I'll miss you

Publicerat 2013-05-30 kl. 21:26:23 || Life as you know it.
you are my sunshine, my only sunshine. you make me happy, when skies are grey
Helt sjukt att ännu ett skolår börjar dra sig mot sitt slut, att man nu går sina sista dagar. Helt galet att jag går mina sista dagar tillsammans med min underbara klass, föralltid. Helt sjukt att jag har fått och lärt känna så många fina nya vänner på bara två ynka år. Att jag lärt känna dem så bra. Att jag vågar öppna upp mig till dem och kan faktiskt kalla några för mina Bästa vänner. Vet inte vad jag ska ta mig till i skolan utan dem, när dem under dessa två år, som inte vart dem bästa årem, allt lyst upp min dag och gjort mig så mycket lyckligare. Så mycket mer taggad på att gå till skolan, även fast resten av skolan vart jobbigt och piss. (Tolka mig inte fel, tycker om min skola och mina lärare, (de flesta), syftar mer på stressen.)
Är så otroligt glad över att jag lärt känna dessa personer och att jag fått dela två, förhoppningsvis fler, år av mitt liv med dem. Jag hoppas verkligen att jag kommer ha kvar dem för resten av mitt liv. Dessa människor som jag delat allt med, upp gångar och ner gångar, vi har samma humor, samma smak, samma tankesätt. Jag älskar er. Jag kommer sakna er så otroligt mycket. Jag hatar att jag inte kommer ta studenten med er. Och jag ber till gudarna att ni kommer finnas kvar när jag kommer hem, för jag vet inte längre vad ett liv utan er skulle vara. Första dagen i gymnasiet, när vi satt i ett klass rum med 20 främlingar som vi skulle bli vänner med. Det är bara ett minne blott, känns som jag kännt er hela mitt liv. Är så glad över att jag tog inisiativet och faktiskt började i en helt ny skola för mig själv, utan mina gamla vänner, för utan det hade jag aldrig träffat er.
Vet inte hur jag ska säga på ett bra sätt att jag är så tacksam över att jag fått lära känna er och våran tid i skolan ihop, att ni alltid funnits där.  Men Tack Tack Tack, för allt! Ni är bäst

we don't wast no precious time

Publicerat 2013-05-29 kl. 20:37:17 || Life as you know it.
 
När Adele beordrar mig att blogga, då är det dags att blogga. Men bloggade ju faktiskt igår så, så länge behövde ni inte vänta. Har inte så mycket intressant att blogga om, förutom att det är 29 maj idag, (nära och kära förstår, hint videon ovan), min fina fina vän Mattsson fick träffa Oskar Linnros idag, jag har lärt mig åka longboard och hoppas massor på att jag och mina vänner kommer iväg ner till Skåne i sommar för att kampa, chilla och åka. Avslutnings kläder är nästan helt färdigt och jag har en uppgift kvar att redovisa. Vad mer, vad mer? Jag ska snart hoppa in i duschen för att sen baka till min svenska lektion som jag lovat att göra. Vill gå på Adrian Lux imorgon på Grönan men har inte pengar för det. 
Vad mer vill du att jag ska uppdatera om Adele?
Mitt humör har vart på topp de senaste dagarna och jag vet inte vart jag ska ta vägen. Har somsagt inget intressant att skriva om. Ska försöka göra en video snart. När jag orkar :) Försöker till helgen iallafall!

Kommentarer

Publicerat 2013-05-28 kl. 09:22:42 || Life as you know it.
Ville även slänga in att jag fick en kommentar igår av en jätte trevlig tjej, som undrade lite om mitt utbytesår. Vilket gjorde mig jätte glad! Så om någon skulle undra någonting om det eller om något annat random så tveka verkligen inte att fråga, älskar att svara på frågor! :) Kram

Sista franska lektionen, för all framtid.

