Halfway there

Publicerat 2013-10-31 kl. 01:41:46 || Mitt liv i Chattanooga, Tennessee
gammal random bild för jag är lat.
Halvvägs in i veckan. You can do it Agnes. Men jag ser framimot imorgon, då massor (förhoppningsvis) kul saker händer.
Idag har inte så mycket hänt. Det var lugnt idag i skolan. Inget prat om ryktet jag berätta om igår. Vilket jag tyckte var otroligt skönt. Us history prov och matte prov. Båda var lite svåra, läs: MATTEN VAR JÄTTE SVÅR! Men jag svarade på det mesta. Har dessutom inte vart lika trött idag som jag var igår. Efter jag kom hem gjorde jag min article review som var till imorgon i us history, sen åkte vi och åt middag på the cookie jar, vilket är en familj ägd resturang. Dem har hundratals cookie jars i resturangen, där av namnet. Det var helt okej gott! Inget speciell. Men imorgon då, imorgon är det ju Halloween, vilket menas med att de flesta kommer klä ut sig! Ah! Vi ska ha ett litet "party" under 3rd. Vilket menas med att jag slipper ta med lunch för vi ska äta pizza. Omnomnom. Efter skolan har skolan själv anordnat en liten fest, där man får pizza, glass, göra lekar typ och så har drama klassen gjort iordning ett hunted house. Spännande! Så det är vad som händer imorgon. Ska dessutom sova hemma hos min lc för min hmom åker bort över helgen. Så det ska bli kul!
 
Vi hörs förhoppningsvis imorgon.

Tisdag.

Publicerat 2013-10-30 kl. 03:06:20 || Mitt liv i Chattanooga, Tennessee
Utbytesstudenter ftw! Frankrike, Italien och Sverige.
Kan denna vecka gå segare. Känns som jag bara står och springer på samma ställe i hundra år.
Jag var iallafall extremt trött idag, vet inte om det är för att jag är sjuk eller pga av medicinen eller båda. Kanske lite både och..? Skoldagen har inte vart något speciellt. Gjorde inget speciellt under dagen heller. Har dock tydligen ett matte prov imorgon som våran lärare känner att meddela oss om idag. Tack för den. Kanske borde byta min matte klass? Jag tror nästan det, för det börjar kännas på samma sätt som med franskan de sista åren och nu när jag har chansen att byta kanske jag borde ta den. Har jätte svårt att koncentrera mig och allt är bara knas! Efter sista lektionen fick jag dock höra av en kille som jag pratat lite med att någon i hans klass sa att jag spelat in en vine på svenska och kallt en tjej för ett fult ord. (ni får välja själv.) Vilket jag inte har gjort, för det första, den hade tydligen vart på svenska och han hade översatt det, lycka till. För det andra, jag har inte använt min vine sen i slutet av augusti, och jag kände inte henne i slutet av augusti. Hur hittade dem ens min vine? Har inte lagt upp den någonstans. Och jag pratar inte så mycket i mina vines. Jag är bara glad över att den här killen sa att jag antagligen inte hade gjort det och att de inte har något "bevis" över något jag inte gjorde. Om ni förstår vad jag säger där. Hatar att veta att jag gjort en person ledsen eller arg, hatar att vara i konflikter, varför skulle jag vara elak mot någon som bara har vart snäll mot mig? Åtminstånde har jag en (och beatrice såklart) som got my back. Känns ändå jobbigt eftersom jag inte gjort något.

Tror att livet bara överöser mig med kärlek just nu. Allt drama, flytt, mer drama, sjuk och sen detta. Plus matte provet. Hade ju inte kunnat komma mer lägligt.
 
Nu har jag tagit min medicin och ska sova. Än engång Godnatt från en otroligt positiv tjej!

Ny vecka, nya tag. Let's start over.

Publicerat 2013-10-29 kl. 02:52:47 || Mitt liv i Chattanooga, Tennessee
Fin bild från matchen i fredags. Ska fota lite mer och redigera bilder så ni får flera bilder!
Hej påer, fick en kommentar från en anonym, syster om det var du igen....., om att jag skulle ha en frågestund så kanske kör en snart framöver.
 
Idag har det vart måndag, menas med ny vecka och nya tag. Ja min vecka började otroligt trött samt påbörjan till vad som känns som en förkylning. Har ont i halsen och svårt att svälja, känns som mina halsmandlar är svulna. Men var hos doktorn idag för en annan sak och han sa att det antagligen var allergier, men jag är inte allergisk mot något, och jo juste jag hade vatten bakom ena örat som behövde försvinnan innan det gav en infektion. Nej men denna vecka börjar bra.
Skolan var bra. Eller ja okej. Gillar skolan ändå, på något sätt. Framförallt min horse sci, klass. Imorgon och onsdag och kanske torsdag är min lärare dessutom inte där så vi ska kolla på film och inte göra mycket mer. Eftersom jag mådde piss så var de andra lektionerna och breaket inte så roliga..
Efterskolan åkte jag somsagt till doktorn som jag sa innan och sprang lite andra ärenden inna vi åkte hem oh jag fick plugga och dricka lite varmt vatten med honung. Nu är du väl stolt över mig, mamma. Att jag lärt mig det och gjorde det alldeles själv utan bråk!
Anyway, det är ungefär det som hänt.
 
Målet med denna vecka och vekorna framöver: försöka öppna mig och hitta mer folk att vara med i skolan. (well lycka till Agnes...)
 
Nu ska jag sova, medecinen som doktorn gav mig skulle tydligen göra mig sömning. Så hoppas på att jag kan sova igenom hela natten utan att vakna. Godnatt från en över positiv tjej. (irono, eller var det sarcasm, Mattias?)

