu i skolan kan jag träna och ta det lite lugnare hemma. Vilket är skönt! Dock kom jag på nu att jag har histroia också. Bajs det sög ju. Vill ju helst bara dö nu. Men eftersom att jag inte har något stall att åka till antar jag att jag borde njuta, träna ordentligt (eftersom jag inte måste åka till stallet varje dag och få min dagliga motion) och komma på vad jag ska göra i min nästa video som jag ska försöka hinna göra i veckan också, om tiden tillåter. Men om någon kommer på vad ett liv är så kan ni ju säga till mig så jag vet vart man kan köpa ett. JUSTE om ni även kommer på något roligt/intressant/tråkigt vad ni vill att jag ska göra i nästa video så säg till! Står still hos mig just nu.

06 – a song that reminds you of somewhere

Publicerat 2013-03-25 kl. 09:57:32 || Musik
Follow Me med Uncle Kracker får mig att tänka på sommarkvällarna på raukarna på Gotland med trevligt folk.
 

It's not farwell, it's just a 'see you later'

Publicerat 2013-03-24 kl. 21:00:30 || Dear Diary
Jag älskar dig min fina prinssesa!

Lämnade bort min allra bästavän idag. Såhär eftråt när jag är i mina egna tankar är det jobbigare än vad jag trodde. Om det sen är jag, Elin eller någon annan som kommer ha henne så får personen är riktigt fin vän att ha vid sin sida i vått och tort. Kan ju dock lugna mig med att det faktiskt är Elin som har henne och att jag kan åka dit när jag vill. Men jag kommer sakna henne och vad sjutton ska jag göra med mitt liv nu när jag inte har en häst att ta hand om ??

05 – a song that reminds you of someone

Publicerat 2013-03-24 kl. 13:21:35 || Memories.
Den här låten får mig att tänka på en person och tiden när playahead fanns och man gick i sexan och trodde man var så himla cool. Kära fjortis tid <3
 

No H8

Publicerat 2013-03-23 kl. 20:41:00 || Dear Diary
To this day.. I'm not the only kid that grew up this way.
 

How to..

Publicerat 2013-03-23 kl. 17:48:52 || Life as you know it.
<3
Hola mes amigos! Jag gå inte på spanska så vet inte om det stavas så. Håller just nu på att försöka spela in en "How to..." video till median. Jag ska visa hur man kan göra nyttigare chocolate chip cookies. Har aldrig gjort dem förut på det här sättet så vi får hoppas på det bästa! Ska försöka ta lite kort medan också och så ni kan få se det och sen ska ni självklart få se slut produkten. Ska göra en video nästa vecka också. Om vad vet jag inte riktigt, om ni har förslag så säg till. Ska även sätta ihop en video när jag är på Gotland med Mattsson.
Imorgon flyttar vi även hästen till Germerud. Kommer kännas konstigt. Men det kommer nog gå bra. Hon har varit super fin de senaste dagarna och även jätte mysig så det är lite surt men det blir bäst så i slutändan. Tog första galoppen på henne idag ockås. SUPER FIN!! Ååååh, fina fina häst. Kommer nog sakna dig mer än vad jag tror!

04 – a song that makes you sad

Publicerat 2013-03-23 kl. 10:22:21 || Musik
Det här är väl inte en låt som gör mig ledsen, eller på sätt och vis kanske. Svårt att komma på någon som faktiskt drar ner mitt humör och gör mig ledsen. Men det här är iallafall en av de låtar jag lyssnar på när jag bara vill försvinna .
 

Presentation

Publicerat 2013-03-22 kl. 21:57:44 || Dear Diary
Som ni kanske har förståt av mitt bloggnamn och massa andra sätt och ställen är mitt namn Agnes, en tjej på 17 år, (18 i september) som använder, en för många utropstecken så ofta som jag kan! Jag över tänker det mesta och gör gärna ut situationer i mitt huvud innan de faktiskt inträffar. Älskar sommarn och lugna och varma sommarkvällar på Gotland med trevligt folk är det bästa som finns. Tycker även om att umgås med kompisar, träna, kolla på film och serier, äta Ben&Jerry samt att sova.
 