Publicerat 2013-05-28 kl. 09:19:37 || Life as you know it.
Idag har jag min allra sista franska lektion någonsin! Om jag så känner för det. Ni vet inte hur skönt det är. Som jag har längatat till denna dag sen jag typ började med franska. Franska, som ni kanske har märkt, har inte vart mitt favorit ämne i skolan någonsin. Har nog mycket att göra med att jag faktiskt är så himla dålig på det. Förstår nada, vilket göra att jag inte ens orkar försöka. Så det ska bli så skönt att inte behöva tänka på det något mer.
Egentligen har jag en lektion på torsdag också, men den behöver jag inte komma på eftersom de ska prata om praktiken i trean. Så ja! Hallelulija! Detta ska firas! Hur vet jag inte än, men på något sätt ska det firas!
 
Idag blir dessutom ett ämne till färdigt. Nämligen historia. Har sista lektionen idag också. Samt sista lektionen med en av de bästa lärarana jag någonsin har haft. Känns ju lite sorligt men samtidigt skönt.
Guys vi är snart där! Sommarlovet är snart här. Let's do this poo!

Hej?

Publicerat 2013-05-27 kl. 11:03:11 || Life as you know it.
Kanske dags för en uppdatering igen? Eller vad säger ni? Mitt interner är fortfarande knas hemma därför har jag inte orkat försöka uppdatera och bråka med internet. Dessutom har jag vart på fullrulle hela helgen, eller ja jag har umgåts med mina syskon hela helgen så då har jag inte velat sitta och uppdatera heller.
På fredagen så kom Oscar hem, vi åt middag och sen bara chillade. Jag och Jossan åkte mellan våra hus, dunkade musik, dansade som galningar, skrattade, gömde oss, kollade på film osv. Det vanliga liksom. 
På lördagen fixade jag mig för att åka in till stan och möta upp Elin och Emma. Vi tog en glass och satte oss vid vattnet vid gamla stan för att prata om det vi missat. Mycket trevligt. Sen åkte jag hem och var hemma hos Jossan och Kalle med deras kompisar och tog det lugnt mest. Jag och Oscar åkte runt på kvällen sen och försökte hitta vart någon musik kom ifrån. Vi hittade den inte..
Igår så kollade jag på film hela dagen, samt fotade. Jag och Oscar åkte och köpte pizza och åkte sen hem och kollade på Star Wars och sen the Hobbit. Dags att jag kollar på alla de filmerna nu.
 
Så där fick ni en snabb update om vad som hänt under helgen. Det är en vecka kvar i skolan och jag har tre ämnen kvar att göra saker i. Ska bli så skönt med sommarlov. Hoppas ni mår bra?

I want, I want

Publicerat 2013-05-23 kl. 14:54:00 || Bilder.
Kan någon snälla ge mig en Penny Board??? Skulle vara jätte snällt faktiskt.

I mina hörlurar

Publicerat 2013-05-23 kl. 09:28:52 || Bilder.

The exchane student challenge

Publicerat 2013-05-21 kl. 17:01:30 || Life as you know it.
Vilket land ska du åka till? 
USA.
 
Vilken organisation reser du med?
STS och STS Foundation

Hur/var skulle du helst vilja bli placerad?
Helst någonstans där det är varmare klimat än Sverige. Men nu efter avresehelgen skulle kallare vara okej också. Drömmen just nu skulle vara att hamna på Hawaii, då det känns liknande som Australien. Familjen har jag ingen aning om.

 Har du fått familj eller gjort stat / region-val?

Varken någon utav dem.

Kommer du åka på något förberedelseläger?

Ja, jag kommer åka en vecka till New York innan jag åker vidare till min familj. Var även på avreselägret i Göteborg för några veckor sen.

Vad ser du mest fram emot?

Gud, vad ser jag mest fram imot? Allt. Jag har verkligen ingen aning. Men typ, att leva livet som är där, vara med om alla högtider.

Vad fruktar du mest?

Det jag frukat allra allra mest är väl att jag inte kommer trivas, ha för mycket hemlängtan och bara må allmänt piss. Annars, typ första dagen i skolan.

Vill du prova någon ny sport?

Ja, absolut! Värkar vara bästa sättet att få vänner på och även för att hålla igång mig själv. Vill antagligen pröva volleyboll, tennis, cheer och sen tror jag att jag ska försöka gymma.

 
Vad kommer du sakna mest?