I'm back

Publicerat 2013-10-27 kl. 21:42:33 || Mitt liv i Chattanooga, Tennessee
Våra pumpor. Min är spöket. Vet att ni tycker den är jätte fin!
Hej Sverige, frukta ej! Jag är tillbaka! Även fast det kanske skulle vart lite bättre för mig att ta en lite längre paus så kan jag inte hålla mig borta från bloggen och er, märkte att båda läsare och kommentarer sjönk ganska mycker under bara de två dagarna jag var borta. Så det är inte så kul för mig heller. Hade tänkt att skriva att jag saknade er och alla snälla kommentarer så mycket, men ärligt talat är det inte så många som kommenterar, men jag ser er där i statistiken. Skulle även vilja göra en frågestund men är rädd för att inte få några frågor och det blir awkward. Anyway, tillbaka till pausen. Jag tog en paus för många olika anledningar, som jag inte behöver och vill inte skriva här. Personer som behöver veta vad som hänt vet det.
 
Så vad missade ni på dessa dagar som gått? Faktiskt inte så mycket. Men här kommer en snabb resumé om vad som hänt iallafall. På torsdagen gjorde vi inte så mycket, var hemma och gjorde läxor och annat roligt som har med skolan att göra. Roligt.. I fredags dock så åkte vi tillbaka till Red Bank för deras sista hemma match. Våran första plan gick inte riktigt som vi tänkt. Det blev inte riktigt som planerat så att säga. Men vi fick fortfarande åka tillbaka för att kolla på Matchen. Vi mötte upp med Marie utanför och sen träffade vi massor med folk, fast samtidigt typ inga, inne vid matchen. Herre vad jag saknat dem. Träffade även min engelska lärare och matte lärare, Mrs. Zachary och Mr. Jones. Aldrig trodde jag att jag saknat någon lärare så mycket. Träffade även min fotbolls coach, ni vet han jag alltid vart så rädd för. Inte längre, han var också glad över att se mig samt hade han beställt min tröja och mina short, som jag sa att han inte behövde edftersom jag skulle byta skola. Men han ggjorde det ändå. Hur snällt var inte det. Efter matchen var slut träffade jag två av min kompisar som spelar i laget. Träffade vattentjejen som jag lovade att jag skulle komma! Hon blev jätte glad över att vi kom. Som jag saknat alla och om jag behövde detta.
Efter matchen kom George och hämtade oss och vi åkte hem igenom och somnade nästan på engång. Igår så var vi på 8 årskalas hos min lc's dotter. Det var trevligt. fick hänga lite med dem. Min lc köre hem oss efteråt och när vi kom hem så carved vi pumpkins. Faktiskt riktigt roligt. Något som vi ska fortsätta med, mamma och pappa. Efter det gick vi och la oss.
Idag har jag inte gjort ett dugg, ska nu gå och ta ett bad och hoppas på att jag mår lite bättre efter det. Sen ska jag kanske carve en till pumpa och sen kolla vampire diaries!
 
Så det var allt ni missat. Ni får gärna kommentera lite och jag ska försöka uppdatera mer! PUSS

Paus

Publicerat 2013-10-25 kl. 01:02:17 || Mitt liv i Chattanooga, Tennessee
Jag behöver en liten paus på några dagar, för att samla alla mina tankar och över allt som händer. I'll be back!

<3

Publicerat 2013-10-23 kl. 23:59:50 || Mitt liv i Chattanooga, Tennessee
No one will understand why I put this song here, with a heart for the name for this post. Except for mig lovley girls, B and Marie.

22 oktober

Publicerat 2013-10-23 kl. 02:59:21 || Mitt liv i Chattanooga, Tennessee
Bjuder på en otroligt smickrande bild på mig sen förra veckan. Hej.
Hallå ja, hur har eran dag varit? Min började otroligt dåligt, fick smink i hela ansiktet, yougurth över hela mig osv osv. Men den har slutat hyfsat bra. Fick höra av en tjej på morgonen att en kille brukar berätta för en annan kulle om hur "beautiful" jag är. Under engelskan gjorde vi inte så mycket som vanligt. Min engelska lärare kan prata ganska mycket. Men hon är så härlig. US history gick bra. Hade en grupp presentation framförhela klassen när jag behövde läsa lite frågor. Trodde jag skulle dö. Men det gick faktiskt bra. Lunch, inget speciellt. Horse sci, lika bra som vanligt. Gjorde faktiskt något denna lektion, eller ja vi gick igenom alla hästens färger och gav en get en spruta, annars inte så mycket mer. Under breaket satt jag och Beatrice i gympasalen och pratade. Vi pratade även med en kille som jobbat för George och egentligen skulle kommit till våran bonfire. Vi försöker bestämma ny dag då han inte kunde senast. Så det kommer bli kul. Matten var som matten är. Ni vet gången jag sa att jag trodde jag hängde med? Jag ljög. Fick även höra här att samma kille som tjejen imorse prata om har en crush på mig. Känner mig smickrad!
Efterskolan åkte vi hem och jag har bara försökt få min matte läxa ur vägen. Nu ska jag kolla på ett avsnitt av Rackartygarna på tv6play och sen läsa i min engelskabok innan jag somnar. Godnatt på er.
 

Hello school..

Publicerat 2013-10-22 kl. 04:09:44 || Mitt liv i Chattanooga, Tennessee
Såg kalavagnen här om kvällen och tänkte på dig då, Pappa. Försökte även minnas hur man såg stjärnan som du visade mig och Adele för massor med år sen. Som hon minns men inte jag. Hoppsan. Saknar dig massor, Pappa. <3
Nejmen, ser man på. Min kära bror har också hittat till kommentarerna! Och jag ska lära mig allt jag kan så jag kan kick your butt när jag kommer tillbaka till Sverige. Iallafall i att kasta den. Hehe. Syster, ja skypea kanske i helgen. Möjligtvis söndag, du vet busy busy life. HANNA!!! Aaah, det var awesome! VI måste göra det igen!!!! Mattsson, well thank you, I think so too.
 

