Previously in Life of Agnes

Publicerat 2014-03-23 kl. 17:49:36 || Mitt liv i Chattanooga, Tennessee
 
 
I tisdags så åkte jag, B och Maria tillbaka till Cookeville för att fixa min och även B's klänning. Trodde min skulle vara färdig, men det var lite mer saker som behövde fixas så det var att lämna in den igen och komma tillbaka senare. Vi åkte efter det och åt lite innan vi åkte hemåt igen. Skulle egentligen åkt och kollat på våran softball match vi spelade mot Red Bank i Red bank men hittade ingen som kunde köra så stannade hemma istället.
Onsdags kom Cain över och vi hängde bara runt här hemma, jag fortsatte att kolla på min nya drog vilket är 90210. Älskart har kollat på en och en halv säsong under lovet nu.
Torsdags så åkte vi tillbaka till Cookeville, min klänning var äntligen färdig. Så nu är det bara skor och kanske smycken som behövs fixas. Är så taggad men samtidigt nervös inför min Prom. Bara 19 dagar kvar. På kvällen hade vi en bonfire, med lite folk som kom över, för att fira B. Det var hur mysigt som helst och det kommer helt klart bli flera såna. Härliga människor, härligt väder, prat, sång och skratt. Älskar livet. Det var iallafall, jag, B, Cain, Chloe, Jessica, Casey, Andrew, Jacob och Tyler. Åååh älskar't.
Fredags så åkte B med Cain till Chattanooga för att fixa hans tux så jag hängde med Jessica hela den dagen istället. Vi åkte och kollade på våran Baseball match som vi dock förlorade. Men men, efter det åkte vi till Jessicas kyrka för en liten stund innan vi bara åkte runt lite tills hon körde hem mig.
I lördags hade jag egentligen inget planerat, hade tänkt att bara vara hemma, men Cain kom över igen och jag kände inte direkt för att thirdwheela mera så Andrew rädda mig och vi och Jessica åkte och fiska. Inte för att det var så lyckat och att vi fastnade med fisklinan hela tiden. Vi gav upp ganska så fort och satt sen och chilla. Åkte förbi donken och köpte en milkshake innan Andrew släppte av oss hos Jessica. Vi kollade på Forrest Gump innan hon körde hem mig.
Idag ska jag bara umgås med B och göra mig redo för skolan som börjar igen imorgon. Vill inte gå tillbaka. Denna vecka har vart så bra och vill bara ha massor med mera bonfires. åååh.
 
Och eftersom ingen ställer mer frågor ska jag svara på de jag har alldeles snart!

Frågestund!

Publicerat 2014-03-20 kl. 16:00:35 || Mitt liv i Chattanooga, Tennessee
 
Eftersom jag är riktigft dålig på att blogga och för att jag fick en kommentar där Anonym ville att jag skulle svara på lite frågor så kör vi en liten snabb frågestund. Vet inte när jag kommer stänga den, men den är öppen ett litet tag framöver. Om ingen frågar något så svarar jag på de frågor som Anynom ställde. Men det skulle vara kul om ni frågade lite mer. PUSS på er!

Life is a journey, not a destination. Enjoy the moment.

Publicerat 2014-03-17 kl. 19:25:00 || Mitt liv i Chattanooga, Tennessee
Miriam, Me, B, Hannah, Carly
Så jag är tillbaka. Somsagt hela denna helgen har vart ganska så fullbokad. Började med i Fredags. Var i skolan som vanligt. B fyllde 18 så jag bakade en kladdkaka och bjöd på. Mycket populärt! Efter skolan åkte jag och B med Cain till där vi alltid har våra 4-H möten. Vi mötte upp våran lärare och Carly. Stanande en snabbis förbi McDonalds och köpte lite färdkost innan vi begav oss vidare till stället där vi skulle ha Spring Conferanse. Det var faktiskt riktigt kul och träffade massor med nya härliga människor. Mesta dels hade vi lekar i grupper osv. Men det var kul. Blev också del av the All Stars. Hela den cermonin kändes som om dem skulle offra mig. Haha. Men det var kul.
På lördag kvällen kom Georg och Dwayne och hämtade mig. Egentligen skulle B också åkt med oss hem men hon bestämmde sig för att stanna med Cain. Så det var bara jag som åkte hem. Behövde åka hem för att på söndagen skulle jag fixa min prom dress.
Så det var det jag gjorde. Åkte med Maria och Zander och fixade den. Vi åt på Buffalo wild wings och stannade även och köpte donuts. Omnomnom. Folket på klännings affären var jätte härliga. Haha. Älskar dem.