Familj och vännerna såklart! Samt känslan av att göra vad jag vill tror jag. Vet hur allt funkar liksom, men det är samtidigt det jag vill bort i från och pröva något annorlunda.

I USA, kommer du åka på en resa arrangerad av organisationen? 

Jag vet inte! New York veckan i början är arrangerad av organisationen, sen finns den en resa i slutet och under året. Vet dock inte om jag kommer åka på någon utan dem.

Namnge tre platser du vill besöka i ditt land:

Svårt att säga bara tre, jag vill såklart åka runt i hela USA, men:

Kalifornia
Hawaii
Florida

Tror du att det kommer att bli ett bra år?

Jag hoppas det. Tror det. Tror det framförallt kommer bli ett bra år om jag går in meden positiv inställning och bara kör på det.

 


Sjukt.

Publicerat 2013-05-20 kl. 16:22:14 || Före USA
Ganska sjukt egentligen. Om mindre än 20 dagar springer min kusin ut, hon tar studenten. Jag tänkte att det är ganska galet, hon kommer aldrig behöva gå i skolan igen, hon kommer aldrig gå med sina kompisar längre. Men så kom jag på, jag kommer heller inte gå med mina kompisar om mindre än 20 dagar. För om nästan exakt 18 dagar har vi skolavslutning. Då lämnar jag min klass föralltid. Iallafall för att gå i samma klass som, hoppas att jag håller kontakten och träffar dem när jag kommer hem igen. Men det är lite sjukt. Kanske också borde skiva eller något, bara för att vara med min klass. När jag kommer hem igen kommer jag gå med en helt ny klass för det sista året. Men de borde jag väl klara av. Om jag klarar av året utomlands klarar jag av ett år med en ny klass i Sverige.
 
Samma sak med mina djur. Jag har alltid haft minst en katt och en hund i mitt liv. Som jag måste ta ansvar för. Men nu när jag åker bort kommer jag inte träffa mina djur på 10 månader. Det är helt sjukt, kommer sakna dem så otroligt mycket! Kommer vara konstigt att inte ha dem runt omkring 24/7. Att mysa med när man är ledsen eller bara för att mysa. Ha en liten hund som kommer och puttar på ens arm för att man ska klappa på den, eller en liten katt som kommer och sitter på ens axlar. ååååhhh. Hoppas jag hamnar i en familj som har djur.
 
Kanske inte borde skriva om sånt här. Men nu vet ni.

Brist på ord.

Publicerat 2013-05-19 kl. 17:34:13 || Life as you know it.
 
Jag har ingen aning om vad jag ska blogga om just för tillfället, har JÄTTE mycket saker i skolan som ska vara färdigt den kommande veckan så kommer nog vara ganska tomt på uppdatering. Tog en liten paus i allt pluggande för att uppdater er nu.
Var hos Elina på fest i fredags. Det var jätte roligt. Lite stelt, i början. Men det är det väl alltid? Sen var det riktigt roligt. Så glad att jag har en fin syster som höll sig vaken och hämtade mig även fast hon skulle upp tidigt.
Lördagen så åkte vi till systers slututställning och sen fick jag skjuts till Mattsson, där jag spenderade natten. Kollade Tangeld för första gången och sen på Eurovision. Robin var ju helt klart bäst.
Vaknade idag, åt frukost och fixa oss sen fick jag sällskap till stationen där jag tod pendeln till Hemfosa där pappa hämta mig. Som jag sa lite högre upp så sitter jag och pluggar för fullt nu för att inte ha så stressigt i veckan när mina föräldrar dessutom åker till Gotland. Tack för den liksom.
Måste nu återgå till pluggandet som resten, förutom Hockeyn, kommer bestå av. Hörs om jag överlever veckan. Peace.

FREDAG FREDAG FREDAG FREDAG!

