Honey, I'm home

Publicerat 2013-07-30 kl. 15:01:15 || Life as you know it.
 
Tjaba, tjena, hallå vi säger så! Hur är det med er? Mig är det bra med, både för att jag möts av en statistik som förvånar mig (all kärlek till er!), hade en jätte trevlig kväll igår, jag är hemma från Gotland (inte för att det är så jätte bra menmen..), ska träffa mina vänner imorgon, ska träffa mer vänner i helgen, det är fortfarande sommar och jag är bara alhlmänt glad!
Dock så har inget på USA fronten hänt, vilket skulle kunna ha gjort att mitt humör blev ännu lite bättre! Hoppas jag får det där nedrans samtalet snart! Börjar tvivla på att mitt personligabrev var så bra, hade kunnat skriva bättre och mer så kanske det hade gått bättre. Aja, finns inte så mycket mer jag kan göra nu än att vänta. 
 
Är hemma hos Jossan och Kalle nu i Aspudden medan mamma och pappa fortfarande inte är hemma. Så har inte min egna dator. Men bilder från Gotland kommer upp så fort jag har min egna igen. 
 
Nu ska kolla på en film och vänta på att Jossan kommer hem! KRAM på er! 
 

Bajs

Publicerat 2013-07-26 kl. 21:19:04 || Life as you know it.
Hade skrivit ett jätte bra oxh mysigt inlägg igår medan jag satt på stranden, men det hade tydligen inte kommit upp.. Bajs. Var faktiskt över det. Men icke sa Nicke. 
 
Aja, ville bara säga att jag försökte 

Agnes strikes again

Publicerat 2013-07-24 kl. 23:17:56 || Life as you know it.
Om ni frågar över rubriken så ville jag bara säga att jag bloggar faktiskt igen, som jag inte trodde jag skulle göra. Men jag snodde lite internet från pappas mobil medan jag skickade iväg ett mejl till Petter (han jobbar på STS).
Har fortfarande inget speciellt att skriva om.
 
Idag gick vi upp lite tidigare (tidigare än vad det är för mig iallafall) åkt sen iväg in mot Visby och åkte runt på massor med out lets runt om Visby samt stannade och fikade och åt lunch på mysiga fik. Var hemme runt sex då vi gjorde iordning midddagen och sen efter det tog jag longboarden och åkte med medan de gick en promenad. Kvällen har vart helt underbar och jag ville helst stanna kvar nere på stranden där det var helt underbart. Tog dock inte med mig kameran, men om vädret är detsamma imorgon ska jag ta en lika dan runda och ta med kameran och sen sätta mig nere på stranden med lite mysig musik och bara njuta av de sista dagarna här nere.
 
Nu skriker Jossan på mig att vi ska gå och kolla på en film så måste runda av. Vi hörs snarast! Puss gullisar.

Gotland bound

Publicerat 2013-07-24 kl. 00:07:44 || Före USA
Känner att många av mina rubriker har Gotland i sig för tillfället. Detta av den enkla anldeningen till att jag inte har en aning om vad jag sks skrivai rubrikerna. Fortfarande är internet väääääldigt segt och jobbigt så uppdateringen suger många olika saker. Men annars mår jag ganska bra. Älskar Gotland fortfarande om inte mer som jag gjorde i början av sommarn.
 
Idag, den 23 juli, började Elin N (måste komma på bättre smeknamn till alla mina Elins.) sitt utbytesår och åkte idag till New York för en tre dagars landing camp för att sen resa vidare mot sin familj i Michigan. Imorgon åker x-antal utbytisar iväg. Emma åker i mitten av Augusti och andra åker i början. Och här sitter jag och väntar fortfarande på att få familj och få reda på något mer, någon slags uppdatering om vad som kommer hända mer. Men nej, fortfarande helt dött på den fronten. Otroligt segt och jag vill bara veta nu nu nu. Känns som man lever på lånadtid, som Emma så fint sa. Jag vet inte vad jag kan planera in och jag vet inte vad som ska hinnas med. Har ingenting fixat, förutom en present till den kommande värdfamiljen och min resväska redo. Men ingenting annat. Eller jo Visat är färdigt vilket är otroligt skönt och jag tror att bank kort och sånt är färdigt också. Måste dock kolla hur jag ska göra med mobilen. Där ligger väl nästa problem. Samt vad jag ska packa..
 