 Kom hem runt sex och kollade på lite filmer tills B kom hem. Vi pratade lite och sen somnade jag.
 
Idag har jag FaceTimeat med mina päron och min syster. Sen kom Cain och vi Facetimeade med B's familj medan hon öppnade hennes presenter. Nu ska vi precis sätta oss och äta och sen vet jag inte vad som kommer hända.
Peace out folket i Sverige. Talk to you later. Love ya.

My heads under water but I'm breathing fine

Publicerat 2014-03-13 kl. 22:42:26 || Mitt liv i Chattanooga, Tennessee
 
Hallå, I'm back. Denna vecka har vart crazy och det tar inte slut än. Har hela helgen uppbokad så bloggningen kommer antagligen ligga på is tills på söndag kväll eller möjligtvis måndag.
 
I tisdags var det skola. Hade ett bomb threat under 2nd block, lunch och lite av 3rd block. Som tur var, var det varmt och skönt ute och jag spelade lite baseball med min lärare och lite folk från min skola. Så var helt okej. Men detta medförde att man inte fick gå in på toaletterna som man vill och de tog bort vårat break. Så hedan efter har jag toa break under varje lektion där lärarna måste ta med sig hela klassen till toaletten, kolla tjejer och killars badrum innan och efter man vart på toa och sen gå tillbaka som en grupp till klassrummet. Happy days. Känns som man är fem igen. Anyway, efter skolan hade jag archery practice och sen gick jag, B och Cain och kollade på våran första hemma match i baseball och softball. Vi hade även soccer men kollade inte på den matchen något. Kollade mest på baseball. Förstår inget av hur reglerna hålls, men det gör inget. Var intressant ändå. Vi förlorade dock den matchen, vann softbollen och soccer har jag ingen aning om.
Onsdag hade jag skola som vanligt, alla var lite smått irriterade över hur schemat ser ut och hur man får gå på toa osv. Hade även midterms i Geography och Small Animal Care. Tror det gick bra i båda. Åkte hem efter skolan och pluggade hela kvällen inför min psychology midterm
Så idag så var det skola som vanligt. Alla, de flesta, hade en orange tröja på sig för att tala om att vi tycker vi behandlas som i ett fängelse. Haha, några lärare tyckte det var dumt och andra skrattade åt det. Min vice principal hade en orange tröja också och min principle skrattade åt det så tror det var lugnt. Hade även en lock down under first, folk sa att det var en man med en pistol utanför våran skola, men tydligen hade det hänt något i Pikeville och eftersom våran skola är nära gjorde de en lockdown för säkerhetsskull liksom. Anyway, allt är lugnt och jag mår bra. Hade ett assembly där de pratade lite om det. Tycker ändå om min rektor så ja, det var bra.
Hade midterm för psychologin och acient history. Vilket jag tror båda gick okej. Eller jag vet att acient historyn gick bra. Fick tillbaka massor som jag hade gjort i Psychoologin och jag har antignen ett B eller A där.
Åkte hem efter skolan och sitter nu här. Har typ inga läxor att göra och är ganska så uttråkad. Måste packa för imorgon dåå vi direkt efter skolan åkter till Crossville för ett 4-H sak, spenderar även natten där och kommer hem lördag kväll. Söndag morgon åker jag tillbaka till promdress affären för att fixa min promdress och that's about it. Uppdaterar er snart igen.
 