Publicerat 2013-05-17 kl. 13:05:43 || Life as you know it.
Äntligen fredag, äntligen lite ledighet igen. Ikväll ska jag hem till Elina på en fest och innan ska jag äta pizza hos Adele. Är sjukt taggad för denna fredag. Dagen i skolan har vart bra och jag är glad och jag har slutat! Ska möta min bror en snabbis innan jag åker hemåt för att vara hemma och fixa mig och plugga lite innan jag åker vidare. Somsagt jag mår bra idag.
Hoppas eran fredag är lika bra. Puuuuususussusus

#TBT

Publicerat 2013-05-16 kl. 20:30:20 || Life as you know it.
den här påsätt och vis är en ledtråd till  "överraskningen"
Kanske ska försöka göra det som en grej, #TBT. Prata om minnen, eller något från tidigare. Anyway. Åkte efter skolan och köpte lite saker på H&M med Elin. Efter det åkte jag till pappas jobb och väntade på att han skulle arbeta färdigt. Passade då på att plugga lite. Har inte gjort det nu medan jag vart hemma. Men måste väl försöka få någonting gjort. Men om vi ska återgå till #TBT så kollar jag just nu på första säsongen av Vampire Diaries. Hade tänkt att jag ska kolla om på alla säsonger. Hade tänkt att jag skulle plugga, somsagt, medan jag kollar. Vi får väl se hur det går. Jag ska försöka iallafall.
Peace

GISSA VAD GISSA VAD!

Publicerat 2013-05-16 kl. 10:20:25 || Life as you know it.
Har något att berätta för er! Men kan inte bestämma mig för om jag ska ha det som en överraskning eller inte. Ska tänka på saken så åkterkommer jag lite senare. Ni får även chansen att gissa och tänka på dethär. Om ni kommer på det så säger jag såklart. Men ja :)))

Koncentrera dig!

Publicerat 2013-05-15 kl. 18:34:04 || Life as you know it.
Varför ska det vara så svårt att bara sätta mig ner och fokusera. Koncentrera mig på det jag ska göra. Skriva talet till svenska, svara på instuderingsfrågorna och plugga tilll naturkunskapsprovet, skriva på franskan, göra en mind map till engelska, hitta ett porträtt till foto. Ingenting lyckas jag göra. Har ett prov, talet, franska text färdig + redovisning och en engelska skrivning nästa vecka. Plus redovisa min film i media produktionen. Jag tror det var allt. Det jag har gjort är att göra färdigt filmen.
 
Jag klarar verkligen inte av att sätta mig ner och fokusera, men jag måste. Skärpning Agnes! Du klarar de sista
veckorna innan lovet. Snart färdig. Om du klarar dig igenom nästa vecka är jag stolt. Fokusera. Det är inte så svårt som du tror att det är. Du måste bara koncentrera dig och inte komma med bortförklaringar.
 
Ååååh snälla någon hjälp mig!

#kärlek

Publicerat 2013-05-14 kl. 10:18:00 || Life as you know it.
Det är såhär mycket jag älskar dig.
Jag kommer sakna dig.

Hej, omotiverad!

Publicerat 2013-05-13 kl. 20:16:00 || Life as you know it.
Såhär smart kände jag mig igår.
Eftersom internet har bestämmt sig för att sammarbeta slänger jag snabbt in ett inlägg även fast jag inte har tid. Har inte hänt något speciellt roligt idag, Mattsson gick med mig och köpten Frapino på Espresso house sen åkte jag hem till Adele en stund medan jag väntade på mamma. Resten av kvällen har jag bara försökt plugga vilket motsvarar att jag inte har pluggat. Bra jobbat, Agnes. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen kolla på en film tror jag. Skjuter upp plugget till imorgon.

Jag lovar och svär.

Publicerat 2013-05-13 kl. 09:59:35 || Life as you know it.
Sorry för ingen bloggning igår men mitt internet la av hemma så har inte haft tillgång till det överhuvudtaget. Men för att göra upp till det (eller hur man nu säger) så kör vi några bekännelser
 
* Jag är livrädd, typ fobi, för får och fåglar.
* Hatar att få mina händer kladdiga och smutsiga.
* När jag var liten så tyckte jag, mobba mig inte nu, det var jätte roligt att måla med vatten på min altan.
* Jag har den största beslutsångesten någonsin.
* Jag hatar ost.
* Jag hatar att säga "hejdå" till folk, framförallt familjen. När jag var liten kunde jag knappt säga hejdå till mina föräldrar om de skulle bort över dagen.
* Jag får enkelt dåligt samvetet över något.
* Jag älskar konserter, framförallt på sommarn, med massor av konfetti och härliga ljus.
* Innan jag började ettan på gymnasiet hade jag bara blonderat håret någon gång.
* Jag vill jätte gärna tatuera mig.
* Jag ångrar ofta saker i efterhand. Saker som jag inte borde gjort och saker som jag borde gjort.
* Jag har ganska svårt för att leva i nuet och vill helst spola tillbaka tiden tills för några år sen.
 