Anyway, så har jag blivit jätte fotosugen de senaste dagarna här nere så ska försöka fota massor så jag både har för att visa här i bloggen när jag får bättre internet samt till att ha med mig. Dock så har jag tappat bort min kameraladdare. Hoppsan. Men somsagt, bilerna får komma upp när jag har bättre internet. Har iallafall något att göra, redigera bilder är det vill säga.
Jag har inte någon koll längre över vad jag pratar om så tror vi ska runda av detta inlägg här så åter kommer jag snart! PEACE OUT SUCKERS

Liar liar pants on fire

Publicerat 2013-07-21 kl. 22:57:47 || Life as you know it.
Världens bästa pappa och jag på hans födelsedag.
 
Jag måste sluta lova saker. Framförallt att jag ska blogga mer. För riktigt så blev det ju inte. Men det är sommar och ordet internet är inte så bra här nere. Så bloggningen kommer i skym undan..
Har dessutom inte hänt så mycket mer än vad jag skrivit i det senaste inlägget. Allting står väldigt still på alla fronter för tillfället. Händer inte alls mycket i mitt liv och jag älskar det! Allting är ungefär som jag vill. Bara att jag saknar alla mina vänner och jag har ätit alldeles för onyttigt och motionerat för alldeles för lite, så det ska jag försöka ta upp igen.
 
Ska boka hem resan snart, men mina föräldrar åker inte hem fören senare så kommer kanske bo hos Adele ett tag. Men det har jag inget emot alls. Plus då hinner jag träffa alla vänner jag vill osv. :)
 
Jag har ingen aning om vad jag vill blogga eller vad jag ska blogga om så denna uppdatering var lite onödig. Men ville säga att jag lever och inget nytt och intressant har hänt..

Grattis Världens Bästaste Pappa

Publicerat 2013-07-17 kl. 10:45:00 || Life as you know it.
Jag älskar dig, världens bästaste & finaste pappa i hela vida världen! All kärlek till dig på din dag!
GRATTIS!
 

Gotland

Publicerat 2013-07-16 kl. 22:41:52 || Life as you know it.
Hallå, tänkte komma upp med, somvanligt, en dålig bortförklaring till varför jag inte har skrivit på några dagar. Men den enda anledningen jag kan komma på är att bloggen och internet har inte funnits i mitt huvud what so ever. Har inte ens tänkt tanken att jaag borde ta fram datorn och blogga. Plus att mitt internet inte är så mycket och segt så det har liksom inte blivit av. Är ledsen men ändå inte för det.
Det ni har missat är att vädret har vart toppen på Gotland och jag har vart på Fårö och solat och chillat på stranden vart med mina syskon, träffat massor med folk och sovit. Mycket mer har jag inte gjort. Det är ungefär det vanliga som händer här nere på Gotland. Åkt lite longboard har jag också gjort!
 
Tänkte meddela att jag hittat ett kort med 50gb fri surf på, på de kommande 7 dagarna så förhoppningsvis blir det mer uppdatering dessa 7 dagar fram över!
 
Hur har ni haft det dem senaste dagarna? Bra, hoppas jag! Vet faktiskt inte vad mer jag ska skriva men kände att jag behövde uppdatera er om vad som har hänt och bara säga att jag lever. -Jag lever! Så, då var det också gjort. Nu är det dags för mig att säga hejdå och på återseende så hörs vi förhoppningsvis imorgon!

Mot Gotland och vidare

Publicerat 2013-07-12 kl. 15:04:32 || Före USA
 
Hejhejhejhejhejhejhejhej! Hur mår ni? Jag mår bra! Sitter färdig och väntar på att tiden ska gå så vi kan åka ner mot båten till Gotland. Ååååh älskade Gotland jag har saknat dig denna vecka! Kommer komma ner runt elva halv tolv någon gång. Väl där nere har jag ju inget internet igen har på mobilen, men uppdateringen blir väl lite sådär.
Kommer vara bort ungefär två veckor.
 