Kära blogg. 
Idag har jag vart i skolan. Skoldagen i sig har vart helt okej. Att gå upp tidigt imorse därimot var inte helt okej. Usch och fy och blä säger jag bara. Kallt var det också när vi skulle gå till bussen. Men man vaknar till ordentligt iallafall. Under engelskan gjorde vi inte så mycket, samma sak under us history. Mellan dem två klasserna sprang jag på toa, medan jag stod och väntade på att en skulle bli ledig hör jag bredvid mig två  tjejer prata, jag kollar lite på dem och en tjej står och kollar på mig och säger "omg she's so beautiful. She's so pretty. I love her shoes" osv. Inte för att skryta eller så, haha. Nej jag skojar bara. Och ja, jag hade mina nya vans på mig! Roliga var att hon sa det aldirg till mig utan bara till sin vän, så tillslut sa hennes vän, "we like your shoes" Och det var det med det. Haha. Under lunch hände inte så mycket. Samma med horse sci, vi satt i klassrummet och prata, gick en snabbis ner till åsnan som nu har fått sällskap av två gätter, alla mina favorit djur samlade på ett och samma ställen. Tur att det inte var får iallafall... Gillar min horse sci klass för har härliga människor och känns som inga problem i världen finns i den klassen. Matten var väl som matten är... Hemsk. Men försöker stå ut i åtta veckor till. Hur nu det ska gå.... Kanske måste byta?
 
Anyway, när vi kom hem så gjorde jag snabbt lite läxor och åt lite, innan vi åkte vidare mot Chattanooga. Ny dator till B stod på schemat. Vi hittade en och gick hem nöjda och glada. Stannade till på Wendys och åt en god middag (faktiskt salad) innan vi åkte hem. Trött som få och vill inget annat än att sova och gråta lite, (känner för att gråta, du vet mamma en såndär gång när man bara måste gråta för att gråta av sig).
 
Imorgon väntar en ny dag och detsamma i skolan, basically. Haha. Nu ska jag sova. Vi hörs imorgon! Godnatt <3

Sunday funday!

Publicerat 2013-10-21 kl. 04:19:06 || Mitt liv i Chattanooga, Tennessee
Detta är jag och min pumpa, Jack.
Vet inte hur många gånger jag har använt mig av den rubriken men än idag så stämmer det! JAg har vart busy busy all day och på farande fot. Men det har vart kul och har fått både ett och annat gjort.
Vaknade runt tio. Åt hemmagjorda, nyttigare, pannkakor till frukost. Dem var jätte goda. Fixade iordning mig. Blev hämtad av min LC och hennes familj vid tolv. Vi åkte två timmar bort till en pumpkin patch. Där vi åkte ner för en ruchkana(stavning på denna????), sprang i ett stort hjul, tappade bort oss i ett majsfält (KAN NÅGON MEDDELA MIN KÄRA KUSIN HANNA OM HON INTE LÄSER DETTA SJÄLV?) åkte på en vagn till ett the pumpkin patch och valde ut en egen pumpa. Allt detta, tror mig det är mer och tog längre tid än vad det låter, gjorde vi på fem timmar ungefär. Det var riktigt kul och jag har så roligt tillsammans med min LC's familj och hennes exchange student Chloe. Även deras kompisar var med som var jätte trevliga.
Efter vi var färdiga här åkte vi och köpte pizza och tog med oss det till en park där vi spenderade resten av kvällen. Det var hur mysigt som helst. Och för alla som vill veta! Jag pratade med min LC. Vet inte riktigt om det gick som jag ville men gjorde det iallafall!
 
Jag kom hem för någon timme sen och pratade ett tag med george, innan vi gjorde iordning lunch för imorgon. För återigen står klockan på 05.25 och det är dags för skola... Önska mig lycka till. Haha. 
 
Trodde detta inlägg skulle bli längre, men detta är ungefär vad som har hänt. Har massor med bilder att redigera, så det kommer snart. Nu måste jag sova om jag ska orka upp imorgon. Godnatt på er! Hoppas ni haft en bra helg och den nya veckan blir bra. Puss

Football game

Publicerat 2013-10-19 kl. 19:14:38 || Mitt liv i Chattanooga, Tennessee
Hejsan bloggen! Igår fick jag äntligen kolla på football igen! Älskar amerikansk fotboll! Jag kommer bli en sån där galen fotbolls mamma! Men det är så otroligt kul och intressant och det var så otroligt kul att spela powderpuff och nu förstår jag mera av sporten också! Åååh jag älskar't!
Dock så spelade mitt lag väldigt dåligt och vi fölorade ganska stort. Men det gör inget. Fick fortfarande kolla. Såg inte hela matchen för det var jätte kallt och jag och B höll på att frysa ihjäl. Men vi fick se det mesta av den. Vi hade några riktigt snabba runningbacks (tror jag dem spela). Men ååh jag älskar det. Kan säga det en gång till. JAG ÄLSKAR AMERIKANSK FOTBOLL! Vi ska inte överreagera nu, men det är riktigt kul!
Dock så saknade jag Red Bank och alla männiksor ännu mer när vi satt på läktarn och kollade. Men nästa fredag och helg smäller det. Längtar så in i bomben! Vi ska nämligen åka tillbaka till Red Bank och kolla på deras sista hemma match och sen sova hos Marie efter, vilket funkar hur bra som helst för mig, tror även vi åker tillbaka till henne på lördagen efter vi vart på ett kalas. Och somsagt jag är så taggad och kan knappt vänta!
 