Just nu går jag andra året på Kungstensgymnasiet där jag läser Estet/fotografi med lite mer språk. Dock är jag varken särskilt estetisk, djup eller bra på språk (engelska räknas inte med här) (inte för att jag är pro på engelska men ni förstår) Jag bor en bit utanför Stockholm med min mamma och pappa. Har två äldre syskon, samt två, hundar, två katter och fram tills söndag en häst.
 
Jag trivs bäst i värmen och ber till Gudarna att det är på något varmt ställe jag kommer hamna i, i USA. Jag har allt för många drömmar och saker som jag vill göra i mitt liv. Men mitt life goal är att flytta bort från detta lilla lagom land till antingen USA, Storbrittanien eller Australien.
Jag är oftast positiv och glad, dock väldigt blyg i början när jag inte känner folk. Klarar mig oftast bättre på egen hand bland nytt folk än om det finns någon jag känner med. Har en soft point för serier och kan ligga veckor i min säng och bara kolla på olika serier.
 
Jag har väldigt svårt för att vara seriös på bilder och tar det mesta på skämt och tar det mesta oseriöst. Bryr mig inte mindre och mindre om ifall jag skämmer ut mig bland folk, då jag både gått som Sickan i Jönssonliga till Insparken på min skola till att ramla i trappor och skrika pinsamma saker bland stora folk massor och gjort cheerleading på Drottninggatan.
 
Kommer inte på så mycket mer att skriva om mig just nu. Om det är något ni undrar, om mig, utbytesstudenten, skola, liv, vad som helst så tveka inte att fråga! Kram
 
 

Glömde bort...

Publicerat 2013-03-22 kl. 19:29:46 || Före USA
bjuder på den här otroligt fina bilden bara för det!
Sorry hade helt glömt bort att jag skulle göra en presentation av mig själv. Satte mig faktiskt och pluggade lite. Tro det eller ej. Ska nu precis hoppa i ridkläderna och åka till stallet. Ska försöka göra presentationen när jag kommer hem (ska föröska iallafall) Puss
 

uttråkad

Publicerat 2013-03-22 kl. 17:22:11 || Life as you know it.
Är så otroligt uttråkad men försöker hålla mig upptagen så jag slipper göra det fruktande plugget. Jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte. Måste skriva ett PM?!?! Hur gör man det ens!? Sen måste jag fixa franskan. Jag kan inte franska. Verkligen inte alls. Död åt Agnes. Må henne vila i frid. Tänkte göra en till video. Men vafan ska jag prata om då? Tror jag ska gå och dö lite innan jag måste ta tag i plugget.

03 - a song that makes me happy

Publicerat 2013-03-22 kl. 12:39:00 || Musik
Den här låten får mig bara att tänka på bra stunder och stunder när jag varit som gladast den senaste tiden!
 

FREDAG!!!!!

Publicerat 2013-03-22 kl. 09:36:42 || Life as you know it.
Äntligen fredag igen, och gud vad fort denhär veckan har gått. Om dessutom en vecka håller jag på att förbereda mig för att åka ner till Världens bästa Gotland med Mattsson. Längtar. Om vi går tillbaka till idag ska jag snart gåner till mormor och morfar för att få hjälp med min franska av mormor och sen vid elva kör morfar mig till Tumba där jag ska ta tåget till skolan. Har bara en halvtimmes lektion från kvart över tolv till kvart i ett. Vid ett ska jag sen träffa mamma för att äta lunch. Tror det blir på det där bagel cafét som jag åt på med Germerud. Sen ska jag hem och inte göra så mycket alls. Stallet någon gång på kvällen annars bara njuta av att det är fredag.