Är lite små stressad då min kompis Elin fick sin värdfamilj i början av veckan och fick reda på igår att hon ska åka den 23 juli vilket är snart! Känner att verkligeheten börjar komma ifatt nu och jag ska faktiskt åka också. Hämtade ut mitt visa idag vilket gjorde det ännu mer verkligt. Vill därför inte vara borta förlänge så jag hinner träffa alla som jag vill träffa innan jag åker, då denna vecka inte blev riktigt som jag tänkt.
Är så otroligt nervös inför allt just nu och bara av att veta att jag ska åka har fått mig att inte ta mitt liv här hemma förgivet och just nu vill jag bara stanna hemma. Men samtidigt är jag så sjukt taggad på att åka! Vill bara komma iväg. Känns dock som allt jag ville skulle hända det mesta man sett framimot händer nu, precis innan jag ska åka. Samtidigt så är det ju sommar och det brukar vara såhär ungefär. Äsch, jag vet inte. Är jätte taggad på att åka men vill samtidigt stanna hemma. Är väl antagligen mest rädd, nervös, förväntasfull och alla andra känslor man kan ha över året som kommer.
 
Antagligen kommer ingen förstå detta inlägg men det gör inget. Ha det bra så hörs vi snart!

90210

Publicerat 2013-07-11 kl. 15:36:44 || Life as you know it.
Gårdagen blev inte riktigt som planerat men den slutade ändå trevlig hemma hos Julia med lite middag och kortspel, med henne, Maila, Johanna och Jocke. Riktigt trevligt faktiskt. Åkte sen hem vid tio för att sova hemma hos syster. Vilket är där jag höngt hela dagen idag. Dagen har bara bestått av att kolla på 90210. Vilket är den nya serien jag försöker kolla igenom nu när de flesta andra (minus PLL) har paus. Ska om någon halvtimme bege mig mot tunnelbanan och först lämna en nyckel till min syster och sen åka vidare för att träffa mina vänner som jag egetnligen skulle ha gjort igår. Efter ska jag och Adele och kanske någon mer kolla på bio och sen ikväll åker jag tillbaka hit för att sova igen. 
Imorgon går båten ner till Gotland igen och jag blir kvar där i några veckor. Runt den 20:de kommer Elin och Emma ner vilket kommer bli jätte kul! 
 
Det var allt. Skriver igen så fort jag kan. 

What if you don't like me, What if I'm being naive

Publicerat 2013-07-10 kl. 15:06:52 || Före USA
 
Well, well, well, nu kommer vi till dethär hur man börjat ett inlägg igen och vad ska man ha som rubrik? Jag har verkligen ingen aning till vardera.. Låten ovan är min nya drog för den är så bra! Bara så ni vet det.
 
Igår träffade jag Adele och Julia, vi åt lite lunch och sen så gick vi runt lite på stan. Vid halv fyra mötte vi upp Sara också så tog vi en glass och fortsatte att bara prata prata prata! Det var så otoligt skönt och mysigt att träffa dem igen. Jag ska även träffa dem plus massor med fler idag. Har nog inte gjort såhär mycket på hela sommarlovet som jag har gjort den här veckan! Men det känns bra! Är så troligt trött bara!
 
Inför USA måste jag väl snart börja tänka på vad jag ska ha med mig och göra en pakningslisa. Åh herregud. Kommer aldrig klara det!

Tisdag!

Publicerat 2013-07-09 kl. 10:49:40 || Life as you know it.
Gammal bild på mig och Jossan, är vi inte lika?
 
Äntligen uppdaterar jag som vanligt igen, ungefär iallafall. Tänkte slänga in ett snabbt inlägg innan jag beger mig in mot stan för att möta upp Adele och Julia för lite lunch. 
Vet egentligen inte vad jag ska skirva om men, ville updatera iallafall. Ska in till stan till halv ett och möta upp dem. Sen lite senare kanske jag ska möta Sara en snabbis också för att ta en glass eller något. Ska bli kul att träffa några av mina fina vänner. Ska även träffa några till imorgon för lite picknick eller något! Kommer bli skönt att prata av sig lite och bara vara med folk som man absolut stormtrivs med! 
 