PUSSSSS

So leave me if you need to, I will still remember

Publicerat 2014-03-11 kl. 02:51:45 || Mitt liv i Chattanooga, Tennessee
Bild från våran hiking i söndags!
Så det gick lite gler dagar än vad jag hade planerat. Men nu är jag här igen och bloggar. Bättre detta än bara en gång ibland.
Så I fredags efter skolan åkte jag, B, Cain, Jerret, Alex och Young-Toe till en mexicansk resturang i Pikeville och åt middag innan vi åkte tillbaka till skolan och väntade på bussen i någon timme på skolans parkering. Vi hängde lite med Kate, Loren, Brett och några mer tror jag innan vi gick in i skolan och mötte upp flera männsikor som skulle åka och kolla på Grease. Som spelades i Crossville (grannstaden). Nämligen så att några elever från våran skola var med i en musikal där. Så det bestod min fredag kväll av. Påvägen hem fick jag och Kaitlin igång en liten allsång på bussen med lite bra låtar. Åååh härliga tider.
På lördagen så låg jag länge kvar i min säng tills jag FaceTimeade med mina kära päron i 20 minuter innan Jessica kom och hämtade mig. Vi åkte till henne och jag hjälpte henne att städa det sista som hon gjorde. Sen åkte vi till Donken och hon köpte mat till mig. Vi chillade hos henne ett tag innan vi fick stressa hem till mig för att jag skulle duscha och byta om innan vi åkte till hennes kyrka och ha youth something. Minns inte vad det heter nu för stunden. Det var iallafall roligt. Efter kyrkan åkte vi till Donken igen och jag köpte mig en Frappé. Vi satt och prata ett tag innan vi åkte till hennes Girls scout ledare och kollade på en film. Hon körde sen hem mig.
På söndagen kom Andrew och hämtade mig och B och vi åkte hem tilll honom och hade en hike på två timmar, vi tog bilen och åkte vidare, tog ett snabbt stop vif Fall Creek Falls, vi ska göra en böttre hike runt om där snart. Kanske även en camping. Det är mycket att se där. B blev även påkommen av några motorcykel snubbar att ta en selfie. Haha, roligaste.
Påvägen tillbaka så stannade vi och jag och B fick pröva att dricka cola med peanuts i. Faktiskt inte så äckligt som det låter och det är en Tennessee sak. Vi köpte lite mat påvägen hem och körde rally fart för att honna byta byxor och sen åka med Andrew till hans kyrka. Mycket annorlunda från Jessicas. Vi stannade där i en timma och Andrew körde sen hem oss.
 
Idag var det dags för skola igen. De senaste dagarna har vart jätte härliga så även fast det var hårt att gå upp till skolan så var det faktiskt helt okej. Har mina midterms denna vecka. Är inte alls så taggad. Vet inte hur detta kommer gå alls. Men förhoppningsvis går det bra! Efter skolan hade jag archery practice igen. Gick hyfsat bra faktiskt. Efter det åkte jag, Andrew, B, Cain och Jared till subway köpte lite mat och sen satte oss i en park i närheten och njöt av vädret. Älskar't. Andrew körde sen hem oss och just nu  försöker jag plugga till ett psychologi test jag har imorgon. Psychology dödar mig.. Jag vet att jag stavade på två olika sätt men vet inte hur det stavas på svenska...
 