Jag hoppas detta gjorde att jag missade att blogga igår lite bättre.

They need to be together.

Publicerat 2013-05-11 kl. 12:12:50 || Life as you know it.

 Nästa vecka är säsongs avslutning och om inte Stefan och Elena är tillbaka tillsammans kommer jag gråta. They need to be together.

When i grow up

Publicerat 2013-05-10 kl. 15:24:00 || Life as you know it.
Man har fått frågan "Vad vill du bli när du blir stor?" eller "Vad ska du göra efter gymnasiet? Du måste börja tänka på det nu". Jag är en av alla dem som inte har den blekaste om vad jag vill göra när jag blir stor. Eller vad jag vill jobba med efter gymnasiet. Jag vill göra något som jag älskar. Något som jag tycker är roligt att göra. Och ja, jag vet att det ibland inte alltid kan bli så. Man kanske måste börja med något som man inte tycker om eller tycker är piss och pina. Men när jag nu såg vidoen jag la upp för någon dag sen, där proffessorn säger att man ska göra  något man tycker om och tycker är roligt fick det mig att börja tänka. Även efter jag var på 1D's konsert och såg hur många som dem har hjälp, skylten som sa " You've saved our lifes", eller när jag kollade på MTV och Keisha kom på och det var en kille som hade det svårt i skolan och hennes låtar har hjälpt honom genom allt. Jag vill hjälpa personer så. Samtidigt som jag har den bästa tiden i mitt liv. För vad jag känner efter konserterna jag har vart på det senaste året är jag alltid som lyckligast och gladast  under konserter även fast vädret är piss. Men vem är inte det liksom?
Men jag vill hjälpa personer, som 1D, Justin Bieber, Keisha m.f. har gjort. Jag vill vara en person som folk kollar upp på och beundrar. Men än engång, vem vill inte det? Jag vill kunna sjunga och ha mina egna konserter och åka på tour. Men vem vill inte det? 
Så vad vill jag egentligen göra? Jag har ingen aning. Jag vill hjälpa folk på en annan level än välgörenhet. Jag vill rädda någonsliv.
När jag började skriva det här inlägget visste jag vad jag ville göra. Jag ville jobba med musik. Men som vad? Kan varken sjunga eller spela instrument. Så nu i slutet av inlägget vet jag inte längre vad jag vill göra. Antagligen kommer frågan "Vad vill du bli när du blir stor?" föralltid vara ett mysterium.
 

Stuck on replay

Publicerat 2013-05-10 kl. 12:08:42 || Inspiration
Denhär låten är on replay just nu. Den inspirerar mig till att bara leva livet och i nuet och ha så roligt som möjligt, blir så glad varje gång jag hör den. Kommer antagligen bli min sommarplåga.
 

Can I please stop the time?