Thursday

Publicerat 2013-03-21 kl. 21:47:26 || Life as you know it.
#tbt till snart exakt ett år sen. bild över brooklyn klockan fem på morgonen. lagom jetlagade (vet inte om det stavas så men kan inte bry mig mindre) tjejer
Kom på nu att inlägget innan blev ett #ThroughBackThursday inlägg. Lite passande. Och jag tänkte inte ens på det! Nej men ibland så händer det! Som Mattsson brukar säga. Annars då? Skolan var okej. Gjorde inget fram till 10 då jag hade franska. Gjorde inte jätte mycket på den lektionen heller. Sedan lunch. Pannkakor! Ibland lyckas skolan också! Sen en till inte så jätte produktiv lektion, som slutade med att jag hann med tre tåget hem och sen fyra bussen. Vilket var jätte skönt, då jag var hemma samma tid som jag skulle ha slutat. Började kolla på en till Jönssonligan och drack smoothies innan jag bytte om för att åka till stallet och kolla när Germerud tränade A för att på söndag flyttar hon hem till Germerud. Herregud det kommer kännas konstigt. Så nu får snön försvinna (inte bli mer) så jag kan börja gå ut på pw och träna bättre när jag kommer ha så mycket överbliven tid.
 
Anyway. Om man bortser från dagen så har jag sätt att ganska många utbytesstudent bloggar gör presentationer om sig själva, så jag tänkte att vad skulle inte vara en mer perfekt stund att få prata lite mer om mig själv än en sådan?? Jo, ingen. Så ska försöka slänga ihop ett inlägg om det imorgon. Samt.... Inte så mycket mer. Kom inte på något mer att skriva.. I'll keep you updated. xoxo Agnesgirl.
 
Godnatt bloggen.

Memories never die.

Publicerat 2013-03-21 kl. 10:30:00 || Memories.
Saknar tiderna i nian och människorna något fruktansvärt mycket!

02 - your favorite song from a movie

Publicerat 2013-03-21 kl. 08:26:24 || Musik
 All time favorite movie and all time favorite song. 

Vlogg.

Publicerat 2013-03-20 kl. 15:34:00 || Videos
Min första vlogg någonsin. Skratta om ni vill. Man blir inte bättre om man inte tränar.
 

01 - your favorite song

Publicerat 2013-03-20 kl. 14:22:00 || Musik
Just nu är den här låten helt klart min favorit låt!
 

30 days challenge

Publicerat 2013-03-20 kl. 13:16:08 || Musik
Eftersom att det är 34 dagar kvar tills jag ska se Justin Bieber tänker jag göra den här challengen som gör att tiden kanske går lite snabbare. Så vi försöker.
 
day 01 – your favorite song
day 02 – your favorite song from a movie
day 03 – a song that makes you happy
day 04 – a song that makes you sad
day 05 – a song that reminds you of someone
day 06 – a song that reminds you of somewhere
day 07 – a song that reminds you of a certain event
day 08 – a song that you know all the words to
day 09 – a song that brings back memories
day 10 – a song that makes you fall asleep
day 11 – a song from your favorite band
day 12 – a song you love in another language
day 13 – a song you're embarrassed to say you love
day 14 – a song that no one would expect you to love
day 15 – a song that describes you
day 16 – a song that you used to love but now hate
day 17 – a song that you hear often on the radio
day 18 – a song that you wish you heard on the radio
day 19 – a song from your favorite album
day 20 – a song that you listen to when you’re angry
day 21 – a song that you listen to when you’re happy
day 22 – a song that you listen to when you’re sad
day 23 – a song that you want to play at your wedding
day 24 – a song that you used to hate but now love
day 25 – a song that makes you laugh
day 26 – a song that you can play on an instrument
day 27 – a song that you wish you could play
day 28 – a song that makes you feel guilty
day 29 – a song from your childhood
day 30 – your favorite song at this time last year

You can't go to bed without a cup of tea.

Publicerat 2013-03-20 kl. 11:38:06 || Life as you know it.
Godmorgon alla läsare. Fick bli hemma idag med. Men måste gå till skolan i morgon. Har förberätt mig med en STOR kopp te och ska nu sätta mig och plugga samt redigera en film som kanske kommer upp på internetet senare idag. Om jag kan sätta ihop den bra vill säga samt om jag är modig nog att lägga ut den. Oh god. Men det är ungefär hur denna dag kommer se ut, kanske lite film kollande i mellan men annars bara redigera och plugga. Update you later! PUSSSSSS.

