Plans, no plans, plans

Publicerat 2014-02-22 kl. 18:57:28 || Mitt liv i Chattanooga, Tennessee
Från bowlingen i måndags.
Borde nog göra det till en ny grej med weekly update istället för varje dag. Gosh, I'm so sorry! Sist jag bloggade var det måndag och jag berättade om den förregående veckan som jag inte bloggade om. Idag är det lördag och jag ska försöka få ihop ett inlägg om vad ni missat.
I tisdag var det skola, jag hade inga läxor alls och hade cravings efter annan lunch, så jag smsade Jessica och hon och jag åkte till Wal-mart innan vi åkte hem till henne och bara chillade, innan hon sen körde hem mig igen. Kom hem runt halv nio och hoppade då direkt in i duschen pch fixade mig för den kommande skoldagen.
I onsdags och torsdags var det skola som vanligt. Inget speciellt hände alls. Bara vanlig skola. Eller jo fick tillbaka report cards och jag har ett A i alla mina klasser. Andra är jag mer förvånad över den vissa. Vet inte riktigt hur jag fick det betyget men det är ju bra.
Igår var skola också som vanligt. Vi hade en lock down under 2nd period. Lockdown menas med att ingen får lämna klassrummen eller skolan, eller där man är för tillfället tills dem säger till. Så hade en lite längre lektion och ett prov som jag inte visste om. Min lärare i 2nd är lite förrvirad så sakerna hon säger till oss tror hon att hon säger till hennes 4th period klass och tvärtom. Så provet var det egentligen 4th som skulle ha, men dem hade inget prov. Så ja. Resten av dagen var som vanligt. Efter skolan hade jag archery practice, gick sådär. Vet inte riktigt vad som hänt men jag skjuter inge bra alls nu förtiden.. Argh blir så arg. Efter practice hade vi två timmat att ta död på innan basketmatchen skulle börja, så vi åkte till en mexicansk resturang och åt lite middag innan, maten var sjuk god, men de var otroligt sega med att komma ut med den.
Matchen var tjejerna som spelade. De har kommit till regions. Idag är det killarnas tur. Båda lagen har tagit back to back district champions. Så det är lite kul!
Jag satt och pratade med Dylan hela matchen och hade hela hejarklacken framför mig så såg inte så mycket av matchen, men det var intense. Efter matchen pratade jag lite med folk innan jag, B och Andrew åkte till Donken och köpte en Frappe. När vi kom hem så hoppade jag nästan direkt i säng.
 
Idag skulle jag egentligen åkt på promdress shopping, men planerna ändrades så idag ska jag inte göra så mycket tills ikväll då jag ska på nästa basketmatch. Taggad! Hade även kunnat gå till en bonfire, men jag tror vi ska på matchen istället.
 
Det är ungefär det som ni missat. Inte mycket mer har hänt. Eller jo, vi fick en baby goat i small animal care i veckan. En av getterna var gravid och hon fick sin unge i veckan. Så söt!! Det var nog allt, haha. Hörs snart igen!

1 week

Publicerat 2014-02-18 kl. 02:23:00 || Mitt liv i Chattanooga, Tennessee
Bild vill inte ladda.... 
Ännu en gång har jag gått en vecka utan att uppdatera. Herre min skapare. Detta är inte okej. Jag måste verkligen börja ta tag i dethär. Dock så har det inte hänt mycket fören nu till helgen och då har jag bara vart busy busy. Haha.
I början av veckan ända tills fredag var jag säng liggande och hade en rejäl förkylning. På fredagen åkte vi till doktorn och fick det uppkollat så hostan jag hade, inte hade kommit ner i mina lunger, för lunginflemmation har jag haft nog med. Det var dock fint, men jag fick en host medecin som skulle hjälpa när jag skulle sova så jag kunde sova ordentligt. I lördags så kände jag att det fick vara nog med sjuk och sängliggande så jag fixade mig och åkte med till sista hemma matchen vi hade. Såklart vann vi igen. Träffade mycket trevligt folk. Det var en bra kväll.
På söndagen så var det jätte fint väder här, så jag och B gjorde iordning picknink och gick ner till en liten plats bredvid floden som rinner vid våran väg. Det var jätte mysigt och vi satt där i några timmar och bara pratade och åt.
Idag var det Presidents day så vi var inte i skolan. Våran kompis Andrew sa dock att han hade en surprise för oss så vi satte oss i bilen och åkte över till grann staden Crossville fför våran överraskning. På morgonen sa Georg till oss att vi fick åka bara för att hon hade sagt ja, men hon hade fått reda på vad vi skulle göra och hon bad oss vara försiktiga. Så två smått rädda tjejer satte sig i Andrews bil och åkte mot Crossville. Väl i Crossville så var överraskningen att han köpte oss en varsin cowboy hatt för han tyckte att det var fiktigt vi hade en. Ett steg närmare typiskt Tennessee amerikan. Haha. Efter det åkte vi till Sonic och åt, och efter det tog vi en spontan bowling. Det var jätte kul och jag hade en super trevlig dag.
 
Imorgon är det dags för skola igen. Är inte redo! PUSSS

Happy Birthday!