Publicerat 2013-05-09 kl. 13:56:00 || Före USA
Så på den senaste tiden har det bara vart massor med inlägg om hur taggad jag är på att åka till USA. Svar: ja, jag är väldigt taggad på att åka. Men just nu fick jag ett stort bakslag. Jag vill helst bara att tiden ska stanna så jag kan vara kvar här hemma och aldrig lämna allt. Älskar denhär tiden i Sverige. När allt börjar bli varmt, folk blir gladare, slängt bort sina vinterskor och dunjackor mot converse, ballerinaskor och jeansjackor. Älskar att umgås med min familj och mina vänner under denhär tiden och just nu vill jag inte lämna Sverige. Men kan då försöka glädja mig med att jag kommer vara borta under den jobbiga och tråkiga tiden och sen komma tillbaka till denna.
Här om morgonen när vi hade hämtat upp min syster och var påväg in till stan sa hon; "Agnes, måste du åka som utbytesstudent? Jag insåg igår att du faktiskt ska åka. Måste du? Kan du inte bara stanna hemma?" Vad svarar man på något sånt? Jag bröt ihop inuti så himla mycket. Medan jag bara svara; "Haha, aw. Ja, jag måste åka" Om jag hade svarat något annat hade jag helt klart brutit ihop där, mitt i bilen och sen ångrat allt. Jag älskar min syster över allting annat och hon är den bästa som någonsin exsisterat! Vet inte alls hur jag ska klara av 10 månader utan att träffa henne och få uppleva våra knasiga och knäppa stunder med henne. Vad ska jag göra utan henne. Hon är min allra bästavän och hon finns alltid där för mig och hjälper mig genom vått och tortt.
 
Vet inte riktigt vart jag ville komma med detta inlägg, men ville väl mest säga att just nu vill jag vara kvar i Sverige och inte lämna för USA. (Tror det har med alla minnen från de senaste två åren som kommer tillbaka vid denhär tiden) och Tack till min syster och jag kommer sakna dig massor!

If we could only turn back time

Publicerat 2013-05-09 kl. 10:47:19 || Life as you know it.

Igår var en av de bästa kvällarna i mitt liv. Helt klart i toppen med Coldplay konserten och Justin Bieber.  Det var helt sjukt att faktiskt se dem live efter två år. De var dessutom så bra som jag alltid hoppats.
Tack för en helt oförglömlig kväll!
Bra jobbat & jag är stolt över er att ni kommit såhär långt!

Färdig.

Publicerat 2013-05-08 kl. 15:32:23 || Life as you know it.
Fixat mig färdig och väntar på att det sista minuterna ska gå innan jag åker mot tumba och möter upp Elina, vi ska äta lite på taco bar innan vi åker vidare mot friends. Åååh, blir bara mer och mer taggad. Uppdaterar er om konserten imorgon. Ha en bra start på en ny lång helg.

One Direction

Publicerat 2013-05-08 kl. 13:23:00 || Life as you know it.
snodde bilden från google.
 
Helt sjukt egentligen, för nästan exakt två år sen satt jag och Adele på våran so-lektion och lyssnade dessa killar när de var med i x-factor. Ingen skiva släppt, inga egna låtar, ingen miljon följare på twitter och nästan ingen visste om dem. Den allra första låten jag hörde med dem var 'Chasing Cars'. För nästan exakt två år sen såg jag dessa killar för första gången i Stockholm. Det var inte tusentals människor, tonårstjejer som stod utanför deras hotell, studio och sjöng deras låtar. Det var bara 10 tal tjejer som sjöng deras covers. När skämt som kom från deras första video diaries faktiskt var roliga. När inga fanfics var skrivna och när hopp och drömmar faktiskt fanns.
Nu två år senare får jag äntligen höra dessa killar live. Det är idag det gäller. Att se Justin Bieber live gjorde så att jag fick spring i bena och bara ville skrika, det var något av det största jag, i mitt snart 18 åriga liv har vart med om. Men nu att se dessa killar live på deras ANDRA tour, när man vart där sen första början. Vet allt som hänt och hur det egentligen står till, det är något. Något jag inte ens kan sätta ord på.
Tack för två galna, ledsna, deppiga, glada, lykliga och alla andra känslor som finns, år.

What do you desire?

Publicerat 2013-05-07 kl. 10:38:09 || Inspiration
 
Jag behövde en sån här fin film. What would you do if money was no obejct?
 

Hej Bloggen

Publicerat 2013-05-06 kl. 09:57:50 || Life as you know it.
Önskar att jag kunde säga att halsen och näsan var bättre men nej. Blir typ bara värre, men har alldeles för mycket i skolan för att stanna hemma. Nu när jag väl är sjuk, påriktigt, så kan jag inte vara hemma och missa skolan. Just my luck. Hoppas dock och håller tummarna för att det har blivit bättre tills onsdag då jag ska på One Direction. Måste kunna skrika och sjunga. Kommer väl antagligen inte ha någon röst på torsdagen, tur är väl det att det är långhelg då. - Håll ut, Agnes! Dagen är lång och sen ska jag bara hem och försöka vila upp mig.
Ha det bra så hörs vi.