Igår kväll kom Jossan hem också. Efter middagen kollade jag och Jossan först på "monsters inc." Typ en av de bästa filmerna någonsin och sen på "Skattkammarplaneten", den var bättre än vad jag mindes. Tyckte den var lite läskig oc tråkig när jag var liten så har inte kollat på den ordentligt på jätte länge. Påtal om Jossan så fick vi höra x antal gånger i helgen att vi ser ut att vara tvillingar, vill bara förtydliga att det är 8 år imellan oss. Lite roligt, min syster tycker det är sisådär kul och jag tycker inte vi är så lika, men x antal gånger sedda som tvillingar, eller samma person eller att det var max 3 år imellan. Så antigngen ser jag lite äldre ut än vad jag är eller så ser min syster yngre ut än vad hon är. Lite kul ändå. Men somsagt det är 8 år imellan oss och vi är inte tvillingar! 
Fick även hem lite nya saker som jag och amma beställde från H&M. Petter, alltså min kontaktperson för USA som jobbar på STS, sa att vi inte borde köpa så mycket nya kläder innan vi åker, både för att man får ha med sig sisådär 23 kg och även för att de har ett annat mode. Men det är ju så svårt. Men ska försöka spara det jag har kvar nu och shoppa mer när jag är i New York på förberedelse veckan! 

Amerikanska Ambassaden besök.

Publicerat 2013-07-08 kl. 15:40:00 || Före USA
Idag var jag på Amerikanska Ambassaden för att söka visum för mitt kommande år. Klockan stod på halv sex och mötte sen upp Elin och Emma halv åtta vid Ambassaden. - Tacka Gud för min pappa som körde mig enda fram till Ambassaden. Som de flesta andra utbytesstudenter var jag väldigt nervös innan, men helt i onödan. 
Ska berätta hur det gick till. Vi stod och väntade utanför i ungefär en halvtimme då de började släppa in folk. Man gick fram en och en så fick man lämna fram passet och sen vänta, fick även vända sig om och visa att man inte hade något under skorna (?). Sen gick man in, fick lämna ifrån sig elektroniska saker, såsom mobil, laddare och hörlurar i mitt case. De skanade väskan precis som på en flygplats. 
Efter allt sånt var färdigt fick man följa ett gult sträck som ledde upp till en byggnad. I den byggnaden fick man sätta sig ner och vänta. Först skulle man lämna fram sina papper så de fick kolla att allt stämde. När det var färdigt fick man sätta sig ner och vänta tills de ropade upp ens namn. När de ropade upp ens namn så fick man gå fram till ett nytt bås och ta fingeravtryck. De kollade även igenom papprerna igen. Efter det fick man sätta sig ner igen och vänta. Sedan ropade de upp ens namn igen. Denna gången var det en liten "intervju" på engelska där hon frågade lite frågor så som vart jag ska bo, vad jag ska göra när jag kommer hem osv. Hon kollade igenom papprena ännu en gång och sa sen att jag blivit godkänd. Jag fick tillbaka alla papper och hon behöll passet som hon sa skulle komma om några dagar. Efter det var jag färdig. Jag var ute igen vid 20 över nio. Så för mig var det inte mycket väntan. Tror det var för att jag var där en bra tidig tid och hade allt som behövdes. 
 
Så allt som allt, var detta besök verkligen ingenting att vara nervös över och jag är här med ännu ett steg närmare att åka. Ååh så taggad. 
 
Efter besöket gick jag Elin och Emma runt på stan ett tag och köpte en present till min blivande värdfamilj. Nu sitter jag på mammas jobb och väntar på att hon ska sluta så jag kan få åka hem och sova middag. hehe. 
 
Vi hörs snart igen fina människor! 

Helgen!

Publicerat 2013-07-08 kl. 13:28:05 || Life as you know it.
 
Tänkte uppdatera er mer tidigare under helgen men jag glömde helt bort, hade massor att göra och när jag väl hitta tiden och kom ihåg så fungerade inte mitt internet. Men frukta inte jag är här nu och har massor att berätta om! Ska försöka att inte göra ett allt för långt inlägg. 
 