Anyway, imorgon så ska jag kolla på min första baseball match. Då vi har både softball, baseball och soccer game hemma. Fullt upp! Update soon, PUSSS

Update

Publicerat 2014-03-07 kl. 03:20:09 || Mitt liv i Chattanooga, Tennessee
 
Halloj, denna vecka har vart busy busy. Bloggade iallafall i måndags och nu idag (torsdag) måste väl ändå betyda något bra. Jag förtjänar en godis. Tack.
Anyway, i tisdags så åkte jag till Jess's moster efter skolan. Vi hjälpte henne med taxes, kände mig jätte vuxen, åt en jätte god taco sallad. Var mer som en nachostallrik men iallafall och bara hängde. Var faktiskt jätte kul och hennes moster är så gullig och härlig.
I går så var jag i skolan först som vanligt. Sen åkte jag, B och Cain och tog ut pengar för en 4-H sak. Lämnade det innan Cain lämnade mig hos Jessica. B och Cain skulle nämligen till Chattanooga för att leta tux till honom och jag kände att thirdwheeling var inte min grej just igår. Så jag åkte till Jessica istället och vi åkte till Dayton för att lämna lite pengar till hennes moster och sen åkte ci och åt china mat. Mums. Skämde ut oss lagom mycket också inför en riktigt söt servör. Eller vad det heter. Men kul var det iallafall. Innan hon körde hem mig åkte vi till hennes kyrka. Var faktiskt kul också. Gjorde lite annat.
Idag så började inte min dag så värsta bra med att vi missar bussen, sen skulle vi även ha ACT testing hela morgonen, vilket är som högskoleprov. Det var iallafalll sjukt svårt och du hade typ ingen tid alls att svara. Hade först 45 minuter engelska och läsning med 75 frågor att svara på, sen en matte på 60 minuter med 60 frågor, sen en till engelska mer massor med läsning och 40 frågor på 35 minuter och sen sen science part med 40 frågor på 35 minuter. Snacka om stressad. Men men, bryr mig inte så värstans mycket.
Hade iallafall bara min 4th period där vi inte gjorde någonting tack vare ACT så gjorde lite läxor. När vi kom hem så gjorde jag mer läxor. Psychology is killing me, men det är väl okej.
Mer än så har ni inte missat. TAck för mig. Försöker skriva imorgon eller lördag. Kyssssss.

Vänta, va?

Publicerat 2014-03-04 kl. 01:57:11 || Mitt liv i Chattanooga, Tennessee
 
Vänta lite nu, vad är det som händer. Jag bloggar. Två dagar i rad. Tror jag är sjuk eller något. Haha. Anywaaaays!
 
Igår så lite efter att jag hade skrivit inlägget kom Jess och hämtade oss och vi åkte över till Dayton för att lämna lite kakor till hennes mammas kompis. De hade typ sötaste valpen som jag självklart blecv jätte kär i. Vi tog en annan väg över, inte den vanliga stora liksom. Vilket var spännande. Trodde jag skulle dö sisådär 100000+ gånger. Men det var kul. Efter vi hade lämnar kakorna och gosat med valpen åkte vi vidare till självaste Dayton, stannade och köpte en Frappé på Mcdonalds, en subway på subway och en dricka på Sonic. Måste ha lite variation och inte favorisera någon snabbmats resturang. Vi tog sen vår mat och åkte till en park och åt den. Även där trodde jag att jag skulle dö några gånger. Jess spottade även dricka över hela B och hennes mat. Åhh happy days. JAg lurade min bästa vän att vi hade blivit förföljda av fyra killar och han höll på att freaka ur. I felt a bit bad, efteråt. Men när vi var färdiga med det bagav vi oss hemåt. Pratade även med hennes moster om hår, naglar och smink inför prom. Åååååh taggad! hemma hos Jess kollade vi på lite av andra Thor filmen innan hon körde hem oss och jag gjorde mig redo för sängen, sömn och sen skola....
 