This is not the end, it's not even the beginning of the end, its the end of the beggining.

Publicerat 2013-05-05 kl. 20:05:57 || Bilder.

Sunday funday!

Publicerat 2013-05-05 kl. 18:24:49 || Life as you know it.
Dagen igår slutade faktiskt upp mycket bättre än vad den började. Humöret både sjönk och jag höll på att bryta ihop i gråt men steg samtidigt så otroligt mycket när jag träffade min syster på hennes vernissage. Vilket var väldigt skönt. Åkte sen hem och åt en väldigt god bulle som jag senare ångrar men det är en annan visa. Umgicks massor med min syster vilket var väldigt behövligt. Hämtade Germerud sen så åkte vi hem och åt en väldigt trevlig middag med massor med trevligt folk. Elin och jag slocknade sen runt halv ett, jag vaknade upp med en hals som gjorde ont och var slemmig och en näsa som inte gick att andas igenom. Vi gjorde oss iallafall iordning och så åkte vi in till stan och shoppade och åt och prata massor med strunt. Väldigt mysigt och jag kom hem två tröjor, en kjol, två par strumpbyxor och ett mobilskal rikare.
Nu har jag satt mig ner och ska försöka plugga lite och inte stressa så mycket inför skolan och de som är kvar utan bara njuta av det fina vädret.
Hoppas eran helg har varit bra och kom ihåg att det är bara tre dagar skola och fyra dagar lov nästa vecka!

away.

Publicerat 2013-05-04 kl. 11:51:46 || Life as you know it.
Mina toppar ser mer bruna ut än de lilla rosa som är kvar, men så här taggad var jag på livet igår.
Mitt braiga humör försvann lika fort som det kom. Det är det som är det jobbigaste med att vara sådär cp glad (ja jag kommer ta detta ur 'i rymden finns inga känslor') för det krävs så lite för att man ska hamna över kante och bli sådär väldigt jobbigt ledsen och depressed. Så från att ha älskat livet och inte brytt mig om något, hatar jag allt och är stressad över skolan. Halsen och huvudet gör inte saken bättre av att göra ont och vara irriterande.
Fikat igår var iallafall jätte trevligt och jag har saknat alla personer från lägret massor mer än vad jag trodde var möjligt att sakna personer, som man träffat 1-2 gånger, på en vecka. Pratade iallafall om det mesta och de är sånna underbara personer att jag inte ångrar en sekund över att jag ansökte och ska åka. Bion var bra den med. Skönt att träffa Elina och Adele igen och bara prata igenom allt som man missat. Skönt att ha vänner som man bara kan koppla bort skolan och allt som har med staden att göra och låtsas som om man gick i nian igen. Det är väl ett humör som fortfarande är kvar, är så glad över de personer som jag har träffat och lärt känna under mitt 17 snart 18åriga liv. Germerud kommer även till mig ikväll, en av de få saker idag som faktiskt kommer lätta mitt humör lite. Hon ska sova här och sen ska vi åka in till stan imorgon och shoppa, äta och bara mysa runt.
Snart ska jag åka och kolla på mitt systers vernissage. Så hoppas eran dag blir bättre och gladare än vad min dag känns som.
May the Fourth (force) be with you.

FREEEEDAG!

Publicerat 2013-05-03 kl. 09:54:38 || Life as you know it.
Äntligen fredag igen. Dagen börjat bra med en väl förtjänt sovmorgon, fint väder. Lung frukost osv. Ska snart bege mig ner till morfar för att åka in mot tumba. Har somsagt bara en kort lektion där jag ska redo visa en bild som jag har. Sen slutar jag, ska strosa omkring i stan tills fyra, Mattsson skulle egentligen följt med men hon vaknade upp med feber idag.. Krya på dig. <3 så får gå runt själv. Men det löser sig säkert, hade tänkt att köpa strumpbyxor och ett nytt skal till min mobil. Tar även med mig kameran, hade tänkt att filma lite random klipp så jag kan sätta ihop en härlig liten video till er. Kommer upp under helgen antagligen. Sen ska jag möta Elin och Emma för en fika och sen Adele och Elina för bio som jag nämde igår. Det är väl typ det. Nu måste jag fixa det sista innan jag måste gå om 10  minuter. 
 