Strange

Publicerat 2013-03-19 kl. 21:12:36 || Dear Diary
Känner att jag är on fire idag med bloggningen. Vilket fall som helst så ville jag bara slänga in ett inlägg som har med utbytisen att göra. Och det är det här med länk byte. Aldrig i mitt liv trodde jag att jag skulle sitta och kolla igenom bliviande utbytesstudenters bloggar och se mitt namn på deras länk lista. Mitt namn + USA + vilka år jag är borta. Det gör hela situationen ännu verkligare. Nästan lite små läskigt. Jag skulle ljuga om jag sa att jag inte var rädd för det som kommer komma, alla dagar som kommer vara jobbiga, människor som man kanske inte alls matchar ihop med, nytt språk, nytt land, ny kultur, ny mat. Ja allt helt enkelt. Men det som gör hela den här saken bättre är att jag är så otroligt taggad på att få åka iväg så det väger upp rädslan så himla mycket. Absolut jag kommer sakna alla i Sverige, min familj, mina djur, mina vänner, framförallt min klass, mitt rum, min säng. Det suger att jag inte kommer få ta studenten med min klass som jag älskar så otroligt mycket. Men de finns kvar här när jag kommer hem. Våra realtioner sätts på prov. Vilket kanske både är bra och dåligt. Men jag vet vilka som är kvar i slutändan och det är det som är det viktigaste. Det som gör det här även ännu bättre är att jag kommer få nya vänner, en ny familj, egna nya erfarenheter och upplevelser. Jag kommer bli en ny person (förhoppningsvis) åt det bättre hållet och jag kan inte vänta tills allt det här verkligen börjar! TAGGA!

19 mars

Publicerat 2013-03-19 kl. 17:29:37 || Life as you know it.
Tagen då det var snökaos i Stockholm, och typ hela Sverige.
Det är 19 mars idag och det har snöat konstant i snart två dagar. Inte riktigt men nästan. Vad är det här jag trodde det skulle bli vår nu?! Den här snön hade varit okej i December/Januari. Inte nu. Verkligen inte nu. Jag ber till Gudarna att jag hamna i någon varm stat så jag kanske slipper denhär snön i ett år. Jag säger nej till snön.
 

I want to sail away from here

Publicerat 2013-03-19 kl. 12:14:11 || Life as you know it.
Tisdag, är det konstigt om jag säger "herregud är det redan tisdag??" Känns som måndagen gick jäte fort. Idag är jag hemma sjuk. passa på när jag inte hade så mycket i skolan. Så jag kanske inte hamnar alldeles för mycket efter. Som alla andra sjuka dagar när jag är hemma har jag inte gjort ett dugg. Kollat på serier på min fina tv med datorn. Nu ska jag försöka ta tag i lite plugg. Får se hur det går. Annars antar jag att jag ska kolla på ett till avsnitt av en serie och drivka massor med vatten eller en kopp te. Ska nog börja med att lyssna på musik/kolla serier och måla naglarna. Väcktes av hundarna iallafall runt åtta. Lite senare kom även båda katterna ner. Så kan ju iallafall säga att det är tur att jag har en stor säng så alla får plats. Talk to you later.

JAG MÅ HAN LEVA, JA MÅ HAN LEVA

Publicerat 2013-03-19 kl. 11:59:07 || Life as you know it.
.. JA MÅ HAN LEVA UT I HUNDRADE ÅR! JA VISST SKA HAN LEVA JAG VISST SKA HAN LEVA, JAG VISST SKA HAN LEVA UT I HUNDRA ÅR! HURRA HURRA HURRRA!!! GRATTIS STOREBROR PÅ FÖDELSEDAGEN!
(ifall alla undrar så sjöng jag nyss hela låten högt för mig själv medan jag skrev ner den här i inlägget)

 

Måndag

Publicerat 2013-03-18 kl. 16:20:52 || Life as you know it.
 
Redan trött på denna vecka, men jag försöker hålla ut. Fick två nya bloggar att länka från i morse vilket var ett plus för dagen, ett annat var att jag fick sluta vid lunch och morfar kunde hämta så var hemma vid 20 över två. Kollade färdigt på "en oväntad vänksap" när jag var hemma och nu har jag pluggat och nästan färdig med det, tar paus från det till lite senare möjligtvis. Ska tända pannan nu och sen kanske kolla på en serie får se. Måste ringa pappa också och åka till stallet. Annars så var den här måndagen, nu när jag tänker efter inte så jobbig. Delar med mig av den fina låten ovan för att få upp erat humr lite också.