I fredags så åkte jag in med pappa till hans jobb för att fixa de sista sakerna som jag behövde inför ambassad besöket som inträffade idag. Vi han klart med det mesta till runt ett två ungefär, så åkte vi till en bank för att fixa allra sista. Åt lite thai buffe med pappa och syster efter till lunch! Otroligt gott, mysigt och trevligt. Efter det så åkte vi hem och jag gjorde inte jätte mycket mer. Mådde inte jätte bra på kvällen så satte på "Now is Good" och grät floder till den. Packade och fixade sen inför den lilla roadtripen ner till Skövde som inträffade på lördagen. 
 
Lördagen gick vi upp, fixade det sista sen så lämnade vi hundarna och katten hos Adele och hennes pappa, (de har både katt och hund pansionat. Rekommenderas starkt!) Sen gick bilen vidare mot Södertälje där vi hämtade upp en efterlängtad Lorenzo som äntligen kommit tillbaka hem igen. Efter det kunde vi äntligen sätta nästa mål som var Skövde. Vi var framme vid fem tror jag. Då åt vi pizza och sen fortsatte kvällen med skratt, musik, prat, dricka, lekar osv. Jätte trevlig kväll och trevligare människor får man leta efter. Somnade vid halv tre. 
 
Vaknade vid elva av ett varmt rum dagen efter. Vi åt frukost och fixade lite innan bilen gick iväg hemåt igen vid tre. Hemma igen vid halv åtta. Hämtade hem hundarna och katterna och sen satte jag och Storebror på en film som vi kollade innan jag behövde sova för att orka upp idag. Behövde vara halv åtta vid ambassaden. (Mer om det och besöket kommer i ett nytt inlägg) 
 
Så där har ni en snabb och kort resumé av helgen som varit. Nu är jag hemma igen tills fredag då båten mot Gotland går igen. Ska försöka uppdatera och hålla er uppdaterade så gott jag kan! Ska hinna träffa massor av mina vänner innan jag åker iväg igen. Så kommer vara lite lagom upptagen. Men somsagt, ska försöka så gott jag kan! 
 
Ha en fortsatt bra sommar min kära vänner. 
 

Unseen iphone pics. #1

Publicerat 2013-07-04 kl. 20:10:00 || Bilder.
 
 
 

Long time no see

Publicerat 2013-07-04 kl. 14:06:43 || Life as you know it.
 
Halloj! Hur är det med er? Hur går erat sommarlov? Eller semester, eller om ni kanske fortfarande jobbar eller har sommarlov. Oj, det här gick inte riktigt som jag tänkt. Anyway, hoppas ni har det super bra och tar vara på de fina sommardagarna som kommer och lite hur de vill!
 
Jag sitter fortfarande på Gotland med lite mer internet än vad jag hade förut som jag skrev i inlägget innan. Adele kom hit i Söndags och därför har uppdateringen vart lite dålig. Ber om ursäkt för det, men så kan de vara. Vi har inte gjort så jätte mycket, mest de som faller oss in och det är väl det man ska göra när man har sommalov eller? Ikväll går iallafall båten hemåt mot Sverige, fastlandet, igen. Lite tråkigt, men som tur är jag bara hemma i någon vecka och åker sen ner igen. Under tiden jag är hemma ska jag försöka träffa resterande vänner och ovänner, för man vet ju inte hur mycket tid och hur många gånger jag hinner träffa dem innan jag åker. Ska även ner till Skövde för att fira min systers pojkvän, Kalle som fyller 25. Vilket kommer säkert bli jätte trevligt. Ska även till ambassaden på måndag för att söka mitt visum, är lite nervös, som resterande utbytesstudenter, men alla som har vart där har sagt att de är snälla och allt går hyfsat snabbt så borde inte vara någon fara.
 
Ska även försöka skriva lite mer om kommande utbytesår, eftersom det är nu en ganska stor anledning till att jag bloggar. Har ju även fått designen fixad av världens bästa Mattsson, Tack igen! <3
Mamma kom hem med en orange och fin resväska till mig här om dagen och, om man kan bli kär i en väska är jag head over heels in love med den. Ska försöka fota den snart så ni kan få se hur otroligt fin den är.
 
Alla inlägg jag skriver blir så mycket längre än vad som är tänkt från början. Menmen, nu måste jag återgå till att städa och packa så allt blir färdigt tills vi ska åka.
Ha de bra folk, så hörs vi snart igen! Massvis med kärlek till er!

RSS 2.0