Skolan idag var väl inte så mycket skola. Åkte somvanligt till skolan, åt min frukost och gick sen till min first period. Vi gjorde inte så mycket, repeterade lite inför tested vi har på onsdag. Är ganska enkelt och vi fick alla svaren nu så det är lugna puckar. Haha. Min acient history teacher ger dig också alla svaren någon dag innan och du får sen använda de pappret med dina notes on med svaren under provet! Låter helt okej för mig. Anyway, just innan klockan ringde så gjorde min rektor announcment att vi skulle ha en early dismiss, så vi skulle stanna i våran first period tills alla var dismissed. Åkte från skolan kvart i tio ungefär. Värt. Jessicas mamma kom iallafall och hämta oss och vi har spenderat större delan av dagen där. När jag kom hem har jag bara gjort lite läxor och ska snart hoppa in i duschen och äta, så får vi se om jag har skola imorgon eller inte. Spännande.
 
Pussssss
 

I believe in you

Publicerat 2014-03-02 kl. 18:27:32 || Mitt liv i Chattanooga, Tennessee
Jag ser ut som jag vet inte vad, men Maria och B är fina. Detta var igår i den andra butiken.
Ännu en vecka har försvunnit förbi och ännu en gång har jag inte bloggat alls denna vecka. Skam. Så vi kör en snabb repris på min veckan.
Måndag - Skola, minns inte om det hände något speciellt. Efterskolan åkte vi iallafall hem till Cain och åt middag och kollade på lite tv, innan vi åkte vidare mot basketmatchen som spelades på borta plan i White County. Tyvärr förlorade vi. Vi spelade dock mot ett riktigt bra lag och de spelade crazy
Tisdag - Skola, ännu en gång minns jag inte om det hände något kul. Efter skolan hade jag archery practice. Sköt faktiskt hyfsat bra. Vi gick lite tidigare från träningen för att åka till Donken och äta innan vi hämta upp Cain's lilla syster och begav oss till ännu en basketmatch. Denna gången killarnas. De spelade bra, men återigen var andra laget bättre och vi förlorade och basket säsongen tog slut.
Onsdag - Skola. Tror det var ända dagen denna vecka där jag åkte hem efter skolan. Tror jag även glömde bort min adress i Sverige under en lektion. Kom inte alls ihåg vad det var. Pinsamt.
Torsdag - Skola och sedan Archerypractice. Jessica kom och hämtade oss från träningen och vi köpte lite kakor för hennes girl scout. Skulle egentligen åkt ut och sålt lite, men tiden rann iväg och det blev försent.
Fredag - Skola som var kaos. Gjorde inte mycket alls på mina lektioner för alla var glada över att det var fredag. Efter skolan var det återigen träning. Jessica kom och hämta oss lite tidigare och vi åkte till Dayton till hennes mormor och morfar där vi sålde lite av hennes kakor. När vi kom tillbaka till Pikeville åkte vi till hennes ledare där vi blåste upp lite ballonger de skulle ha för lördagen, innan Jessica körde hem oss.
Lördag - Fixade iordning oss och så innan vi satte oss i bilen för att möta upp Marias pojkvän Sander vid McDonalds. Vi åkte sen vidare mot Cookeville. Mötte upp Maria påvägen och sen vidare. Åt på Cheddars innan vi åkte till första klänningsbutiken och började letandet av promdress. Hittade lite i den butiken men bestämde oss för att åka vidare. Var i nästa och prövade sisodär 6 klänningar och hittade vinnaren. Tänker inte lägga upp bild på den. Ni får vänta tills 12de april. Eller någon dag efter då prom är. Efter klänningsköpandet åkte vi runt för att leta skor och annat, men åkte mest runt. Innan vi åkte förbi starbucks och sedan begav oss hemåt. Stannade hos Sanders hus och hälsade på hans familj. Riktigt härliga människor och mara och Sander gav oss sen skjuss hem. Allt som allt en riktigt bra dag!
 
Idag, har jag inte gjort så mycket. Tagit ett bättre kort på min klänning för att skicka till mamma, pappa och syster. Har inget annat planerat för idag. Kanske pratar med jessica eller så. Men annars inget. Ladda om för en ny vecka, denna helg har gått alldeles för snabbt. Ska försöka blogga mer nästa vecka. PUSS

RSS 2.0