Ha en bra fredag allihopa!

#TBT

Publicerat 2013-05-02 kl. 21:02:51 || Life as you know it.
Throw back Thursday. För ett år sen haltade jag runt på mina kryckor med en vrickad fot som var uppsvulen och färgglad. Bloggade inte alls mycket förra året. Men kan intyga från många andra bloggar och mammas almenacka att det var betydligt varmare förra året vid den här tiden. Kan bara hoppas att sommarvärmen snart kommer och att bladen börjar slå ut på träden snart!

Låt tiden gå fort!

Publicerat 2013-05-02 kl. 16:51:31 || Före USA
STS har uppdaterat sin sida, har kollat runt på bilder från helgen och såg nyheter på STS om Coast to Coast resan i slutet av utbytesåret. Är så grymt taggad just nu på att åka iväg, vill bara åka nu. Få min famlij, veta vilket skola jag ska gå i, vilken stad och stat jag ska bo i. Lägret har bara gjort mig så mycket mer taggad och det enda jag vill prata om är USA och året som kommer komma.  Taggad på New York veckan innan jag ska åka vidare till min familj. Det som skulle kunna göra den veckan bättre är ifall jag och Elin med fler får åka dit samtidigt och vara där tillsammans. Älskar personerna som jag redan har träffat tack vare det här lägret och det här året som knappt har börjat. Kommer sakna alla mina fina vänner och famlij här hemma massor, men dem finns kvar när jag kommer hem. Jag är så redo för det här. Nu ska jag prata med mamma och pappa om Coast to Coast resan och sen ska jag bara njuta av tiden kvar hemma och tagga ännu mer till USA samt försöka träffa mer utbytisar innan resan bär av!
Det som gör det här humöret ännu bättre är att det är sol och fint väder och jag väntar på att Adele ska komma hem så vi kan gå ut och gå. Imorgon har jag en lektion vilket börjar 11.40 och slutar en timme senare. Ska fika med Elin och Emma (två utbytisar) vid fyra och sen gå på bio med Elina och Adele. Ååh, jag är så taggad på livet just nu.
En liten rolig sak som jag kan slänga in här som jag fick reda på idag på svenskan är att min svenska lärare har skärt sig i fingret och gissa när han gjorde det?!!?! När han skulle ta ut kärnan i en avokado. Haha, precis som mig! Så himla roligt, trodde han skojade först när en tjej i min klass frågade vad han hade gjort, men icke sa nicke.

Längtar

Publicerat 2013-05-01 kl. 20:40:00 || Bilder.
Sommar, gotland, brunbrända ben och toms. En riktigt bra kompination

Glad försenad valborg och Glad vår!

Publicerat 2013-05-01 kl. 14:55:41 || Life as you know it.
Äntligen officielt vår och det känns i vädret också! Det har varit varmt och fint väder hela dagen och jag har plockat tusselago, krattat, eldat, tagit in så mycket d-vitamin från solen som jag bara kan och lyssnat på allt fågel kvitter som gör så att det känns som det är sommarlov nu. Det enda som saknas är bladen på träden. Älskar vädret just nu och jag älskar känslan som kommer med det. Det enda som drar ner det lite är att jag har engelska nationella imorgon skriftliga, och jag suger på att skriva. Verkligen jätte mycket. Så det kommer ju gå åt skogen. Sattsar på ett E och om det blir mer så är det bara bra! Annars ska jag inte göra så mycket mer idag, kanske gå ut på en promenad med mamma men vi får se, har inte känt mig så jätte bra i halsen.
Hoppas ni hade en bra valborg igår, jag fick träffa min fina vän Sofia som jag inte träffat på jätte länge, och sen tog jag det bara lugnt i min säng.

RSS 2.0