Känner att detta inlägg inte makes so much sense. Men i guess that's ok. Idag har vi inte så jätte mycket planerat. vi skulle egentligen åkt på en school field trip men vi hade ingen skjuss hem efteråt och vi var så genomfrusna och trötta igår så vi strunta i det och tog en till sovmorgon. hehe. Men det var behövligt. Idag, ska vi åka in till Dunlap en snabbis för att fixa några ärenden. Men innan det ska jag skypea med Emma, eftersom att hon glömde bort det och valde att göra läxorna istället. Tack för den Emma. Nej, riktigt så var det inte. Hon hade sen träning och kom hem senare och hade massor med läxor att göra samt att fixa inför nästa dag. Så jag förlåter henne. Ska ändå prata med henne idag. So it's all good.
Imorgon ska vi åka till en pumpkin patch med våran LC, jag ska även försöka prata med henne om en sak. Får se om jag fegar ur igenom eller inte. Jag hoppas på inte för det skulle vara bättre för mig, men man vet ju aldrig.
 
Anyway, jag ska se om jag hinner slänga på mig lite kläder innan jag ska prata med Emma. Så jag är helt färdig för att åka sen! Peace out people, sorry för ett jätte osammanhängade inlägg. Men ungefär såhär mina tankar ser ut nu för tiden!
 

Thursday, Torsdag.

Publicerat 2013-10-18 kl. 02:54:05 || Mitt liv i Chattanooga, Tennessee
Hejsan bloggen. Hejsan Sverige. Hey America. Ledsen för lite dåligt med skriv inlägg här ett tag. Men det har inte hänt så mycket. Inte hänt någonting alls faktiskt.. Den senaste veckan har jag inte gjort ett endaste dugg och jag är återigen i denna svacka som jag ogillar (hatar är ett starkt ord men det är nära inpå) något så otroligt mycket. Vill inte vara här. Vill vara där jag var för några veckor sen där det kändes som jag kunde mötas av hela världen och inte krascha. Well, I was wrong. Jag är påväg att krascha, mayday mayday. Inte riktigt så allvarligt är det kanske. Men vill fortfaranded må så bra jag gjorde för någon vecka sen.
Men antar att allt ligger i mina händer. Det är jag som gör vad året ska bli till? Hur min tid ska spendera? Kanske.
 
Anyway, sorry för a bit depressing inledning. Ska ändra på det nu. Igår körde Geroge oss till min LC's danse studio. Vi kollade på en lektion hon hade för en grupp kids. Det var faktiskt ganska kul. Efter det var färdigt så åkte vi hem till henne för att träffa resten av hennes familj och äta middag och för senare ha en sleepover. Vi kollade på skräckfilm som var dålig, kollade på grease. Åt gott och sov obekvämt. Jag har även skaffat pojkvän.
Låt oss nu ta detta lite mer detaljerat. Antar att många vill veta om den sista meningen ovan?? Så efter hennes lektion var färdig satte vi av emot hennes hem. Väl hemma hos henne så sa vi snabbt hej till Chloe och hennes ena son, innan jag blev iväg dragen för att kolla på hennes yngsta sons bilar. Även min såkallade pojkvän. Haha. Han är fyra. Sötaste ungen i världen. Ni vet han jag skrev om förut. Som jag hade blivit bästa kompis med?
Iallafall, han hade vart jätte glad över att jag skulle komma och sova över och sagt att jag var hans girlfriend. Så jag har skaffat pojkvän. Han har klängt på mig hela tiden den senaste dagen. Igår vid matbordet "skrämde" han mig och jag gjorde ett ansiktisuttryck och fick "you're so cute" tillbaka. Och imorse vid frukosten fick jag "Agnes, i love you" och sen innan vi åkte idag fick jag en (läs några) puss/ar på kinden. Haha, så nu vet ni. Jag är i ett seriöst förhållande med en fyraårig. Hur creepy det nu än låter.
 
Iallafall, vi åt middag och satt sen och spelade lite kort och pratade lite. Innan barnen gick och la sig och vi (Jag, B och Chloe) satte igång film och snacks. Först kolllade vi på "the cabin in the woods" en riktigt dålig skräckfilm! Efter det satte vi på "Grease" jag somnade runt mitten av den och vaknade till de bästa delarna i slutet igen. Vi somnade runt halv ett. Vaknade imorse runt halv nio av alla barn. Möttes av en stor kram från både min "pojkvän" och hans storasyster. riktigt härliga ungar! Vi åt Svenska(franska) pannkakor/crepes till frukost och spelade lite kort och spel efteråt. Kollade även på en film och bara umgicks massor innan vi åt sen lunch och bytte om för dans.
Åkte tillbaka till min LC's dansstudio och var med på hennes lektion idag. Det var svårt, riktigt svårt. Men kul. Och för att vara första gången tycker jag väl att det gick ganska bra. Min LC körde hem oss efteråt och vi var hemma runt halv sju. Och jag har nu ätit lite och kollat runt på fb. Ska snart hoppa in i duschen en snabbis innan jag ska skypea med Emma. Som jag saknar den människan. Ska bli skönt att få prata av sig med en annan svensk utbytesstudent.
 
Och till er som ville veta, bröt ihop totalt när min syster kom upp på min datorskärm. ÄLSKAR DIG SYSTER. tack för kommentarerna också!

Perfection

Publicerat 2013-10-16 kl. 21:09:52 || Mitt liv i Chattanooga, Tennessee

Lycka och perfektion i skor.
 

Everything have beuty. You just have to look

Publicerat 2013-10-16 kl. 21:05:00 || Bilder.
Bilder tagna den 15 oktober, när vi var inne i Chattanooga och gjorde ingenting.

The Boondock Saints

Publicerat 2013-10-16 kl. 20:20:00 || Bilder.

"And Shepherds we shall be
For thee, my Lord, for thee.
Power hath descended forth from Thy hand
Our feet may swiftly carry out Thy commands.
So we shall flow a river forth to Thee
And teeming with souls shall it ever be.
In Nomeni Patri
Et Fili
Spiritus Sancti.”


