So leave me if you need to, I will still remember

Publicerat 2014-03-11 kl. 02:51:45 || Mitt liv i Chattanooga, Tennessee
Bild från våran hiking i söndags!
Så det gick lite gler dagar än vad jag hade planerat. Men nu är jag här igen och bloggar. Bättre detta än bara en gång ibland.
Så I fredags efter skolan åkte jag, B, Cain, Jerret, Alex och Young-Toe till en mexicansk resturang i Pikeville och åt middag innan vi åkte tillbaka till skolan och väntade på bussen i någon timme på skolans parkering. Vi hängde lite med Kate, Loren, Brett och några mer tror jag innan vi gick in i skolan och mötte upp flera männsikor som skulle åka och kolla på Grease. Som spelades i Crossville (grannstaden). Nämligen så att några elever från våran skola var med i en musikal där. Så det bestod min fredag kväll av. Påvägen hem fick jag och Kaitlin igång en liten allsång på bussen med lite bra låtar. Åååh härliga tider.
På lördagen så låg jag länge kvar i min säng tills jag FaceTimeade med mina kära päron i 20 minuter innan Jessica kom och hämtade mig. Vi åkte till henne och jag hjälpte henne att städa det sista som hon gjorde. Sen åkte vi till Donken och hon köpte mat till mig. Vi chillade hos henne ett tag innan vi fick stressa hem till mig för att jag skulle duscha och byta om innan vi åkte till hennes kyrka och ha youth something. Minns inte vad det heter nu för stunden. Det var iallafall roligt. Efter kyrkan åkte vi till Donken igen och jag köpte mig en Frappé. Vi satt och prata ett tag innan vi åkte till hennes Girls scout ledare och kollade på en film. Hon körde sen hem mig.
På söndagen kom Andrew och hämtade mig och B och vi åkte hem tilll honom och hade en hike på två timmar, vi tog bilen och åkte vidare, tog ett snabbt stop vif Fall Creek Falls, vi ska göra en böttre hike runt om där snart. Kanske även en camping. Det är mycket att se där. B blev även påkommen av några motorcykel snubbar att ta en selfie. Haha, roligaste.
Påvägen tillbaka så stannade vi och jag och B fick pröva att dricka cola med peanuts i. Faktiskt inte så äckligt som det låter och det är en Tennessee sak. Vi köpte lite mat påvägen hem och körde rally fart för att honna byta byxor och sen åka med Andrew till hans kyrka. Mycket annorlunda från Jessicas. Vi stannade där i en timma och Andrew körde sen hem oss.
 
Idag var det dags för skola igen. De senaste dagarna har vart jätte härliga så även fast det var hårt att gå upp till skolan så var det faktiskt helt okej. Har mina midterms denna vecka. Är inte alls så taggad. Vet inte hur detta kommer gå alls. Men förhoppningsvis går det bra! Efter skolan hade jag archery practice igen. Gick hyfsat bra faktiskt. Efter det åkte jag, Andrew, B, Cain och Jared till subway köpte lite mat och sen satte oss i en park i närheten och njöt av vädret. Älskar't. Andrew körde sen hem oss och just nu  försöker jag plugga till ett psychologi test jag har imorgon. Psychology dödar mig.. Jag vet att jag stavade på två olika sätt men vet inte hur det stavas på svenska...
 
Anyway, imorgon så ska jag kolla på min första baseball match. Då vi har både softball, baseball och soccer game hemma. Fullt upp! Update soon, PUSSS
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0