Länkbyten

Publicerat 2013-03-18 kl. 10:19:29 || Före USA
Vill jätte gärna göra länkbyten med framförallt Utbytesbloggar! Så om någon känner för att göra ett länktbyte eller vet någon som vill göra ett byte så säg bara till så fixar vi det! :)
 

Helg resumé

Publicerat 2013-03-17 kl. 21:17:34 || Dear Diary
Känner att på helgen tar jag paus från det mesta även bloggen. Men ska informera er nu i ett inte alldeles för långt inlägg om vad ni missat.

I fredags somsagt fick ni ju lite uppdatering om vad jag skulle göra. Deckade vid halv elva hemma hos min syster och hennes pojkvän där jag ätit middag och lite B&J samt kollade på senaste Vampire Diaires. Kärlek till den serien(eller hur anonym, som kommenterar om VD?!), även fast det fuckar ur lite just nu, men det är okej.
På lördagen så behövde jag gå upp ganska tidigt för att hinna göra mig i ordning för att först hem till Alice och lämna lite saker och sen klockan ett möta upp massor med utbytesstudenter på centralen. Vilket var mycket treevligt och har träffats massor med nya trevliga människor (även fast jag inte hann prata med alla #ledsen) som är med om samma sak som jag. Träffade framförallt en tjej som åker med STS också, och ska även till Götebörg i April, vilket känns skönt att man känner någon lite mer iallafall. Vi hoppades även på att vi skulle få åka samtidigt till USA och kanske hamna i närheten av varandra. Vi ska iallafall prata mer under året och så. Sen efter det mötte jag upp Adele en snabbis för att jag sen skulle tillbaka till Alice för att hjälpa henne innan hennes fest. Kvällen var jätte bra och dansade och sjöng och prata och hade det allmänt bra. Jossan körde hem mig och Adele runt två och jag stupade direkt i säng.
Idag har jag inte gjort ett endaste dugg. Endast legat i sängen och kollat på TV. Vart i stallet en snabbt och sen nu på kvällen hjälpte pappa mig att sätta upp min nya TV. Så ska snart hoppa in i duschen sätta på mig en ansikts mask och kolla på en film innan jag ska sova för skola imorgon. 
 
Så det har alltså varit min helg. Jag är nöjd och hoppas på en lika bra helg nästa vecka.
 

FRIDAY!

Publicerat 2013-03-15 kl. 08:44:06 || Life as you know it.
Äntligen fredag igen. Den här fredagen kommer nog inte skilja sig så mycket från förra. Vilket är skönt! Pappa fick dessutom hem en tv från hans jobb till mig igår så den ska sättas upp och den gammla ska slängas ut. Det som dessutom gör denhär mycket bättre är att jag ska kunna koppla in min dator till tv. Vilket menas med att jag kan koppla ihop datorn till tv:n och se Vampire Diairies (bland annat) på stor skärm!! !Hallelulija! Och ett nytt avsnitt kom ut idag. Känner att fredagen börjar helt ok! Slutar dessutom inte så sent, tror jag slutar 20 i ett vilket är jätte skönt!
Tränade ju igår. Dessutom i 15 minus. Så efter den träningen kunde jag varken känna mina fötter, fingrar eller ansikte, plus lite halft köldskaddad på benen. Men det är ju kul! Tur att hästen var fin iallafall och att det gick bra!

Mer USA

Publicerat 2013-03-14 kl. 17:06:59 || Före USA

Är som jag skrev tidigare att jag är galet taggad på allt med USA och utbytes saken att göra. Vill skriva massor med roligt här på bloggen, men det är verkligen, återigen, dött på den fronten. Senast jag hörde något hade de skickat vidare mina papper till USA men efter det har jag inte hört något. Väntar spänt på att något ska hända. ska försöka göra lite mer roliga inlägg om annat som rör utbytesstudenter. Kanske hur sökandet/ansökandet går till eller något ? Sen kommer de säkert vara lite annorlunda på organisation till organisation och kanske även om man söker andra länder men vi kör på det jag vet och det som jag tror är basen på det hela.
Skriver det här från mobilen så har ingen bra bild men uppdaterar kanske ikväll annars imorgon. PEACE


This is not good.