Skype

Publicerat 2013-10-15 kl. 21:30:39 || Mitt liv i Chattanooga, Tennessee
Om ett litet tag ska jag skypea med min syster för första gången sen jag kom hit och jag kan inte säga mer än att jag faktiskt är nervös. Vet inte alls hur jag kommer reagera eller hur hon kommer reagera eller hur konstigt det kommer vara att få se min allra käraste syster igen för första gången på nästan en och en halv månad. Eller ja se och se, hennes aniskte kommer vara på min datorskärm iallafall. Jag saknar henne något så otroligt och med allt som har hänt så skulle det vara så skönt att krypa upp under tecket med massor av serier att kolla på och gråta ut lite till henne.
 
Jag saknar dig älskade syster yster, och jag älskar dig till oändligheten och vidare!

Hemlängtan

Publicerat 2013-10-15 kl. 03:43:19 || Dear Diary
Med lite hemlängtan som tynger ner mig denna fina höstdag så har jag lyssnat på lite svensk musik för att låtsas att jag är i Sverige igen och få in lite mer svenska. Denna gången fick Veronica Maggio stå för de härligt svenska tonerna.


Partner in crime

Publicerat 2013-10-14 kl. 18:25:20 || Mitt liv i Chattanooga, Tennessee
My Italian best friend.

Shoppin, shopping och lite mer shopping.

Publicerat 2013-10-14 kl. 04:01:00 || Mitt liv i Chattanooga, Tennessee
Så till svar på alla kommenatarer, det blev visst lite mer snurrigt efter videon. Jag bor fortfarande i Tennessee, bara 45 min bort, men det är över en tidzon gräns. Jag bor fortfarande med Beatrice, hon kanske skulle åkte till Nebraska men valde att stanna här! Hoppas det hjälpte lite mer.
Mormor, det låter som du har haft det mysigt!
 
Ledsen för ingen bloggning igår, men jag glömde helt bort. Gjorde ändå inget speciellt. Åkte till wal-mart en snabbis på förmiddagen och handlade lite. Sen underdagen gjorde vi verkligen ingeting. Finns inte så jätte mycket att göra. På kvällen därimot hade vi en liten bonfire och grillade marshmellows och gjorde smores. Omnomnom  säger jag  bara och det var otroligt mysigt att bara sitta runt elden.
 
Idag då? Idag stod klockan på sju, upp och hoppa och göra mig i ordning till att vi skulle åka till Atlanta. George och hennes pojkvän skulle på något födelsedags kalas så de släppte av oss vid mallet. Inte bra ska jag bara säga. Vi började med att sätta i oss en god lunch från subway, sen försvann nästan alla mina pengar efter att jag var inne i första affären. Ett par vans och en mysig tröja rikare. Gick vidare till våran all time favorit affär och kom hem med en t-shirt rikare. Ska tillbaka dit och bara spendera pengar där. Älskar deras kläder. Efter att fått lite påfyllning på kortet gick vi vidare och det slutade med att jag kom hem med två till tjocktröjor och 7 par troser mer. Och en väldigt pank Agnes. Hoppsan. Men man vet aldrig när man kommer dit igen. Plus behövde lite lycka i kläder efter allt som hänt. Köpte mig en smoothie också. Är så otroligt nöjd med alla mina köp och framförallt mina skor. Ska visa bättre bild någon annan dag, men de är dem finaste någonsin! Så kär.
 
Eftersom att jag har fall break nu och inte behöver gå upp halv sex imorgon ska jag försöka vara uppe lite längre än till nio och hoppas på att jag kan sova till lite längre än halv sju imorgon! Nu ska jag nog gå och borsta tänderna och sen kolla på film med B.
 
Ha en bra ny vecka Sverige så hörs vi snart igen! Puss

10 okober - VIDEO!!!!!

Publicerat 2013-10-12 kl. 03:49:32 || Mitt liv i Chattanooga, Tennessee
 

Segt..

Publicerat 2013-10-12 kl. 02:25:36 || Mitt liv i Chattanooga, Tennessee
Vanlig morgon medan vi väntar på bussen.
I know that everybody is confused. Men hoppas att videon hjälper lite och annars så får vi pratas vid någon annan stans så ska jag förklara! (försöker ladda upp videon men det är såååå segt. Men håll ut!)
 
I torsdags eller onsdags, btw, så hade vi homeroom som jag berättade om och under B's homeroom så sa en kille till henne att en kille som heter Cody tyckte om mig. (ord har väldigt mycket annorlunda betydelse här än vad det har i Sverige) och fram till idag har jag inte rikitigt vetat vem det var så det var men ja. Vi kommer till vad jag vill komma till snart.
Idag var vi i skolan, under första lektionen hade vi en volleyboll match mellan lärarna och några seniors. Så vi gick och kollade på den. Otroligt tråkigt faktiskt så det var inget speciellt. Juniors och Seniors gick och hade ett litet informations möte i Aulan om lite som händer i skolan osv. Jag satt och pratade med några killar som går i våran skola och här var Cody med. Killen som tydligen gillade mig. Lite kul och han var väl söt. Tror att många killar och tjejer här kunde vart så himla mycket sötare om de klädde sig och stylade sig lite annorlunda. Under second period så hade jag us history. Hade ett prov och sen pratade vi lite om populära filmer som kom ut under  40-talet. Hade även en brandövning. Hela denna dag har vart riktigt chill och konstig. Iallafall gjorde övningen och sen hände inte så mycket mer. Somsagt det var ganska chill. During lunch så satt vi och pratade lite med en tjej som har engelska och us history med mig, och sen gick vi lite tidiagre för att hinna med att gå på toa och gå till skåpet innan bussen till den andra skolan kommer.
Vi var bara fyra stycken i min horse sci klass idag för de andra var på en field trip till något ställe jag inte riktigt vet var, så vi kollade på en film och fick komma upp med 10 frågor. Inte så svårt. Alla tjejer fick dessutom sluta lite tidigare för några killar hade vart otrevliga mot busschaförren påvägen dit. (alla tjejer och killar åker i två skilda bussar. Samt i skolan får man inte göra mer än att hålla varandra i handen) Så påvägen hem hade vi bytt buss. Väl tillbaka i skolan så hade vi något som kallas break. Alla elever samlas i the gym och bara chillar. Lite konstigt. och onödigt men men. Jag gillade det. Hade jätte kul under break, satt och pratade med massor med folk. Och killen som hade sagt till B att cody killen tyckte om mig frågade mig om jag tyckte om honom för Cody hade tydligen bett honom att fråga det. Haha, söt. I was like "well i don't know him så i don't really know" för liksom jag har gått i den här skolan i en vecka och hälsade på honom i onsdags och jag har aldrig haft ett samtal med honom liksom. It's a bit weird.. Men men. Lite sött.
På matten så hade vi tydligen ett prov. Eftersom jag inte visste om det hade jag inte pluggat så det matteprovet gick ju åt skogen. Sen äntligen fick jag sluta!! FALL BREAK NÄSTA! 
 