Publicerat 2014-02-09 kl. 17:35:28 || Mitt liv i Chattanooga, Tennessee
 

Dagar är inte de dagar som gått, utan de dagar vi minns.

Publicerat 2014-02-07 kl. 13:06:42 || Mitt liv i Chattanooga, Tennessee
 
 
Okej så kommer bli flera långa inlägg trodligtvis, för jag har inte bloggat på snart två veckor och jag har vart busy busy.
Vi börjar vid förra veckan. Vi gick bara måndag och till halv elva på tisdagen innan skolan bestämde sig för att släppa oss på snowday. Faktiskt denna gången fick vi en mängd snö och vägarna var kaos. Så denna gången var det faktiskt okej. Jag och B åkte hem till Jess och spendera dagen där, med promenader, handling, film och prat. Spenderade även natten och resten av veckan där, eftersom snödagarna bara fortsatte att rulla in. Vi spenderade resten av veckan med att hänga med flera kompisar, åka runt i hennes bil, åka runt med mer kompisar, torka tvätt, filmer, promenader, på torsdagen eller fredagen tog vi en sväng upp till Dayton och hälsade på Jess mormor och även moster, åt japansk mat. åkte runt i en kundvagn inne i Wal-Mart och gled runt. På fredag kvällen åkte vi till sonic för lite middag och sen kolla på en av de viktigaste matcherna för året, mot våran rival skola Sequatchie. Vi vann matchen utan tvekan, vi har även mycket mer klass än vad dem har. Men herregud vilken match. En av våra spelare sköt ett skott från mitten av planen och satte den när klockan precis ringde. Det var ett riktigt sånt film skott. Men riktigt snyggt! På lördagen så var vi hos Jess fram till fyra då hennes moster kom och hämtade oss, vi åkte sen vidare mot en thai resturang i Chattanooga och åt Thai till middag. Fick svara på massor med frågor om mig själv och varför jag ville bara utbytesstudent.
På söndagen så gick vi först i kyrkan på morgonen och runt två-tre körde Jess hem oss. Jag spenderade sen resten av kvällen att plugga. Vilket jag hade skjutit upp hela veckan.
 
I måndags var det åter dags för skola. Hade geography, psychology, small animal care och acient history, precis som vanligt. Fick även min mobil tagen från mig i mitt sista block. Hoppsan hejsan, kände mig dock som en riktigt badass. Egentligen behövde min Hostmom komma och hämta min mobil tidigast tisdag morgon. Woho tänkte jag och smsade direkt min hmom och min lc från B's telefon och berättade allt. Mina vänner skrattade för övrigt åt mig. Men som tur var är jag bra polare med min vice principal som skulle få min telefon och han sa att jag kunde hämta ut den själv, redan samma dag om han hittade min lärare. Dock så hittade han inte henne så jag fick spendera natten ifrån min älskade. Jag åkte dock hem till Jess efter skolan och spenderade eftermiddagen där.
 
I tisdags så hämtade jag det första jag gjorde ut min mobil. Har nog aldrig vart lyckligare, och ja mamma och pappa, lesson learned. Jag hade min första achery practice igen efter en månad. Gick lite sådär, har vart i sånt konstigt mood hela veckan så jag har så svårt att koncentrera mig! Efter det var det dags för basket match. Dock så åkte jag, Cain, B och Jacob till donken innan för lite mat. Sen kollade vi på matchen som vi återigen vann utan tvekan. Min skola är så grymt bra!
 
Igår så var det återigen skola. Hade ett test efter lunch som var piss svårt, men alla juniors i Tennessee var tvugna att ta det. Kan ju nu säga att jag är sjukt glad över att min betyg inte räknas! Hände faktiskt inte så mycket mer alls den dagen. Åkte hem efter skolan och hoppades på en snödag idag.
 
Men icke sa nicke, vi hade skola. Dock gör det inte så jätte mycket. Vill bara sova. Spelade in en låt som jag och några gjort isjälv i geografin, det var en uppgift, och den ska imorgon visas för hela klassen. Whoopi! Fick reda på att en av mina kompisar är släkt med min acient history lärare så han hade kunnat få tillbaka min mobil, nej men tack för att du säger det nu..... Efter skolan var över så hade jag träning igen, gick faktiskt lite bättre än i tisdags. Vi fick skjuss hem som vanligt av våran kompis och jag sitter nu här, efter att ha ätit middag och duschat.
 
Ska nu skypea en snabbis med Adele innan jag måste fortsätta plugga till mitt geografi prov imorgon och även fixa min tvätt. Blev ett långt inlägg och jag ska försöka bättra mig, både för min egen skull och för eran. PUSSS

Long time no see!

Publicerat 2014-02-05 kl. 06:00:14 || Mitt liv i Chattanooga, Tennessee
Snowday i tisdags.
Ledsen för otroligt dålig bloggning. Vet att mamma och pappa iallafall vill ha, men har i stort sätt vart utan dator, och sen kommit hem sent. Ska precis hoppa i säng. Så lovar att jag uppdaterar mer om vad ni missat i dagarna framöver. PUSS, har inte glömt er! 

RSS 2.0