Publicerat 2013-03-14 kl. 12:05:39 || Dear Diary
Jag har gått och blivit kär. I han, hans musik allt.
Under hela förmiddagen har jag bara gått och lyssnat på all hans musik och jag kan inte få nog.
Avundsjuk på dem som kommer se han på Peace&Love i sommar. Vill också.

Musik

Publicerat 2013-03-13 kl. 16:36:14 || Musik
Ännu mer musik.
 

Taggad

Publicerat 2013-03-13 kl. 10:17:28 || Före USA
Ååååh, så taggad till USA och allt som har med utbytesstudent saken att göra, vill bara åka nuuu!
bilder från april förra året när jag var i New York med världens bästa Germerud

blogg kändis..

Publicerat 2013-03-12 kl. 19:47:49 || Life as you know it.
... haha jag kan ju alltid önska. Men då statistiken har ökat något, så kände jag att jag var tvungen att uppdatera
mera! Vi kan ju alltid försöka.
Skolan idag har inte varit särsklit produktiv och jag vill helst inte gå tillbaka på jätte länge. Men skolan måste man gå till. Annars får man inge jobb eller annat. Så bit ihop och var glad! Det ska jag försöka göra. Orkar dock inte bry mig så mycket. Men som jag nämde tidigare ser jag jätte mycket framimot lördag, fredag också iåförsig. Fredag ska jag antingen ha syster kväll men världens bästa stora syster eller umgås med Elina och Adele samt mer??? och lördag blir det möte med utbytisar och sen fest på kvällen, kanske även tennis spelning med min bror. Måste ju kunna något annat än ridning när jag åker till USA.
Men nu står maten på borde och jag håller på att hungra ihjäl. PEACE
 

pengar växer väl på träd?

Publicerat 2013-03-12 kl. 14:20:07 || Dear Diary
Jag behöver pengar. Inte massor. Eller det skulle också vara okej. Men lagom mycket pengar. Finns så mycket saker jag vill köpa, som jag vill göra, men har verkligen inte pengar. Inga alls, överhuvudtaget.. Planerar massor som jag vill göra och köpa men kommer på sen efter att jag inte har några pengar alls. Men pengar växer på träd, visst? Eller? Så om någon känner sig generös kan ge mig lite pengar, helt okej. puss

Thrift shop

Publicerat 2013-03-11 kl. 20:41:06 || Musik
Eftersom jag inte gjort en musikmåndag på länge och jag har haft denhär låten på hjärnan de senaste veckorna så får den represetera denna måndags musik.
 

Dött

Publicerat 2013-03-11 kl. 11:54:39 || Dear Diary
Anywhere would be great
Den här hlegen har mest beståt av att inte göra så mycket alls, lördagskväll, igår och idag är inte riktigt mina dagar så att säga. Lördagen var helt okej! Har dock inte gått på någon pw överhuvudtaget. Mår lite dåligt av det. Men mådde inte toppen. Unnade mig en McFlurry Brownie igår för att äta upp mina negativa känslor. Hjälpte ett tag iallafall.
Just nu vill jag bara att det ska hända något på USA fronten. Vet inte riktigt ens vad jag väntar på. Ska på lördag iallafall, innan jag ska iväg för att fira Alice, träffa massor med utbytesstudenter här i Stockholm området. Vilket ska bli riktigt kul! Sen så är det ju Avresehelgen i April med STS i Göteborg. Så det är vad jag ser framimot just nu iallafall. Men somsagt vill att något mer ska hända, något sorts besked om Amerikansk organisation och värdefamilj skulle vara bäst.
 
Måste dock fortsätta vara så aktiv som möjligt i skolan nu innan jag dör föralltis. Puss försök att överleva dagen kära vänner. I'll see you on the dark side.