Bussresan hem var lite längre än vanligt. Annars gick den bra. Väl hemma har jag itne gjort så mycket. Umgåts med George och bara tagit det lugnt. Har pratat med folk från min skola också. Ska kanske göra något med två tjejer någon gång och imorgon ska vi ha en liten bonfire som George fixat. Hon bjöd in en kille som jobbat fö rhenne som går i våran skola. Så det kan bli trevligt.
På söndag så ska vi åka till Atlanta, för att George ska göra något där och vi ska shoppa. Hehe, mamma och pappa *blink blink*. Annars har jag inte jätte mycket mer för tillfället. Försöker med videon och den kommer upp så fort som. Puss älskar er!
 

Video

Publicerat 2013-10-11 kl. 04:55:18 || Mitt liv i Chattanooga, Tennessee
Video kommer imorgon om dagen! Skulle kommit upp idag men mitt internet är segt så hann inte innan jag höll på att somna. Men det kommer en imorgon om dagen idag. Så ett till inlägg om dagen imorgon, imorgon! Puss 

Working phone!

Publicerat 2013-10-09 kl. 23:38:25 || Mitt liv i Chattanooga, Tennessee
mina naglar jag gjorde i lördags!
Elin: klart jag kommer klara mig. På ett eller annat sätt! Och klart du kommer klara dig också! Jag vet att du kan det! <3
 
Äntligen har jag fått min svenska mobil upplåst och en fungerade iphone i Staterna. Måste dock bara åka och betala den och efter det har jag fri text, fri ring och 2gb surf. Bättre än inget på internetet! Så familj och vänner, om ni skulle behöva/vill ha mitt amerikanska nummer hör av er här eller på fb så fixar vi det.
Skolan idag har vart lite upp och ner. Försöker se saker att se fram emot. En lektion jag ser framimot är min Horse sci. Många härliga människor. Och vi gör typ ingenting. Fick en fin liten blomma idag av en kille i min horse sci. Haha. Hade homeroom, vilket är samma sak som advisary. Vet inte riktigt vad något utav det är. Men hade det iallafall. Fick en jätte deja vu eller flashback idag under tiden jag var i homeroom. Läskigt!
 
Sen har det inte hänt så mycket mer. Har matte läxa och lite plugg till ett test till us history imorgon. Ser inte framemot det alls. Men vi hoppas på det bästa. Annars är det faktiskt inte jätte mycket mer. Vet inte riktigt vad jag ska skriva idag. Skolbussen är piss och tar lång tid.
 
Försöker verkligen att komma in i allt här, men somsagt det är svårt. Och jag vet inte. Mycket blandade känslor och jag vet inte riktigt vart jag ska ta vägen atm.
 
Hörs senare Sverige. Love you!

1 month

Publicerat 2013-10-09 kl. 02:20:39 || Mitt liv i Chattanooga, Tennessee
utsikten från bussen
Adele, det där var den bästa kommentaren jag fått, någonsin! Behövde det nu. Tack. I miss you!
 
Idag har det vart lite bättre. Känner mig fortfarande inte helt bekväm med allt som hänt och att bo där jag bor. Men min hostmom är trevlig. Jag vet inte, det är verkligen jätte svårt att få ner alla min tankar och göra sense av dem. Så ja. Ska försöka göra ett bättre försök till videon. Som jag hade tänkt ha färdigt till idag, men ska försöka till imorgon istället, efter som jag precis har fått internet igen.
 
Idag har jag iallafall vart i USA i en månad exakt. Känns sjukt att det gått så fort. Veckorna bara flyger iväg.
Skolan idag gick bra, har fått ännu mer frågor om Sverige och är sedd som "the new girl". Imorse när vi satt i matsalen för att vänta på att skolan skulle börja så sa en tjej vi pratade med att hennes kompis hade sagt att han tyckte vi var "really beautiful". Det var första gången jag pratade med denhär tjejen idag. Så det var ju lite trevligt att få såhär på morgonkvisten. Vet dock inte vem det var som hade sagt det. En annan kille sa också att han tyckte att jag pratade bättre engelska än vad han själv gjorde. Det går bra nu!
Engelskan gjorde vi nästan ingenting på, min engelska lärare pratar mycket men vi får inte så jätte mycket gjort. Vilket kan vara både bra och dåligt. Hon gillar att berätta historier om sitt liv. Mitt skåp har vart på in sida nästan hela dagen idag.
Us history gick vi igenom lite mer saker. Men inte så jätte mycket mer.
Horse sci, gick vi ut till åsnan igen och sen satt och pratade i klassrummet. Fick även lite lektioner i vad som är giftigt osv. Bland insekter och växter. Gillar denna klassen allra mest, både för att det är trevliga männsikor och för att vi inte gör så mycket.
Sist matte, vi måste hitta något att göra på rasten innan bara.. Anyway, matten gick helt okej. Somsagt hänger med lite mer nu än vad jag gjorde förut. Men väl hemma med läxan förstod jag ingenting. Haha. herregud.
 
