2 år. jag älskar dig bus ponny

Publicerat 2010-06-18 kl. 10:44:17 || Ponnyn/hästen
Två år med dig bebis! Du är bäst! Jag klarar mig inte utan dig, du & jag mot världen!

packning

Publicerat 2010-06-17 kl. 20:24:42 || Bilder.
hinner inte skriva så mycket. Men kan säga att det har vart en jätte bra första dag på sommarlovet ! träffade Erica idag också som jag inte har träffat på år och dar!? Så det var jätte trevligt! tänka sig hon har förlovat sig :) GRATTIS!
Imorgon åker jag till tyskland över helgen med mor och far för att träffa vänner. så det blir trevlans det med. men vi hörs ni får ha det så bra!
bild från igår

ramla av, ponnyn springer i väg i 190 med tränset mellan benen. Check!

Publicerat 2010-06-13 kl. 21:20:21 || Ponnyn/hästen
Japp, så är det.
hela dagen bestod av att vara på tävling. Lb och La. Lb gick jätte bra, fick ett stopp och en rivning. Men hon var jätte fin så det gjorde inget. Sen när jag höll på att hoppa fram till La så ramlade jag av när jag skulle hoppa oxern, tränset åkte med. Men det satt ju fast i martingalen så tränset åkte mellan benen. Och hon bar av i 190 ut på galoppbanan som tur var så hon inte sprang in i stor staden. Men som tur var fanns det jätte snälla folk som hjälpte till att fånga in bus ponnyn. Hon fick bara några skrap sår på bak benen. Men iallafall så strök jag mig från la.
Jag, men någon gång ska man väll ramla av på tävling oxå, saker man måste göra innan man dör grej ;)
järna

Hej, jag är typ bästa på att göra sallad och sallads dressing!

Publicerat 2010-06-12 kl. 18:51:27 || Bilder.
- Bara så ni vet ;)

DONE

Publicerat 2010-06-09 kl. 20:29:28 || Life as you know it.
Färdig, jippie!
planer inför den sista tiden innan sommarn:
4 dagar kvar till sista tävlingen för denna säsong.
7 dagar kvar till frihet! FREEDOM!

inför sommarn:
9 dagar till München men Mami och Papi
12 dagar till at jag kommer hem från München
12 dagar kvar till Twilight grejen med Monkii Donkii och Hannus Bannus!
16 dagar kvar till Midsommar
18 dagar kvar till man åker ner till Gotland
21 dagar kvar till Eclipse kommer ut på bio

Sen blir det segling med Sofia vecka 26 & sen försöka träffa vännerna här hemma lite.

I'm a fucking ninja!

Publicerat 2010-06-09 kl. 16:17:21 || Life as you know it.
ÄLSKA !
Idag har jag vart med klassen nere vid brosjön hela dagen. Det var faktiskt riktigt trevligt! Blev bara ner kastad i vattnet och fick en vatten flaska över mig. Men annars så:) Efter att alla hade åkt hem så stannade jag en stund där med Adele, Elina och André. Så det var trevligt. Vi gick och köpte marsmellows (stavn?) och försökte göra en brasa, men det gick inte så bra fören efter, haha. Sen kom snällaste morfar och hämtade mig för jag har egentligen inte tid att sitta här och blogga, måste göra färdigt ett hem prov som jag har till imorgon. Sen ska jag bara göra färdigt matte provet och sen är det färdigt med prov och inlämningar och shit! Skönt! men jag tycker det är orättvist, för vi slutar ju liksom inte fören om en vecka medans nästan alla slutade idag ;o elakt? JA! men men, det är snart över. Men jag skriver igen sen så kan ni få en liten planering för min sommar.
peace out
hahah, gumman vi är ju snyggaste !

älskade ponny

Publicerat 2010-06-06 kl. 21:11:17 || Ponnyn/hästen
Jag ser folk förlora sina djur, sina bästa vänner. Jag känner mig fortfarande lyckligt lottad att ha dig som min, bara min. Jag älskar dig bus ponny.
Jag kommer ihåg hur det var, hur du var. Jag kommer ihåg hur det såg ut, hur du såg ut. Om man kollar tillbaka idag så skulle man inte kunna tro att det är samma ponny. Du är bäst! Om jag kunde skulle jag aldrig släppa dig.
Men du är liten och jag är för lång jag vet det. Men bara tanken, bara säga att jag måste göra mig av med dig får mig att börja gråta.. Om jag skulle kunna hålla kvar vid dig föralltid så skulle jag göra det.
Men jag är glad, du är min nu. Och du kommer alltid vara. Du är vackrast i världen.
Jag har nästan aldrig sagt till någon första gångerna eller så när man träffas att jag har en häst, att jag rider. Jag låter dom lista ut det själv. Men varför ska jag inte säga det, varför ska jag inte säga att jag har den finaste ponnyn i världen?!
Jag älskar dig min bus damp ponny!


dagen då vi hämtade henne.

ponnyn nu

iPhone bloggar

Publicerat 2010-06-04 kl. 16:13:46 || Bilder.
Nu sitter jag på pappas jobb och mobil blOggar, eller iphone bloggar kanske man sKa säga :) MEN DET GÅR INTE SÅ NRABRA FÖR DEN VILL HA STOR BOKSTAV HELA TIDEN OCH JAG ORKAR INTE RFIXA SMÅTT HELHEMAÀ RIDEN, DET ÄR DÄRFÖR JAG SKRIVER MED STORA PCHOCH JAG ORKAR INTE FIXA STVARV FEL HELLER AÅ MINI FÅR STÅ UT ;) MEN SENATESENARE SK VI ÅKA TILL KUSINEN SOM HAR TAGIT STUDENTEN. SÅ GRATTIS TILLÖL HENNE! MEJ NU ORKAR JAG INTE SKRIVA MER SÅHÄR SÅ JAG SKRIVER SENARE. FARVÄL!

Tjorven!

Publicerat 2010-06-01 kl. 20:14:52 || Bilder.
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAW!
Jag älskar denna lilla hund, vi fick låna en hund från adele som vi kanske ska ta. Herregud vad söt! Nu har hon somnat i mitt knä! ÅÅÅÅÅÅÅÅÅH!

RSS 2.0