Sightseeing i Chattanooga del 1

Publicerat 2013-09-10 kl. 10:48:00 || Mitt liv i Chattanooga, Tennessee
Sightseeingen började med Bob (om jag förstod det rätt jobbar han ockås för STS) kom och hämtade upp oss sen åkte vi att Downtown och gick över den här bron, som är en gamal bro som användes till körbro förut, men har nu gjorts om till gångbro.
Den gick över Tennessee river.
Om man donerade pengar till att fixa iordning bron, och se till att den höll sig fin så kunde man få sitt namn på en sån här bricka som sen sattes på bron.
Man kunde se till berget som vi åkte upp på den. Bilder på det kommer senare. Men mamma och pappa det är där uppe på berget vi ska bo!
Sen låg även den här båten i rivern (kom inte på det svenska ordet. Det är en gammal båt som man kunde åka lite turer med. Men som nu har gjorts om till hotell och ligger på samma ställe hela tiden. Lite som vi har i Stockolm på vissa ställen, visst? På samma sida ån (ån kanske det heter??) finns en park som de brukar ha lite festival liknande saker i under sommaren och som är inte alls farligt under dagen, men på kvällen är det ett känt ställe för gäng. Så det finns en lag som säger att om man är under 18 får man inte var där utan vuxet sällskap efter det blivit mörk. Fanns även en annan lag i Illinois, som sa att dörrar får inte öppnas inåt. Ifall ni undra liksom.
 
Så här var första delen från sightseeingen. Andra kommer snart. Detta är även ett tidsinställt inlägg.
Kommentarer
Postat av: Elin

Hahaha, jag tror att du menar flod...? Har du redan tappat svenskan, Agnes?! ;)

2013-09-10 @ 18:49:40
URL: http://geniet.blogg.se
Postat av: Thomas

Bra utsikt från ett hus därifrån! :))

2013-09-11 @ 13:45:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0