Somsagt dagen i sig har vart lite bättre än igår. Tror jag behövde gråta av mig lite till min Local Coordinator igår. Men mina tankar och känslor är väldigt mycket all over the place, om man ska quota prins Daniel han själv.
 
Imorgon står klockan på 05.30 igen för att bli upphämtade av bussen 6.45. Happy days. Ska snart hoppa i sängen även fast den bara är 7 håller på att somna ståendes. Jag älskar dig Sverige och alla där. Vi hörs snart!

Hallelulija moment!

Publicerat 2013-10-08 kl. 23:18:42 || Mitt liv i Chattanooga, Tennessee
Har äntligen internet igen! Kan inte förklara hur glad jag är över detta! Skrev ett inlägg igår på datorn om gårdagen för att inte glömma något så här kommer det, så skriver jag ett till om idag lite senare!
 

First day of high school, again, and big yellow bus.

Hey y'all! Hej Sverige! Lovar att ni ska få mer uppdatering om vad som händer men just nu tills jag gör en video om det får mer bli om hur dagarna är osv. Som vanligt helt enkelt. Så sätter jag ihop en liten video om vad som händer istället. Det låter väl inte helt fel?

Idag var det våran första dag av high school igen. Konstig känsla. Denna gången går vi i en betydligt mindre skola. Saknar redan Red Bank. Men folk är trevliga här med och jag tycker om mina klasser. George som vi kallar våran nya hostmom körde oss till skolan och vi fixade iordning våra scheman osv. Jag och B har alla klasser tillsammans förutom en. Känns ganska skönt ändå. Vi fick iallafall en snabb tour av skolan. Och blev sen visade till våran första class som var english. Saknar min gamla lärare Ms. Zachary men denhär läraren var trevlig också. Det första några tjejer säger till oss var ”You're so beutiful” Well i try. Haha, nej men gud. De var hur trevliga som helst och jag har Us history med dem också. Jätte härliga tjejer, och jag tror de bjöd med mig till mallet på söndag. Tror jag. Vi får se hur det blir.

Efter english hade vi Us history, vi började prata om the great depression. Min lärare verkar bra. Han var snäll, han har dock ett tal fel så det är lite svårt att höra vad han säger ibland. Har egentligen inte så mycket mer att säga om det.

Efter det var det lunch. En tjej från våran english och min us history class kom och sa att vi fick sitta med dem, puh. Slapp the awkward vet-inte-vart-jag-ska-sitta stunden. Väl påväg till deras bord blev vi bjudna till en annan tjejs bord från min us historyclass så vi klarade oss bra! Mitt skåp krånglar bara. Så det kommer bli en utmaning.

Efter lunch har vi horse sience. Vet inte riktigt varför jag valde det men det ska bli intressant. Man åker iallafall med en buss till en annan byggnad för att ha vissa klasser och detta var en av dem. Så vi satte oss på bussen. Tjejen vi åt lunch med skulle också dit så hon hjälpte oss. I min horse Sci klass är det jag, B, en annan tjej och resten killar. Men alla var trevliga och det enda vi gjorde (vi missade en del av lektionen för att skriva i lite papper) var att gå ner i en hage och till en lada för att kolla till åsnan som dem har där. Men det var ganska kul och jag tror att den lektionen kommer bli riktigt chill med trevliga människor.

När vi kom tillbaka till skolan hade vi rast i 20 in typ och sen matte. Min matte lärare verkar bra (men inget kommer slå Mr.Jones), vi gör lite enklare saker nu som jag faktiskt kan hänga med på, det mesta iallafall. Männikorna verkar trevliga också.

Och efter matten är skoldagen slut, jag och B tog den gula skolbussen hem och gjorde läxor. Vi kommer åka bussen varje morgon och varje eftermiddag från och med nu.

Har nog fått x antal frågor om vad man pratar för språk i Sverige, förvirring med Schweiz, undrat hur det är, om vi har facebook,instagram,twitter osv. Men det är kul och alla är trevliga. Dock så består 80% av skolan av rednecks. Wohoo, tror det går en mörkhyad kille i skolan. Lite skillnad från RB där tre av mina ”närmare” killkompisar var mörkhyade.

Det är annorlunda. Mycket annorlunda. Har inte bestämt om det är för det bättre eller sämre än. Trodde jag bodde på landet i Sverige, men detta är mitt ute i ingenstans.

Ville inte bara skriva att allt är en dans på roser för det vore fel, så hur jag känner just nu är inte bättre.

Vi hörs snart igen Sverige! KRAM


Alive

Publicerat 2013-10-06 kl. 21:18:32 || Mitt liv i Chattanooga, Tennessee
Hey guys, just wanted to say I'm alive. I don't have Internet for a few days tho. Borrowing B's phone just to update y'all about me being alive. That's why it is in English. Will tell you everything that's happening as soon as I have Internet to my laptop again. My feelings are all over the place at the moment and I don't really know how I feel. Love you all, talk to you later!

Soccer game

Publicerat 2013-10-04 kl. 03:26:00 || Mitt liv i Chattanooga, Tennessee
 Det här är jag, Elliott(också en av de snällaste människorna någonsin) och Beatrice!
Hej sverige, ledsen för det lilla uppehållet, om det ens räknas som det. Om annat kanske det kommer bli ett nu under helgen framförallt. Mycket saker händer och jag måste bara fösöka få mitt huvud runt det och komma på rätt spår samtidigt som jag ska njuta av allt här.
 
