Dagar är inte de dagar som gått, utan de dagar vi minns.

Publicerat 2014-02-07 kl. 13:06:42 || Mitt liv i Chattanooga, Tennessee
 
 
Okej så kommer bli flera långa inlägg trodligtvis, för jag har inte bloggat på snart två veckor och jag har vart busy busy.
Vi börjar vid förra veckan. Vi gick bara måndag och till halv elva på tisdagen innan skolan bestämde sig för att släppa oss på snowday. Faktiskt denna gången fick vi en mängd snö och vägarna var kaos. Så denna gången var det faktiskt okej. Jag och B åkte hem till Jess och spendera dagen där, med promenader, handling, film och prat. Spenderade även natten och resten av veckan där, eftersom snödagarna bara fortsatte att rulla in. Vi spenderade resten av veckan med att hänga med flera kompisar, åka runt i hennes bil, åka runt med mer kompisar, torka tvätt, filmer, promenader, på torsdagen eller fredagen tog vi en sväng upp till Dayton och hälsade på Jess mormor och även moster, åt japansk mat. åkte runt i en kundvagn inne i Wal-Mart och gled runt. På fredag kvällen åkte vi till sonic för lite middag och sen kolla på en av de viktigaste matcherna för året, mot våran rival skola Sequatchie. Vi vann matchen utan tvekan, vi har även mycket mer klass än vad dem har. Men herregud vilken match. En av våra spelare sköt ett skott från mitten av planen och satte den när klockan precis ringde. Det var ett riktigt sånt film skott. Men riktigt snyggt! På lördagen så var vi hos Jess fram till fyra då hennes moster kom och hämtade oss, vi åkte sen vidare mot en thai resturang i Chattanooga och åt Thai till middag. Fick svara på massor med frågor om mig själv och varför jag ville bara utbytesstudent.
På söndagen så gick vi först i kyrkan på morgonen och runt två-tre körde Jess hem oss. Jag spenderade sen resten av kvällen att plugga. Vilket jag hade skjutit upp hela veckan.
 
I måndags var det åter dags för skola. Hade geography, psychology, small animal care och acient history, precis som vanligt. Fick även min mobil tagen från mig i mitt sista block. Hoppsan hejsan, kände mig dock som en riktigt badass. Egentligen behövde min Hostmom komma och hämta min mobil tidigast tisdag morgon. Woho tänkte jag och smsade direkt min hmom och min lc från B's telefon och berättade allt. Mina vänner skrattade för övrigt åt mig. Men som tur var är jag bra polare med min vice principal som skulle få min telefon och han sa att jag kunde hämta ut den själv, redan samma dag om han hittade min lärare. Dock så hittade han inte henne så jag fick spendera natten ifrån min älskade. Jag åkte dock hem till Jess efter skolan och spenderade eftermiddagen där.
 
I tisdags så hämtade jag det första jag gjorde ut min mobil. Har nog aldrig vart lyckligare, och ja mamma och pappa, lesson learned. Jag hade min första achery practice igen efter en månad. Gick lite sådär, har vart i sånt konstigt mood hela veckan så jag har så svårt att koncentrera mig! Efter det var det dags för basket match. Dock så åkte jag, Cain, B och Jacob till donken innan för lite mat. Sen kollade vi på matchen som vi återigen vann utan tvekan. Min skola är så grymt bra!
 
Igår så var det återigen skola. Hade ett test efter lunch som var piss svårt, men alla juniors i Tennessee var tvugna att ta det. Kan ju nu säga att jag är sjukt glad över att min betyg inte räknas! Hände faktiskt inte så mycket mer alls den dagen. Åkte hem efter skolan och hoppades på en snödag idag.
 
Men icke sa nicke, vi hade skola. Dock gör det inte så jätte mycket. Vill bara sova. Spelade in en låt som jag och några gjort isjälv i geografin, det var en uppgift, och den ska imorgon visas för hela klassen. Whoopi! Fick reda på att en av mina kompisar är släkt med min acient history lärare så han hade kunnat få tillbaka min mobil, nej men tack för att du säger det nu..... Efter skolan var över så hade jag träning igen, gick faktiskt lite bättre än i tisdags. Vi fick skjuss hem som vanligt av våran kompis och jag sitter nu här, efter att ha ätit middag och duschat.
 
Ska nu skypea en snabbis med Adele innan jag måste fortsätta plugga till mitt geografi prov imorgon och även fixa min tvätt. Blev ett långt inlägg och jag ska försöka bättra mig, både för min egen skull och för eran. PUSSS
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0