Note to self: Drink more water.

Publicerat 2013-09-10 kl. 01:40:45 || Life as you know it.
Min första fortune cookie. Börjar bra. (ja jag vet bilden är suddig)
 
Hallå igen, så idag var vi på sightseeing. Har inte hunnit lägga över bilderna till datorn än. Gör nog det imorgon för är alldeles för trött för att fixa med det nu. Klockan är knappt åtta.
Sightseeingen var iallafall jätte kul! Det var varmt dock, riktigt varmt. Ni vet, ifall ni varit, i exempelvis Thailand och ni kliver ut från flygplatsen och möts av en tjock väg av fuktigluft. Ungefär så är det här. Plus över 20 grader varmt på det. Ni som går i min klass och springer upp och ner för trapporna och i trapporna från tunnelbanan med vinterjacka och tunga väskor och ni tycker att ni lökar. Pröva att kom hit just nu. Men klagar inte. Hellre dethär än kyla. Måste dock komma ihåg att dricka vatten så jag inte blir uttorkad.
Känner att även fast sightseeingen har vart kul och så, så har jag vart rätt off hela dagen, tack vetja jet lag! Eller inte. Men det var kul och mamma och pappa jag vet vart vi ska flytta. Vart får bli en överraskning tills imorgon. Mihiihihihiihih. (övertrött)
Fick även vara i mallet en snabbis. Som jag saknat Forever21, Victoria's secrets och alla andra butiker vi inte har i Sverige. Köpte dock inget, för somsagt har vart lite off och allt blev lite too much (hur hemskt det än låter). Men kan iallafall säga att jag trodde jag kommit till himlen när jag gick in i Forever21. Har ju vart i en förut men denna slår allt!
 
Lovar att flygresan inlägget kommer snart! För er som vill veta det. Men nu, snart, ska jag hoppa i säng. Godnatt på er. Miss you.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0