Skolan idag gick bra. Emotional och mycket fina människor i min skola. Fler än vad jag någonsin trodde. Super fina lärare som jag gillar så otroligt mycket. Vill inte säga vad som händer för mycket. Men kan helt enklet säga att det var emotional.
Efter skolan åkte vi förbi AT&T store för att få ett amerikanskt simkort till min iphone. Men väl hemma så gick det inte alls som min opperatör i Sverige sa.. Blir så less. Vill bara att allt ska funka. Hemma skypeade jag med mamma och pappa samtidigt som jag försökte med min telefon. Efter ett tag kunde jag inte prata svenska längre så pratade engelska med dem.
Runt halv fem körde Jody mig och B tillbaka till skolan för min fotbolls match! Fick spela de sista minuterna. Spelade otroligt dåligt och var sjukt nervös. Men jag hade otroligt kul och det är ett himla fint lag det där. Vi vann med 4-0 go lions!! Motståndat laget spelade riktigt fult och domaren gjorde inget mot dem, men så fort vi inte ens gjorde fel fick de frisparker och allt möjligt. Efter ett tag kom iallafall ett gult kort upp till motståndar laget. Tack för den! Lite sent kanske. Efter matchen stanna jag och pratade med massor med folk. Jody var lite sen så tillslut var det bara jag, B, min extra coach (vad kallar man det) seniorn och sen kom en annan tjej från mitt lag. En helt underbar liten tjej! Älskar henne! Jag stod och pratade med seniorn ett tag, eller ja tills Jody kom. Sweetest person ever. Han är hur snäll som helst.
Är inte lika rädd för min coach längre heller, passar ju lagom bra nu. Suck..
 
Anyway. Mycket mer har inte hänt. Det var jag och Marie på bilden i förra inlägget. Bilder på det andra kanske dröjer lite, pga allt som händer. Berättar mer sen när allt är färdigt! PUSS sverige, nu ska jag sova för ännu en emotional dag i morgon!

School

Publicerat 2013-10-02 kl. 18:05:06 || Mitt liv i Chattanooga, Tennessee
Are in school so don't have the swedish letters. Will try to make it work in some way. Or you just need to understand without them. Im to lazy to write the whole post in english. 
Svar till alla som kommenterade. Ska forsoka fota imorgon eller liknande runt om i skolan osv. Eller pa fredag, har match imorgon sa da ska vi ha vara match trojor pa oss. Men ska forsoka fixa bilder snarast! 
 
Ar iallafall somsagt i skolan, har media. Men eftersom jag ar fardig fick jag anvanda datorn lite. Kanns bra. Efter detta har jag matte. Ser somvanligt inte fram emot det. Men vad forvantade ni er, egentligen. Efter skolan har jag fotbolls traning, men lite kortare an vanligt. Plus vi slipper springa lika mycket idag, vilket gor min dag mycket battre. Efter traningen ska jag ata middag med min local coordinator pa tacobell. Omnomnom. 
Sen hander inte sa mycket mer. Uppdaterar er nar jag ar hemma igen. 

Soccer practice is getting somewhere.

Publicerat 2013-10-02 kl. 00:40:44 || Mitt liv i Chattanooga, Tennessee
 
Syster. Jag saknar dig med? Och happy placet kan du få se någon gång nästa vecka om det är okej för Jody. Men jag har en plan. Väskorna är de ovan. Bilderna är inte så bra men i did it for you! Elin: klart vi kan. Vi hittar något mysigt ställe som vi kan gå till efter skolan, eller ja efterskolan för mig och du får bara komma dit. Standard. typiskt killar. haha.
 
Håller på att somna, men måste plugga och äta middag. Skolan har vart bra idag. Blev kallad gorgeous idag, ni kan gissa från vem. Men det gjorde min dag. Även fast det är för att vara trevlig osv. Men gorgeous är typ det bästa ordet någonsin och jag älskar det. Folk kan fortsätta kalla mig det om dem vill, ni vill. Hände inte så jätte mycket mer. Blev färdig med min reklamfilm i media, har kommit en bit på min sak i art. På matten sjöng vi en sång. Min lärare är underbar. Han är så himla rolig.
Efterskolan var det soccer practice. Sprang mycket, hatar att springa. Men min kondition är bättre än vad jag trodde. Samt med en läskig coach som skriker på en vågar jag inte pausa. Första delen av träningen gick piss och jag var så arg på mig själv och var nära på att ge upp där och då (istället för här och nu) Men i ridningen ifall det går dåligt måste man släppa det och bara börja om annars rider man otroligt dåligt. Så sa åt mig själv att bara släppa det och börja om, pull myself together och verkligen försöka. Och efter det gick det bättre. Sista 40 minuterna spelade vi match spel. Bästa jag spelat faktiskt. Känner mig inte lika nervös inför att få spela på torsdag. Dock nervös över att det är senior night så mycket folk kommer vara där. Tror jag. hjälp. Men det ska nog gå bra ska vi se!
Jody hämtade oss efter träningen, vi åkte förbi hobby lobby för att sen åka hem. Jag åt något litet innan jag hoppade i duschen och hamnade sen här. Ute i happy place med datorn och plugg framför mig. (blogg) Så nu ska jag plugga lite innan det är dags för middag och sen sovdags. Håller på att somna stående.
 
Btw, detta är väl mesta dels till familj och vänner men även alla andra som läser. Är det något speciellt ni vill att jag ska visa? Hur något ser ut eller liknande? Jossan ville se happy placet (om jag får ska jag visa det) Julia ville ha mera videos, det kommer! Och Adele ville se kläderna i skolan. Hoppas jag visat det annars säg till. Så om någon annan vill se något säg bara till.
 
Ha det bra sverige! KRAM

RSS 2.0