All those little things

Publicerat 2013-03-08 kl. 22:19:45 || Dear Diary
+ Sol
+ Solglasögon
+ Vans
+ Första glassen
 
+ Varmt bad
+ Ljus
+ Anisktsmask
+ Bra musik
+ Nybäddad säng
 
Ren vardagslyx.

Godmorgon!

Publicerat 2013-03-08 kl. 08:39:19 || Life as you know it.
bjuder på lite fina bilder för att pigga upp eran fina fredag på!
jag kan göra såhär med tungan fast år andra hållet :)


see told you do
Vi den här tiden på en fredag morgon har folk antingen nyss vaknat, sitter påväg till skolan, sover fortafarnde osv. Själv har jag varit uppe sen halv sju, varit ute på en 40 minuter lång pw, ätit frukost, och duschat. Ska nu fixa mig iordning för skolan och sen gå ut med andra hunden. Behöver inte vara i skolan fören runt halv tolv, lite innan. Har en lektion som jag måste gå på och den är runt halv två. Efter skolan ska jag gå och äta en glass med några kompisar och sen ska jag köpa en ansiktsmask. Sen ska jag försöka ta mig hem ganska snabbt och då ta en till pw innan jag måste sätta mig för massor med plugg och senare stallet. Be pappa köpa hem något gott som jag kan äta på lite ikväll då jag inte tänker göra ett dugg. Låter som en ganska ok fredag för mig.
 
Ha en bra fredag allihopa! Hörs sen!

8 Bekännelser.

Publicerat 2013-03-07 kl. 09:35:34 || Dear Diary
Blev utmanad av Elin att skriva 8 bekännerlser om mig själv. So here we go.
 
  1.  Jag kan nudda näsan med tungan och vända min tunga upp och ner. Detta är dessutom inget jag låter folk missa, för det är min hemliga talang som nu inte är så hemlig längre.
  2. Jag har ett tvångsbeteende där jag måste knacka på en burks topp innan jag öppnar den. Ni vet sådär tre snabba och två korta. Som man alltid kanckar när man ska knacka någonstans. Säg att ni vet vad jag menar?
  3. Varje sommar sen jag var född har jag spenderat minst fyra veckor nere på Gotland. Då både min mormor/morfar och farmor/farfar har haft sommarstuga där och sen x-antal år tillbaka har min familj ett eget hus nere i byn Ljugarn som ligger ungefär rakt över ön sätt från Visby.
  4. När jag blir äldre vill jag flytta utomlands. Helst till England, USA eller Australien. Jag har dock bara besökt USA.
  5. När jag var liten firade vi 3 jular, tror jag det var, i Schwiez. Då min kusin bodde där, det var även där jag lärde mig att åka skidor.
  6. Om jag kunde och hade råd skulle jag åka på semester i Thailand 3 veckor minst en gång om året. Varför? Vädret, människorna, maten, allt.
  7. Jag vill tatuera min fot med texten "vill i pappas fotspår gå.." som kommer från Magnus Ugglas låt "Mälarökyrka" som är min och min pappas favorit låt.
  8. Två saker som jag inte tycker om är allt för trånga utryummen och bli kladdig om mina händer. Jag har nästintill klaostrofobi, dock inte så stark och jag tycker det verkligen är jätte jobbigt att få mina händer kladdiga och massor med kladd under naglarna osv.
 
Så nu har jag skrivit dessa 8 bekännelser. Bajs till Elin för att hon utmana mig och jag suger på att komma på saker. Men nu är det färdogt och jag utmanar Sara och Julia.

Vad händer, egentligen?

Publicerat 2013-03-05 kl. 20:01:50 || Dear Diary
Okej så efter jag idag fått ett mejl där lite mer har blivit bekräftat så tänkte jag uppdatera er om vad som händer!
Så i onsdags skrev jag att allt var frid och fröjd på utbytesfronten. Mina papper var iväg skickade till Australien sen en tid tillbaka och jag väntade på att få höra något ifrån STS. Dock på kvällen hade jag ett långt samtal med mamma om ifall jag verkligen valt rätt land att åka till, då drömen från början alltid varit USA, men efter mycket om och men hade jag kommit fram till att Australien var nog endå landet för mig. Ivilket fall som helst, så på torsdagen när jag var på brunch hemma hos Julia ringer telefonen med ett nummer jag inte riktigt känner igen. Jag svara och får mötas av en röst från en tjej som jobbar på STS. Hon säger till mig att Australien har kollat igenom mina papper osv. - Direkt tänker jag att this is it. Jag har fått en värdefamilj eller en Australiensk organisation, något - Men när jag sedan hör hennes röst säga "Det här kan låta ganska hårt..." förstår jag att saken inte kan vara så positiv, då är det nämlingen så att jag helt enkelt är för gammal för att åka till Australien, de tar inte emot mig. - Åldersnojan tackar för den - Eftersom jag fyller 18 (alltså myndig, får dricka alkohol osv) någon månad efter jag anlänt så vill de inte ta emot mig för de är rädda att jag ska dricka eller liknande. Så en lite besviken Agnes tackar för samtalet, ska tänka på vart jag vill åka istället och går tillbaka ut till mina vänner. Pratar lite med Adele och Elin om saken, samt ringer mamma. Bestämmer mig för USA i vilket fall som helst.Så förhoppningsvis är det dit jag ska åka i sommar/höst. Fick ett mejl idag om att mina papper var skickade till USA kontoret så håller tummarna återigen om att allt ska gå vägen. Väntar på någon sorts information.
 
Dock kan jag inte undgå att se att dagen innan hade jag haft det där samtalet med mamma om att välja rätt och sen att de dagen efter ringer och berättar allt dethär. Så mitt citat som jag levt efter i alla dessa år kanske för en gång skull stämmer, Everything happens for a reason. Det kanske helt enkelt var menat att jag skulle åka till USA från första början?
 

Set this world on fire

Publicerat 2013-03-04 kl. 17:59:43 || Life as you know it.
två oredigerade bilder, där men ser himlen lite iallafall.
Även fast jag är galet stressad över allt som har med utbytet att göra så går det inte att ungå det fina underbar vårtecknena som kommer. Att det fortfarande är ljust ute klockan halv sex, att fågelkvitter är överallt, att det är varmt och slask och is. Åååh så underbart! inte nog med det så var himlen galet fin, men eftersom mina hundar är sega på att gå så hann jag inte fota när det var som finast.

Bye bye frihet!

Publicerat 2013-03-03 kl. 18:53:07 || Dear Diary
Hej, eller något. Igår var ajg i stan med Geremrud. Vi gick runt och kolla i lite affärer samt åt på ett cafe och låtsades att vi var i New York igen. Fick med mig hem Adeles födelsedags present och lite nagellack. Annars inte så mycket mer. Vill dock köpa två par jeans, en tshirt och en jacka. Får se hur det blir med den saken. På kvällen kom Adele hit så hade jag lagat middag så vi åt och kollade på film fram till klockan fem då vi bestämde oss för att det kanske var bra att gå och sova. Vaknade idag runt halv ett och har barat kollat på film fram tills nu då jag ska äta och sen till stallet och efter det förbereda mig för skola imorgon. Jag vill inte.
 

This is me

Publicerat 2013-03-02 kl. 23:43:00 || Bilder.
detta är bara en dag!

HAPPY BIRTHDAY TO YOU, HAPPY BIRTHDAY TO YOU

Publicerat 2013-03-01 kl. 14:49:00 || Dear Diary
GRATTIS DU FIN FINA BÄSTAVÄN PÅ 18-ÅRSDAGEN! Jag älskar dig. Hur ska jag klara mig ett år utan dig?

Make it a better day.

Publicerat 2013-03-01 kl. 11:47:45 || Dear Diary
Även fast det som hände igår suger och jag vill helst gråta lite så försöker jag se det positiva i allt. Kanske var det meningen? who knows? Anyway, så började den här dagen bra också, mys med Banksie och Ashley i sängen med frukost och lite bloggläsning. Ska nu ta på mig träningskläderna och gå ut på en pw. Ikväll kommer Germerud hit. Då blir det massor med prat, serie kollning och äta massor med gott.

RSS 2.0